1/17
כתב אישום גם נגד רז אילוז בן ה-26 מאור עקיבא! בגין בהפצת סרטונים מיניים של בנות 17 ו-20. הן שלחו לו בצפייה חד פעמית, הוא הקליט מסך ורץ להפיץ עם שמותיהן. כל כך מיהר שגם שמו נשאר בתיעוד.
אבל נתחיל מהתחלה, זו פרשה שלמה עם עוד עבריינים ופשעים.
ב2021 הסתננתי לקבוצה סודית בטלגרם>
2/17
לקבוצה קראו "שיתופים". היינו שם אני, מישל (שם בדוי) שהכניס אותי, כ-15 מפיצים פעילים לאללה, ומאגר התיעוד המיני שהם החזיקו בו.
כמה מהנפגעות התלוננו ובפברואר 22 בוצעו מעצרים ראשונים. אחר כך עוד. בחלק מהטלפונים של החשודים נמצאו דברים מחרידים הרבה יותר ממה שהם פרסמו בטלגרם >>
3/17
אביב עמרם בן ה-23 מרחובות הואשם באפריל השנה בהפצת תיעוד מיני ופרטים אישיים של 8 ישראליות במסגרת הקבוצה, 4 מתוכן קטינות.
גם בוואטסאפ הוא הפיץ, בניגוד לרצונה, סרטונים של בת 16 איתה שכב. הוא אפילו ביקש מאחד מחבריו לא להעביר הלאה את הסרטון שבו רואים אותו. מודעות גבוהה לפרטיות
4/17
אבל האישום המטורלל ביותר נגד אביב עמרם בן ה-23 מרחובות הוא בעילה אסורה, וירטואלית, בהסכמה של בת 14.
הוא גרם לנערה בת 13 לבצע מעשים מיניים, לצלם ולשלוח לו, תוך השפלה, לחצים ואיומים. היא אמרה לו שהיא בת 14, ובגלל שלא ידע את גילה האמיתי הוא ניצל מאישום באונס וירטואלי
5/17
אישית, אוסיף שיצא לי לראות סרטונים של אונס וירטואלי. התסריט דומה. מכיוון שהם מופצים בטלגרם אני מניחה שהאנסים לומדים דרכם איך לגרום לנערות לבצע בעצמן מעשים שהן מתנגדות להם בזמן אמת. זה מזעזע ברמות הכי גבוהות. תחשבו טוב טוב לפני שאתם מקליקים על החלקים שמצורפים פה מכתב האישום.
6/17
אם יש דבר אחד שאני מבסוטה עליו בחיים האלה הוא שהבאתי, יחד עם מישל ויחד עם כל הנפגעות שהתלוננו, למעצרו של אביב עמרם. באמת. אבל אל תטעו, יש עוד מלא כמוהו. הטלגרם מלא בסרטונים של עבירות מין חמורות שלא מפסיקות להתבצע בנערות צעירות יותר ובעיקר פחות >
7/17
באותו כתב אישום, שמעון מולה בן ה-29 מקריית מלאכי מואשם בהפצת תיעוד מיני או פרטי יצירת קשר של שבע ישראליות, אחת מהן קטינה. מולה הוא גם מי שניהל את הקבוצה בפועל.
בטלפון שלו, המשטרה מצאה גם סרטונים של נשים, נערות וילדות שצילם בסתר >
8/17
כן, כן, שמעון מולה הסתובב בקניון או במכולת וצילם נשים ונערות בצורה מינית. בנוסף, מתברר שהוא נהג לאונן ולצפות מחלון הבית בילדים משחקים בחצר, ולצלם את זה. הוא הואשם גם בביצוע מעשה מגונה באדם ללא הסכמתו.
אם יש תושבי קריית מלאכי שחוששים שזה קרה לילדיהם, הכתובת המדוייקת בפרטי
9/ 17
מתן חדד בן ה-21 מנתיבות הפיץ תמונות עירום וסרטונים מיניים ופרטי קשר של 12 ישראליות, שתיים מתוכן קטינות. מתן חדד ממשיך היום בשירותו הצבאי בעיר הבה"דים כאילו אין נגדו כתב אישום. לדיונים הוא מגיע לבוש במדים.
10/17
זוכרים את אורי ארנרייך בן ה-23 מכוכב השחר שנאבק בפרסום שמו לא רק בבית משפט השלום אלא גם במחוזי?ובכן, מסתבר שמתוך כל פעילות ההפצה הענפה שלו שהיתה מרוחה בכל רחבי הטלגרם שלי, בכתב האישום מצויין רק מקרה הפצה, אחד, פאקינג בודד. למזלנו, אני יודעת על כמה תביעות אזרחיות >>
11/ 17
נגדו שנמצאות בדרך ואולי יפצו על שיתוף הפעולה המוגבל מאוד של נפגעות שלו עם המשטרה.
סתם להמחשה, קחו צילום מסך מהקבוצה שמראה איך מתן חדד מפרסם בפומבי סרטון מיני שמכיל פרטים אישיים של קטינה שאורי ארנרייך העבירו לו בפרטי, ורז אילוז הוא מי שבכלל צילם את הסרטון המופץ בסתר.
12/17
נהוראי זיטלאווי בן ה-21 מבאר שבע מואשם בהפצת תיעוד מיני או פרטים אישיים של 7 ישראליות, חמש מתוכן קטינות. שמו היה אסור בפרסום עד להגשת כתב האישום.
13/17
ליאור ג'מבר, בן ה-30, איש חיי לילה מעפולה מואשם בפרסום תיעוד מיני או פרטי יצירת קשר של 7 ישראליות.3 מתוכן קטינות.
וישנו גם מאור זוהר בן ה-30 מקריית מוצקין שמואשם בפרסום תיעוד מיני של 5 ישראליות, 3 מתוכן קטינות. אבל אין לי משג איך הוא נראה כי לא אני איתרתי אותו אלא המשטרה
14/17
בנוסף לכל אלה, יש את מי שהקים את הקבוצה. היום הוא בן 19, מנהריה, אבל שמו אסור בפרסום מכיוון שפתח את הקבוצה בימים האחרונים לגיל 17, כשהיה קטין. הוגש נגדו כתב אישום בנפרד וזה הולך להסגר ככל הנראה בהסדר מותנה. כלומר, ללא הרשעה עבורו.
15/17
העבודה על סיפור "שיתופים" היתה הייסודית והקשוחה כנראה מכל סיפורי הטלגרם שטיפלתי בהם. יש בפרשה הזאת כמויות של נפגעות, רק חלקן הקטן שיתפו פעולה עם המשטרה ונכנסו לכתב האישום. הן ממשיכות להיות מופצות ומוטרדות ברשתות. רק היום אחת מהן כתבה לי על עוד הטרדה שעברה >>
16/17
אין מאושרת ממני על הגשת כתבי האישום, וגם שמחה שהמשטרה עשתה את עבודתה פה ומצאה גם את העבירות החמורות ומזעזעות של אביב עמרם ושמעון מולה בנבכי הטלפון שלהם. אני יודעת שפה זו באמת היתה עבודת קודש, אבל לא עשיתי אותה לבד אלא עם מישל (שם בדוי), בחור גאון בתחילת שנות ה-20 מהדרום >>
17/17
ובעיקר בעיקר בעיקר עם הנפגעות שאפילו מתוך ההלם, הפחד מההורים לעיתים והטראומה נלחמו כדי שהפוגעים האלה יעמדו לדין. וממשיכות להלחם כל יום בהטרדות בלתי פוסקות שמלוות אותן לכל מקום. אל תחסכו מהן מילים טובות בבקשה. הן הגיבורות.
• • •
Missing some Tweet in this thread? You can try to
force a refresh
פגיעות מיניות בטקסים שכוללים התעללות מינית סאדיסטית בילדים וילדות. בתור עיתונאית שמעתי על זה גם. אני מודה שבזמנו הפרדתי בין חלק מהסיפורים שהגיעו אליי ולא עשיתי קישורים מספיק טובים. במיוחד כי חלק היו לגבי איזור גוש עציון וחלק היו מהחברה החילונית הכי אליטה שיש פה. אבל מעולם לא>>
צללתי לזה באופן מעמיק שיאפשר לי בכלל לעשות את הקישורים הנדרשים, לאסוף עליהם עדויות, ממצאים מסוגים אחרים ולחקור את סיפורי הזוועות ששמעתי לעומק. המערכת לא נתנה לי גיבוי, כי קשה לצאת לתחקיר שאלוקים יודע כמה זמן ייקח, עדין, קשה, מצלק ויש סיכוי ע נ ק שלא ייצא ממנו כלום >
לפירסום.
היום, הייתי מצפה מעיתונאים שמבטלים את הסיפור לומר שגם המערכות שלהם כאלה, או שהם חסים על הנפש של עצמם, או שזה לא מסתייע במקום לומר שאין כלום כי כל מיני דברים על הנפגעת שמהדהדת את זה כרגע. כמו שדניאל עמרם פרסם בלי שום אחריות, בלי לבדוק, בלי תחקיר>>
1/19 אוף, עבר כבר שבוע ועוד לא קיבלתי תביעה מרפאל מלכה, בן ה-22 שניהל את קבוצות הטלגרם הסודית והסגורה "אחים יקרים" שהופצו בה תמונות וסרטונים מיניים של אלפי נשים ישראליות.
אבל בינתיים גיליתי שכבר נפגשנו מלכה ואני. תראו בתמונה איך רפאל הנשמה פרסם בקבוצת טלגרם קישור לכתבה שלי>
2/19 ושאל למי יש את התיעוד המיני שמכר המפיץ שתפסנו.
זה הזכיר לי שהכרתי דווקא מישהו נחמד סביב הכתבה שמלכה הפיץ ובא לי שגם אתם תכירו את מישל, כמובן שהשם בדוי בגלל כמויות האנשים שהוא פתח איתם חשבון, בן 22 מדרום הארץ.
3/19 הוא גם נמצא בטלגרם בקבוצות ההפצה, אבל עושה משהו אחר לגמרי. הוא מאתר את המפיצים. פונה לחלק מהנשים, מביא להן את מה שצריך לתלונה במשטרה.
הוא גם מעודד אותן למסור את שמו האמיתי במידה והן מגישות תלונות. ואז הוא מסתובב בין תחנות משטרה בישראל ומגיש עדויות בתיקים ועל >