«Мєчта каждой жєнщіні» каже нам картінка з тьотєй з мутаціями рук. «Пірог чудо кулінарії, сам іспьок», говорить мужчина з пандой з огірків. «Миколі Копиздещнко 50, і ніхто не привітав», дорікає дід, з рукою вросшею в стіл
Хто і навіщо робе ШІ-лайно тред
1\17 ШІ витвори траплялись не дуже часто, я скоріш з них разйобувався. Всі ці «сестри - близнюки», шо пішли воювати за лайк, Ісуси, які вимагають написати «амінь», діти із явно перекосойобленими піроженими та тортами, які їх спекли і чекають маму, і
2\17 Звісно, Федір Залупко, який працює на комбінаті «40 років бодуна», а його ніхто не привітав. Все це смішно, якби не кількість лайків і репостів. Ви самі, напевно, часто дивувались: ну це ж явне лайно, як це взагалі можна лайкать і репостіть?
3\17 Кількість справді дивовижна. В просунутих групах репостів десятки тисяч, а лайків ― сотні тисяч. Коли дивишся на чергового «військового» з обличчям з пластиліну або панду з арбуза, а потім на репости ― стає страшно
4\17 Я провів експеримент. Три тижні лайкав ці картинки, що траплялися в стрічці. І підписувався на всі паблікі, які їх постили. «Непереможні українці», «АГОНЬ», «Рецепти бабушкі піздосі». За тиждень моя стрічка перетворилась на треш. А ще за тиждень мені відкрилась нарнія
5\17 Разом із дідом з Кобиздищіва і дітьми із тортами в мою стрічку почали сипатись фото убогих магазинів совка, радянських бочок з квасом, та рабских авосєк з «тим самим молочком». А ще за тиждень все це перетворилось на ШІ картинки, совконостальгію та зрадойобство
6\17 Третім шо почало падати в стрічку, політично зрадно забарвлені пости. Всі вони супроводжувались настільки клікбейтними загами, шо сммник Знай юа міг би втопитись в Тисі. «Прєдрєшено! Путін підписав кінець! Зеленський заборонив Єрмака».
7\17 До цього додались мольфари і тарологи, які віщають про кінець війни, або ядерну війну, або здачу всього і вся. Проста закономірність. Паблікі можна поділити на: рецепти, народне здоровля, совкодроч, політота - зрада, шоу біз тіпа плісняви пугачовой. Ось вам схемка
8\17 Всі вони працюють за принципом вінегрета. Тобто чередують в себе пости, змішуючи торти, ШІ, не привітанних, глістів, що вилітають пулею, зрадоньку, той самий бльовтний пломбір, та «зірок», які от от вмруть СТРАШНЕ ЗАРАЗ ДІЗНАЄТЕСЬ
9\17 Саме тому дуже часто сторінки міняють назви з «рецепти Глаши» на «Разом до перемоги з Байрактаром!11». Прохідні пости мають по 1.5 лайка, а те що потрапляє в ядро авдиторії ― кілька десятків тисяч. Тому що авдорія стікається в ці паблоси за різними вподабаннями
10\17 Пломбир їй може залітати, а шось про зраду ні. Зате в іншом паблосі навпаки. Та головний принцип ― накачки. Фб показує пости, які співпадають з вашими інтересами. 3,4,5 в стрічці, ви їх лайкаєте, всі ці ШІ військові і діди. І тут хуяк: САМІЄ ДОБРІЄ ЛЮДІ ЖИЛИ В ЄТОЙ СТРАНЄ
11\17 Тобто серед того, шо вам цікаво, сує те, що йому треба. Такі пости дуже палевні, майже завжди російською серед начебто української стрічки українського пабліка. Пиріг з яблуками, шампунь з говна і мурахи, дитина з тортиком ― На нахуй ТАРИФЫ В КОСМОСЕ УКРАИНА В МЕРЗЛОТЕ
12\17 А ще пости палевні, бо багато букв в них написані латино. Свекрuха wла до доmy. БЕЗNОГИМ, корочі. шоб гугол не індексував це як булщіт і інший спам. Типу не роспізнає стоп - слова
13\17 Таким чином користувачу підсовують наративи, які треба посіяти в голові, щоб вони там гарненько проросли і осіли. Це присипати ностальджи за совком, минулим і часама де рашка старший брат який веде в гарне майбутне. 90% паблосів, які я аналізував адмініструються з Вірменії
14\17 та мають разгалужену систему ботів. Настільки глибоку, шо падати в цю діру можна довше ніж існує всесвіт. Фото до постів повторюються і навіть герої ШІ сюжетів вже як персонажі санта барбари, кочують туди сюди
15\17 Частина паблосів кішить лінками на сайт з сюжетами серіала «сліпа», типу «Золовка прийшла до дєвєра, він їв борщ а далі було…» Ці сайти з помийними назвами типу pakfhskshf ojbsfk ukr med, які ти ніколи б не знайшов у гуглі
16\17 На цих сайтах мережа банерів, яка. О ніі!111 Веде на ці паблоси і інші поймийні сайти з такими самими історіями і рецептами. «Я побачив Івана, він народжував прямо на рейки, ніхто не допоміг». Якшо це зкормити ШІ, він знищить всесвіт
17\17 Чи є прибуток з банерки, чи заробляють ці сайти, яка конкретна компанія веде ферми ботів ― залишу це колегам. Проте це той випадок, коли ІПСО не жарт, але і тут русня не могла нічого вигадати. Це ж було вже
Бонус: тут зовсім все пішло не туди, адмін упоровся і сплутав пєкаря з одноногою дояркою
• • •
Missing some Tweet in this thread? You can try to
force a refresh
Такі от паперці кидають русняві в наші позиції. Як працює пропаганда КНДР? На що вони розраховують? Чому це ніколи не спрацює? Сідайте, в кімнату входить Гебелсь і каже: «Ауфідерзейн, дєті». Пропаганди КНДР тред 🎁
УВАГА: Спойлери про книгу
1/10 Найважливішою книгою для розбору пропаганди є «Улюблений керівник». Це дуже гарний підручник про те, що відбувається в DPRK. Отже, головний герой книги — поет. Поет режиму. Йому трохи за 25 і ввн вже потрапив до кола ВОЖДЯ. Бо написав правильну поему, яка ВРАЗИЛА
2/10 поет пише вірша, який подобається ВОЖДЮ. І його беруть в спецьвідділення пропаганди. Пайка з м'ясом, транспорт, окремий район, опалення, охорона. Це неймовірно, бо навіть Пхен'ян це люта бомжатня, при тому шо просто так ти жити там не можеш. Але навіть столиця це ужас
Чучхе, КНДР, окупований Луганськ, ГУЛАГ і полон. Як росія знищує своїх викиднів. Сідайте, беріть Масалу, півас, або дріпи з кубіками «Галіна бланка». Екскурс в гоп-Чучхе та утворення гнійника. Отже, 2014 рік. Екс-десантник Герман тулить на облраду прапор русні. Вата лікує
В Луганді з'являэться пывневе бойове крило "Луганськой гвардії". Я повертаюсь з зміни в моргу, в мене було кілька трупів. І вирішую, шо треба поговорити з цими пєтухами. Іду на в'ю з Харітоновим, він був тоді "губернатором". А разом з ним і Герман
Це початок. Два півня мені розповідали про "рєспубліку" і її дєло. А потім вони організували табір. Це мої фото з табіру "Гвардії". Я зробив їх 17 березня 14 року. Мене пустили в табір, це єдині фото звідти
1/11 Костя Верецун прийшов на патанатомію санітаром в 1993-му. Поки вчився в медунівері, влаштувався на паточку, щоб мати хоч якісь гроші. Іноді йому щастило, і він виїжджав помити та вдягнути якогось діда. Але часи були скрутні, грошові запаси людей швидко зникали
2/11 То й платити за послуги народ не те, шоб не хотів, а просто не було карбованців. Якось Костя прийшов дуже радісний і сказав шо він познайомився з успішною жінкою — вона «з закордону» і має плани вести бізнес в Україні, бо «дома шось не вийшло»
3/11 Через пів року Верецун почав на всі п'янки з місцевими мусорами та слідаками прокуратури приносити закусь під водочку — специфічну засолену пряну моркву. Іноді, в дуже смішних прозорих упаковках, схожих на ковбаски. Вся моргівська двіжуха дізналась про моркву по-корейські
Нижче по вулиці, в Луганську був комбінат, за совку це називалось дуже просто — Швейка. За швейкою можно було в'їбать налівки «Моя горобинка», або опустити пару банок дічки. Коли я пішов в 6 клас, швейку викупила русня. Назвали це «Фабріка джи джей». Там шили джинси
Юбки і комбінезони. На них особливо концентрували увагу. «Джи джей — надєвай скорєй». Типу, можна швидко вдягти. Мій однокласник був їбєйшим мажором. Раз на тиждень батя привозим йому ці комбінезони, якісь гаманці і пінали з лінейками і лупами внутрі. Чогось
Мене покликали на днюху цього однокласника. 5 кімнатна хата в хрущовці, перероблена з двох хат, сєга мега драйв і відак з касетами «Бєйскетбол» та «Спейсджем», якби казали, шо Олег дуже заможня дитина. Весь вечір свята я їв все що було на столі, а потім мені сказали
1/7 Закрити дискусію про російських дітей, їх провину / не провину історією, про яку, схоже, забули в потоках свого моралізаторства та втрати реальності. Маргарита Чекмарьова, її Чоловік Олександр та двоє дітей: 4-річний Клим і 9-річний Матвій намагалися втекти з Бучі від русні
2/7 Вони виїхали автівкою зі свого дома під час окупації Бучі російським перегноєм. Кілька сот метрів від вулиці Леха Качинського та побачили колону російської техніки. Одна з БМП відрізала проїзд для автівки Ріти та для машини, що їхала за нею
3/7 Русня одразу почала стріляти в машину Ріти. Олександру відірвало ногу, але він виповз. Рита, Клим та Матвій згоріли живцем у цій бляшанці. На їх місці залишились поневічені рештки тіл, які пролежали в залишках автівки
Бачу жвавий інтерес, тож опишу пацієнтів. Абстиненції тред. 1/ Хворі поступають після ротацій, коли в них був тиждень вільного часу. Або в період переводу між бригадами. Починають бухать. З ранку до ночі. Це перетворюється на марафон: забухав, заснув, встав, забухав
2/ Зазвичай їх привозять вже з тремором і тиском під 220. Вони соромляться: та в мене «гіпертонічний криз». Але піт на лобі, тремор, задишка, тахікардія, перегар, кажуть, шо, братан, ніхуя це не криз. Більшість хворих на початку дуже іронічні, жартують, дойобуть медсестер
3/ за 18 годин починається ад. Організм хоче етілу, а його нема. Мозок хоче етілу, а його нема. М'язи починає вивертати, діарея, блювота і тремор. Хворий не може взяти ложку до рук, ге може випити води, бо блює. Не може підтерти дупу, бо його трусить. Перша ін'єкція