متن سخنرانی امروز صبح من در کنفرانس گذار دانشگاه استنفورد:
«حاکمیت مرکزگرا در قالب نظام های پادشاهی و اسلامی قرنی طولانی و مملو از تبعیض نژادی-اثنیکی را برای مردم اقالیم غیرفارس رقم زد. نژادپرستی و تبعیض های ساختاری، ممنوعیت زبان و فرهنگ ملت ها، تغییر نام شهرها و روستاها و
۱/۱۵
ممنوعیت انتخاب نام برای انسانها، مصادره زمین ها وکوچ اجباری صدها هزار عرب از احواز، تغییر بافت جمعیتی به منظور نابودی هویت تاریخی احواز، خشکاندن رودخانه ها و تالابها و نابودی محیط زیست و تهدید سلامت نسل های فعلی و آتی، زندانهای مملو و چوبه های داری که جان عزیزان ما را میگیرد
۲/۱۵
چرخه ای ممتد و بی پایان از ستمگری هایی است که نظامهای حاکمیت متمرکز بر سر ملت عرب آورده اند. انسانهایی که تنها به دلیل هویت متفاوتشان صدسال است که متهم قلمداد شده اند.
در اين چرخه ستم، حال و روز زن عرب چندين بار بدتراست. زن عرب در عین این که ستم نژادی-اثنیکی را به شکل روزمره
۳/۱۵
تجربه میکند قربانی مردسالاری روزمره و ساختارهای قدرت مبتنی بر جنسیت نیز هست. ستم نژادی اثنیکی که مرد و زن عرب را به شکل ساختارمند به حاشیه می کشاند، با ستم مردسالاری دست در دست میشود و زن عرب را در کنج خانه و در محرومیت کامل از دسترسی به منابع توانمندسازی نگه می دارد.
۴/۱۵
اینبار جز با از ريشه کندن این ساختار ستم و تبعیض نژادی/جنسیتی حاکمیت متمرکز و اعتراف به چندملتی بودن ایران (multi nation)امیدی به تغییر وضع موجود نداريم. برچیدن نظام فعلي مبتني بر برتری فرهنگی نژادی یک گروه و رسیدن به برابری انسانها واعتراف به تكثر و پذیرش تفاوتها در انسانها
۵/۱۵
و برابری همه آنها فارغ از جنسیت، نژاد، ملت، دین، تعلق ملی/فرهنگی/زبان/جنسی/جنسيتي/تفاوت در توانمندی، رنگ پوست و هرگونه تفاوتهای دیگر، اعتراف به حقوق برابر ملت ها و در یک کلام اعتراف به حق تعیین سرنوشت همه ملت ها در ایران رویکرد ما از آینده پسا جمهوری اسلامی را شکل می دهد.
۶/۱۵
تمرکز قدرت عامل اصلی به حاشیه راندن گروه هاي فرودست در ایران است و این مردمان به حاشیه رانده شده فقط وقتي در رقم زدن سرنوشت خود سهیم خواهند بود كه تمرکز قدرت و گفتمان و ابزارهایی که تداوم و بازتولید این ساختار استعماری را ممکن می سازد برچیده شود.
۷/۱۵
اگر قدرت در چارچوب نظامی فدرال که بر اساس محقق شدن حق تعیین سرنوشت و تضمین این حق برای همه ملت هاست، تقسیم نشود اين چرخه استعمار و استثمار ادامه خواهد یافت.
نظام سیاسی آینده ایران باید بر مبنای اجماع ملت ها و گروه های به حاشيه رانده شده طي پروسه اي آزاد و شفاف طراحی شود و
۸/۱۵
در این فرایند رای اکثریت نمیتواند ناقض حق و رای ملتها واقلیتها باشد. در حال حاضر جریانهای سیاسی اصلي و رسانه های وابسته شان با رویکرد انحصارگرایانه و تمامیت خواه، درتعارض با حق انسانها در انتخاب آزادانه سرنوشت خویش و مبلغ تک صدایی هستند و بازتابنده واقعیت متکثر ایران نیستند.
۹/۱۵
حق حاکمیت ملت ها بر سرزمينهاي خود در چارچوب يك ساختارغيرمتمركز و دموکراتیک تنها تضمین كننده برخورداری از حقوق سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی براي همه گروه هاي سركوب شده ملی-اثنیکی/اعتقادی/جنسی/جنسیتی و …است.
اين ساختارغيرمتمركز بايد براساس معیارهای جهانی ومطابق با مواثیق
۱۰/۱۵
حقوق بشر سازمان ملل و متناسب با خواسته ها و مطالبات گروه هاي تحت سركوب طراحي شود. در اين راستا تصريح اصل حق تعيين سرنوشت براي تمام ملل جعرافياي سياسي ايران به عنوان ضمانت اجرائي لازم است بطورى كه اين اعتراف ضامن تمام حقوق آنها بوده و در آينده راه تعرض به حقوق آنها بسته شود.
۱۱/۱۵
در این راستا هیچ گروهی با اتکا به قدرتی که دارد و یا به ارث برده است حق تعرض به حقوق دیگران را ندارد. در غير اين صورت وارثان قدرت با به حاشیه راندن ستمدیگان صد سال اخیر، انقلاب جاري را بسوی بازتولید ساختار فاسد موجود سوق خواهند داد.
۱۲/۱۵
پایان دادن به سیاستهای استعماری غارت منابع طبیعی بویژه سیاستهای سدسازی و تونل سازی جهت انتقال آب رودها که منجر به نابودی محیط زیست اقلیم احواز شده است،همچنین بازگرداندن تمام زمین های مصادره شده مردم عرب وهموار کردن زمینه بازگشت هزاران احوازی که مجبور به کوچ اجباری شده اند،
۱۳/۱۵
آزادی تمامی زندانیان سیاسی، عقیدتی و فرهنگی ملت عرب و تشکیل دادگاه های مستقل جهت دادخواهی برای قربانیان تمامی جنایت هایی که طی چند دهه گذشته علیه مردم عرب اتفاق افتاده است،
همه این موارد در صورت مطرح شدن در رسانه هاي مین استریم، و حمایت از تکثر و تریبون دادن به همه ملت ها
۱۴/۱۵
In a TV interview, @PahlaviReza states that his father fled Iran with only 62m$!
But “a document published in a Paris newspaper 2 yr before the infamous Iran revolution, purported to show a $12 billion transfer from the NIOC* to a Swiss bank account of the Pahlavi Foundation.👇🏽
The Pahlavi Foundation, ostensibly a charity, in practice has been the main instrument of imperial wealth both at home and abroad & mainly a profitable investment house that represented much of the Pahlavi family's business interests and channeled funds to its members.👇🏽
The foundation's annual report has been limited to details of its educational, health and charitable services, including student scholarships and orphanages.
Never mentioned are the foundation's numerous holdings, which include banks, hotels, casinos,..👇🏽
رضا پهلوی در این مصاحبه تلویزیونی میگوید که پدرش تنها با ۶۲ میلیون دلار از ایران گریخته است!
اما مقاله ای از واشینگتن پست که در ژانویه ۱۹۷۹ منتشر شد ثروت خانواده پهلوی را مبلغی بسیار بسیار بالاتر از این تخمین می زند.
طبق گزارش واشنگتن پست…۱/۹
به استناد فقط یک سند که 2 سال قبل از انقلاب در یکی از روزنامه های پاریس منتشر شد، فقط در یک پرداخت، مبلغ ۱۲ ملیارد دلار از شرکت ملی نفت ایران به حساب بانکی بنیاد پهلوی در سوئیس واریز شده بود.
بنیاد پهلوی که ظاهراً یک مؤسسه خیریه بوده،…۲/۹
در عمل ابزار اصلی ثروت اندوزی خانواده پهلوی چه در داخل و چه در خارج از کشور و عمدتاً یک سرمایهگذاری سودآور بوده که بسیاری از منافع تجاری پهلوی ها را نمایندگی میکرد و سرمایهها را به اعضای خود منتقل میکرد.
گزارش سالانه این بنیاد همواره به جزئیات خدمات آموزشی، بهداشتی و… ۳/۹