1. زمان فِیلی:
اولین باری که جاوید شاه شنیدم!
در هنگام جنگ ایران و عراق، هر کسی دنبال مامنی بود تا از حملات موشکی و هوایی عراق که با هر آژیر قرمز به وقوع میپیوست، جان به در کند.
کرمانشاه هم بنابر وجود پالایشگاه در وسط شهر،🧵
2. روزانه به جز موشکهای الحسین که حتی رادیو عراق هم با این لحن که موشکهای ما در راهند؛ مورد هجوم میگهای بیست و یک و بیست و پنج عراق بود.
هیچ جا امنیت نداشت و هر لحظه امکان فرود آمدن موشک و راکت بود و تصویرسازی آن لحظات برای من که کودکی هشت -نه ساله بودم اکنون هم به شدت ...
3.دهشتناک و ویرانکننده بسان همان لحظات آژیر قرمزست اما، به هر روی کرمانشاه هم هیچ امنیتی نداشت!
بنابر همین شرایط ما مجبور بودیم در کنار بقیهی فامیل به یکی از روستاهای کنگاور در میان کوهها به نام آبباریک رفته و آنجا با شرایطی خارج از هر تصوری و در میان برف و سرما و قحطی
4. روبرو بودیم!
روستای آبباریک، شامل چند خانهی کاهگلی بود و کدخدایی به اسم مش موسی داشت. ما به همراه بقیهی فامیل که حدودا بالغ بر پنج خانوار میشد، در مدرسهای قدیمی که فقط سه اطاق و حیاطی بزرگ شاید دو هزار متر با بیشتر ساکن بودیم.
5. خانه مش موسی درست در کنار این مدرسه بود. او مردی شاید حدودا هفتاد ساله با کلاه مشکی بر سر و البته دستهایی پینه بسته و فردی مومن نیز بود. مشدی موسی با پدرم از همان اوایل ورود ما، رابطهی بسیار دوستانهای پیدا کرد هر چند خودش مورد وثوق و احترام اهالی روستا هم بود!
6. رابطهی خوب مش موسی با پدر از آنجا شروع شد که پدرم در تمامی کارهای مربوط به روستا دوشادوش کدخدا همراه بود. از تعمیر حمام و موتورخانه تا هرس تاکستان بزرگ مش موسی تا کارهای زراعت روستائیان و حتی تعمیر مشکهای رویی آنان که بعضا سوراخ میشد!
7. پدرم به کار آهنگری و نجاری علاقه داشت و در آن وانفسای دلهره، برای اهالی روستا از گوشتکوب و قاشق تا کفگیر و پارچ آب ساخته بود و همین باعث شده بود تا اهالی روستا با آن سادگی حتی تشکهای قدیمیشان را سر دوش گرفته و بیاورند تا پدرم آنها را پنبه زند؛ به طوری که به باجناقش که فردی
8. به شدت مذهبی و خمینیگرا بود با طنز تلخی میگفت: امام خمینی کاری با ما کرد که حلاج هم بشویم!
باری، در این شرایط ما روزانه شاهد عبور هواپیماهای جنگی هم بودیم و البته پدرم همیشه رادیو نیز همراهش بود و آخرین خبرها را به بقیه با تحلیل خودش منعکس میکرد.
9. گوش دادن به رادیو بنابر وجود باجناق پدرم گاه با دشواری انجام میگرفت چراکه او مخالف به آواز و باصطلاح رادیوهای بیگانه بود و همین باعث میشد که گاه به درخواست مشموسی در ایوان یا روی پشت بام منزلش چند ترانه از رادیو کویت بشنویم.
10.در یکی از همان روزها در منزل کدخدای روستا به دور از چشم باجناق پدرم مهمان بودیم. خاطرم هست روزی روی پشت بام با هوای دلپذیر عید -به گمان- بود که بر سفرهی مشدی موسی نشسته بودیم و پدر رادیو عراق را باز کرده بود تا یواشکی از اوضاع و احوال با خبر شود.
11. در همین احوال به یکباره سه فروند هواپیمای عراقی با ارتفاع پایین از روی سر ما رد شدند و در یک لحظه بمبهای خود را وسط کوهها خالی نمودند. در همین لحظه یک هواپیمای دیگر آنها را دنبال میکرد و در حالی که پدرم خودش را روی من انداخته بود بعداز گذر کردن یک فروند هواپیمای دیگر،
12. دیدم مشموسی ایستاده و هی داد میزند #جاوید_شاه !
حال چه اوضاع وحشتناکی بود بماند. جنگ هوایی رخ داد و مش موسی هم با چه آرامشی ما را آرام میکرد و حال زیر لب باز میگفت: جاوید شاه.
در این هنگام دود سیاهی روی قلهها دیده شد و یکی از آن سه هواپیما سقوط کرد و
13.مش موسی با فریاد بلند جاوید شاه گویان میگفت: زدش زدش!
اوضاع که آرام شد چهره بدون اضطراب مش موسی خود جای تعجب داشت برای پدرم که میگفت: کدخدا جاوید شاه در میان این اوضاع چی بود؟ مگر نمیدانی اگر باجناقش بشنود هم چه فاجعهای میشود آن هم در این شرایطی که هیچ کس در امان نیست؟
14. مش موسی با آرامش خاصی نشست و شروع به توضیح دادن کرد. پنداری پیرمرد که چند برابر سنش هم نشان میداد در چندین دانشگاه مقام استادی را گذرانده بود میگفت: من هم اول ترسیدم و روی زمین دراز کشیدم اما، وقتی هواپیمای ایران را دیدم آسوده شدم چراکه، این هواپیما یادگار شاهنشاه است و
15.به همین دلیل با طیب خاطر فقط نظارهگر بودم و میدانستم هر سه هواپیمای عراقی را حریف است و جاوید شاه گفتم زیرا، اگر شاهنشاه این طیاره را نمیخرید آن بمبها باید بر سر ما میریخت!
16. بعدها فهمیدم آن سه هواپیمای عراقی میگ بیست و یک بودند و هواپیمای ایرانی یک تامکت اف چهارده بود که هواپیمای عراقی را ساقط کرد. خاطرهی شاهدوستی مش موسی و فهمش که یادم میآید در مییابم آن کهنسال دوران دیده چقدر دانا و فهمیده بود؛ امری که امروز خیلی از کسانی که مثلا سالها در
17.جوامع غربی زیستهاند عاری از آن هستند. من که نمیدانستم جاوید شاه چیست، در همین جا برای بار اول شنیدم و دقیقا خاطرم هست که پدرم مش موسی را بغل کرد و میگفت: جاوید شاه! تا مثل کدخدا به آرامش برسد. یادشان گرامی
• • •
Missing some Tweet in this thread? You can try to
force a refresh
1. وکالت دادن به یک شخص یا گروه برای متحقق ساختن خواسته هائی که داریم، و یا آن شخص و گروه اعلام شان کرده و ما پسندیده ایم، جه شفاهی و چه کتبی و چه محضری ..
2.و چه رسمی، امری عادی و اجتماعی است.
2. دو طرف امر وکالت، یعنی موکل و وکیل، در محدودهء «وظایفی معین» بهم پیوند می خورند و تا زمانی که موکل از کار وکیل خود راضی باشد این پیوند برقرار است.
3. پس آنچه ماهیت امر وکالت را معین می کند «موضوع وکالت» است و کسانی که بدون توجه به موضوع دست به تعیین وکیل می زنند خود مسئول عواقب آن هم خواهند بود.
1.نخست وزیر بریتانیا در واکنش به اعدام علیرضا اکبری، تبعه ایرانی-بریتانیایی در ایران، گفت مقامهای ایرانی باید در مورد مرگ و دفن وی پاسخگو باشند
2.اندی اسلاتر،نماینده پارلمان بریتانیا، با اشاره به اعدام علیرضا اکبری، شهروند دوتابعیتی، خطاب به نخست وزیر گفت دولت بریتانیا تلاش چندانی برای حفظ جان اکبری انجام نداده و افزود: «فردا من و خانواده او از دولت میپرسیم در شرایط که خانواده او رنج میبرند چه کمکی میتواند انجام دهد؟»
3.اندی اسلاتر، نماینده پارلمان بریتانیا،با اشاره به اعدام علیرضا اکبری، شهروند دو تابعیتی، خطاب به نخست وزیر این کشور افزود: «آیا شجاعت به خرج خواهید داد تا به دنبال اآمریکا و پارلمان اروپا سپاه را در فهرست گروههای تروریستی قرار دهید؟» #IRGCterrorists #BorrellSupportsTerrorists
طبق گزارشی که در پارلمان استرالیا ارائه شده، عوامل وابسته به سپاه سازمانهای استرالیا را هدف حملات سایبری قرار دادهاند تا از اطلاعات آنها برای اخاذی استفاده کنند. طبق این گزارش، حملات مشابهی نیز علیه سازمانهای فعال در بخشهای زیرساختی آمریکا، کانادا و بریتانیا در جریان است
گزارش ارائه شده در پارلمان استرالیا: عوامل حملههای سایبری به سازمانهای استرالیا زیر نظر شرکتهای ناجی تکنولوژی هوشمند فاطر در کرج و افکار سیستم یزد فعالیت میکنند #من_وکالت_میدهم
1. راب ماله تأکید کرد که اولویت مذاکرات احیای برجام جای خود را به پشتیبانی از معترضان داخل ایران و مقابله با ارسال پهپاد از سوی جمهوری اسلامی به روسیه داده است اما تد کروز، سناتور جمهوریخواه معتقد است دولت بایدن به هر قیمتی به دنبال احیای برجام است.
2. رابرت ماله: «تمرکز ما از تلاش برای احیای برجام، به مقابله با کشتن شهروندان ایران توسط مقامات ج.ا تغییر کرده است.» مالی افزود: «اولویت بعدی ایالات متحده، جلوگیری از ادامه کمکهای تهران به مسکو برای کشتن شهروندان اوکراین است و دولت بایدن دیگر روی احیای برجام تمرکز ندارد.»
3. 🔴همزمان با این سخنان رابرت مالی، یک سخنگوی «تد کروز» «سناتور جمهوریخواه»، به بخش اخبار دیجیتال شبکه فاکس گفت: «احیای برجام برای دولت بایدن اساسا یک ایدئولوژی است و هر کاری برای باز نگاه داشتن درهای تحقق این امر انجام میدهند.»
1. اشاره برادسکی به چارلی وایمر:
توضیح مفید. اما تحریمهای مربوط به سلاحهای کشتار جمعی علیه سپاه که وزیر امور خارجه به آن اشاره میکند، قرار است در اکتبر 2023 بر اساس برجام لغو شود. ثانیاً هیچ کس استدلال نمی کند که سپاه صرفاً به دلیل نقض حقوق بشر به لیست تروریسم اضافه شود.
2. در واقع، سوئد به تازگی دو مامور ایرانی را که به اتهام ارتباط با یک توطئه تروریستی دستگیر شده بودند، به #ایران اخراج کرد. مشخص نیست که آیا آنها به وزارت اطلاعات وابسته هستند یا سپاه، اما آیا این دومی به خودی خود می تواند زمینه را برای لیست تروریستی اتحادیه اروپا فراهم کند.
3.امروز با 🇸🇪 وزیر امور خارجه سوئد مواجه شدم
در مورد اینکه چرا اینقدر تردید برای افزودن سپاه پاسداران به لیست تروریستی اتحادیه اروپا وجود دارد. بیلستروم گفته است که برای ایجاد یک پرونده حقوقی محکم برای ثبت نام سپاه پاسداران به مدرک نیاز است. من با کمال میل مثال زدم.
1. ایالات متحده🇺🇸 و اسرائیل 🇮🇱یک مانور نظامی عظیم مشترک را از روز دوشنبه آغاز کردند - مهمترین آنها تا به امروز - تا به دشمنانی مانند رژیم در #ایران نشان دهند که واشنگتن آنقدر از جنگ در اوکراین و چین منحرف نشده است تا بتواند نیروی نظامی بزرگی را بسیج کند.⬇️ #IRGCterrorists
2.🔴اِن بی سی نیوز به نقل از یک مقام ارشد آمریکا گفته برگزاری رزمایش هایی با این گستردگی معمولا به حداقل به یک سال زمان برای برنامه ریزی نیاز داره.
به گفته این مقام مسؤل در ارتش آمریکا Juniper Oak ظرف ظرف چند ماه برنامه ریزی شده که به گفته اون نشان دهنده توانایی و
3.🚀💥و انعطاف پذیری ارتش آمریکا برای واکنش در برابر تهدیدات 👀قریب الوقوع یا ناگهانی در منطقه است.