3
خودتان هم در اینترنت دنبال اسم آرشام پارسی یا علیرضا ابریشمیبگردید ببینید کی هست و چطور خفه اش کردند.
4
در راستای پیروی از دستور دادگاه مسائل جزئی تورنتو در پرونده شادی امین علیه آرشام پارسی به شماره پرونده SC-15-11312-00 (اینجا) ...بنابراین با اعلام اعتراض به این حکم تصمیم گرفتیم که این سه مقاله و یک جمله را از سایت حذف کنیم تا از دستور دادگاه پیروی کرده باشیم.
5-نامه دریافتی: پژوهشگر BBC «سو سابقه» دارد ولی دیپلم ندارد
6-
نامه دریافتی: پژوهشگر BBC «سو سابقه» دارد ولی دیپلم ندارد 2
6- گزارش دریافتی: من هنوز از شادی امین می ترسم!
7- نامه دریافتی: شما هوموفوب و ضد مرد هستید خانم امین
8-گزارش دریافتی: لایک در سایه تهدید؛ روزگار غریبی است نازنین!
9-
ابهامات مالی سازمان های زیر نظر شادی صدر و شادی امین
10- پولشویی و اتهامات مالی
لیست و لینک شرکتها پست بعدی
11- لیست شرکتها
6rang Ltd شش رنگ
Justice In Action Ltd عدالت در عمل
Justice For Iran Ltd عدالت برای همه
Justice For Iran Ltd عدالت برای ایران
اطلاعات آمده در لینک های بالا هیچ کدام محرمانه نیست و برای دسترسی عموم آزاد است و با یک جستجوی ساده اینترنتی قابل یافت است.
19- نامه دریافتی: «دلواپسی» فعالان حقوق بشر یا «فرار به جلو» خلافکاران؟
20- گزارش دریافتی: درآمد شادی امین از نمایندگان مجلس انگلستان بیشتر است
21- بر اساس اطلاعات مندرج در اداره نظارت بر شرکتها در انگلستان، یکی از چهار شرکتی که خانمها شادی صدر و سهیلا امین ترابی (شادی امین سابق) در کشور انگلستان راه اندازی کرده بودند، به اجبار بسته (پلمپ) شده است.
21-
گزارش دریافتی: تهدید و ارعاب استراتژی تکراری شان بود
25- صورت جلسه دادگاه که شادی امین با پول هنگفت آرشام را خفه کرده اقلا ۲۰۰۰ صفحه هست
این حکم نهایی فقط در ۵۲ صفحه
ببنید چقدر پول خرج کرده اند
26-
حکم نهایی دادگاه آرشام
هر کس متن کامل را میخواهد بگوید تا برایش جایی گذاری کنم
اطلاعات مهمی در مورد شادی امین توش هست
27- نامه دریافتی: شادی امین برای مطرح کردن خودش، ما را در خطر انداخته
28- سال گذشته: سال “نه” به دروغ و شارلاتانیستم بود.
29- مسیول بخش ایران گزارشگران بدون مرز: عدالت برای ایران دروغ میگوید
30- مسیول بخش ایران گزارشگران بدون مرز: عدالت برای ایران دروغ میگوید2
31- نامه دریافتی: این همه لشکر آمده، به عشق «شادی» آمده!
32- نامه دریافتی: این همه لشکر آمده، به عشق «شادی» آمده! 2
33- فرقه شادی پرستان؟
34- «شادی صدر از یک درویش چهل هزار دلار پول خواست تا کمکش کند»
34- نامه دریافتی: عدالت را تجارت کردید و در تجارت عدالت ورشکست شدید.
35- بعد از انتشار گسترده پرسش ها درباره ابهامات مالی خانم ها شادی صدر و سهیلا امین ترابی (شادی امین)، به نظر می رسد خانم ها برای پاک کردن ابهامات و رد پا دست به کار شده اند.
36-
گزارش دریافتی: «سند سازی» ۶رنگ برای فرار از پیگیری های حقوقی و مهرنوش احمدی
37-
همین یه فقره فقط برای یکی از شرکتهایشان justice-for-iran تا الان ۷۲۰ هزار پوند یا حدو یک میلیون دلار گرانت گرفته اند باقی منابع مالیشان امنیتی هست و دسترسی نمیده
برای یه شرکت یه نفره چه پولی در میاره معلوم نیست از کجا میاید به کجا میره تازه این نوک که یخ هست
39- پستهای قبلی دیدیم که نزدیک یک میلیون دلار گرنت گرفته برای justice-for-iran اما در انگلیس شرکت بسته شده دلار گردش مالی نشون میده.
40-
اسامی یادتون باشه این سایت هست که
Board of Directors
Hamid Sabi
Dr Nena Tromp
Drewery Dike,
Shadi Amin
Executive Director
Shadi Sadr
Advisory Board
Professor Payam Akhavan justice4iran.org
@threadreaderapp unroll
1- repost
شاید بد نباشه سابقه شادی امین یا همان سهیلا امین
ترابی را بررسی کنیم تا ببینیم با چه جانوری طرف هستیم.
شادی امین متولد دی ۱۳۴۳ در کرج و عضو سازمان تروریستی فداییان اقلیت و شوهرش سابقش هم حسن بهزاد سخنگوی فداییان اقلیت هست.
2- repost
که بعد از ۱۶ زندگی به دلیل خیانت متقابل و همجنسگرایی سهیلا از هم جدا شدند و دختری دارند که الان بچه دار هست. حسن بهزاد در میان خود چریکهای فدایی هم معروف هست که تاییدیه سازمانی برای قبولی پناهندگی در ازای سکس به زنان و دخترانی که بهش مراجعه میکردند میداده است
3- repost
گمان ندارم نیازی به توضیح در مورد کثافتهای تولیدی تروریستهای فداییان و اعضاش باشد.
اما داستان ما از جایی شروع میشود که شادی صدر پارتنرجدید شادی امین شروع میکنند شرکتهایی به بهانه دفاع از حقوق LGBTQ میزنند تا پولهای سازمانهای حقوق بشری را از آن خود کند.
4- repost
و از آنجایی که زمانی در دهه ۸۰ برای پناهندگی در اروپا و کانادا/ امریکا دیگر تاییدیه سیاسی سازمانهای سیاسی کم اعتبارشده بود,بدلیل اینکه کانادا و اروپا افراد متعلق به گروههای مسلح و برانداز کُرد و ایرانی را دیگر نمیپذیرفتند، شادی امین و سازمانش بهترین و
5- repost
تنها راه گرفتن تاییدیه برای کیس های پناهندگی بودند و هستند.
شادی که از شوهر سابقش حسن بهزاد یاد گرفته بود از احتیاج پناهجویان برای ارضای جنسی خود سواستفاده کرده همان مسیر تاییدیه گرفتن برای پناهجو در ازاء سکس را پیش گرفته بود. چون مرجعی برای تحقیق وجود
6- repost
نداشت و همه برای گرفتن پناهندگی بهش محتاج بودند ابتدا چیزی معلوم نبود اما با بالا گرفتن شکایتها خود باند اینها شکایتها را به ج.ا نسبت دادند تا کم کم کار به اینترنت رسید و برای ساکت کردن قربانیان با پولهای هنگفت در دادگاه سعی در خفه کردنشان گرفتند.
7- repost
از جمله این شکایتها و گزارشها در سایت سازمان عدالت برای دگرباشان بود که با زور این سایت را بستند. در پستهای بعدی تعدادی از پستهای این سایت را میگذرم.
از نمونه های این دادگاه ها شکایت از فردی به آرشام پارسی یا علیرضا ابریشمی هست. متن حکم دادگاه را میگذرم.
8- repost
خودتان هم در اینترنت دنبال اسم آرشام پارسی یا علیرضا ابریشمیبگردید ببینید کی هست و چطور خفه اش کردند.
23- repost
مثلث مدعی حقوق بشر و فریب افکار عمومی
این پست را جایی دیگر در این لینک هم پیدا کردم برای خواندن راحت تر هست
23- repost 2
شادی امین هربار مشکلات شخصی خود با فعالان اجتماعی را به دستگاه اطلاعاتی رژیم ربط میدهند.
در حالی که بر اساس حکم دادگاه کانادا مشخص شده این کار توسط یکی از فعالان شناخته شده دگرباش انجام شده و هیچ ربطی به توطئهی وزارت اطلاعات و ... ندارد.
41-
افشاگری مهناز قزلٌو (حتما بخوانید)
خانم شادی امین این شما بودید که در سال 2013 عکس اتاق خوابتان را برای من فرستادید و مرا به فرانکفورت دعوت کردید و نه من (ایمیل های فی مابین موجود است). pezhvakeiran.com/maghaleh-92097…
42- ایرج مصداقی توضیح میدهد چطور شادی امین شوهر شادی صدر را در ورود به آلمان با توطئه دروغی اقدام به قتل شادی صدر از خونه بیرون میاندازند و به پلیس میکشانند تا طلاق بگیره.
#شادی_امین و #شادی_صدر
43- ادامه کلیپ 42
ایرج مصداقی توضیح میدهد چطور شادی امین شوهر شادی صدر را در ورود به آلمان با توطئه دروغی اقدام به قتل شادی صدر از خونه بیرون میاندازند و به پلیس میکشانند تا طلاق بگیره.
#شادی_امین و #شادی_صدر
@threadreaderapp unroll
• • •
Missing some Tweet in this thread? You can try to
force a refresh
سابقه این اکانت هیوا HiwaTube را براتون تا حدی باز میکنم ببینید نفوذی که میگم یعنی چی!
هر اکانت یهid یکتا داره. میتونیدid را یا با api توییتر یا تو سایتها ببینید, هر دو روش تو سکرین هست.
آدرس سایت که خودتون هم چک کنید تو سکرین هست.
*all info from public X api
این رشتو جوری نوشته شده که تمامش را خودتان میتوانید راستی آزمایی کنید و تصمیم بگیرید.
هیچ اطلاعات غیر پابلیک و خصوصی هم افشا نشده, همه چیز از سایتهای پابلیک و اطلاعات پابلیک و مطابق کد اخلاقی osint و قوانین توییتر هست.
این اکانت بارها و بارها اسمش را تغییر داده تا ردش گم بشه, اسم قبلیشHiwa_Kurdistan بوده, برای اثباتش این لینک به سایت آرشیو را ببنید, کمی پیچیده هست اما دنبال اونid بگردید.
بله میبینید خودش هست و این اسم پانکردی هست!
سورناسانتو مارس ۲۰۲۳ هشتگ بازگشت به مشروطه زده, اما از ان زمان نه تنها چرخش میکند بلکه بشدت به پادشاهی مشروطه حمله میکند و به مدافعان مشروطه لقب فرقه نفوذ میدهد.
این خیلی مهم هست که دلیل و متن دستور برای چرخش این سلسله اکانتها چه بوده.
اما کمتر از یک ماه بعد که مجله کذایی کیان را به دست میگیرد مشروطه را از روی آرمش حذف میکنه, دقیقا چه کسانی و سازمانی پشت این حرکت بودند؟ چرا باید به این سرعت از اصولش دست بکشه و پروژه بگیر کجاست؟
رشتو؛
چند ماه پیش در مورد #سامان_بنگی بررسی میکردم, دیدم #سوری_فلفلی (از کثیفترین اکانتهای سایبری که دیدم) که با قاطعیت آنالیزش ۱۰۰% نشون میداد یکی از اکانتهای خودش هست.
من ابزارماشینی استفاده میکنم تا پیش فرض انسانی صفر بشود اما نتایجش را
data from public X api results
نمیتوانم برای شما در توییتر راستی آزمایی کنم. پس در ادامه هم صورت دستی اثبات میکنم.
ابزارماشینی موارد زیادی مثل تحلیل نوشتاری و هر نوع متادیتاهای که پیدا بشه مثل اطلاعات شبکه و اگر جئولوکیشن وجود داشته باشد را چک میکنه.
😂👇
فقط برای مثال بگم اینجا را ببینید این یک پست سوری فلفلی هست که آرشیو شده, را جستجو کنید geo_enabled
میبینید که اکتیو هست. البته بگم اصل جریان و متادیتا جای دیگه هست دنبالش اینجا نگردی.
ولی همیشه حواستان باشه در هر آپی دیاکتیوش کنید
دهن اجاره ای یا فاحشه سیاسی به رسم شکل👇؛
یه روز میگه من پادشاهی خواه نیستم الان از همه پادشاهی خواهتر هست.
دیروز مشروطه خواه تند و تیز بوده و رضا شاه منجی مشروطه بوده, الان دشمن درجه یک مشروطه هست.
#چاهک #ماهک
دیروز که این دروغ را پخش میکردند کنجکاو شدم چه کسی کوهاست اصلی سام اکرانی بود که اینها سعی در پنهان کردنش دارند؟ اسپیس های اکرانی را دیشب چک کردم دیدم بله از گروه خودشون بوده 👇
در چند صد اسپیس اکرانی, اکانت pinkpanther_ir حتی از مهتا هم بیشتر کوهاست اکرانی بوده و اقلا ۲۸ بار هم در اسپیسهاش سخنران بوده.
همنشین ثابت ضد پهلوی هایی مثل حسن ورکیانی , ایرج میرزا , دکتر ک-یر و وحید
ALL INFO are based on "publice data from X api"
جالب بدونید این pinkpanther_ir همان اکانت @Pinkpanther_gi هست که دیده خیلی کثافت کاری تو این اکانتش هست دیلیتش کرده و بعد یه دفعه پادشاهی خواه شده و الان هم در تیم نئومجاهدین و ضدمشروطه هست.
دوستانی که میگن مدرک این شبکه ها چی هست این یه نمونه مورد سید ممد رضوانی نژاد هست و چرا به اینها میگیم نئومجاهد, این اکانت سید ممد هست و اکانت قدیمش که پاک کرده.
از این Saeed_RN93
اکانت شروع کنیم, ببینیم با چه کسانی مرتبط هست این اسپیس های که کوهاست کرده و دوستانش و اسپیکرهای اسپیس هاش
دوستانش علی پیرایش و حامد محمدی, قوچعلی کشکولی و سعید
ALL INFO are based on "publice data from X api
این هم نمونه های از۱۵۰ اسیپیسی که در آنها دل و قلوه داده, از اریکس تا سمکوکرد سایبری ضد پهلوی و امین تجزیه طلب و سیمرغ نیوز و کسانی که بکرات ارتباط داشته مثل رفیقش دکتر قوچعلی کشکولی و کیوان رسولی