درکتاب Covert Capital که درباره شکل گیری شبکه قدرت سازمان سیا از منطقه ویرجینیای شمالی است ، نقش #لوئیز_لیلین و شبکه سیا در کودتای۲۸مرداد تصریح شده است ...
دراین کتاب آمده است خانه #لوئیز_لیلین در گنبد کاووس میزبان ملاقاتهای دوستان پدرش از سازمان جاسوسی CIA مانند روزولت [ رئیس وقت خاورمیانه سیا و فرمانده سابق عملیات #کودتای28مرداد ] با مقامات ایرانی بود که به واسطه نقش آفرینی در کودتا توسط سیا رشد یافته بودند ...
[ ادامه دارد ]
بنیاد میراث ایران لندن-IHF در سال 2008 همایشی با حضور #مسعود_عالیخانی برگزار کرده است !
این بنیاد در سال 2014 همایش چالش های محیط زیست ایران را توسط #مراد_موشه_طاهباز برگزار کرد که کاوه مدنی ، نیلوفر بیانی و دیوید لیلین حضور داشتند
به آخرالزمان خوش آمدید !
آیا تخریب مسجد الاقصی و ساخت معبد سوم سلیمان نزدیک است ؟
کافیست واژه[ Red Heifer ]را سرچ کنید تا از حجم اخبار و محتوی منتشر شده شگفتزده شوید !
گویا تا 3 اردیبهشت اسرائیلیها گوساله سرخ را برای ظهور #مسیح_یهودی قربانی و مسجد الاقصی را ویران کنند ...
1/6
احتمالا 8 آوریل آخرین روز ماه رمضان [۲۰ فروردین] و همزمان با یک خورشید گرفتگی کامل تاریخی که در ۳۷۵ سال گذشته بی سابقه بود است مراسم قربانی انجام شود ...
چندی پیش اکانت وابسته به موساد خبر از آماده شدن گوساله سرخمو و ظهور مسیح یهودی تا عید پسح ۲۰۲۴ [۳ اردیبهشت] داده بود ... 2/6
مراحل آغاز آخرالزمان یهودی : 1. گوساله سرخمو را قربانی کنید 2. ابزارها را خالص کنید 3. الاقصی را ویران کنید 4. ساخت معبد سوم 5. ظهور مسیح دروغین 6. ظهور امام مهدی 7. ظهور مسیح یهودی 8. قیامت
در تاریخ 13 /5 /35 به استحضار رسید به مناسبت فوت نورالدین هندی برادر خمینی در تهران روح اللّه خمینی از عراق تلگراف تسلیتی به عنوان مرتضی پسندیده در قم مخابره نمود و فوت هندی را به وی تسلیت گفته است ...
در ضمن احمد خمینی پسر روح اللّه خمینی نیز ... 1/8 https://t.co/A841NzLxQS
از قم تلگراف تسلیتی در همین زمینه به عنوان خمینی به نجف اشرف مخابره کرده است ...
تیمسار ریاست ساواک مقرر فرمودند :« آیا به مصلحت است شخص یا جمعیتی در روزنامه به پسندیده و پسر خمینی تسلیت بگویند در مورد فوت برادرش [ نورالدین خمینی ـ هندی] » موضوع بررسی و به عرض رسید ...
2/8
در شرایط فعلی و با توجه به سوابق گذشته چنین اقدامی به مصلحت به نظر نمی رسد ...
مقرر شد :« بررسی کنید ، به چه وسیله بر علیه خمینی با نام هندی یا انگلیسی می شود بهره برداری کرد !
» برای جمع آوری اطلاعات دقیق از هندی بودن خانواده خمینی از سازمانهای اطلاعات و امنیت در ...
3/8
قتل #امیرکبیر توسط ناصرالدینشاه و با دسیسه اشخاص ذینفوذ ازجمله مهدعلیا مادر شاه از جمله حوادث تلخ و تکاندهندهه دوران قاجار است ؛ اما این رویداد آنگاه اهمیت بیشتری پیدا میکند که بدانیم هم ناصرالدینشاه تحت #نفوذ اسرارآمیز پزشک #یهودی خود ...
1/6
یاکوب ادوارد پولاک و پس از او دکتر « ژوزف دزیره تولوزان » بود و هم مهدعلیا تحت تأثیر حکیم یحزقل معروف به «حقنظر» طبیب #یهودی مخصوص و مورد علاقهٔ خود قرار داشت !
حضور و #نفوذ حکیم یحزقل در دربار قاجار ، چه زمان محمدشاه و چه ناصرالدینشاه آنچنان بود که محافل #یهودی ...
2/6
از او بهعنوان «مُردخای» دربار قاجار یاد کرده و او را معادل مردخای در دربار خشایارشا دانستهاند ...
امیرکبیر توانسته بود فتنهٔ ماسونی – صهیونی باب را خاموش سازد ؛ فتنه و توطئهای که عوامل و محافل #یهودی برای برهم زدن ثبات سیاسی ، ساختار اجتماعی و هویت فرهنگی مردم ایران ...
٤ - ٥ سال پيش در موسسه سيمای مهر ، مشغول تحقيقات و نگارش يك سريال باموضوع ريشه های فرقه #ضاله_بهائيت بوديم ، پيش از آن هم نگارش سريال #ضلع_سوم در مورد تاريخچه #مجاهدين را به انجام رسانده بوديم كه ...
1/15
تا امروز به توليد نرسيده ، بزرگي وقتي شنيد بعد از ضلع سوم ، سراغ يك سوژه #جنجالي ديگر رفته ام ، حقير رو به يك جلسه دعوت كردند .
بعد از كلی مقدمه و زمينه چينی به من گفتند : بهتر است كه اينكار را كنار بگذاری و وقتت را تلف نكنی ، علت را جويا شدم ...
2/15
محكم گفتند : در مورد #بهائيت و #منافقين نميشود كار كرد !
شاكی شدم !!!! گفتم : ما كار نكنيم پس چه كسی قرار است كار كند ؟
فرمودند : اول كه نميگذارند كار كنی ، بگذارند كار كنی بايد كار بیخاصيت بسازی ،
بی خاصيت نسازی حذفت ميكنن !!!!
وقتی ساواک #نفوذی خودش رو بین زندانی ها بیشتر از بقیه شکنجه میکرد !!!
بیژن قدیمی از اعضای سازمان انقلابی حزب توده در کتاب « حلقه گمشده » درباره موسی رادمنش با نام مستعار ارسام برادر زاده دکتر رضا رادمنش دبیرکل حزب توده که #نفوذی_ساواک در این گروه بوده است اظهار داشته است ...
«وقتی که زندان بودیم هرکدام حدود یک ماه یک ماه و نیم تا دوماه در تک سلولی بودیم . خبری از هیچ چیز نداشتیم ، شکنجه های کم و زیادی می کردند به طور جداگانه واز هم خبری نداشتیم .
بعد از مدتی نوشتیم که در رابطه با سازمان انقلابی آمده ایم و تصمیم داشتیم اوضاع ایران را مطالعه کنیم ...
ولی دست به اسلحه نبرده و کاری نکرده ایم
بعد از مدتی پنج نفر ما را بردند در یک سلول بزرگتری وما آن جا باهم بودیم . هنوز هم شکنجه می کردند ولی «موسی رادمنش» را بیشتر از همه ما شکنجه می کردند ! او با صورتی خونین و مالین می آمد ...
در مشهد در فاصلهی بین محلهی عیدگاه و پائین خیابان محلهای است که در قدیم به آن میگفتند محلهی جدیدیها یک آبانباری هم در آنجا بود بهنام آبانبار جدیدیها من در دوران طفولیتم هزاران بار از آن مسیر رفتوآمد داشتهام ...
1/25
منظور از «جدیدیها» یهودیان تازهمسلمانشده بودند که «جدیدالاسلام» شمرده میشدند . این یهودیان ظاهراً حدود ۱۵۰ سال قبل اعلام مسلمانی کردند یک مدتی در آن منطقهای که بودند بهعنوان مسلمان جا افتادند بعد از آنجا هجرت کردند رفتند به شهرهای دیگر جاهای دیگر و در آنجا ...
با مسلمانان دیگر مخلوط شدند ! و کمکم رد آنها گم شد . من خانههای آن یهودیها را دیدهام ، در نزدیکی همان محله هم بودهام ، به تمام آن محله کاملاً واقفم ...
توضیحاً عرض میکنم : تاریخ نشان میدهد که در همین محلّه چند سال قبل از آن که میرزا علیمحمد باب اعلام بابیت کند ...