Taraf olmadan bir araştırmacı olarak verileri paylaşıyorum:
"Gaffar Okan'ı Hizbullah örgütü mü Jitem mi Şehit etti?"
Gaffar Okan, Jitem'in ayağına basmış, faili meçhulleri nerdeyse bitirmişti. Bölge halkı da bu yüzden onu seviyordu.
Gaffar Okan, Jitem'in ayağına basmış, faili meçhulleri nerdeyse bitirmişti.
Sezgin Tanrıkulu'nun Gaffar Okan'la muhabbeti de vardı. Bu yüzden hala Gaffar Okan'ı anar..
Tanrıkulu, Okkan'ın karanlık odakların hedefi olduğunu söylüyor..
"Gaffar Okan'ı Diyarbakır halkı neden baş tacı yapmıştı?"
Tabi ki sosyal dayanışmanın etkisi vardı. Ama asıl odak noktası Okkan'ın Jitem'in ayağına basmasıydı.
Sezgin Tanrıkulu: "Gaffar Okan Jitem'in faili meçhul cinayetlerine engel olmak istediği için ortadan kaldırıldı"
Gaffar Okan'ı kim şehit ettiyse Allah belasını versin!
Kim katil? 20 yıldır sorulan soru..
📌Gaffar Okkan, Emniyetten Uğur Mumcu anma gününe katılmak için ani bir şekilde çıkıyor. Bunu bir örgütün bilmesi imkansız.
📌Tam suikast anında şehrin elektrikleri kesiliyor.
📌16 tetikçi… twitter.com/i/web/status/1…
Gaffar Okkan davası hakiminin gerekçeli kararı: "Okkan suikasti Hizbullah işi değil. Örgütün böyle bir kapasitesi yok"
Hizbullah örgütü: Bir gözcü bir tetikçi ile makarov tabanca ile suikast yapan bir örgüt.. Örgütün imzası bu..
Hiç bir örgütü aklama ya da avukatlığını yapma niyetim yok.. Ama her araştırmacı gibi olayları merak ediyor, verileri araştırıyorum. Doğru adresi suçlayalım ki gerçek katiller huzura ermesin
Gaffar Okkan suikasti birçok davada konu oldu.. Hemen hemen her şahit bunu Hizbullah'ın… twitter.com/i/web/status/1…
Gaffar Okkan: Çalışma döneminde Jitem ve derin devlet elemanlarının ayağına bastı.. Faili meçhulleri ve halak baskıyı bitirdi.. Halk da zaten bu yüzden seviyordu.
Hizbullah örgütü Okkan'dan nefret ediyor muydu? Evet.. Ama onu böyle profesyonelce öldürecek kapasiteye sahip… twitter.com/i/web/status/1…
Bir araştırmacı ya da gazeteci bir olayı araştıyorsa: Bu taraf olduğu avukatlık yaptığı anlamına gelmez.. Gazetecilik gerçeğin peşinde olmaktır..
Gaffar Okkan'a düzenlenen hain suikast sonrası saldırıdan yaralı olarak kurtulan Okkan’ın makam koruması polis memuru Veli Göztepe, olay sonrası Jitem kimlikli askerler gördüklerini açıkladı:
“Olay bittikten sonra iki sokak ötede polis o tarafa doğru gelen araçları durduruyor.… twitter.com/i/web/status/1…
Gaffar Okkan'ın şehit edilmesi davası gerekçeli karar:
📌Hizbullah örgütünün o tarihe kadar kamu görevlilerine karşı herhangi bir eyleminin söz konusu olmadığı belirtildi.
📌PKK'nın bile böyle organize bir saldırı yapamayacağı belirtildi ( PKK dağda silahlı eğitim alıyor.… twitter.com/i/web/status/1…
Gaffar Okkan zırhsız araç kullanıyor.. Devamlı halkın içinde.. Maçlara gidiyor.. Halk ile kucaklaşıyor..
Mahkeme gerekçeli kararında buna vurgu yapıyor:
Hizbullah örgütü Şehit edecekse neden sokakta bireysel saldırı yapmadı da 20 kişinin katıldığı CIA operasyonu gibi bir… twitter.com/i/web/status/1…
Tabi ki Gaffar Okkan cinayetini sorgulayacağız! Bu ülkede at izi iti izine karışmış!
Eski Özel Kuvvetler Komutanlığı (ÖKK) MAK Alay Komutanı emekli Albay Levent Göktaş ve ekibinin ulusalcı yazar akademisyen Necip Hablemitoğlu'nu şehit ettikleri ortaya çıktı..
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianameye göre Fetullah Gülen, Mustafa Özcan, MİT'çi Enver Altaylı ile emekli özel kuvvetler Albay Levent Göktaş ve ekibi, Hablemitoğlu’nu “tasarlayarak öldürdü”
Şehitler verdiğimiz 852 rakımlı tepedeki mağara, 23-24 Haziran 2024'te teröristlerden temizlenmiş, tüm giriş çıkışları, mazgalları kapatılmış.
28 Mayıs 2022'de Pençe Kilit Harekât Bölgesi'nde teröristlerce açılan ateş sonrası şehit olan P. Ütğm. Nuri Melih Bozkurt'un naaşını arama çalışmaları kesintisiz devam etmiş, hatta o dağ silsilesinde 3 yılda 217 bin 200 metrekare alan taranmış.
Gerek alan/adam istihbaratı gerekse teslim olan terörist mülakatından elde edilen bilgiler kapsamında daha önce PKK'lılarca hastane olarak kullanılan mağaranın tekrar aranması kararlaştırılmış.
1 Temmuz'da mağaraya önce keşif köpeği ile girilmiş,
3- 4 Temmuz günlerinde ise riskli görülen girişler patlatılmış.
5 Temmuz'da mağaranın belli bir bölümüne kadar kademeli giriş gerçekleştirilmiş.
(Patlatılma fotosu)
Acı hadisenin yaşandığı 6 Temmuz sabahı keşif köpeği ile mağara ikinci defa kontrol edilmiş,
olumsuzlukla karşılaşılmaması üzerine patlayıcı uzmanlarının da bulunduğu 12 Mehmetçik, mağaranın derinliklerine ulaşmış.
Bir gün önce tespit edilen ikinci katın arama tarama faaliyeti esnasında önde ilerleyen aslerimizde sendeleme ve bayılmaların olması üzerine en arkadaki irtibat ve emniyet timi (2 kişi) dışarı çıkarak yardım istemiş.
"O da benim günahım Allah affetsin. Çalınan soruları aldım. 1988 ile 1997 arasında sınavdan birkaç gün önce düzinelerce çocuğa verdim.
Vicdan azabı duyuyorum. Kul hakkına girmişiz. Özür dilerim."
ABD'de yaşayan FETÖ mahrem imamlarından Abdullah Antep'li,
🔺1988-1997 yıllarında 100'lerce cemaatçi öğrenciyi çalınmış soruları vererek askeri okullara yerleştirdiğini itiraf etti.
🔺Vicdan azabı duyduğunu söyleyip hakkını yedikleri diğer öğrencilerden helallik istedi.
🔺Soru çalmayı Fetullah Gülen'in talimat verdiğini itiraf etti.
FETÖ mahrem imamlarından Abdullah Antepli, 1987-1998 yılları arasında çalınan soruları verip 100 cemaatçi öğrenciyi askeri okullara girdirdiğini itiraf etti.
Girdirdiği asker öğrencilerin bir kısmı 15 Temmuz darbesi sonrası tutuklanmış. Bir kısmı yurt dışına kaçmış.
Ve hala firari olanlar ile görüşüyormuş.
Sadece bir mahrem imam, 1990'larda 9 yılda TSK'ya 100 kişi girdirmiş. Sayıyı siz hesap ediniz.
FETÖ'nün soru çaldığı ilk kez 1986 yılında dönemin Kuleli Askeri Lisesi komutanı Yaşar Büyükanıt tarafından fark ediliyor.
Yaşar Büyükanıt, 1986 yılında Kuleli Askeri Lisesi Komutanı iken askeri lise sınavlarında yaklaşık 250 öğrenci, Türkçe sorularını tam yapıyor.
Yapılan inceleme sonucu soruların Cemaat tarafından çalındığı ve bu öğrencilere verildiği tespit ediliyor.
Bu öğrencilerin 50–60 kadarı atılıyor. Geri kalanını ‘kazanırız’ diye atmıyorlar.’’
1986 yılında affedilen FETÖ'cü askerler, 1994 yılında Harp Okulu’nu tamamlayarak 1994 devresi olarak teğmen rütbesiyle göreve başlıyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tutuklu yaveri FETÖ'cü Albay Ali Yazıcı da 1994 devresinden
Darbenin omurgası FETÖ'cü yarbay albay ve generaller amiraller genel olarak 1994-95-96 ve öncesi TSK'ya sızanlar.
2003 Ak Parti sonrası TSK'ya girenler en fazla yüzbaşı binbaşı rütbesinde.