Bu terör sempatizanı vatan haininin geçmişine gidelim mi?
Facebook’taki Güleryüzlü Sosyalizm sayfasının yöneticilerinden ve tasarımıcısı Mahir. Gelin bakalım şu sayfaya. Sticker yüzünden gözaltı yiyince seni takip edip savunan 3-5 masum arkadaş görür belki.Sen beni engellemiş olabilirsin ama bu floodu görmeyen kalmayacak. ⬇️
1- YPG-PYD propagandası ile başlayalım mahir. Bunların hiç ortaya çıkacağını düşünmedin mi? Gerçi senin gibi sempatizan için utanılası şeyler değil bunlar ama neyse. Devam ediyoruz ⬇️
2- Gezi olayları sırasında kamuoyunda "Kırmızı Fularlı Kız" olarak bilinen ve 98 yıl hapis cezasıyla yargılanırken PKK'ya katılan, son olarak Suriye'de YPG saflarında öldürülen Ayşe Deniz Karacagil. Devam ediyoruz Mahir. ⬇️
3- Kadın düşmanı, tacizci, katil, vatan haini sıfatlarını içinde barındıran birini görünce dayanamaz peşinden gidersin zaten mahir :) Devammm ⬇️
4- Ulan mahir suriyelileri de yanına çekmek için şaklabanlık yapacağını da tahmin etmiyordum ne yalan söyleyim şimdi.
5- Mahir, özerk kürdistanı görebileceğine inandın mı gerçekten?
6- Buraya karışmıyorum. Bu konuda seni Galatasaray taraftarının şefkatli kollarına bırakıyorum mahir.
7- Bak en önemlilerinden birini unutmuşum. Anlı şanlı TSK’yı, El Kaide ile birlikte olmakla itham ediyorsun öyle mi? Mahir, stickerdan içeri girmedin ama bunlardan girmen için çabalayacağız be dostum🙂
8- CHP’li belediyelere tasarım yapıp paralarını yiyordu bu birde agwjwgwkebeıemdf
AHWNWUWWHEJEMDNDKFÖ
kürdistan? where?
• • •
Missing some Tweet in this thread? You can try to
force a refresh