هیچوقت نخواستم درباره #امیرتنها بنویسم چون اینقدر برای من کوچیک بود که حتی وقتی این اکانت رو زدم واسطه فرستاد که باهم همکاری کنیم در جواب براشون ۴ کلمه فرستادم:
#کص_ننه_امیر_تنها
بشکه عن!!
از همون قدیم که عکسهای #شهیدی رو از وکیلش #آزاده_نوردی خریدی و دادی #سعید_بلندنظر افشاگری کنه گفتم من ننه اینو میگام!
البته قبل #بلند_نظر از اکانت #کنت خواستی عکسهای شهیدی رو منتشر کنه اما اون نکرد
من حتی شهیدی رو هم نمیشناختم اون زمان ,الانم هنوز نمیشناسم
اما الان آمار سعید رو داری دیگه کجاس؟😂
بنده خدا زنش! واقعا واسم گیلتی پلژر بود 🤭
بعد #سمیه_زارتشت یا همون اکانت Somy رو انداختی وسط،خب اونم که دیتاشو دادم بیرون و ننش گاییده شد!
به #قربونعلی_صلواتیان گفتی #هنگامه رو بزنه خب ننه اونم که گاییده شد.البته اینو باید قربونعلی بره از ...... دخترش بپرسه😈 چون عملیات فرغون هنوز ادامه داره 🤣
رفتی سراغ پرونده ی بزرگ سواپ نفتی هنگامه 🤣 که باید اینجا استاپ کنم و یه توضیحاتی بدم
حالا من که خودم شاتهای بانکی امارات رو درست کردم دادم تا افشاگری کنی تو بگو چرا اینقدر هول بودی و کصلیسی اکانت «خانم تاچر» 🤣بودی
التماس کردی و ولت ات رو دادی تا برات ده هزار تتر پول بزنم؟
این ولتت که مثل کله ی کیریت خالیه etherscan.io/address/0x032e…
سایدجاب برای شناسایی شبکه ات
کل اطلاعاتی که خودم از طریق اکانت تاچر دادم بهت (فتوشاپ حساب امارات ،عکسهای هنگامه و کلی اطلاعات فیک) تا ردتو بزنم ببینیم کدوم اکانت عامل تو هست و این اطلاعات رو بهش میدی دیدم بعله!
کل اطلاعات فیکی که من از طریق تاچر بهت دادم رو دادی به اون #هادی_مهرانی مادرجنده ی قاچاقچی برانداز که الان پروژه شو از #علی_احمدنیا میگیره واسه پزشکیان توییت بزنه و اونم به عنوان افشاگری علیه هنگامه چه مانوری میداد باهاش و مرگ امیر چقدر بهتون میخندیدم😂
حاجی تو بدجوری داغونی دلم خیلی بحالت میسوزه!
آدم هول کصلیس گدا تو این مملکت نوبره
زنازاده های کلیه کیری وقتی تو بایوی این صفحه مینویسم «طراح عملیاتهای سوشال انجینرینگ» معنیش میشه :
باید فاصله امنی روبا این اکانت حفظ کنی وگرنه ممکنه دو روز بعد عکس کون لختت یا ویدیوی #شوکر خوردنت وسط #سکس بیاد بیرون
درجریانی که !
«#سادومازوخیست» جذاب لعنتی!
بخاطر کارگران #هفت_تپه وقتی خودشون رو آتیش میزدن و تو پروژه میگرفتی علیه شون جریان سازی کنی چنان مادری ازت میگام که توی تاریخ کامیونیتی توییتر فارسی به یادگار بمونه
شب دراز است و قلندر بیدار #امیر_تنها!
قسمتی از فایلها و شاتهای این عملیات رو در ادامه ببینید
از بین حدود 160 اسکرین شات رندوم یه تعدادیشون رو سوا کردم بزنین بر بدن
پانویس : از سرکار خانم #هنگامه_شهیدی هم عذرخواهی میکنم که این اتفاقات افتاد ولی با توجه به اینکه هم به ایشون ظلم شده بود و هم به خانم #المیرا_شریفی_مقدم مجبور شدم یه تصمیم بگیرم و شد اینی که الان شد