İstanbul'u 800 sene önce Haçlılar
yani Romalılar
yani Latinler
işgal etmiş; yaklaşık 70-80 sene türlü rezillik ve ahlaksızlıklarla ahalinin burnundan getirmiş ve şehri soyup soğana çevirmişti.
Benzer 1 rezalet ve katliam çoğunluğunu Balkan çetecilerinin ve Yahudilerin oluşturduğu
Hareket Ordusu ile yaşandı. Fatih'te sokak sokak insan avı yapıp Müslüman molla ve alim kıyafetinde kim varsa öldürdüler.
Sadece Taşkışla'da teslim olmuş 3.000 masum askeri vahşice katlettiler
Zaman geçti, sonra 1 fırka kurup yepyeni 1 rejim inşa ettiler yine aynı şeyi yaptılar.
Camiler başta olmak üzere İslam'ı sembolize eden ne varsa yakıp yıktılar tahrip ettiler. Istiklal mahkemeleri ve sıkı yönetim mahkemeleri ile yaklaşık 500.000 kişiyi ifna ettiler.
Masum insanları şehir meydanlarına asıp haftalarca asılı tutup ahaliye izlettiler.
Rejimleri
DİKKAT ÖNEMLİ
● Emniyet ve Adliye içindeki Kripto Feto yapılanmaları hâlâ yerini koruyor.
● Ekrem İmamoğlu ve 105 kişiye dönük operasyonlar sonucu sokak olaylarının başlayacağı ve başka CHP'li belediyelere de operasyonların olacağı belli.
Yani 1 müddet siyaset ve ekonomi sisli
ve çalkantılı 1 atmosferde gidecek.
Şimdi bir şey hatırlatacağım Ve siz de "aa doğruu" diyeceksiniz. Ekim ayında Devlet Bahçeli, Öcalan gelsin Meclis'te konuşsun silahları bıraktırsın" dedikten sonra ne olmuştu? TR savunmasının kalbi Tusaş'a saldırılmıştı.
BU KAOS O KAOS
● Şu anki Kaos operasyonu yine Alevi kitleler üzerinden planlanıyor. CHP ise Kent Uzlaşısı üzerinden DEM ve bağlaşıklarını sokağa indirmeye çalışıyor.
● Tarih boyu Kripto Yhd lobisinin ve 100 yıldır Sabatay ve Mason kliğin mayın ceylanı olarak kullandığı Aleviler eğer sokağa
FETÖ'NÜN TAHŞİYE KUMPASINI DESTEKLEYİP MASUM İNSANLARA ATILAN İFTİRADA SUÇ ORTAĞI OLMUŞ Hüseyin Yılmaz'a Facebook'tan cevap verdim buradan da veriyorum.
*
HÜSEYİN YILMAZ FETÖCÜSÜ YİNE İŞ BAŞINDA! ;)
HÜSEYİN YILMAZ VE MUTLAK MASON ABİLERİ AYNEN BU METİNDEKİ ÇILGIN İFTİRALARI 2010
YILI ÖNCESİNDE ATMIŞLAR VE TAHŞİYE KUMPASI OLARAK BİLİNEN TEZGAHI FETÖ İLE BİRLİKTE KOTARMIŞLARDI.
O zaman söyledikleri şey Mustafa Kaplan ve arkadaşları hayattaki MUTLAK VEKİL ABİLERİMİZİ ÖLDÜRECEK palavrasıydı ;))
Bunların alayı geri zekalı olmakla 1likte çılgın 1er iftiracı ;)
NATO Gladio Vatikan ve Fetö'nün oyuncağı olmuş, zındıkanın tetikçisi olmuş PARALEL NURCULUK yapılanması tam 1 ihanet ve KUMPAS merkezi.
HÜSEYİN YILMAZ, AŞK İLE BİR DAHA SÖYLÜYORUM, ORTAYA KOYDUĞUM BELGELERE GÖRE SEN BİR FETÖ'CÜSÜN!
BEDİÜZZAMAN:
BEN ÖLEYİM TA Kİ DAVAMI
MASONLARA SATASINIZ!
Bediüzzaman Said Nursi'nin etrafındaki talebelerine güvenmediği ve onların Risale-i Nur davasını masonlara satacağına inandığı ortaya çıktı. Mustafa Kaplan'ın açıklamalarıyla milatgazetesi.com/haber/bediuzza…
alevlenen Nurcular içindeki tartışmada "Paralel Nurculuk" olarak tanımlanan yapının abilerinin, Fetullah Gülen'le iş birlikleri, Risale-i Nur'u nasıl tahrif ettikleri ve Bediüzzaman'ın zehirlenmelerindeki rollerini açıklayan sıra dışı ifşaatlar yapılıyor.
HABER MERKEZİ
Nurcular arasında tartışma boyut değiştirerek devam ediyor. FETÖ lideri Fetullah Gülen ve örgütüne 60 yıl boyunca sahip çıktıkları için eleştirilen Nur camiasında, Tahşiye Kumpası’nda FETÖ tarafından hapse atılan Mustafa Kaplan’ın başlattığı tartışma sürüyor. Mustafa Kaplan,
DİKKAT:
Nur hareketi 1 ÖRGÜT değildir!
Risale-i Nur talebelerini kimse temsil edemez!
HERKES ADINA AÇIKLAMA YAYINLAYAMAZ!
FETÖ ve Parelel Nurculuk eliyle hapse atılan Mustafa Kaplan
@odatv @veryansintvcom @medreyata
@yenisafak @yeniakit @alikarahasanog facebook.com/tirsaktaci/pos…
önce Milat @MilatGazete @Newsman_Erdal_S gazetesinde sonra @timeturk sitesinde konuştu. Erdal Şimşek beyle video-röportaj yaptı! Daha sonra da Aydınlık'tan Kaan Arslan @kaanarslanKA 3 gün süren tarihi bir röportaj gerçekleştirdi. BU NOKTADA
KÖZ GÜDÜMÜNDEKİ PARALEL NURCULUK,
@MilatGazete @Newsman_Erdal_S @timeturk @kaanarslanKA 19 İMZALI BİR BİLDİRİYLE YENİDEN ARZ-I ENDAM ETTİ!
BU BİLDİRİ, TEMEL İNANIŞI "ÖRGÜT"SEL TAVIRDAN VE GAYRI RESMİ oluşumlardan uzak olmaya dayalı Nur Hizmeti'ne kökten muhaliftir.
ZATEN, NATO-GLADYO VE FETÖ, NUR CAMİASINI BU ÖRGÜTLÜ YAPI ELİYLE 64 YILDIR MANİPÜLE EDİYOR!
Nurcuların "Kırkıncı Kolu" he mi :)
İlim Kültür Vakfı hem de?
Fırıncı olmasın o :)
Yasin Akdeniz'den sonra
KÖZ'ün yani Kemalettin Özdemir'in yeğeni Said Yüce 'yi onore ediyor Aydınlık.
Paralel Nurcuların mağduru Tahşiye'ye yani Mustafa Kaplan'a yolunuz niye düşemiyor pek garip!
GLADYO KARDEŞLİĞİ!
TR'de Gladyo kardeşliği el-ân devam ediyor.
Gladyo'nun Nurcu kolu
Gladyo'nun Nakşi kolu
Gladyo'nun Türkçü kolu
Gladyo'nun Kürtçü kolu
Gladyo'nun Solcu kolu
Gladyo'nun Çatlı'sı
Gladyo'nun Karataş'ı
Ve Gladyo'nun Fabrikasyon Merkezi!
Artık midemiz bulanıyor yav!
Kaan Arslan 'ı 7 saatlik bir mülakatla Fırıncı başta olmak üzere tüm "Mutlak VEkil"lerin ihaneti ve FETÖcülüğü konusunda bilgilendirdim! Onlarca doküman ve video kaydı gönderdim!
Aydınlık gazetesi üzerinden ajan Fırıncı 'yı aklıyor :)
Fırıncı, FETÖcüdür!