Adobe Photoshop ve Illustrator'ı bu ücretsiz uygulama ile değiştirin (ayda 46$ tasarruf edin).
Photopea, görüntü düzenleme, illüstrasyon oluşturma, web tasarımı veya farklı görüntü formatları arasında dönüştürme için kullanabileceğiniz web tabanlı bir fotoğraf ve grafik düzenleyicidir.
Zuckerberg az önce büyük bir güncelleme yayınladı.
Meta AI artık TÜM favori platformlarınızda kullanılabilir: WhatsApp, Instagram, Messenger ve Facebook.
İşte hoşunuza gidecek 8 inanılmaz özellik👇
1. Instagram'da Yapay Zeka
Artık Meta AI'yı Instagram'da kullanarak etkileyici paylaşımlar oluşturabilir, takipçilerle etkileşimde bulunabilir ve sosyal medyanızı otomatikleştirebilirsiniz.
2. Beni hayal et
Meta AI sohbetinizde 'Imagine Me' yazarak yaratıcılık ve olasılıklarla dolu bir dünyayı keşfedin.
Hiçbir kursa para ödemeden bu kadar çok şey öğrenebileceğimi hayal etmemiştim.
Bu yöntemlerle bilgi dağarcığınızı genişletirken öğrenmenin ne kadar eğlenceli ve kolay olduğunu fark edeceksiniz!
İşte keşke daha önce bilseydim diyeceğiniz 8 ChatGPT-4 promptu
1) Bir Konuda Derinlemesine İnceleme:
İstim:
"[Konu] hakkında bir uzman gibi davran, en önemli kavramları açıkla ve her birini örneklerle açıklamak için gerçek dünyadan örnekler ver. Ardından, bu konuyu önümüzdeki 30 günde ustalaşmak için adım adım bir rehber ver."
2) Kişiselleştirilmiş Öğrenme Planı:
İstim:
"[Konu] konusunda ustalaşmak için kişiselleştirilmiş bir öğrenme planı tasarlamama yardım et. Bunu günlük öğrenme görevlerine, önerilen kaynaklara ve becerilerimi geliştirmek için yapabileceğim pratik alıştırmalara ayır."