شما عزیزترین بچههای این خاک رو گرفتید.
و ما لحظهای از زندگیمون رو صرف دشمنی با کسی و چیزی جز شما نمیکنیم.
۱. آرتین رحمانی ۱۷ ساله کشتهشده توسط «شما» در آبان ۱۴۰۱… #ادامه_دارد
شما جان صدها کودک رو با گلوله گرفتید. و ما لحظهای از زندگیمون رو صرف دشمنی با کسی و چیزی جز شما نمیکنیم.
۲. ساسان عیدیوندی ۱۷ ساله کشتهشده توسط «شما» در آبان ۱۳۹۸… #ادامه_دارد
شما حسرت دیدن دوبارهی فرزند رو به دل هزاران مادر گذاشتید. و ما لحظهای از زندگیمون رو صرف دشمنی با کسی و چیزی جز شما نمیکنیم.
۳. محبوبه رمضانی، مادر پژمان قلیپور ۱۸ ساله، کشتهشده توسط «شما» در آبان ۱۳۹۸… #ادامه_دارد
شما معشوق رو کشتید و عاشق رو حبس کردید. و ما لحظهای از زندگیمون رو صرف دشمنی با کسی و چیزی جز شما نمیکنیم.
۴. طاهره بجروانی، همسر علی فتوحی کشتهشده توسط «شما» در آبان ۱۳۹۸… #ادامه_دارد
شما انسانترین انسانها رو ازمون گرفتید. و ما لحظهای از زندگیمون رو صرف دشمنی با کسی و چیزی جز شما نمیکنیم.
۵. فرزاد کمانگر ۳۵ ساله کشتهشده توسط «شما» در اردیبهشت ۱۳۸۹… #ادامه_دارد
• • •
Missing some Tweet in this thread? You can try to
force a refresh
منصوره سگوندِ ۱۸ ساله، عضو افتخاری سابق نیروی انتظامی در خرمآباد، اهل لرستان و دانشجوی حقوق ساکن در آبدانان، با شروع اعتراضات در شهریور ۱۴۰۱، از نیروی انتظامی خارج میشود و در اینستاگرامش مینویسید:
«به عنوان کسی که در داخل بدنه نیروهای نظامی فعالیت داشتهام، تا جایی که تونستم سعی کردم واقعیت رو به کسایی که ناآگاه هستن بفهمونم. ما جنایت را با چشم خود دیده بودیم و واقعیتها رو گفتیم. این انقلاب نزدیکتر از آن چیزی که فکرش را بکنید رخ خواهد داد.»
او که برای مدتی بازداشت بود در آخرین استوری اینستاگرامش با هشتگ تهدید نوشته: «ما را از مرگ میترسانند انگار ما زندهایم. تا ابد یک روز جانم فدای وطن، پاینده ایران.»
پیام: «من یه دختر ۱۹ ساله و تک بچه هستم. تا حالا مسافرت نرفتم. ما لباس نمیخریم ما نمیتونیم سروقت بریم دکتر چون پول نداریم.
من دارم بیماری های روحی و روانی و جسمانی رو توی وجود تک تک افرادی که اطرافم هستن و میشناسمشون میبینم. ما مستاجریم این یعنی نابودی کامل. ۱ #فقر_فساد_گرونی
خونه به جایی میگن که امن باشه دلت قرص باشه اما ما نداریم. یه خونه ۷۰ متری داریم بدون حیاط و تراس و آسانسور که با یه زلزله ۴ ریشتری هم روی سرمون خراب میشه؛ قسمت تاریک ماجرا اینجاست که دیگه نمیتونیم پول پیش و کرایه همین جا رو هم پرداخت کنیم. ما عیدا آجیل و میوه و لباس نمیخریم. ۲
توی آخرین ماه بهار هستیم و فقط یکبار توی خونه خالم زردآلو خوردیم.
جمهوری اسلامی فراموش نمیکنم که مدرسه دولتی قرار بود به همه اونایی که معدلشون خوب شده جایزه بدن و اون موقع من معدلم ۲۰ شده بود اما بهم جایزه ندادن، چرا؟ چون شهریه رو کامل پرداخت نکرده بودیم اصلا آدم حسابم نکردن. ۳
🧵⬇️
در رشتهتوییت زیر نتیجهی بیش از ۷۰ آزمایشی که از دانشآموزان مسموم شده بدستمان رسیده را منتشر میکنیم.
نکته ۱: تمامی آزمایشها بخاطر حفظ امنیت فرستنده بازنویسی شدهاند.
نکته۲: برای حفظ امنیت افراد به شهر و نام مدرسه اشاره نشده است اما مشخصات گاز و علائم مسمومیتها نوشته شده.
نکته ۳: متخصصان بر این باورند که این نوع آزمایشها و نتایج آنها نمیتوانند در تشخیص نوع گاز کارساز باشند.
ما صرفا برحسب وظیفه آنها را منتشر میکنیم تا شاید با احتمال کمی به کسی در فهم این مسمومیتها و نوع این گازها کمکی کرده باشد.
آزمایشها به تدریج اضافه میشوند.
آزمایش ۱: در مدرسهی الف ابتدا بویی شبیه تینر حس شده است و سپس دانشآموزان دچار سرگیجه، تهوع، سردرد، بیحسی دست و پا شده و برخی از آنها خون بالا میآوردند و یا از هوش میرفتند.
🧵⬇️
مدارسی که امروز دهم اسفند ۱۴۰۱ دانشآموزانش دچار مسمومیت شدهاند:
۱. تهران مدرسهی دخترانهی ۱۳ آبان
۲. تهران مدرسهیدخترانهی هاجر
۳. تهران مدرسهی دخترانهی یارجانی
۴. تهران مدرسهی دخترانهی امت
۵. تهران مدرسهی دخترانهی عصمت
۶. تهران مدرسهی دخترانهی امام حسن
۷. تهران مدرسهی دخترانهی مدرس
۸. تهران مدرسهی دخترانهی زراوند
۹. تهران مدرسهی دخترانهی جاجرودی
۱۰. تهران مدرسهی دخترانهی مهدیه
۱۱. اردبیل مدرسهی دخترانهی بهاران
۱۲. اردبیل مدرسهی دخترانهی سما
🧵⬇️
از تمامی دانشآموزان و والدین آنها خواهش میکنیم در صورت مسمومیت در مدارس این موارد را انجام دهند:
- اگر امکانش را دارید به آزمایشگاه بروید و نمونهی خون، ادرار و بزاق بگیرید. | ۱
- اگر نمیتوانید به هر دلیلی به آزمایشگاه بروید، یک ظرف استریل مخصوص آزمایش ادرار از داروخانه تهیه کنید. به سرعت پس از مسومیت در این ظرف ادرار کنید، در آن را بسته و نمونه بردارید. | ۲
همچنین یک گاز و پنس استریل از داروخانه تهیه کنید. گاز را زیر گونه، بین لثه و لب بالای فرد مسموم بگذارید و برای ده تا پانزده دقیقه بدون تکان دادن یا جویدن، آن را نگه دارید و سپس در نایلون استریل بیندازید.