Vaikuttava hetki, kun kesken puheen diktaattori tajuaa, että se oli siinä.
Kaikki lukijat eivät ilmeisesti puhu romaniaa ainakaan sujuvasti, joten tässä sama puhe kokonaisena englanniksi tekstitettynä. Ao. tapahtumat alkavat n. 3 minuutin kohdalta.

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with Päivän Byrokraatti

Päivän Byrokraatti Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @pbyrokraatti

Dec 15
Kaamea tapaus, mutta tämä on vasta alkua. Nyt on käynnissä se prosessi, mistä PB on varoittanut yli vuosikymmenen. Suomi ajoi taloutensa karille, ja nyt kaikki itsestäänselvyyksinä pitämämme hyvinvointiyhteiskunnan palvelut ja turvaverkot hajoavat yksi kerrallaan.
Samalla kun palvelut ja turvaverkko murenevat, niistä maksettava verorasitus kasvaa. Paitsi että kustannusta syntyy lainataakastamme, päälle kaatuvat eläköityvien ikäluokkien tuomat sote-kulut.

Toisin kuin vertailumaamme, Suomi jääräpäisesti kieltäytyi vuosituhannen alussa
työreformeista ja kilpailukykyä parantavista uudistuksista (ay-liike ja vasemmisto vastusti), ja 2008 finanssikriisin ja Nokian romahduksen jälkeen maamme ei ole vieläkään (!!! 2022 !!!) leikannut julkisia kuluja, vaikka niiden kattamiseksi tarvittava tulopohja katosi.
Read 5 tweets
Dec 13
Tässä on yksi keskeisistä ongelmistamme. Miljardi euroa lahjoitettiin vihervasemmistolaisen propagandan edistämiseen, ja vaikka "vihreä siirtymä" iskee jo naamalle energiakriisinä ja tuhoutuvina kotitalouksina, niin Sitran eliitti vain jatkaa saman virheen pakkosyöttöä.
Sitran purkaminen ja sen varojen palauttaminen valtiontalouden tarpeisiin voisi olla seuraavan hallituksen asialistalla.
Millä tolalla on demokratia, kun punavihreää ideologiaa tuetaan Sitran miljardilla, Ylen vuotuisella 600 miljoonalla, ay-liikkeen verovapaudella ja sadoilla julkisrahoitteisilla "kolmannen sektorin" toimijoilla?

On ihme, että maasta enää edes löytyy muita kuin sosialisteja.
Read 4 tweets
Aug 31
Energiakriisimme koostuu kahdesta komponentista.

Ensimmäinen on vihreän liikkeen aiheuttama: ydinvoiman vastustaminen ja hiilivoiman alasajo ENNEN kuin korvaava tuotantokapasiteetti on olemassa, ovat aiheuttaneet vaarallisen tuontiriippuvuuden. Samalla liiallinen tuulivoiman
rakentaminen on johtanut siihen, että liian suuri osa tuotannosta on tuurivoimaa, joka on vain satunnaisesti käytössä. Kun tuulee, hinta painuu tasolle, jolla muu tuotanto ei kannata, mutta kun ei tuule, tilalla ei ole mitään muuta kuin sähköntuonti. Tuulivoimala pyörii vain noin
kolmasosan ajasta. Lopun aikaa (2/3) pitäisi pyörittää varavoimalaa, joka käytännössä voi olla vain hiilivoimala, koska vesivoimaa emme saa lisää ja Venäjän kaasua emme halua käyttää. Tuulivoima siis lisää tuontiriippuvuutta.

Ongelman toinen osa johtuu siitä, että liityimme
Read 7 tweets
Aug 24
Sanna Marin oli lehtitietojen mukaan 8-10.7.2022 Ruisrockissa. Siellä hän tapasi "jauhojengin" valokuvaajan, jolle Marin poseerasi farkkushortseissa 9.7.2022.
Myös Sabina Särkkä oli Marinin kanssa Ruisrockissa ainakin 9-10.7.2022.
Sosiaalisessa mediassa on kiertänyt silminnäkijähavaintoja, joiden mukaan pääministeri olisi Ruisrockissa vaikuttanut olevan kännissä ainakin 9.7.2022. Kuva, jossa hänellä on kädessään muovituoppi, kieltämättä tukee väittämää.
10.7.2022 Marin, Särkkä, Alma ja muu julkaistulla videolla näkyvä pikkujulkkis- ja pintaliitoporukka tulee jatkoille pääministerin virka-asunnolle Kesärantaan. Särkkä ja joku toinen nuori nainen ottavat tissikuvan Kesärannan videoneuvotteluhuoneessa.
Read 9 tweets
Apr 23, 2021
Demarien Mäkynen A-studiossa: "Jokainen työntekijä vahvistaa julkista taloutta."

Ei pidä paikkaansa. Tämä ei ole mielipidekysymys, vaan yhtä epätosi väittämä kuin että lumi ei sula saunassa.
Tuntuu käsittämättömältä, että tosiasioista näin pihalla oleva henkilö voi olla päättämässä Suomen asioista. Mitä voi olettaa tapahtuvan?
Vasemmistosiiven suurin ongelma on se, että heillä ei ole tosiasiat hallussa. Tosiasioiden ymmärryksen puute johtaa vääriin johtopäätöksiin, joka taas johtaa erilaiseen maailmaan kuin mitä tavoitellaan.
Read 6 tweets
Apr 20, 2021
Silakat näköjään käyvät yksi kerrallaan kokoomuksen oikeisto/konservatiivilaidan ehdokkaiden kimppuun ja nettikiusaamisella joko pelottelevat näitä pois politiikasta tai painostavat kokoomusta muovaamaan ehdokaslistaansa vasemmistolaisemmaksi. (Jatkuu)
Puolueen heikoimpana lenkkinä tunnettu Helsingin kokoomus antoi jo kertaalleen periksi ja pudotti todennäköisesti läpi menossa olleen ehdokkaan vasemmistoradikaalien vaatimuksesta. Lääketieteellisesti ilmiö tunnetaan selkärangan puutostilana. Asia ei nimittäin ole niin, etteikö
juuri sieltä vasemmalta ja vielä juurikin näiden nettikiusaajien joukosta käytettäisi monin kerroin kurjempia ilmaisuja kuin mitä nämä muka kokoomuslaisissa kritisoivat. Siitä puhumattakaan, että ajavat rasistista intersektionalismia ja varallisuuden radikaalia uusjakoa.
Read 5 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Don't want to be a Premium member but still want to support us?

Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal

Or Donate anonymously using crypto!

Ethereum

0xfe58350B80634f60Fa6Dc149a72b4DFbc17D341E copy

Bitcoin

3ATGMxNzCUFzxpMCHL5sWSt4DVtS8UqXpi copy

Thank you for your support!

Follow Us on Twitter!

:(