Nasuh Mahruki Profile picture
Jul 1, 2023 13 tweets 11 min read Read on X
Başlıyoruz...

Hakkımda her tür adice yakıştırmayı yapan aktroller,
iyi izleyin de gözleriniz Türk oğlu Türk görsün...

1-

2-

3-

4-

5-

6-

7-

8-

9-

10-

11-

12-

13-

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh

Keep Current with Nasuh Mahruki

Nasuh Mahruki Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @nasuhmahruki

Feb 10, 2023
Değerli Dostlar, büyük acımızın üstüne bir Amerikan Uçak Gemisi ile yardım gelmesi doğru bir şey değil.
Yardım böyle yapılmaz. Uçak Gemisi'nin çok farklı sembolik anlamları vardır. Bizim şu anda samimiyete ihtiyacımız var, gösterişli ve amacı belirsiz mega askeri desteğe değil.
Cenaze evine silahla gelinmez Anadolu'da.
Bize yardıma gelen buranın örf ve adetine saygı duymalı, bir zahmet silahını bırakıp sadece Hastane gemileriyle gelmeli.
Kimsenin kimseye hava atacağı, gücünü göstereceği zamanlarda değiliz.
Yeteri kadar yardım yeter, abartmaya gerek yok.
Bir ülkeye şartlar ne olursa olsun yabancı asker girmesi çok sakıncalıdır.
Ben kendi savaşçı içgüdülerimle sizleri uyarmayı bir borç bilirim.
2002'de tam şu anda yaşananlara ve bize benzeyen 1 senaryoda işgalci ülke tatbikatı yapan ülkeyi bugünlerde silahla yakınıma yaklaştırmam.
Read 4 tweets
Jul 6, 2022
Yunanistan harıl harıl Türkiye ile 48 saat sürecek çok şiddetli bir baskın savaşına hazırlanıyor, biz mal gibi seyrediyoruz.
Ne egemenlik haklarımızı ne Lozan’daki haklarımızı koruyabiliyoruz.
ABD araya girene kadar bize büyük hasar verip 12 mili gerçekleştirmeyi hedefliyorlar.
1-Yunanların önemli bir kısmı fanatik Türk düşmanıdır. Milli Marşları tamamen Türk nefreti üzerine yazılmıştır hala okulda çocuklar bunu okur.
2-Olası Türk-Yunan savaşı ağırlıklı hava savaşı olur, uçaklarını ilk kaldırıp stratejik hedefleri vuran karşı tarafı paralize edebilir.
3-Bu savaş, Kürdistan için Türkiye’ye diz çöktürmek isteyen emperyalizmin Yunanistan’a 48 saat süre vermesi sayesinde olur. Türkiye misilleme yapacakken ABD savaşı elektronik savaş teknolojisiyle durdurur.
4-Atatürk Havalimanının pistlerini Vatan haini AKP bu savaş için yıktırdı.
Read 22 tweets
May 14, 2022
26 yıl önce, Türkiye’de organize ve sistemli Arama Kurtarmanın A’sı bile yokken dağcı arkadaşlarımla birlikte kurduğumuz ve 20 yılı aşkın bizzat yönettiğim AKUT’tan, AKUT’un büyük harf yazılması gerektiğini bile bilmeyen birinden gelen bir eposta ile atıldığımı öğrendim.
AKUT Disiplin Kurulu, istifaya zorlandığım günlerden beridir taraflı, adaletsiz, yönetmeliğe aykırı kararlar alıyor.
Yine aynısını yaptı.
Tamamen taraflı, maddi gerçeğe ulaşmak, iddiaların doğruluğunu araştırmak için hiçbir çaba gösterilmeden DK & YK kararıyla AKUT'tan atıldım.
Bizzat CB Kültür Sanat Genel Koord. Orhan Karakurt tarafından yönetilen siyasi baskı kumpasıyla istifam sağlandıktan sonra, işbirlikçiler AKUTu Olağanüstü Genel Kurula zorlamış ve benimle 10 küsur yıl AKUTu başarıyla yönetmiş ekibi de komple değiştirmişti.
Read 31 tweets
May 7, 2020
Beni hem 20 yıl yönettiğim AKUT'un başından almak hem de hapisle cezalandırmak için, A Haber’deki programda İmkander Başkanı Murat Özer’in provokasyonuyla açılan Cumhurbaşkanına hakaret ve tehdit davamın temyiz sürecinden de beraat kararı çıktı ve artık kesin olarak beraat ettim.
Genel merkezimizin geri alınmasını da kapsayan bu kumpas beni AKUTun başından almak için kuruldu. AKUTun en zor günleriyle eşzamanlı, önceden organize olmuş içeriden bir ekip de istifamı sağlamak için AKUTu karıştırmıştı ki şu anda yönetimde bu ekip ve onlarla hareket edenler var
Bütün bu zorlu süreçte beni yalnız bırakmayan ve mesleklerinin hakkını vererek adaletin yerine gelmesini sağlayan Sözcü gazetesi avukatları, başta İsmail Yılmaz olmak üzere, Fahri Emeksiz, Ceren Yakışır, Zülbiye Şahin'e ve tüm sahip çıkanlara en içten teşekkürlerimi sunuyorum...
Read 10 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!

This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Don't want to be a Premium member but still want to support us?

Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal

Or Donate anonymously using crypto!

Ethereum

0xfe58350B80634f60Fa6Dc149a72b4DFbc17D341E copy

Bitcoin

3ATGMxNzCUFzxpMCHL5sWSt4DVtS8UqXpi copy

Thank you for your support!

Follow Us!

:(