#ذهن_ما
گاهی یک شکست آنقدر روی ذهن ما تاثیر میگذارد که عامل شکست میشود هدف، آرزو و نهایت خواسته ما.
هند چند صد سال پیش از شترهای توپدار نادر شکست میخود و این باعث میشود که هند همچنان در سال ۲۰۲۲ شتر خمپارهانداز داشته باشد.
در معاشرت و برخوردهای اجتماعی هم این اتفاق
۲/ میافتد.
دوستدختر قبلیام بهم گفت چاق (شکست ذهنی من)، برای اینکه روشو کم کنم (با اینکه جدا شدیم) هفتهای ۶ ساعت رفتم باشگاه تا ورزیده بشم.
در بچگی یکی بهم گفت بچهگدا و این انگیزه شد که پولدار بشم.
فامیلمون گفت چه دماغ بزرگی داری، عمل کردم و ...
همه این کارها خوب هست
۳/ در صورتی که از روی تصمیم شخصی باشد نه برای رو کم کردن و حال یکی را گرفتن.
چون اگر برای جبران شکست ذهنی با شد، ممکن هست موفق شویم که پولدار شویم، ولی شاید هدف و لذت اولیه شما این بوده که نقاش بشوید، و در راستای نقاش شدن، شما ناموفق بودهاید.
۴/ در دنیای بیزینس و بازار، از همین مدل روش ولی بطور غیر مستقیم استفاده میکنند.
اگر مرکز شهر شهرهای بزرگ بروید ، و یا به یک بنگاه ماشین بروید، افرادی را میبینید، با کت و شلوار مرتب و گران، اعتماد به نفس بالا و حرف زدن محکم، که تصویر یک انسان موفق را در ذهن شما ایجاد
۵/ میکند، ولی این افراد اغلب کارمندانی با حقوق پایین و متوسط هستند که آموزش دیدهاند که چطور برخورد کنند و چی بپوشند تا از لحاظ ذهنی طرف مقابل را شکست بدهند و بعد از آن مشتری شکست خورده (ذهنی) برای موفقیت به توصیههای طرف مقابل اعتماد میکند.
ولی یک مدیرعامل و یا بیزینس من
۶/ موفق نیازی به شکست ذهنی شما ندارد، چون پولش را از جای دیگری در میآورد وبه پول شما نیاز ندارد.
*جالب هست بدانید که در دپارتمانهای بیزینسی، بیشتر کارمندان سمت مدیر دارند (Manager) ولی لزوما کسی را مدیریت نمیکنند، این القاب در تماسهای ایمیلی باعث اعتماد طرف مقابل
۷/ میشود که : نگاه کن مدیر بازرگانی فلان شرکت با من تماس گرفته نه کارمند عادی.
یک نمونه اجتماعی دیگری که من در چند ماه گذشته دیدم، ماجرای مصاحبه بیبیسی با چند نفر "نسل جوان" و مطرح شدن اسم سکویی بود.
برام جالب بود، من عکس این شخص را دیده بودم، ولی نه خودم نه اطرافیانم،
۸/ نه آدمهای سن بالاتر، نه نوجوان و ...
کسی را نمیشناسم که لزوما حرفهای ایشان را با دقت گوش دهد.
ولی همین مصاحبه با بیبیسی و کم آوردن مجری باعث شد برای چند ماه بطور چشمگیری تعداد توئیتهای با عکس و یا کلیپهای سکویی بسیار زیاد شود.
۹/ این یعنی شکست ذهنی عدهای زیاد، یعنی اینکه عدهای با خود فکر کردند که "من چقدر پرت هستم"، نکنه من را هم مثل مجری بیبیسی مسخره کنند.
*راه حل چیست؟ خودم را به روز نشان دهم و کلیپهای سکویی را بگذارم.
این یعنی شکست ذهنی، یعنی کاری را کردن که لزوما هیچ علاقهای به انجام آن
۱۰/ ندارید، ولی از ترس از منزوی شدن از آن تبعیت میکنید.
*تغییر خیلی خوب هست، همیشه خودتان را در معرض افکار مخالف و تفکرات جدید بگذارید،در ذهن خودتان تحلیل کنید، قسمتهایی را که دوست داشتید بردارید.
حتی اگر در جایی به این نتیجه رسیدید که باید ۱۸۰ درجه بچرخید مهم نیست بچرخید
۱۱/ ولی پله پله، ناگهانی پریدن در یک محیطی که هیچ تجربه، و یا زمینهای ندارید احتمال شکست، و فروپاشی را بالا میبرد.
اگر سکویی را هم دوست دارید، اول ۱۰ تا ویدئو از اون را تا آخر ببینید تا درک بهتری از حرفهایش و شخصیتش داشته باشید، بعد تیکه کلامهایش را استفاده کنید.
۱۲/ تصاویر شترهای توپدار صفویه و نادرشاه از این توئیت گرفته شده:
۱۳/ یکی از مشخصههایی که نقش شخصیت اول فیلم سینمایی را جذاب میکند اعتماد به نفس و هدفمند بودن آنها هست.
ممکن هست، زشت، کم پول، و حتی خنگ باشند ( مسیر سبز) ولی شخصیتی مصمم و تغییر نا پذیر دارند (مگر اینکه زمانی خودشان تصمیم به تغییر بگیرند)
۱۴/ اگر بخواهم یک خصوصیت شاخص افراد آمریکای شمالی را بگم، اعتماد به نفس بسیار بالای آنها هست که آنها را در بازاریابی بسیار موفق کرده.
اروپاییها در مقابل آمریکا شمالیها بسیار اعتماد به نفس کمتری دارند.
برای همین اگر با خصوصیات افراد آمریکای شمالی آشنا نباشید، به راحتی شما را
۱۵/ قانع میکنند.
حتی افرادی را در زمینه صنعتی دیدهام که ورشکسته بودهاند و ایده شکست خوردهای داشتهاند، ولی چنان محکم و مطمئن پرزنت میکنند که حتی شنونده به دانش خودش در آن زمینه شک میکند و با خودش فکر میکند شاید من اشتباه میکنم.
۱۶/ این قدرت ارائه دادن از مدرسه تعلیم داده میشود، و در ارائههای دانشگاهی آنها در مقایسه با دانشجویان کشورهای دیگر به خوبی دیده میشود.
آنها قادر هستند در مورد طراحی این لیوان یکبار مصرف یک ارائه ۱ ساعته بدهند، که چرا لبه گرد شده، چرا رنگ قرمز، چرا کف لیوان لبه دارد، و ...
۱۷/ البته در کنار این اعتماد به نفس پذیرش هم دارند، اگر به مشکلات اشاره کنید میپذیرند و مقاومت ندارند.
۱۸/ نهایت قدرت ارائه مردم آمریکا شمالی در هنر را میتوانید در هنر مفهومی یا Conceptual Art پیدا کرد
بدون ارائه قوی و تخیل سازی، هنر مفهومی بیمعنیست. موفقیت هنرمندان آمریکا شمالی در این سبک(حتی عدهای از آنها قادر به کشیدن یک طراحی ابتدایی نیستند) مدیون قدرت ارائه آنها هست.
• • •
Missing some Tweet in this thread? You can try to
force a refresh
آیا احداث نیروگاه خورشیدی در ایران کار درستی است یا نه؟
مزایایی که برای نیروگاههای خورشیدی برشمرده میشوند:
۱- نداشتن آلودگی (در زمان تولید برق، نه پروسه تولید پنل)،
۲- سوخت مجانی (تابش خورشید)،
۳-ایجاد تنوع استراتژیک در تولید برق
۴- کاهش مصرف گاز و
۲/ ساختهای فسیلی که کمک میکند تا حدی فشار را از روی صنعت نفت و گاز کم کند.
۵- هزینه احداث کمتر نسبت به سایر نیروگاهها (؟) (این ادعا بارها به چالش کشیده شده و دلیل آن نحوه محاسبه هزینه نهایی با توجه به یارانهها و میزان واقعی تولید است).
معایبی که به نیروگاه خورشیدی وارد است:
۳/ معایبی که به نیروگاه خورشیدی وارد است:
۱- نوسانات زیاد و قابل اعتماد نبودن
۲- نبود سیستم ذخیره مناسب در زمان عدم نیاز
۳- مساحت زیاد نسبت به میزان تولید برق
۴- آسیبپذیر بودن نسبت شرایط آب و هوایی (برف، طوفان و …)
۵- بالا بردن قیمت برق (این ادعایی است که
۱/ مروری بر حمله به سایت پدافندهوایی پایگاه هشتم شکاری اصفهان.
مجموعه پدافندی این پایگاه در شمال غربی آن واقع شده. گفته میشود، حمله صورت گرفته، به یگان پدافند اس-۳۰۰ بوده.
این پایگاه علاوه بر اس-۳۰۰ به پدافند اس-۲۰۰ هم مجهز است (و پدافند ضدهوایی سبک برد کم).
۲/ مجوعهای که پدافند اس-۳۰۰ در آنجا واقع شده، مجموعه زیر است. این مجموعه شامل رادارها، واحدهای فنی ، مرکز کنترل آتش و هدایت و سیلوها پرتاب است.
در مجموعه ۲ رمپ وجود دارد که احتمالا ارتفاع آنها بین ۲ تا ۵ متر باشد و مجموعه راداری هدایت آتش روی آن واقع شده.
در تصویری که
۳/ سایهها بلند هستند به خوبی سایه رادار واقع شده روی این رمپ قابل مشاهده است.
گاهی با ایجاد زبری و یا زائده روی سطح، با او میشویم که جریان آرام (laminar) تبدیل به جریان آشفته (توربولانت) شود.
جریان آشفته، اصطکاک بیشتری دارد ولی باعث میشود که جریان دیرتر از روی سطح جدا شود در نتیجه نیروی پسا کاهش مییابد.
جریان آشفته انرژی بیشتری دارد، انتقال اطلاعات
۲/ بین لایههای جریان بیشتر است و همین باعث میشود تا جریان دیرتر جدا شود.
زبری توپ تنیس و حفرههای روی توپ گلف هم همین کار را میکنند، یعنی باعث آشفته شدن جریان میشود و جدایش را به تاخیر میاندازد، در نتیجه توپ مسافت بیشتری را طی میکند.
۳/ از خصوصیات جریان آشفته:
-انرژی مولکولها بیشتر است،
-نرخ انتقال اطلاعات (برخورد مولکولها) بیشتر است.
-حرکات رندم مولکولها بیشتر است.
تغییر جوامع، افزایش مهاجرت بین شهرها و کشورها، افزایش ارتباطات، افزایش اطلاعات، افزایش تواناییهای فردی ،
نقطه قوت سیاست نظامی ایران، ایجاد بازدارندگی با تهدید ایجاد بینظمی در سیستمهای منظم است.
نمونه آن در مواجهه با عربستان، امارات، آمریکا و اسرائیل به خوبی دیده میشود.
ولی این سیستم نظامی، توانایی مقابله با سیستمهای بینظم را ندارد.
پاکستان و افغانستان نمونه سیستمهای👇
۲/ بینظمی هستند که چیزی برای از دست دادن ندارند که برای محافظت از آن از پاسخگویی خودداری کنند.
شکست سیستم بینظم هم مشکل است، و نیاز به بودجه نامتناهی دارد. چون سیستم بینظم هیچ بخش حساسی نداد که اگر از کار بیافتد، کل سیستم فلج شود.
این یکی از دلایلی است که ایران با طالبان
۳/ وارد جنگ نمیشود، هرچند که نتیجتا ضربات زیادی از طالبان خورده (مرزی و داخل خاک).
استراتژی مواجهه با سیستم نامنظم، کنترل آن است.
این همان سیاستی است که آمریکا در قبال ایران پیش گرفته.
اینکه عدهای از آمریکا انتظار دارند که با کوچکترین اقدام ایران، آمریکا یک حمله تلافی
سخنگوی سپاه چند روز پیش، ادعا کرد که حمله ۷ اکتبر حماس به اسرائیل، همان انتقال سخت وعده داده شده بود، که سریعا توسط حماس رد شد.
برخی تحقیقات نشان داده که مدیرانی که تمامی اعتبار کارها را به اسم خود میزنند، زیردستانی نالایق
۲/ خواهند داشت.
این یعنی چی؟
یعنی مدیری که یک مجموعه با گروههای مختلف را هدایت میکند، اگر هر نتیجه مثبتی از مجموعه را که در جامعه دیده میشود را تنها به اسم خود بزند، در نهایت به سمت جمع کردن افراد نالایق به دور خود میشود.
تعریف انفاق مثبت هم در اینجا اتفاقی است که توسط
۳/ جامعه، مدیران رده بالا، سهامداران و … دیده میشود و بروز مثبت دارد. حالا این جامعه یا مدیران رده بالا میتوانند بدانند این انفاق مثبت نتیجه کار چه گروهی و یا سیاستی بوده.
حالا این اتفاق میتواند:
۱- نتیجه مستقیم کار مدیر
۲- نتیجه کار گروههای زیر دست
۳- و یا اتفاقی شکل گرفته
اخیرا چندینبار این سوال مطرح شده که چرا ابرها بعد از عبور از ترکیه روی ایران ناپدید میشوند، و یا روی ایران بارندگی ندارند.
ویدئویی از حرکت ابرها در این منطقه تهیه کردم.
برای بررسی این مطلب باید چندین مورد را در نظر گرفت:
۱- باد غالب در این منطقه “بیشتر” (نه همیشه) از سمت
۲/ جنوب غربی به سمت شرق و شمال شرقی است.
۲- مرز ایران و عراق تقریبا در راستای رشتهکوه زاگرس است
۳- جریان بادی که از سمت مدیترانه به سمت ایران میآیند، پس از عبور از دشتها و مناطق پست سوریه و عراق، با برخورد به رشته کوه زاگرس به سمت شمال تغییر مسیر میدهد،
۳/ و جریان هوایی که از سمت ترکیه به سمت ایران حرکت میکند را به سمت شمال (گرجستان و ارمنستان) هدایت میکند.
۴- مرز ایران و ترکیه محل تقاطع رشتهکوههای زاگرس و کوهستانهای ارمنستان قرار دارد.
۵- تغییرات آبوهوایی میتواند جهت و مدت جریانات بادی را تحت تاثیر قرار دهد.