1️⃣İklim Kanunu değil SEVR!
Bu kanun bilimsel hiçbir veri içermemekte, hatta bilimi yok saymakta, bilimi kullanarak tüm ülkeleri tek dünya düzeninde köleleştirme kapsamında Türkiye'ye de dikte edilmiş bir sömürge kanunudur! Sebeplerini açıklıyorum⬇️ lütfen retweet edin
2️⃣ Kanunun ilgili maddesinde de görülebileceği üzere bilimsel olmasa dahi iklim değişikliği bahanesiyle her türlü saçmalığın zorunlu hale getirilmesi yasallaştırılmak istenmektedir!
Maddenin özeti:
"Bir tedbirle ilgili bilimsel belirsizlik bu tedbirin alınmasına engel olamaz"
3️⃣ İklim kanunu Birleşmiş Milletleri Türkiye Cumhuriyeti yasalarının üzerinde görerek, Türkiye'yi BM'nin sadece bir eyaleti olarak kabul ettiğini satır aralarında sinsice beyan eden bir kanundur. Türkiye bu kanunla petrol ve doğalgaz tüketimini BM müdahalesine açmaktadır.
4️⃣ Bu kanun açıkça karbon vergisi ve buna bağlı olan Karbon ayak izi kısıtlamalarını tüm vatandaşlara iklim değişikliği bahanesiyle keyfe keder uygulamanın yolunu açmaktadır. Bu uygulamalar et süt, gibi hayati gıda ürünlerine ve petrole sınırlama ve ekstra vergi yükleyecektir.
5️⃣ Kanunun kısıtlamaya çalıştığı gazlardan biri de metandır. Metanın ana kaynağı olarak küreselcilerin işaret ettiği hayvan İneklerdir. TRT'de Pelin Çift böcek yiyin propagandasına bu yüzden alet oldu. A.Işıkgece Tarım Bakan yardımcısı olarak büyükbaşa teşvik vermeyeceğiz dedi.
6️⃣ İklim Kanunu gıda güvenliği bahanesiyle gün gelecek bahçenizde izinsiz domates yetiştirmenize dahi asla müsaade etmeyecektir.Kanun bilimsel olsun ya da olmasın ihtiyati tedbir çerçevesinde iklim kaldıracını kullanarak her şeye müdahale etme hakkını devlete vermektedir.
7️⃣ İklim kanunu ile iklim bahanesiyle alınan akıl dışı kararları eleştirmek suç haline getirilecek ve para cezasına çarptırılacaktır. Üstelik bunları eleştirirken Bilimsel verilere dayansanız bile "ihtiyati tedbir" maddesinden ötürü size kolayca ceza kesebileceklerdir.
8️⃣ Bu kanuna göre Türkiye Cumhuriyeti anayasasına aykırı olarak her birey, iklim değişikliğinin olumsuz etkilerini azaltmak bahanesiyle bilimsel olmasa dahi dikte edilen tüm kanunlara, vergilere, kısıtlamalara ve dijital gözetlenmeye harfiyen uymak mecburiyetinde bırakılacaktır.
9️⃣ Ayrıca bir şeyin bilimsel olması da insan özgürlüğünü kısıtlamak için yeterli bir gerekçe sunmamaktadır. Üstüne üstlük iklim kanununda hem bilim dışılık vardır Hem de bu bilim dışılık iklim bahanesiyle bilim haline getirilip insanlar köleleştirilmeye çalıştırılmaktadır.
🔟 Ben vatanseverim ya da ben Allah yolunda gidiyorum diyen her insan evladı bu iklim kanunu reddetmeye mecburdur. O yüzden başlattığımız imza kampanyası ve buna etkili isimlerin dahil olması çok önemlidir! İmza kampanyasına katılmayanları sorgulayın!
1️⃣1️⃣Vatanını, insanını, çocuklarını, yaradanını seven her insan evladını bu imza kampanyasına davet ediyoruz.
1️⃣2️⃣ Lütfen netice kovid korkutmaları sonucunda korkarak ya da baskıyla aşı adı altında maalesef Türkiye Cumhuriyeti hükümetinin de ve muhalefetinin de ön ayak olmasıyla fare gibi denek edilip daha sonra pişman olanların neticesine dönmesin!
• • •
Missing some Tweet in this thread? You can try to
force a refresh
1⃣Evet, yanlış duymadınız:
Yağmur yağmasın diye göğe “bomba” atan fabrikalar var!
Ve bu sadece “komplo teorisi” değil.
Detaylar çok çarpıcı…
👇👇👇
#DoluBombası #Hyundai #Yağmur
2⃣CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun danışmanı Cuma Karavar bizzat açıkladı:
> “Hyundai dolu bombası atıyor. Bu yüzden Kartepe’ye yağmur yağmıyor, Yuvacık Barajı dolmuyor.”
Yani fabrika kârını korurken, halk susuzluğa mahkûm ediliyor.
#Kartepe #Yuvacık
3⃣Dolu topu (hail cannon) nedir?
Aslen tarım arazilerini doludan korumak için kullanılır.
Göğe ses dalgası göndererek bulut yapısını bozuyor.
Ama bu teknoloji şimdi otomotiv sektörünün silahı olmuş durumda!
#HavaManipülasyonu #DoluTopu
1️⃣Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi Çipi sadece bir çip değil!
🔴İŞGAL!
UTTS'nin ana firması TURPAK
Amerikalı Vontier (NYSE : VNT) grubuna ait. Ama bitmedi! Aslında İsrail firması!
#UTTS 👇
2️⃣Turpak ismi 'Yerli ve Milli' hissi verebilmek için özenle seçilmiş.
Maksat UTTS ana montaj bayisine 'Türk' görünümü vermek. Ama o da ne! Aynı logo altında bir başka firma daha var!👇
3️⃣Orpak bir İsrail UTTS işletmesi devi. Ve Turpak ile logosu birebir aynı.👇
🔴TÜRKİYE İSRAİLLİ ORGAN KAÇAKÇISINI SERBEST BIRAKMIŞ!
1️⃣Organ Ticareti/Deprem ve İsrail Dosyası! İFŞA👇
2️⃣4 Aralık 2015'te Tayland’ın başkenti Bankong’tan İstanbul Havalimanı’na inen uçakta ‘uluslararası organ kaçakçılığı ve bilinçli ölüme sebebiyet vermek’ suçlamalarından İnterpol kırmızı bülten kaydı ile aranan Boris Wolfman vardı.
3️⃣ Boris Wolfman İstanbul'a indiğinde apar topar tutuklandı. İsrail derhal iadesini istedi. "Bunu arıyorum! Bu adam benim ülkemde cinayet işledi, organ kaçakçılığı yaptı! Bana iade et" dedi.
Yüce Türk Yargısı: "Hayır! İade etmeyeceğim. Bu adamı ben yargılanyacağı!" dedi.