Barbie 🎀 Profile picture
Dec 23, 2022 9 tweets 6 min read Read on X

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh

Keep Current with Barbie 🎀

Barbie 🎀 Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @a_baby_hamster

Dec 8, 2023
⭕️ قطعه‌ی فراموش شده‌ی 302

رشته توییت زیر در مورد ماجرایی است که در تابستان ۸۸ برای مدت کوتاهی در صدر اخبار کشور قرار گرفت، بطور گسترده بوسیله خبرنامه‌های اینترنتی مخالفان حکومت منتشر شد و حتی منجر به واکنش مقامات ارشد جمهوری اسلامی شد. Image
اما در نهایت بدون آنکه ابعاد ماجرا برای کسی روشن شود، با وجود تناقضات متعدد در روایتِ ماجرا از زبان مسئولان، به سرعت به دستِ فراموشی سپرده شد و در طول ۱۴ سال بعداز آن دیگر هرگز از سمت هیچ خبرگزاری مورد توجه قرار نگرفت.
ماجرا از جایی شروع شد که در ۳۱ مردادماه سال ۸۸ سایت خبری نوروز، گزارشی در مورد دفن ۴۴ جسد بی‌نام و نشان در قطعه ۳۰۲ بهشت زهرا منتشر کرد. با توجه به همزمانی این واقعه با اعتراضات پس از انتخابات ریاست جمهوری این احتمال مطرح شده بود که اجساد متعلق به کشته‌شدگان این اعتراضات باشند. Image
Read 25 tweets
Jun 28, 2023
کاربر گیسو که این روزا داره توسط پادشاهیخواها ریتوییت و پروموت میشه، تا همین چند وقت پیش عضو باند رضا خ بود (البته دلداده و عاشق رضا هم بود)
ریتوییت کننده‌های همین توییتش:
نودولز
شمام درست میگی (گری)
مهدی ام‌ام‌جی
فرنام شکیبافر

آلاشت (زی‌زی خانم)

وحید باسره
مرتضی آسیمله گشتگانیم

اکانت قبلش ساسپند شده ولی خب هنوز منشنای رضا خسروی بهش موجوده.

Read 8 tweets
Jun 19, 2023
● حشو زائد "مرد، میهن، آبادی" از کجا اومد؟ ●

من یه رشته‌توییت دارم همون اوایل که "م.م.ا" پخش میشد، خیلی "سطحی و سریع" این موضوع رو بررسی کردم ولی ظاهرا برای بعضیاتون گیج‌کننده بود، لینک اون توییت رو در آخر همین رشته توییت میذارم.
تو اون توییت بررسی کردم که "زن، زندگی، آزادی" از چه سالی توی توییتر نوشته شده، بعد بررسی کردم که تا قبل از 25 سپتامبر، مرد میهن آبادی در توییتر و همینطور با سرچ در گوگل، توی فضای اینترنت وجود نداشته.
در 25 سپتامبر، ساعت 9:37 عصر
پانته‌آ رسولی اولی کسیه که این حشو زائد رو مینویسه.
توییتری‌هایی که با باند "رضا خ" آشنایی دارن پانته‌آ رو یادشون میاد، اما بررسی این که چه کسایی همین توییت رو لایک و ریتوییت کردن هم خالی از لطف نیست.

اشکان یزدچی
شارح
خبربین
Read 25 tweets
Dec 22, 2022
چون دارم نوشته‌هام رو جمع و جور و سمبل میکنم که موضوعات توی ذهنم بسته بشن:

در مورد پلتفرم انقلاب که من باهاش موافقم و یه ضرورت هم میدونمش، چون اگه بدنه‌ی جنبش به سمت یک همگرایی گام برداره، احزاب و چهره‌ها و نهاد‌های صنفی و اجتماعی هم ناچار به تبعیت و همراهی میشن.
یعنی مطالبه‌ی همگرا رو به چهره‌ها و جریانات شاخص اپوزوسیون تحمیل میکنه و وادارشون میکنه به جای سهم‌خواهی، با هدف نجات کشور به خواست عمومی اتحاد تن بدن.
مشکل مهمی که من سر راهش دیدم اینه:
از نظر جامعه ممکنه به "انحصار" و "تمرکزگرایی" و "دستکاری در نتایج" و "عدم شفافیت" متهم بشن و به دیده‌ی تردید بهش نگاه بشه و خودش به یک عامل جدید مجادله و شکاف منتهی بشه.

امیدوارم بچه‌ها با دانشی که دارن برای اعتمادسازیش یک راهکار ارائه خوبی بدن
Read 4 tweets
Dec 22, 2022
مردم درگیر یک مبارزه طولانی و طاقت‌فرسا هستن، هر جان عزیزی که از دست میره یا هر شخصی که اسیر و زندانی میشه عضوی از یک خانواده‌س که فقدانش ممکنه اون خانواده یا چندتن از اعضاش رو در معرض آسیب یا فروپاشی روانی قرار بده،
تعداد افرادی هم که به واسطه پیگیری اخبار ناگوار از نظر ذهنی و روانی آسیب میبینند کم نیست.
اگر یکی از اولویت‌های این جنبش «مقاومت با بیشترین اثرگذاری و کمترین عوارض» باشه دیگری شاید بتونه "کاهش آسیب‌های وارده و تسکین و التیامشون" و "امیدوارم کردن مردم به پیروزی و نتایج بعدش" باشه.
از شرکت در مراسم جان‌باختگان، دیدار و عیادت از خانواده‌های داغ‌دیده و زندانی تا خلقِ شعر و ترانه و سرود و موسیقی و کلیپ و پوستر و یادمان، همه میتونه همدلی مردم با بازماندگان رو به نمایش بذارن و به نیروی‌های فعال یا درگیر قوت‌قلب و امید ببخشن و بخشی از آسیب‌ رو کاهش یا التیام بدن.
Read 6 tweets
Dec 20, 2022
توییترِ شگفت‌انگیز
ام‌‌ام‌جی اول به این توییت دروغ علی حمید که گفته بود نامه زدن به شهرداری که پرچم شیرو خورشید توی تظاهرات برافراشته نشه استناد کرده بود
بعدش گفتن باشه تظاهرات نبوده، ولی نامه زدن باعث کنسل شدن برافراشتن پرچم توسط شهرداری شدن
حالا گفته: این همون شهر بوم که گفتیم ImageImageImage
پرچم هم با تلاش سلحشوران و تلاش شبانه‌روزیشون برافراشته شده.
یاد یه خاطره افتادم
یه پسرخاله داریم، داداشم سرباز بود، این پسرخاله‌م اومده بود خونمون، دور برداشته بود که من داداشت رو توی کشتی میزنم زمین، یه مدت بعد اومد خونمون از پیشونی سیاهیش داداشم مرخصی بود، گفتیم این یالغوز گفته میزندت.

داداش ما هم هی این بدبخت رو بلند کرد هی زد زمین
Read 4 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!

This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Don't want to be a Premium member but still want to support us?

Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal

Or Donate anonymously using crypto!

Ethereum

0xfe58350B80634f60Fa6Dc149a72b4DFbc17D341E copy

Bitcoin

3ATGMxNzCUFzxpMCHL5sWSt4DVtS8UqXpi copy

Thank you for your support!

Follow Us!

:(