Wolvi Profile picture
Mar 7, 2023 90 tweets 22 min read Read on X
Be ahlaksız, be utanmaz, be adi…

- Recep Tayyip Erdoğan (20.02.2023)

AKP’nin 21 yıllık rezillikleri ile Türkiye tarihinin en büyük arşiv floodu başlıyor. Image
Flood uzun süreceği için her gün 30 arşiv şeklinde paylaşacağım. Yolumuz çok uzun… Çayınızı kahvenizi hazırlayın.

İlk sezon başlıyor.

Ba-Dum!
“Bu makamlara kalkmamak üzere oturanlar bu ülkeye çok şey kaybettirdi”
Erdoğan: “Denizlerimizin kenarlarını, orman alanlarını betona çevirmeye uğraşanlar var. Şu para var ya nelere muktedir, ah şu kapitalizm, doğa şöyle olmuş böyle olmuş, umrunda değil"
Arşiv unutmaz… Image
99 depremi manşetleri
2023 depremi manşetleri Image
13 yıl önce AKP'li Maliye Bakanı Mehmet Şimşek deprem vergilerine ne oldu sorusuna cevap veriyor… ''Duble yollara gidiyor"
“Başbakanımızın sünnetidir”
“O bizim için 2. Peygamber gibidir”
Erdoğan: Türk ifadesinin çıkarılması lazım
Atatürk ve İsmet İnönü’ye… “ İKİ AYYAŞ” Image
“Gemi var, gemicik var”
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ: IŞİD'li mahkumlar cezaevinden kaçtı ama firar sayılmaz.
Ahmet Davutoğlu:

- Üniversiteye girişte Türkler'e sınav yapıyoruz, Suriyeliler'e yapmıyoruz.
Aile Bakanı Sema Ramazanoğlu, çocuk t*cavüzlerini yorumladı: Bir kere olması Ensar Vakfı'nı karalamak için gerekçe olamaz.

(2016)
Çocuk t*cavüzü hakkında verilen gensoruyu reddeden AKP'li vekiller, Aile Bakanını tebrik için kuyruğa girdi.

(5 Nisan 2016)
Prof. Dr. Bülent Arı (YÖK Üyesi)

- Türkiye'nin geleceği için cahil nesil lazım. Okuma oranı arttıkça beni hafakanlar basıyor.
Başbakan Davutoğlu: Ankara'daki terör saldırısından sonra oylarımızda yükseliş trendi var.
Soma faciasından sonra Erdoğan: Maden kazaları bu işin fıtratında var.
Halen hapiste olan Soma'daki maden faciasının avukatlarından Selçuk Kozağaçlı, ölüme götüren kan dondurucu gerçekleri anlatıyor. (17 Mayıs 2014)
Eski Bakan Taner Yıldız: Eğitim seviyesi arttıkça AKP'nin oyları düşüyor.
Yala yala bitmez…

“Son kez adayım. Tükürdüğümü yalamam, birileri gibi oralara çakılıp kalmam” (2009)
“Dördüncü ve son kez adayım”(2012)
Gazeteci: "AKP'ye 'Etrafınızda yolsuzluk yapanları temizleseniz insan kalmaz' demiştiniz. Şimdi fikrinizi değiştiren ne oldu?"

Süleyman Soylu: "Başka soru var mı?"

(2015)
Bülent Arınç: "Cemaatler için her şeyin garantisi biziz. O cemaatler beni çok iyi bilir. Ben de onları çok iyi biliyorum. Bu cümleme dikkat etsinler. Biz varsak, siz de varsınız. Biz yoksak siz de yoksunuz."
Bekir Bozdağ: ”Gülen, bu ülkenin milli ve manevi değerlerine bağlı nesillerin yetişmesi için hizmet yapıyor.”

2012 / CNN Türk Image
AKP Karesi eski Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ''Makam sahibi olmak için bir imamhatipli bir de Trabzonlu olacaksın. Bizde öyle.''
AKP’li Kürşat Ayvatoğlu’nun pudra şekeri mesaisi Image
AKP döneminden yağ kuyrukları manzaraları
AKP’li Babacan, göreve yeni gelmiş bir bakan iken FETÖ elebaşı Gülen’in düzenlediği ‘Abant Toplantıları’na katıldı. Murat Sabuncu ve Aydın Engin’in gazeteci olarak Abant toplantılarına katılmaları suç sayılmıştı. Oysa Cemil Çiçek, Bülent Arınç, Ali Babacan, Burhan Kuzu da ordaydı Image
Bu tekmeyi unutma… Image
AKP Türkiye’nin en yolsuzluğa bulaşmış iktidarlarından bir tanesi…

- Süleyman Soylu
Dışişleri Bakanı Davutoğlu: Biz Suriye'de bütün alternatifi deneyerek bugünlere geldik. Artık bu süreci yıllarla değil aylarla, haftalarla ifade etmek gerekir. (2012)
"Camide içki içtiler. Görüntüler elimizde, bu cuma açıklayacağız" diyeli 527 cuma oldu.
Bu arada 136 rezillik de burada. Üstüne eklersiniz.
Şehit kardeşine verilen yanıt:
Ağabeyin de bu mesleği seçmeseydi!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'ın Bilal Erdoğan'la yaptığı rant paylaşımı konuşması.
Ben dilenci değilim…
Cem Küçük: Erdoğan kaybederse hepimiz yargılanırız. Londra'ya kaçsam iade ederler beni.
Yıl 2005. Bakın Başbakan ne diyor. Image
Arşivden değil direkt kaynaktan.

Ne güzel konuşuyor Bahçeli.
Küçüğün rızası! Image
Zehra Taşkesenlioğlu: Bu topraklara 100 yıldır vurulan prangadan kurtulmaya rabbülalemin bizi nasiplendirdi.

Cumhuriyet? Çok partili dönem?
İlkokul mezunu Emine Erdoğan tıp insanlarına seminer veriyor. Image
Emine hanım demişken bu çantayı da unutmayalım. Image
Ethem Sancak: 5. imparatorluğu başkanlık sistemiyle ilan edeceğiz.

Zehra Taşkesenlioğlu: Allah insanı vererek de alarak da imtihan eder. Beni vererek imtihan etti.

Açın kombileri; 2023'te kimse doğalgaza para ödemeyecek!
Bakın ne kadar derine indik.

Başbakan Erdoğan: Kıbrıs’tan belli bir oranda toprağı verebiliriz.

(2004)

Recep Tayyip Erdoğan: ''Benim vatandaşım çöpten rızık topluyorsa, pazarlardan atık topluyorsa, meydanlar 'açız' diye bağırıyorsa, ev kirasını elektriği suyu ödeyemiyorsa, %50'si yoksulluk sınırının altındaysa ülkeyi bu hale MEVCUT HÜKÜMET getirmiştir.''

Recep Tayyip Erdoğan: "Bizde bir adet var; başımıza bir şey geldiğnde hemen dış güçler deriz. Ben buna katılamıyorum."

:)

Ali Babacan’dan Fethullah Gülen’e övgüler
Süleyman Soylu: Biz 15 Temmuz'da esas yapacaklarımızı yapamadık.

Neyi?

BU MİLLETİN A*INA KOYACAĞIZ

Fransa tarımını darboğazdan çıkardığı için Tarım Bakanı Mehdi Eker'e Paris'te şövalye nişanı verildi. (2012) Image
Erdoğan: Twitır mivitır hepsinin kökünü kazayacağız.

Sizi bilmem de ben pek kazınmamış gibiyim. 😅

Bakan Fikri Işık: Yerli otomobil 2019 sonunda yollarda.
Rezalet Image
Egemen Bağış: Her cuma 1 ayet sallıyorum
A Haber, 'Türkiye laik kalacak' sloganı üzerine yayını kesti.

(14 Mayıs 2016)
Düzce'de 20 kişiye mezar olan Işık Apt.'nın müteahhitleri.

Hamza Cebeci: 2004'te Üsküdar Bld Meclis Üyesi oldu, ardından İBB İmar Komisyonu üyesi seçildi.

Fahri Çakır: 2002'de AKP mvekili seçildi, bugün CB Başdanışmanı ve Darülaceze Başkanı.
Erdoğan:

''Anayasa Mahkemesi'nin kararına uymuyorum, saygı da duymuyorum.''
Erdoğan’dan Meral Akşener’e açık tehdit

🗣️''Gelin hanıma memleketim Rize’de gayet güzel bir ders verildi. Yine dua et ki gelin hanıma çok ileri gitmeden bir ders verdiler. Bu daha bir; daha neler olacak neler… Daha dur bakalım, bunlar iyi günler!''

(26 Mayıs 2021)
Erdoğan: Bizden önceki hükümetler, Düzce, Bolu, Sakarya depremlerinin altında kaldı. Dayanamadılar.
İnşaat projelerine onay yetkisi, TMMOB’den Çevre Bakanlığı’na devredileli on yıl oldu. Image
Reisten tavsiyeler

“Anna babalar, Bahçeli konuşurken çocuklarını televizyondan uzak tutsun.”
Unutursak kanımız kurusun!
Hedef 500 bin ölü!

Murat Kurum: İmar barışında hedefe ulaşıldı: Devletin kasasına 25 milyar 592 milyon TL girdi. Image
IŞİD, Sefer Taş ve Fethi Şahin adlı iki askerimizi diri diri yakalı tam 6 yıl oldu. Image
Recep Tayyip Erdoğan:

- Hükümetin halkın karşısına çıkacak yüzü yok.
- Millete rağmen o koltukta oturulmaz.
Recep Tayyip Erdoğan: Bu zalim iktidar bu aziz millete bir bardak çayla bir simide layık görmüyor. Bunların peşinden nasıl gideceksiniz?
Recep Tayyip Erdoğan: Dolaştığım vilayetlerde gördüm: Memur ağlıyor, çiftçi ağlıyor, gençler iş bulamıyor. Bu gerçekler karşısında 3-5 kişinin saltanatı için buna göz yumamayız.
Spiker: 'Binali’ye verilen oy, düşmana atılmış füze gibidir' dediler.

RTE: Bunu söyleyenler, siyasette olgunluk seviyesini yakalamamış tipler.

Spiker: Efendim, söyleyen Milli Görüş Platformu başkanı.

RTE: Haaa, o zaman çok yerinde bir tespit olmuş

Vladimir Putin:

“Son Antalya ziyaretimde (G20 zirvesi) Türk mevkidaşlarımız, uluslararası hukuka sığmayan çok hassas bir teklifle geldi ve destek istedi. Biz 'yardım ederiz' dedik. Ne olduğunu açıklamayacağım.”

Gençler hesap soruyor

Erdoğan Bayraktar: Başbakan da istifa etmeli çünkü, her şeyi onun talimatıyla yaptık.

Erdoğan'ın Suriye'de 'destekliyoruz' dediği gruplar.

Ekonomist damat dolar konusunda endişelenmeyin diyeli 3 sene oldu

ROK, Ergenekon kumpasını övüyor.

“AKP, ABD ve İsrail ile ilişkisiyle Ergenekon'u çökertti. Erdoğan bunun için Tel Aviv'de ödül aldı, iyi ki aldı.”

FETÖCÜ?

Ahmet Davutoğlu:
“Terörle mücadele konusunda defterler açılırsa insan içine çıkamazlar.“

🗓23 Ağustos 2019

Süleyman Soylu, "Ben ömrümde bir tek güvenlik makalesi okumamış bir adamım. Ben içişleri bakanlığı ile ilgili bir şey biliyorum dersem yanlış olur." diyeli 31 ay oldu.

Erdoğan’ın Şanlurfa’da açılışını yaptığı kavşak bugün çöktü!

Erdoğan: AK Parti’yi Hizbullah’la ilişkilendirmek densizliktir ve namertliktir.'

(23 Ocak 2011)
CNNTürk'ün canlı yayın konuğu olan Ekrem İmamoğlu konuşurken yayın ansızın kesilip Erdoğan'ın konuşmasına geçileli dört yıl oldu.

Ethem Sancak: Aslında Amerika’nın desteğiyle geldik iktidara…

Kınadığını yaşamadan ölmezmiş insan
Bizde benzin Almanya'dan ucuz' diyen yurttaşa Erdoğan'dan uyarı: ''Saf olma, kendine gel. Ekonomide kaide; alım gücüyle ölçülür.''

Burası Tayyip Erdoğan’ın sarayı değil milletin sarayı. Millet burada ağırlanacak.

3 Aralık 2014

Saraya giden var mı?

Süleyman Soylu: Bana AKP’li olacak diyenler Yassıada zihniyetidir.

A Haber: Uzun süre aç kalmak ömrü uzatıyor.

Erdoğan: “Sayın Öcalan düşüncelerinin değil almış olduğu kellelerin hesabını veriyor”

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh

Keep Current with Wolvi

Wolvi Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @wolviyim

May 30, 2023
Bitmek tükenmek bilmeyen bir başarısızlık öyküsü…

“KILIÇDAROĞLU” floodu başlıyor. Image
Kılıçdaroğlu’nun CHP’nin başında verdiği ilk sınav “2010 anayasa değişikliği referandumu” oldu. AKP Saadet ve BBP anayasa teklifini onaylarken, CHP ve MHP, “Hayır” kampanyası yürüttü.

Bahçeli o dönem bu anayasa değişikliğini “AKP ile PKK’yı yakınlaştırmak” olarak yorumladı. Image
F. Gülen ise “Mezardakilere bile ‘Evet’ kullandırmak lazım” diyerek AKP saflarında durdu.

Dönemin partisi BDP başkanı Selahattin Demirtaş “özerklik ve anadilde eğitim” istiyoruz diyerek, anayasa değişikliğini boykot etti ve sandığa gitmeme çağrısı yaptı.
Read 16 tweets
May 23, 2023
2012’den bu yana Türkiye’ye akın akın gelen mültecilerin neler yaptıklarına göz gezdirelim mi?

“Din kardeşim” floodu başlıyor. Image
Suriye'de yaşayan basketbol oyuncusu Kemal Canbolat savaşın acı yüzünü bizlere gösteriyor. Allah sabır versin.

Savaşta ailelerini kaybetmenin acısıyla İstanbul’a gelen suriler Taksim’i dumanaltı yapıyor.
Read 47 tweets
May 5, 2023
Sizin oylarınızla meclise girip, 52 bin lira maaş alan milletvekilleri hangi ihaneti örtbas etmek için elini kaldırdı hiç çetelesini tuttunuz mu?

Twitter tarihinin en uzun floodlarından biri “REDDEDİLENLER” başlıyor. Image
Recep Tayyip Erdoğan’ın çocuklarının, dünürünün, eniştesinin, kardeşinin, eski özel kalem müdürünün ve oğlunun Man adasındaki bir şirkete para aktararak vergi kaçırdığı iddiasının araştırılma önergesi AKP oylarıyla reddedildi.

2022 yılında mahkeme, Kılıçdaroğlu hakkındaki… twitter.com/i/web/status/1… Image
Karaman’da Ensar Vakfı’na bağlı evlerde gerçekleşen 45 çocuğa tecavüz skandalının ardından MHP’nin çocuk istismarlarının araştırılması ve önlenmesine yönelik araştırma komisyonu kurulması için yaptığı teklif, AKP’lilerin “Hayır” oyuyla reddedildi Image
Read 49 tweets
Apr 24, 2023
Öğrenciler yurt bulamazken,
Halk açlık - sefalet içinde yaşarken,
Siz alacağınız en ufak şeyin hesabını yaparken,

AKP çocukları nasıl yaşadı?

Flood zinciri başlıyor. Image
Siz de AKP çocuğu olursanız Sare Aydın gibi 215 KM hızla trafik polisinin önünden geçebilirsiniz. @ESAREA değil mi?
Açın yolu efendiler halasının çakarlı porshe’siyle milletvekili yeğeni geliyor.
Read 49 tweets
Apr 23, 2023
Merhaba ben Alp.

11 yaşındayım. 23 Nisan olduğu için Wolvi hesabını bir günlüğüne ben yöneteceğim. Bu tweet altında ülkedeki gördüğüm sorunları ve gelecekte nasıl bir Türkiye görmek istediğimi yazacağım size.

Bu fırsatı bana verdiği için Wolvi abiye teşekkür ediyorum. Image
Oyuncak almak istiyorum. Fiyatlara bakıyorum ve çocukluğu bırakmak istiyorum.
Okulda kantininden yemek yemek istediğimde en az 60 lira gerekiyor rahat bir gün için
Bazen bilgisayar almak istiyorum ama her gün fiyatı artıyor. Biriktirdiğim para hiçbir şeye yaramıyor. Paramın… twitter.com/i/web/status/1…
Sınıfımda 8 afgan öğrenci var. Bunların geneli belalı öğrenciler buna örnek olarak, ciddi bir hastalığı olan arkadaşıma fiziksel olarak şiddet uyguladılar . Bu yüzden arkadaşım böyle olayların olma ihtimaline karşı annesi okuldan kaydını aldırdı. Bu sebeple en yakın arkadaşımla… twitter.com/i/web/status/1…
Read 9 tweets
Mar 12, 2023
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı yalanladığı 12 serilik mini floodumuz başlıyor.
Gazze’ye yardım taşıdığı söylenen “Mavi Marmara” gemisinin İsrailliler tarafından basılmasıyla, israil ile ilişkiler kesilmişti.

RTE, "Gemiye ben izin verdim" dese de yıllar sonra "Siz bu yardımı götürmek için dönemin başbakanına mı sordunuz?" diyerek kendisini yalanladı.
Tarih, 30 Ağustos 2003

Erdoğan, kamu harcamalarını büyük ölçüde kıstıklarını belirterek, “Ambulans mecbur olduğu için alınıyor. Makam aracım dökülüyor, buna rağmen araç almıyorum” dedi.

2023:
Read 12 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!

This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Don't want to be a Premium member but still want to support us?

Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal

Or Donate anonymously using crypto!

Ethereum

0xfe58350B80634f60Fa6Dc149a72b4DFbc17D341E copy

Bitcoin

3ATGMxNzCUFzxpMCHL5sWSt4DVtS8UqXpi copy

Thank you for your support!

Follow Us!

:(