ساختن ویدیو توسط AI واقعا حیرت انگیز داره میشه، دور نیست که آدما با یه گوشی توی دستشون فیلم هالیوودی درست کنن.
میخوام تو این رشته توییت بهترین ویدیوهای ساخته شده توسط هوش مصنوعی رو بذارم و به مرور آپدیتش میکنم.
۱ ) تبلیغ کوکاکولا که به کمک Stable diffusion و AI
این ویدیو The Lord of the Rings عالیه.
اگر Wes Anderson میخواست ارباب حلقههارو بسازه:
- «بیل» موری در نقش Gandlaf
- «جف» گلدبلوم در تقش Elrond
- ویلیام جیمز دفو در نقش Gollum
- اوون ویلسون در نقش Sauron
این فیلم کوتاه در مورد حمله آدم فضایی ها خیلی خفن بود. جالبیش اینه علاوه بر تصاویر کل صداهای موجود تو این ویدیو هم با AI ساخته شده.
این فیلم توسط @HashemGhaili ساخته شده.
اگه ساده بخوام بگم، موچت میتونه با دادههای شخصی سازی شده شما ۲۴ ساعته به سوالا جواب بده، به عنوان یه پشتیبان کنار تیم پشتیبانی باشه، محصولات و خدمات رو معرفی کنه، کاربرا رو به صفحات دلخواه و مورد نیازشون هدایت کنه و یا حتی یه نسخه دوم از خودت باشه! و به مرور زمان هم بهتر بشه!
موچت میتونه با انواع مختلف دادهها آموزش ببینه. از جمله دادههای متنی، یادداشتهای Notion، و حتی از طریق خزش (Crawl) در صفحات سایت. با استفاده از این دادهها، موچت میتونه به سوالات شما و کاربرانتون به صورت دقیق و هوشمندانه پاسخ بده.
این شما و این Seamless شاهکار جدید متا که فارسی رو هم پشتیبانی میکنه!🤯🔥
«دیگه لازم نیست زبان بخونیم!»
به کمک Seamless صدای ما میتونه به صورت لحظهای و با همون لحن و تن به ۱۰۰ تا زبان دیگه استریم بشه. تصور کنید که صدای خودمون همراه با غم و شادی توش بتونه منتقل بشه!
بیشتر👇
📽️ قبل از هرچیزی بگم که سعی میکنم به زودی یه آموزش ویدیویی از نحوه استفاده Seamless براتون بسازم.
«من به هوش مصنوعی علاقه دارم و سعی میکنم شما رو بیشتر با این دنیا آشنا کنم. با فالو کردن من و بازنشر این توییت میتونید از من حمایت کنید.»
این عنوان «دیگه لازم نیست زبان بخونیم!» شاید زرد به نظر برسه، ولی حقیقت اینه که با وجود این تکنولوژی ها که خیلی سریع هم رشد میکنن واقعا امکان پذیره. مثلا همین قابلیت میتونه یه دکمه در گوگل میت باشه که صحبتهای ما در لحظه و با تن و احساس خودمون به زبان دیگه ای تبدیل بشن!
«نکات مهم، ساده و کاربردی ای که به ما کمک میکنه تا دیگه یک کاربر معمولی در #ChatGPT نباشیم!»
من به AI علاقه دارم و سعی میکنم تجربیاتم رو با شما به اشتراک بذارم، با فالو کردن من و اشتراک گذاری این توییت میتونید ازین حرکت حمایت کنید.
همه ما از ChatGPT استفاده میکنیم و من میخوام تو این رشته توییت بهتون یاد بدم که چطور میتونیم خروجی بهتری داشته باشیم.
همچنین اگر دوست داشتید میتونید عضو کانال تلگرام بشید. من سعی میکنم تو اونجا پرامپتها و نکتههای بیشتری رو باهاتون در میون بذارم: t.me/AiWithMos
قبل از همه چیز باید بگم نکتههایی که برای پرامپت نویسی باید بدونید تو زمینههای مختلف متفاوت هست و همهش رو نمیشه تو یه #رشتو توضیح داد، ولی من سعی میکنم به مرور و در توییت های جدیدتر، تا جایی که در توانم هست اینهارو بهتون یاد بدم.
حالا بریم سراغ نکتهها و آموزشمون:
موچت حاصل رویای من از ساختن یه نسخه دوم شبیه به خودمه! یه «همزاد دیجیتالی» که مثل من فکر کنه، تصمیم بگیره و پاسخ بده و توی سرشلوغیهام همراهیم کنه و دستیارم باشه.
و من معتقدم این رویا، یک آرزوی جمعی برای کلی از آدمها هستش و برای من ساختن موچت اولین قدم برای رسیدن به اون بوده.
به نظر من یک محصول خوب رو کاربرهاش میسازن، تو هم اگر دوست داری توی این مسیر با من همراه شو، و موچتتو (نسخه دوم خودتو) بساز! باهاش صحبت کن و با بقیه به اشتراکش بذار و سعی کن هر روز بهترش کنی، نظرتو با ما در میون بذار که توجه تو بزرگترین حمایت از من و این آرزوی جمعی هستش.
«آموزش پرامپت نویسی اصولی در ChatGPT»
این قسمت: نوشتن یک مقاله ۲۰۰۰ کلمهای فارسی یونیک و ۱۰۰٪ سئو شده + نکتهها 🤯🔥
من به AI علاقه دارم و سعی میکنم تجربیاتم رو با شما به اشتراک بذارم، با فالو کردن من @mimalef70 و اشتراک گذاری این توییت میتونید ازم حمایت کنید، بریم سراغ آموزش:
قبل از همه چیز باید بگم نکتههایی که برای پرامپت نویسی باید بدونید تو زمینههای مختلف متفاوته و همهش رو نمیشه تو یه #رشتو توضیح داد، ولی من سعی میکنم به مرور و در توییت های جدید تر، همهی این نکتههارو بهتون یاد بدم.
همچنین سعی میکنم اول نکتههای مهمی رو که باید رعایت کنید بهتون بگم و بعد از اینکه یاد گرفتید تو یه مثال عملی و با رعایت این نکتهها یه پرامپت کامل بنویسیم که واقعا از نتیجهش پشمهاتون بریزه😱. خب بریم که شروع کنیم....
من علایقم در تکنولوژی رو با شما به اشتراک میذارم، اگر دوست داشتید با فالو کردن من @mimalef70 میتونید ازین حرکت حمایت کنید و حالا تو این رشتو میخوام بهتون یاد بدم که چطوری یه QR کد خفن شبیه این عکسها برای خودتون و کسبوکارتون بسازید:
۱. اول باید یه QR Code ساده بسازیم.
میتونید وارد سایت زیر بشید و یه QR کد برای خودتون بسازید: qr-code-generator.com
۲. تو این مرحله نیاز داریم که از Stable Diffusion استفاده کنیم.
این ابزار رو میشه به صورت Local بالا آوردش، و آموزشش تو یوتیوب هست، اگه بهش دسترسی ندارید و سخته میتونید از این ابزار استفاده کنید که بهتون اجازه میده ۷ دقیقه رایگان ازش استفاده کنید: rundiffusion.com