وقتی از اپ v2rayNG روی اندروید استفاده میکنید، برای اینکه اپها و وبسایتهای ایرانی از vpn رد نشن و راحت باز بشن، مطابق تکه فیلم کوتاهی که پایین گذاشتم تنظیمات رو انجام بدید.
۱/۲ #فیلترنت
اینطوری علاوه بر حل مشکل اپ و وبسایتهای ایرانی، در مصرف ترافیکتون هم به شدت صرفهجویی میشه چون وقتی با vpn وصل هستید، کل ترافیکتون با تعرفهی جهانی محاسبه میشه ولی اینطوری ترافیک ایران، داخلی محاسبه میشه (نیمبها).
۲/۲
اضافه شدن امکانات TLS1.3 به توزیعهای xray و برخی کلاینتها، دست فیلترکننده رو به شدت بسته. اینها که امروز میخوام بگم رو درست استفاده کنید تا برای فیلترچی تقریبا نامرئی بشین.
من روی v2rayNG توضیح میدم، شما مشابهشو رو اپ خودتون پیدا کنید:
uTLS, alpn & allowinsecure
۱/۱۰
میخوام داستان بگم که تا حد امکان ساده باشه برای همگی.
وقتی ما میخوایم به یه سرور وصل بشیم، تو قدم اول با ارسال نام دامنه به DNS، آدرس سرور استعلام میشه تا بعد درخواست به اون آدرس ارسال بشه.
تو همین قدم، قبلا تو مسیر، فیلترچی میدید کجا داریم میریم.
۲/۱۰
اما با معرفی سرویس DNS امن (DoT & DoH) این مساله حل شد. کلادفلر این سرویس رو داره و جای نگرانی نیست. اپ v2rayNG هم وقتی کانفیگ روی حالت tls باشه، این سرویس رو فعال میکنه. یعنی این مرحله رد شد و فیلترچی متوجه نشد ما میخوایم به سمت کدوم دامنه بریم.
۳/۱۰
اینو دقیق بخونید، قدم به قدم جلو برید، کلادفلر رو برای هر نفر یه اکانت ایجاد کنید، ایمیل رو که همه چندتا دارید، اکانت کلاد فلر هم که یه ایمیل میخواد و رایگانه،
برای خودتون که ساختید برای دوستان و اقوام هم بسازید. کمک کنید به اطرافیانتون.
زکاتشو بدید خلاصه.
۱/
روی ios بهتترینش برای subscribe کردن shadowrocket هستش اگه میتونید بخریدش، ۳ دلار قیمتشه تو اپ استور. جایگزینش FairVPN هست که به روش import میتونید لینک subscribe رو ایمپورت کنید و کانفیگها رو بگیرید. اینجا توضیح دادم:
۳/
اگه سرور xray/v2ray دارید و به واسطهی تغییرات سیستم فیلترینگ و یا دلایل دیگه مجبورید دائم کانفیگهای جدید ایجاد کنید و به استفاده کنندهها برسونید، در ادامه یک روش ساده برای حل این مشکل نوشتم.👇
۱/۵
برای این کار لازمه که یک لینک عضویت یا subscription درست کنیم و کانفیگها رو از طریق لینک عضویت، در اختیار استفادهکنندگان قرار بدیم.
اینطوری وقتی کانفیگهای قبلی منقضی شدن و یا کانفیگ جدید داشتیم، اونها رو در لینک عضویت قرار میدیم و دیگه اعضا فقط یه آپدیت لازم دارن.
۲/۵
برای ایجاد لینک عضویت، یک تکه کد کوچیک نوشتم (تصویر پایین) که میتونید به سادگی روی یک worker از نوع http handler در کلادفلر بنویسید و کانفیگهای خودتون رو در لیست ابتدای کد، یکی یکی اضافه کنید، هر تعداد که بود؛ و در نهایت کد رو save and deploy کنید.
۳/۵
دفتر نظارت شهید عباسپور جایی در مرکز شهر #زاهدان بود. یک ساختمان سه طبقه که یک طبقهی اون دفتر و دو طبقه مهمانسرا بود.
پروژهی آبرسانی از چاهنیمه به زاهدان شامل ۱۹۳ کیلومتر خط لوله، چهار ایستگاه تقویت فشار، دو مخزن تعادل، یک آبگیر و یک مخزن ذخیره ۶۰ هزار مترمکعبی بود.👇
۱/۱۲
هفتهی قبل نوشتم چطور شد که به این پروژه رفتم.
بعد از دعوت رئیس دستگاه نظارت شهید عباسپور (که زیرمجموعهی وزارت نیرو بود)، کارهام رو در زابل تحویل دادم و چند روز بعد عازم زاهدان شدم.
این مسیر رو هم همراه شجاعی و چندتا از بچههای آبمنطقهای رفتیم.
۲/۱۲
مهندس احمدی، سرتیمِ دستگاه نظارت، مردی به غایت خودساخته و شریف بود. پیمان هم پسری خوش برخورد و خوش صحبت. هر دو سیویل خونده بودن و اهل کرمانشاه.
سیامک مهندس مکانیک بود و اهل کردستان. محمد هم اهل شهر زاهدان بود و مثل سیامک، مکانیک خونده بود.
فقط من بینشون شیعه بودم :)
۳/۱۲