Mostafa Alahyari Profile picture
May 22, 2023 5 tweets 4 min read Read on X
ساختن ویدیو توسط AI واقعا حیرت انگیز داره می‌شه، دور نیست که آدما با یه گوشی توی دستشون فیلم هالیوودی درست کنن.

میخوام تو این رشته توییت بهترین ویدیو‌های ساخته شده توسط هوش مصنوعی رو بذارم و به مرور آپدیتش می‌کنم.

۱ ) تبلیغ کوکاکولا که به کمک Stable diffusion و AI
این ویدیو The Lord of the Rings عالیه.

اگر Wes Anderson میخواست ارباب حلقه‌هارو بسازه:
- «بیل» موری در نقش Gandlaf
- «جف» گلدبلوم در تقش Elrond
- ویلیام جیمز دفو در نقش Gollum
- اوون ویلسون در نقش Sauron

همچنین این ویدیو توسط @CuriousRefuge ساخته شده.
این فیلم کوتاه در مورد حمله آدم‌ فضایی ها خیلی خفن بود. جالبیش اینه علاوه بر تصاویر کل صداهای موجود تو این ویدیو هم با AI ساخته شده.
این فیلم توسط @HashemGhaili ساخته شده.

@HashemGhaili این ویدیو خبری تو کمتر از ۴۸ ساعت توسط ابزارهای @runwayml @midjourney @elevenlabsio @D_ID_
و توسط @next_on_now ساخته شده.

یه ویدیو دیگه از @CuriousRefuge، اینبار اگه Wes Anderson میخواست StarWars رو بسازه.

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh

Keep Current with Mostafa Alahyari

Mostafa Alahyari Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @mimalef70

Jun 1, 2024
🥳 بالاخره بعد از ماه‌ها تلاش نسخه جدید «موچت» منتشر شد!

«به کمک شما می‌تونید یک چت‌بات هوشمند که به داده‌های شما تعلیم دیده برای خودتون و یا کسب و کارتون بسازید و تو جاهای مختلف ازش استفاده کنید»

حتما هم نیاز نیست که سایت داشته باشید!

اطلاعات تکمیلی 👇 mu.chat
Image
اگه ساده بخوام بگم، موچت می‌تونه با داده‌های شخصی سازی شده شما ۲۴ ساعته به سوالا جواب بده، به عنوان یه پشتیبان کنار تیم پشتیبانی باشه، محصولات و خدمات رو معرفی کنه، کاربرا رو به صفحات دلخواه و مورد نیازشون هدایت کنه و یا حتی یه نسخه دوم از خودت باشه! و به مرور زمان هم بهتر بشه! Image
موچت می‌تونه با انواع مختلف داده‌ها آموزش ببینه. از جمله داده‌های متنی، یادداشت‌های Notion، و حتی از طریق خزش (Crawl) در صفحات سایت. با استفاده از این داده‌ها، موچت می‌تونه به سوالات شما و کاربرانتون به صورت دقیق و هوشمندانه پاسخ بده. Image
Read 13 tweets
Dec 1, 2023
این شما و این Seamless شاهکار جدید متا که فارسی رو هم پشتیبانی میکنه!🤯🔥

«دیگه لازم نیست زبان بخونیم!»

به کمک Seamless صدای ما می‌تونه به صورت لحظه‌ای و با همون لحن و تن به ۱۰۰ تا زبان دیگه استریم بشه. تصور کنید که صدای خودمون همراه با غم و شادی توش بتونه منتقل بشه!

بیشتر👇
📽️ قبل از هرچیزی بگم که سعی می‌کنم به زودی یه آموزش ویدیویی از نحوه استفاده Seamless براتون بسازم.

«من به هوش مصنوعی علاقه دارم و سعی میکنم شما رو بیشتر با این دنیا آشنا کنم. با فالو کردن من و بازنشر این توییت‌ می‌تونید از من حمایت کنید.»

کانال تلگرام:
t.me/AiWithMos
این عنوان «دیگه لازم نیست زبان بخونیم!» شاید زرد به نظر برسه، ولی حقیقت اینه که با وجود این تکنولوژی ها که خیلی سریع هم رشد میکنن واقعا امکان پذیره. مثلا همین قابلیت میتونه یه دکمه در گوگل میت باشه که صحبت‌های ما در لحظه و با تن و احساس خودمون به زبان دیگه ای تبدیل بشن!
Read 9 tweets
Nov 29, 2023
🔥 بالاخره همونطور که قولش رو داده بودم:

«نکات مهم، ساده و کاربردی ای که به ما کمک می‌کنه تا دیگه یک کاربر معمولی در #ChatGPT نباشیم!»

من به AI علاقه دارم و سعی میکنم تجربیاتم رو با شما به اشتراک بذارم، با فالو کردن من و اشتراک گذاری این توییت می‌تونید ازین حرکت حمایت کنید. Image
همه ما از ChatGPT استفاده می‌کنیم و من میخوام تو این رشته توییت بهتون یاد بدم که چطور می‌تونیم خروجی بهتری داشته باشیم.

همچنین اگر دوست داشتید میتونید عضو کانال تلگرام بشید. من سعی می‌کنم تو اونجا پرامپت‌ها و نکته‌های بیشتری رو باهاتون در میون بذارم:
t.me/AiWithMos
قبل از همه چیز باید بگم نکته‌هایی که برای پرامپت نویسی باید بدونید تو زمینه‌های مختلف متفاوت‌ هست و همه‌ش رو نمیشه تو یه #رشتو توضیح داد، ولی من سعی می‌کنم به مرور و در توییت های جدیدتر، تا جایی که در توانم هست این‌هارو بهتون یاد بدم.
حالا بریم سراغ نکته‌ها و آموزشمون:
Read 19 tweets
Oct 12, 2023
🥳 و بالاخره بعد از کلی شکست و کلی تلاش، محصول جدید و رایگان «موچت» رو تقدیم تک‌‌تک شما می‌کنم.

با شما می‌تونید نسخه #هوش_مصنوعی خودتون و یا کسب‌وکارتون رو در قالب یک چت‌بات بسازید و با روش‌های مختلف به اشتراکش بذارید!

اطلاعات تکمیلی 👇 mu.chat
Image
موچت حاصل رویای من از ساختن یه نسخه دوم شبیه به خودمه! یه «هم‌زاد دیجیتالی» که مثل من فکر کنه، تصمیم بگیره و پاسخ بده و توی سرشلوغی‌هام همراهیم کنه و دستیارم باشه.

و من معتقدم این رویا، یک آرزوی جمعی برای کلی از آدم‌ها هستش و برای من ساختن موچت اولین قدم برای رسیدن به اون بوده.
به نظر من یک محصول خوب رو کاربر‌هاش می‌سازن، تو هم اگر دوست داری توی این مسیر با من همراه شو، و موچتتو (نسخه دوم خودتو) بساز! باهاش صحبت کن و با بقیه به اشتراکش بذار و سعی کن هر روز بهترش کنی، نظرتو با ما در میون بذار که توجه تو بزرگترین حمایت از من و این آرزوی جمعی هستش.
Read 10 tweets
Jul 11, 2023
«آموزش پرامپت نویسی اصولی در ChatGPT»
این قسمت: نوشتن یک مقاله ۲۰۰۰ کلمه‌ای فارسی یونیک و ۱۰۰٪ سئو شده + نکته‌ها 🤯🔥

من به AI علاقه دارم و سعی میکنم تجربیاتم رو با شما به اشتراک بذارم، با فالو کردن من @mimalef70 و اشتراک گذاری این توییت می‌تونید ازم حمایت کنید، بریم سراغ آموزش:
قبل از همه چیز باید بگم نکته‌هایی که برای پرامپت نویسی باید بدونید تو زمینه‌های مختلف متفاوته و همه‌ش رو نمیشه تو یه #رشتو توضیح داد، ولی من سعی می‌کنم به مرور و در توییت های جدید تر، همه‌ی این نکته‌هارو بهتون یاد بدم.
همچنین سعی می‌کنم اول نکته‌های مهمی رو که باید رعایت کنید بهتون بگم و بعد از اینکه یاد گرفتید تو یه مثال عملی و با رعایت این نکته‌ها یه پرامپت کامل بنویسیم که واقعا از نتیجه‌ش پشم‌هاتون بریزه😱. خب بریم که شروع کنیم....
Read 14 tweets
Jun 15, 2023
«آموزش ساختن رایگان QR کدهای عکس دار»

من علایقم در تکنولوژی رو با شما به اشتراک می‌ذارم، اگر دوست داشتید با فالو کردن من @mimalef70 می‌تونید ازین حرکت حمایت کنید و حالا تو این رشتو می‌خوام بهتون یاد بدم که چطوری یه QR کد خفن شبیه این‌ عکس‌ها برای خودتون و کسب‌وکارتون بسازید: ImageImageImage
۱. اول باید یه QR Code ساده بسازیم.
می‌تونید وارد سایت زیر بشید و یه QR کد برای خودتون بسازید:
qr-code-generator.com
۲. تو این مرحله نیاز داریم که از Stable Diffusion استفاده کنیم.
این ابزار رو میشه به صورت Local بالا آوردش، و آموزشش تو یوتیوب هست، اگه بهش دسترسی ندارید و سخته می‌تونید از این ابزار استفاده کنید که بهتون اجازه میده ۷ دقیقه رایگان ازش استفاده کنید:
rundiffusion.com
Read 8 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!

This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Don't want to be a Premium member but still want to support us?

Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal

Or Donate anonymously using crypto!

Ethereum

0xfe58350B80634f60Fa6Dc149a72b4DFbc17D341E copy

Bitcoin

3ATGMxNzCUFzxpMCHL5sWSt4DVtS8UqXpi copy

Thank you for your support!

Follow Us!

:(