Profile picture
Léo Taxil @leotaxil
, 151 tweets, 25 min read Read on Twitter
El vell catalanisme sempre té la mateixa actitud.
Cal baixar el to, ser bons minyons, intentar fer majories a Catalunya i llavors anar plegats a Madrid, capital de l'imperi, per demanar de genolls que no ens trepitgin gaire fort.
Si ens donen engrunes, fem festa i xerinola.
1) Al vell catalanisme li importa una merda si l'estat que l'hauria de protegir l'ataca.
Sobre aquest punt tenen una actitud lamentablement fatalista.
Se senten catalans però la seva opció és Som espanyols, no hi ha res a fer encara que no ens agradi. Somriu, estúpid!
2) El vell catalanisme és una petita barca que no vol onades fortes i no li molesta gens ni mica si rep garrotades d'aquells que l'haurien de protegir i només es queixa si els de dins es mouen una mica no sia que bolquem.
3) Què és el catalanisme?
Jo sempre n'he sentit a parlar i per mi catalanisme era Pujol i Convergència anant de genolls a Madrid, el estado, per veure què els oferien.
I veure com els tractaven com una pedra a la sabata que s'havia de suportar.
Com una cosa impròpia.
4) Els catalans a Espanya mai hem estat considerats espanyols i els catalans mai ens n'hem sentit, en contrapartida.
Fa segles que Catalunya ha intentat diversos cops fugir de l'estat espanyol i sempre amb derrotes, històriques.
5) Davant d'això apareix el catalanisme que és acceptar el relat colonial espanyol com un fet inamovible i intentar anar fent.
La puta i la Ramoneta és la seva màxima expressió.
6) Catalanisme era el PSc que es definia catalanista quan de catalanista només tenia que contenia les masses de sentiment espanyol perquè no es fracturés clarament en dos la societat catalana. Jugava fent equilibris dient que sí al PSOE espanyol i donant suport a fets catalans
7) Catalanisme era Duran i Lleida i Unió que eren el sector més reaccionari i de dretes de la burgesia catalana. Missaires i carques, eren la versió del PP català. Com deien molts, Unió i el PP són el mateix únicament els diferencia la bandera.
Exacte.
8) A la Catalunya autònoma quedava molt bé dir que eres Catalanista perquè per a molts era un màxim, semblava estar ben implicat amb la societat catalana quan la realitat era Acceptar el relat colonial espanyol .
9) I tots eren catalanistes, Psc, CiU, sindicats, entitats socials, quedava molt bé dir que eres catalanista.
Fins i tot molts franquistes catalans van abraçar la fe catalanista.
Som catalans però sense fer soroll i acceptem el control des de Madrid.
10) Si era inclusiu el catalanisme que a finals del segle XX fins i tot els hereus del feixisme espanyol, PP, per intentar abraçar la fe catalana i poder-se aproximar al poder que podien donar els catalans i el seu famós prestigi van intentar ser catalanistes.
11) I gràcies a Pujol i el seu "poder", tallada de cap de l'ultra franquista de Vidal Quadras i Josep Piqué s'entronitzava en el PP català i era mà dreta del mateix Aznar, que alhora era el millor amic/gos de l'amo del món, Bush Jr.
Quina poder el catalanisme!
12) De tant en tant algú deia que els catalans no teníem estructures i no teníem res de res i que sempre depeníem de la voluntat dels espanyols i el seu poder.
Però shhht, calla, que fots l'encanteri enlaire.
Visca el catalanisme conciliador
13) I algú deia: Diria que els bascos s'ho van muntar millor que els catalans però ràpidament et feien callar.
Shh, calla, que fots enlaire l'encanteri. Que no veus que allà foten bombes?
14) I catalanisme era la Catalunya autonòmica i corrupta en què CiU i Psc es repartien el pastís i la corrupció mentre hi havia una Catalunya adormida
15) Respecte el punt 14) s'ha de reconèixer que el Psc ha sabut vendre molt bé el relat de la Catalunya corrupta del 3%. Els reconec el mèrit.
A la Catalunya de Convergència el Psc era igual de corrupte però a ells molts els silencien.
16) I no passa res que de la corrupció convergent hi hagués dos grans casos que foren el Cas Treball i el Cas Turisme que implicava dirigents d'Unió, el partit del 25% de representació i que era una pedra a la safata dels convergents.
17) Jo que mai vaig votar CiU i no els suportava sempre em preguntava com els convergents no engegaven a la merda als carques d'Unió.
Entenia que els regalaven el 25% no pels seus vots que segur no arribaven ni al 10% sinó per la protecció que els generava.
18) Suposo que pels Convergents tenir a Unió era com tenir el carnet VIP de la millor discoteca. Prestigi encara que costés molts mal de caps i moltes gripaus a menjar.
Però cony, tenies suport d'elits catalanes i la premsa del regim com La Vanguardia espanyola
19) Així que cal felicitar el Psc, Catalunya és corrupta per culpa de Pujol i el famós 3% que esperem que algun dia entri a la garjola.
Perquè a dia d'avui també he vist desenes de casos de corrupció del Psc compartides moltes amb CiU però silenci sobre aquest fet.
20) Si jo fos del Psc m'alçaria indignat i diria
Ei, escolteu, que nosaltres també som catalans! Com és que només considereu la corrupció de CiU com corrupció catalana?
I ja demostra aquest fet moltes coses del relat mental de molts
21) No entraré ara que a Catalunya hi ha una esquerra antiga ICV i ara actual CeC que abomina de mala manera de la república catalana perquè no es pot caminar amb la Catalunya del 3% de Pujol i Convergència.
Ah, mira que bonic!
22) Una esquerra per sobre del bé i del mal que consideren que tothom que toqui els convergents es converteixen no en estàtues de sal però si en còmplices directes de la corrupció de la burgesia catalana. I aquest és el pecat d'ERC i ara ja de la CUP.
23) Aquesta esquerra per sobre del bé i del mal mai consideren per contra que la corrupció del Psc que hem hagut de comprovar durant 40 anys sigui objecte per no caminar amb ells en el camí cap el federalisme o en la caiguda de M. Rajoy.
En aquest cas, no cal mencionar-ho mai.
24) Hem comprovat quants cops dirigents d'ICV o comuns han dit que no es podia crear una república amb una partit corrupte mentre exigien el nostre suport (convergents inclosos) per fer caure... el PP a Espanya.
Aquesta és la seva revolució màxima.
Fer governar el PSOE.
25) I torno al catalanisme que em desvio, cordons.
A Catalunya vivíem tots encantats amb el Catalanisme.
Fins i tot, Aznar s'estava convertint al catalanisme i recitava poetes catalans

26) I a Espanya estava de moda el catalanisme.
I els catalans ben cofois.
S'havien fet unes olimpíades a Barcelona i en aquella característica tan catalana i multiplicada per 10 pels barcelonins, ens pensàvem el melic del món.
Érem els putos amos!
27) Barcelona era admirada.
Els millors jocs olímpics de la història.
Ja no calia dir Barcelona...Spain.
Els ianquis ja no ubicaven Barcelona entre México i Guatemala.
I els diaris pixapins deien que en Woody allen després de Nova York estimava Barcelona (i tothom s'ho creia)
28) I ningú volia veure petits detalls dels catalanisme com la corrupció generalitzada entre els dues grans forces polítiques.
I ningú volia veure els empresonaments i tortures a independentistes durant els jocs olímpics.
I ningú volia veure què havia passat amb la LOAPA
29) I ningú volia veure que per cada passa que volíem fer els catalans havíem de fer mil i una lluites en el carrer i exigir allò que no està escrit.
Campanya de la Norma, la nena que parla català.
Campanya per la normalització lingüística.
Campanya OTAN, NO
30) Campanya per suplicar que hi haguessin jocs olímpics a Barcelona i que no despertessin recels en la convergència que veia jugada de l'estat espanyol i en els espanyols que podien veure jugada dels catalans per mostrar la seva realitat.
I buscant estratègies pel catalanisme
31) I el catalanisme era el rei Juan Carlos parlant català.
- Oh, sóc republicà però sóc juancarlista, oyeees!
I que guapos els nens, bueno una sembla mig borde però no passa res-
32) Espanya s'agradava i Catalunya col·laborava a la festa.
I no fèiem com els bascos que estaven fotent bombes i amb mitja societat silenciant i acceptant sotto voce la violència.
I un sector de la societat catalana que no ho veia amb mals ulls, per cert.
33) Després va començar el segle XXI i Barcelona encara s'estava masturbant de l'èxit.
Segons els diaris de Barcelona Barcelona era la millor ciutat del món.
El Barça començava a guanyar títols i deixava enrere tradició de perdedors que marcava clarament idiosincràsia catalana.
34) L'ajuntament de Barcelona amb la Generalitat quan encara jugaven a Tom i Jerry van fomentar la collonada del Fòrum de les cultures i així van poder especular alguns una mica, canviar zones de Barcelona i seguir la festa que tot és gratis.
35) Ara aquí voldria explicar una gran tragèdia.
Va morir en Floquet de Neu.
Català universal i una demostració clara i rotunda que som societat d'acollida, fins i tot amb qui porta tota la vida entre nosaltres i no parla en català, com en Floquet.
36) En Floquet de Neu no deixava de fer una mica com els polítics.
Tothom l'anava a veure amb admiració i ell es dedicava a llençar-los merda.
Si encara fos viu, jo la veritat hauria demanat que el proclamessin president de la Generalitat.
37) Que ningú pensi que m'h fumat res.
Jo hauria presentat candidatura de Floquet de Neu per veure Llarena, Rajoy, Soraya i tots els mitjans espanyols criticant el nostre candidat i amenaçant-lo d'empresonar-lo si es presentava al Parlament i era investit
38) I de cop va acabar la festa.
No sé si va ser la mort del nostre estimat Floquet o potser que la gent va quedar farta del puto pesat del Carlinhos Brown o la samarreta groga de Joan Clos van provocar un click a la societat catalana.
39) Al cap de poc el Psc va aconseguir el seu somni humit de controlar la Generalitat i no només tots els pobles i ciutats de l'àrea metropolitana perquè tota l'àrea metropolitana era molt d'esquerra i la Catalunya interior pagesos burgesos de dretes de CiU.
Era el relat.
40) El Psc amb Pasqual Maragall que va ser prou llest per saber que havia d'amagar les sigles si volia guanyar a la Catalunya catalana va inventar-se allò dels Ciutadans pel canvi.
A que molts ja us en havíeu oblidat?
Era per tapar la marca Psc-PSOE (ara s'entén molt bé, oi?)
41) I així Pasqual Maragall enfrontant-se amb l'Artur Mas que era un dofí de Jordi Pujol que per a les tietes era encantador i per a la resta era com un robot que no es despentinava.
En aquestes eleccions es va veure que CiU encara tenia molt de poder i el Psc encara No.
42) A vegades penso que hi ha sectors de l'esquerra espanyolista ICV i Psc que als catalans ara ens estan fent pagar les factures pels resultats de totes aquestes eleccions.
Que ells no poguessin accedir durant més de 30 anys a la Generalitat és una de les nostres culpes.
43) I aquí encara vivíem en la Catalunya catalanista on va guanyar el Psc i alerta, que comença turmenta.
No assoleix majoria absoluta i no poden portar a la pràctica tot el seu programa, si és que hi ha algú que mai l'hagi portar a la pràctica.
I què va passar?
44) Que un munt de funcionaris i artistes endollats del Psc van veure que no tenien el poder que feia 40 anys que esperaven i encara pitjor, si volien governar ho havien de fer amb els d'ERC i ICV.
45) Governar amb ERC era allò que realment els molestava ja que eren nacionalistes catalans i a més a més independentistes, encara que en aquells moments no era res tan greu com ara. Fins i tot a Espanya no passava res si eres d'ERC, el PSOE podia pactar amb tu, si calia.
46) Llavors hi havia ICV i ICV no era cap problema pel Psc.
Era el germà idiota que tenien. Com un gos que li llences un pal i te'l va a buscar i et fa passar l'estona. No et demana gaire cosa i és eternament agraït.
ICV era el gos simpàtic del Psc.
47) Si parlaves amb els d'ICV estaven per sobre del bé i del mal, un clàssic de les esquerres per cert. Algun dia s'ho haurien de fer mirar perquè això demostra perquè quan hi ha eleccions sempre solen ser tan minoritaris.
48) Així que va començar un tripartit, trist partit que deia en Mas i els seus seguidors. on ICV era l'essència i puresa de l'esquerra, el PSc aportava els vots i el poder i ERC aportava que era la força que havia entrat amb molta potència.
49) Jo en aquella època vaig votar ERC.
Recordo que més que votar ERC jo votava en contra del PP.
Em deia?
Què molestarà més a Espanya?
Votar ERC?
Doncs voto ERC.
Així que ja veieu quin argument, eh?
50) Diria que no vaig ser l'únic que vaig fer servir aquest argument a la contra. De fet caldria preguntar-se quanta gent vota a la contra i no a favor.
Serviria a tots els partits per baixar-los els fums.
A tots!
Molta gent no vota com es pensen que ells que votem.
51) A vegades em fa gràcia veure després de les eleccions com es reuneixen 5 o 6 especialistes i expliquen perquè ha guanyat aquell o altre candidat i molts cops es deixen ítems que no es poden dir perquè són políticament correctes.
52) Quanta gent ha votat al candidat X per error?
Quants han votat al candidat X perquè el consideren simpàtic?
Quants han votat al candidat X perquè és guapo?
Quants han votat al candidat X perquè els va donar el vot la seva filla quan l'anà a buscar a la residència?
53) Segueixo, ERC va tenir un augment significatiu no per les propostes dels seus líders sinó perquè Aznar els feia la campanya.
I això va fer créixer alhora l'independentisme i el Ja n'hi ha prou de molts catalans.
54) La majoria absoluta del PP d'Aznar va començar a trencar les estructures tants anys sotmesa del catalanisme, vell catalanisme. Començaven a haver terratrèmols interns en el catalanisme.
55) Però no només en el catalanisme hi havia tremolors i enuigs. En el bàndol espanyolista començava a crear-se un monstre aprofitant un fet que molestà a un sector de la societat catalana o, millor dit, de Catalunya.
56) Artistes i intel·lectuals de l'òrbita Psc sector PSOE es van escandalitzar del pacte del seu estimat partit socialista espanyol amb ERC.
¿Pero esto qué coño es? ¿Tantos años esperando para acabar uniéndonos a los cachorros de CiU, ERC?
57) I llavors van començar a crear engendre anomenat Ciudadanos, sobre les bases del socialisme fatxa que abjurava rotundament del catalanisme perquè ells creuen que l'espanyolisme és universal i el catalanisme, provincià.
58) En el seu univers espanyolista llegir Marsé i escoltar Sabina és el màxim de l'internacionalisme encara que 200 km més amunt de Barcelona no els conegui ni sa puta mare o una minoria.
59) I llegir, alhora, Cabré i escoltar Sopa de cabra no deixava de ser una cosa provinciana que feia que la cultura i la societat catalana fos tancada i excloent.
60) Tu ja podies dir que els que escoltaven Sopa de cabra normalment ja escoltaven també Sabina cosa que a la inversa no passava, que ells no deien res. És a dir, si hi havia un sector tancat i excloent no era pas el català.
61) Pregunteu a qualsevol noi català si coneix Estopa i tots us diran que sí, pregunteu als mateixos si coneixen Manel o els amics de les arts i veureu quina societat és la tancada i la excloent.
62) Després si voleu podeu perdre el temps en el discurs d'un conegut meu Es que la música en catalán es una mierda.
I t'ho diu algú que escolta David Bisbal i tota la carronya d'OP.
Així que potser ja és això.
No cal donar margarides al porcs
63) Cony, aviseu-me, que em tornava a desviar del tema Catalanisme, encara que tot acaba confluint al mateix punt.
64) Llavors canvi radical de la societat catalana i dels nostres polítics.
Es comença a crear un partit que neix de la catalanofòbia i que automàticament el Deslegitima absolutament per governar els catalans.
cal que mai ho oblidem.
Ciudadanos és partit catalanòfob.
65) Però abans que l'efecte espanyolista augmenti encara han de passar coses. Entre d'altres que en Pasqual Maragall proposa fer una reforma de l'estatut.
66) I això provoca onades internes i externes.
Internes, la clàssica batalla de nens petits entre CiU i Psc, principalment per veure qui la té més llarga perdó per veure qui quedarà davant de la societat com el vencedor si la fita arriba a bon port.
Per tant, polítics polítics.
67) I les reaccions fora de Catalunya són les previsibles. Comença a fomentar-se a la seva premsa i per extensió a la seva societat l'odi als catalans.
Odi que existeix des dels temps immemorials i que el catalanisme mai ha sabut combatre.
68) Odi que es va veure quan a Espanya el PP (en aquella època el PSOE encara no feia el paper lamentable actual) va començar a voler combatre el PSOE recollint signatures contra los catalanes.
4 milions, no està pas malament.
69) En aquella època ara ja me n'oblidava Espanya semblava que feia un canvi després de l'època d'Aznar.
Era quan Zapatero era l'última esperança blanca i ben vist fins i tot en sectors independentistes catalans.
70) El PSOE semblava que realment enterrava l'Espanya nacional catòlica, el feixisme que portava incrustat en l'ADN des de feia dècades i que volia fer canvis significatius.
Retirada de tropes d'Iraq.
Chacón, dona i catalana ministra de Defensa.
71) Pacte del Tinell a la Generalitat amb les forces d'esquerra (Psc -ERC-ICV) catalanes i darrere Zapatero somrient ja que ens havia promès que acceptaria l'estatut que sortís del Parlament.
Calla que serà veritat que hi ha una Espanya que vol deixar de ser com ha estat sempre
72) Voldria afegir però afegir un incís que m'agrada remarcar ja que si algú estava atent es podia comprovar que aquella espècie de federalisme que semblava que s'havia d'assolir no era tan real com semblava.
Papers de Salamanca
73) Feia més de 10 anys que el catalanisme batallava i implorava al poder de l'estat espanyol el retorn dels papers robats pels franquistes a institucions i particulars.
Allò ja fa ser un inici de crida a la lluita contra els pèrfids catalans comprat per una majoria d'espanyols
74) I en aquells moments el catalanisme i el federalisme ja van mostrar la derrota al no poder contenir ni donar resposta a tant d'odi.
Ens exigien als catalans paciència i contenció i demostrar, com sempre, que nosaltres érem diferents i no podíem actuar com ells.
75) I partits com el Psc havien de tenir un paper a Catalunya però els seus companys del PSOE a Salamanca en tenien un altre.
I ja us podeu imaginar que eren els conflictes que no volien atiar a partits estatals com el PSOE ja que se'ls revoltaven sectorials.
76) I com se solucionava el tema?
Doncs com tot a la vida, fent equilibris.
I equilibris, aquí hauria de quedar ben clar no vol dir ser just.
Aquest és el problema etern dels catalans i els catalanistes i els federalistes.
Fent equilibris amb Espanya sempre tindrem les de perdre
77) És la fal·làcia dels federalistes catalans, vendre'ns un ideal que ja saben que és impossible de portar a terme ja que caldrà que una part surti perdent ja que l'equilibri és impossible.
I quina serà la part que en sortirà perjudicada?
Bingo!
78) Per tant torno al punt on es portà a terme l'estatut, on es desfermà a Espanya un odi contra els catalans ja que a altres zones d'Espanya hi havia estatuts però estava clar que l'únic que molestava era el dels catalans.
Antes alemana que catalana.
Així pensen una majoria.
79) I ja podia haver gent equànime explicant a sectors contraris d'Espanya que hi havia punts rebutjats de l'estatut català que potser eren en l'estatut andalús, per exemple.
I la resposta era clara.
- Claro, pero vosotros lo usaréis para independizaros.
80) Per cert, anys més tard, no fa gaire vaig descobrir que a la segona dècada del segle XX ja es va portar des de Catalunya una proposta d'Estatut. Cosa que desfermà manifestacions multitudinàries a Madrid contra els catalans (1919, crec)
81) Articles de la premsa espanyola en contra dels catalans.
No us sona?
Doncs això fa 100 anys.
I no hi ha res com no estar informats ja que si això se sabés a les escoles diria que a Catalunya no quedaria ni un puto federalista (excepte cínics i miserables)
82) I seguint el punt anterior això i d'altres coses provocaren poc més tard la dictadura de Primo de Rivera cosa que generà entre d'altres la persecució d'entitats catalanistes (hola, catalanistes) i persecució i empresonaments de gent de caire català.
83) Cal recordar que en el 1926 el FC Barcelona tingué 6 mesos el camp tancat perquè es va xiular la Marcha Real.
Ho remarco pels capullos que ens diuen que no es pot barrejar política i esport.
El FC Barcelona ja des dels seus inicis ha estat un club al costat del poble català
84) Si un espanyolista es fa del Barça està en el seu dret però que després no plori si l'ignorant no sap que la seva massa social i la seva història marquen una història, una tradició.
I si vol equips espanyolistes, ja no cal que digui cap nom. Però que no ens imposi son relat
85) Seguint amb estatut, va haver de passar més d'una època, 1932 perquè des de Catalunya es pogués votar un estatut.
Estatut de Núria.
Així mentalment crec que va votar un 75% de catalans i més d'un 90% a favor.
Com que no seré dolent no diré que compareu valors amb el 2006
86) No cal dir que cada cop que els catalans demanen i porten a terme millores en la seva vida genera i provoca reaccions al·lèrgiques i en contra a Espanya.
87) Pels qui admiren la II república espanyola perquè la contraposen a la dictadura espanyola de Franco que mirin i estudiïn què deien alguns dels líders republicans d'esquerres espanyols sobre els catalans.
I veuran que Catalunya sempre és una pedra pels espanyols.
88) I encara avui hi ha un munt d'espanyols que esperen l'arribada (no sé com, regalaqnt DVD de Juego de tronos no cau un rei) de la seva III república.
I alguns catalans desinformats es pensen que seria la solució de l'encaix.
Gran error.
Fals.
89) No entraré ara a debatre la dictadura franquista perquè seria absurd només voldria afegir la mania dels espanyols quan tenen dictadura a imposar-nos la seva llengua i a prohibir la nostra.
Cap espanyol no se n'adona de la perversió?
Per què fan veure que és normal?
90) Se n'adonen els demòcrates espanyols que quan ens obliguen a parlar en castellà com encara fan molts de manera barroera i sense empatia no deixar de portar-nos a temps no tan pretèrits i que encara ara estem pagant factura com a societat?
91) Se n'adonen que encara avui la majoria de gent major de 50 anys ha estat educada íntegrament en castellà i molts davant aquesta situació encara opten per lectura en castellà obviant llengua materna?
Se n'adonen que tergiversa vendes de llibres i edicions bilingües de diari?
92) Se n'adonen que encara avui a Catalunya molta gent major de 50 o més fa faltes que en una altra situació no faria?
Veuen com encara avui tenim mancances per culpa d'una puta dictadura que molts encara justifiquen?
93) I ara és quan apareix el puto psicòpata malalt d'esquerres que dirà que Catalunya es va beneficiar del franquisme ja que molts catalans van fer diners.
Perdona, tros de fill de puta?
Acabes de llegir els punts anteriors?
94) Cal que jo li digui a un negre que durant l'esclavisme, tot i la distància en la situació, segur que hi havia negres que en van saber treure profit.
Cal remarcar que a la França ocupada molts francesos van aprofitar la França de Vichy per treure'n rèdit?
95) Cal quedar-nos en una part i invalidar el poble en sa majoria?
I això no amaga que el franquisme ataqués lògicament una part del poble espanyol.
Però l'acarnissament contra els catalans fou major ja que se'ns prohibí i imposà llengua i cultura.
96) I a tots els clubs de futbol els deurien imposar addictes al règim però per exemple al Barça li van canviar escut, bandera espanyola, i nom en castellà. De fet vaig llegir no recordo on que el diari Marca, ai, coi, goita, encara hi són, no...volien canviar-li nom
97) Volien que el Barça es digués España. Les autoritats del regim franquista suposo que no van voler ser tan hoooligans com periodistes del diari Marca.
Per qui vulgui veure federalisme i fraternitat a la premsa espanyola.
No han canviat gaire, no?
Això dóna per una altre fil
98) Així que el catalanisme va començar a fer una lluita amb fets simbòlics entorn de la cultura catalana que volien recuperar la llengua.
Amb classes d'amagatotis, edició de llibres i tot molt maco i molt bonic perquè estaven en una dictadura.
Era la lluita del catalanisme.
99) I aquí el terme catalanisme té tota la meva admiració ja que era treballar per no perdre una tradició, una llengua, una cultura i una història patèticament atacada per un estat i una part molt significativa de la seva població.
Cosa que no s'hauria d'oblidar mai.
100) Trobo perfecte que sempre es digui i mencioni que els catalans lluitem contra l'estat espanyol i no contra els espanyols.
Potser comença a ser hora de dir que també, si cal, lluitarem contra els espanyols que ens vulguin sotmesos.
Ja n'estem farts!
Molts.
101) Així que reconec i valoro la importància del catalanisme però diria que el catalanisme va morir fa una dècada quan no va saber donar resposta a la humiliació de l'estatut del 2006 i el ribot d'Alfonso Guerra.
102) Sempre ens quedem a la superfície, els catalans, per no veure la tragèdia en tota la seva màxima magnitud.
Algun dia us heu posat paraules de Guerra?
103) El fet més remarcable pel meu gust no són les paraules del feixista espanyol ja que algú podria dir que és un únic personatge i es representa a ell mateix.
Heu vist com l'aplaudeixen i li riuen la gràcia?
Sabeu a qui es dirigia?
104) Joventuts socialistes de Barakaldo (País Basc) si no em falla la memòria.
Joventuts.
Socialistes.
Basques.
I l'aplaudeixen.
Ho podeu ensenyar a amics federalistes i que us ho expliquin quan parlin de fraternitat de los pueblos de España.
105) I si algú ara ho pot llegir als aplaudiments en un programa de RNE quan el públic se n'assabenta de la detenció de Carles Puigdemont.
I aquesta és la realitat que molts volen amagar.
106) I algú encertadament dirà que això seria fomentar l'odi i la divisió però desgraciadament mai expliquen com és que existeix aquest odi ancestral en una part molt important de la societat espanyola contra els catalans.
I el catalanisme, què hi diu a això?
Acotar cap?
107) Què diu el catalanisme quan un avió s'estavella i des d'Espanya ja hi ha les conyes enfotent-se dels morts?
Què ofereixen els federalistes?
Com és que no arreglen la societat espanyola malalta d'odi?
108) Molta gent justifica aquests comentaris dient que son una minoria (cert, només faltaria) i que de gent dolenta n'hi ha a totes bandes (cert, però l'odi és desproporcionat en un bàndol ja que s'ha fomentat i justificat durant segles)
109) Com li deia a algú fa poc, un català sempre tindrà un amic, tiet, avi espanyol així que és gairebé impossible que se'n cardi si moren en un autobús una desena d'espanyols.
Si ho fos seria un malalt.
I encara no l'he conegut.
110) Per contra, a la inversa es veu i comprova tristament que existeix. Suposo que una majoria d'espanyols no coneguin ni tinguin cap parent o amic català pot explicar l'argument que hi hagi espanyols que celebren mort de catalans cosa que al revés no passa.
111) Tot i això penso que aquesta és la derrota del federalisme i del catalanisme.
El federalisme perquè no ens pot vendre que ens sotmetem a un país que eternament ha mostrat hostilitat als catalans.
El catalanisme perquè mai ha fet canviar actitud dels espanyols envers catalans
112) El catalanisme ja no pot oferir solucions a una majoria de la societat catalana.
No ens poden dir més el recurs que ens cal fer més pedagogia a Espanya.
Que la culpa és nostra perquè no ens sabem explicar.
I sempre culpant la víctima.
Cansa molt
113) Coincideixo amb el catalanisme que cal ampliar base però això no significa com ells tenen en ment a rebaixar intencions.
Mai de la vida.
Si davant tenim una societat catalanòfoba de tradició feixista i cal lluitar i anar de cara.
Amb el feixisme no es claudica
114) Mil cops he dit que els negres en els EUA quan sortien corrent perseguits per un puto blanc racista de merda mai s'aturaven a intentar dialogar i explicar-li al racista que estava equivocat i que ell tenia dret a seure al bus o passejar pel carrer.
115) Igual que no ens podem asseure a negociar amb feixistes i neonazis perquè hi ha moviments que no entenen res de res.
El catalanisme no pot seure a negociar amb Tabarnia.
El catalanisme no pot seure a negociar amb espanyolisme de SCC.
116) Amb el feixisme no es pot mostrar debilitat perquè se't menja i per tant cal unitat d'acció.
Si hi ha partits a Catalunya que creuen que no poden lluitar per la llibertat de Catalunya, que siguin clars i expliquin els perquès.
I que no enganyin.
117) I que tothom posi les cartes sobre la taula.
Qui vulgui dir-nos que no perquè és espanyol i no vol ser català, per exemple.
Jo ho trobaré una lamentable manera de colonització però comptem-nos.
118) I també tinc molt clar que si hi ha un número immens de gent que em diu que són espanyols que han vingut a viure a Catalunya i si cal usaran violència per no permetre llibertat de Catalunya tindré clar qui és el meu enemic.
119) Perquè d'arguments en puc comprar molts però mai compraré el discurs colonial violent.
Entenc que és una estratègia que s'ha usat arreu i encara es porta a terme per tergiversar resultats però jo ho trobo ofensiu.
120) I aquí voldria veure què ofereix el catalanisme i hi afegeixo el federalisme a aquest colonialisme que tenim a Catalunya que aplaudeix i incentiva empresonaments i lloa policia que ataca catalans pacífics
121) Ahir ho comentava a un amic.
Potser i segurament som de tradicions molt diferents però jo per molt català que fos o em sentís em cuidaria molt de penjar bandera catalana si policia catalana atonyinés espanyols o empresonés els seus líders.
122) I a Catalunya hem vist molt tristament com molta gent, per la raó que sigui, han penjat la seva bandera no en el 2015, 2016 0 2017 sinó la nit o setmana de l'1 d'octubre.
I això és una cosa que caldria lluitar-hi, fermament.
Sense excuses.
123) I aquí és on el catalanisme em fot més por que una pedregada seca ;-)
Coneixent el tarannà conciliador i sotmès de la nostra tradició perdedora sospito que se'ns exigirà i demanarà, com feia Pablo Iglesias, que no despertem el feixisme espanyol
124) Perquè hi ha un catalanisme patètic que culpa la víctima que som tots els catalans.
I com la dona agredida que accepta la seva puta vida i diu Què vols que hi faci, això no es pot canviar. Ho intento portar el millor que puc...això no ens ho poden demanar a TOTS els catalans
125) El catalanisme no pot usar tots els seus mitjans com diaris centenaris o diaris ha punt de xapar que són propers al Psc per fotre'ns la tabarra hem de baixar braços i negociar amb qui ens ataca i sotmet.
I com sempre, esperar resultats gràcies a la SEVA voluntat.
126) El vell catalanisme tot i saber que sempre hem perdut i que encara mai hem guanyat al gegant espanyol ha de saber explicar a tots els partits catalans que els mínims no han de ser sotmetre'ns a voluntat dels espanyols sinó dels catalans.
127) El vell catalanisme i el federalisme en comptes de posar mirall als independentistes hauria de posar mirall a l'espanyolisme reaccionari i violent i matxucar-lo a preguntes:
128) Com vols que estimem el teu país si uses la teva premsa per deslegimitar-me?
Com vols que estimem el teu país si uses la teva policia per atacar-me?
Com vols que estimem el teu país si uses els teus polítics per menysprear-me?
129) Per què el vell catalanisme no EXIGEIX més respecte a qui ens ataca?
Per què no exigeixen que és inacceptable el tractament dels mitjans espanyols majoritaris contra els catalans?
130) Per què el vell catalanisme no vol ser una eina més d'alliberació nacional i es posa al davant exigint que si la premsa estrangera no espanyola no ens ataca tampoc ho hauria de fer la premsa espanyola.
131) Per què el vell catalanisme no es dirigeix directament als intel·lectuals i encara que els puguin ofendre no els recrimina silencies contra un poble que mai ha fet res per rebre tant d'odi.
Per què no ho fan?
132) Per què accepten derrotada d'entrada com en el 1978 i ens vénen a dir que cal negociar amb els nostres presoners perquè no hi ha una altra sortida
Per què?
No saben sacrificar-se?
Què posseïxen que no volen perdre=
Dignitat, segur que no
133) Per què el catalanisme plora que tinguem presos polítics però la seva solució és negociar i veure què podem fer perquè no vagi a més?
No se n'adonen de l'actitud?
134) No saben que hi ha un munt de dones sota terra per fer exactament això que ells ens demanen a nosaltres?
Es pensen que l'estat espanyol acceptarà les pretensions catalanes i no ens ho farà pagar?
135) Es pensen que no coneixen el tarannà espanyol de humiliar la víctima?
Que no coneixen la història d'Espanya?
Que no saben que voldran deixar ben clar als catalans d'avui i els de demà que amb Espanya no s'hi juga ni se li bufa el clatell?
136) Es pensa el vell catalanisme que amb la seva actitud, la de tota la vida amb Espanya, aconseguirem res?
Ah, no, és que no cal aconseguir res.
Tornar a la casella d'inici.
Perfecte.
Màquina del temps.
On anem?
2006?
2010?
Al Fòrum 2004?
137) Hem de tornar a l'eterna lluita de colònia amb pretensions que hem d'anar a implorar que l'aeroport d'El Prat no pot ser un bunyol al costat de Barajas i que si tenen el mateix volum de passatgers no pot tenir 10 cops menys de pressupost?
138) Cal lluitar de nou pel rodalies i per l'AVE?
Cal denunciar el nivell de les nostres infraestructures recordant els diners que la majoria de catalans aporten a Espanya?
Cal que ens diguin de noi insolidaris els que viuen de la comunitat europea?
139) Cal que tornem a sentir a dir dels catalans quan a Espanya hi hagi eleccions a qualsevol autonomia perquè els seus polítics saben que és efectiu i genera vots?
Què farà el catalanisme per aturar això que mai ha aturat?
140) Què farà el catalanisme quan a un jugador català se'l cridi i insulti perquè segons ells és massa català i ells el prefereixen callat o que mostri ple suport a la seva bandera?
141) Què farà el catalanisme quan vegi que el FC Barcelona a un munt de desplaçaments a camps espanyols se'ls crida Puta Cataluña cosa que no passa a cap camp estranger?
Només passa a Espanya, solucions, vells catalanistes.
El mateix pels federalistes, de pas.
142) Quan el ministre d'educació per guanyar vots digui que ha de mirar les hores de castellà a Catalunya i que hi vol fotre mà tot i tenir 4 de 135 diputats en el Parlament de Catalunya?
Què fem, vells catalanistes?
A manifestar-nos amb el puto lliri dels collons com sempre?
143) Quan sense voler a una tele espanyola un periodista digui Bon dia i desperti trucades d'odi i ofensa per, atenció, donar salutació en català, què collons oferiu o hem de fer, vells catalanistes?
Sí, ho sé, ens falta fer més pedagogia, ho sabia!
144) Així que la veritat, vells catalanistes i federalistes, potser ja seria l'hora que us foteu davant del poble que suposadament representeu i el defenseu com si fossin els vostres fills.
I mai accepteu el relat del violador, cínics!
145) I si vosaltres sou uns malalts mentals que us encanta patir i estar lluitant eternament per coses simples per les quals un ciutadà normal amb un estat que el protegeix mai ha de lluitar, endavant, però no compteu amb els catalans.
146) I si cal, negociem partició del país.
I una part hi aneu a viure vosaltres amb els federalistes i els espanyolistes que tracten Catalunya com una terra conquerida en propietat i si cal usen violència per imposar rol colonial.
147) Això sí, a la part de la república catalana deixeu-nos en pau, deixeu-nos en pau de les vostres eternes claudicacions i mai goseu trepitjar-la.
Quedeu-vos de genolls en la vostra puta Catalunya de merda autonomista.
148) Feu la vostra, sortiu al carrer per defensar la vostra escola dels atacs de l'estat espanyol que amb a complicitat de la seva premsa,, jutges i policia ja se n'encarregaran de passar-vos per l'adreçador com porten 3 segles fent.
149) Situació colonial espanyola que es dóna a Catalunya precisament és perquè hi ha una actitud poruga, patètica i lamentable del vell catalanisme.
I vigileu perquè al final us en adonareu que en el vostre país tots són catalanistes i se'n fan dir.
150) Fins i tot tindreu Falange Catalana de las JONS i quan des de la república catalana us mirem no sabrem diferenciar-los de vosaltres, del Psc ni dels comuns.
Sort i que us vagi bé amb el Colgate i les genolleres.

THE END (del vell catalanisme)
Missing some Tweet in this thread?
You can try to force a refresh.

Like this thread? Get email updates or save it to PDF!

Subscribe to Léo Taxil
Profile picture

Get real-time email alerts when new unrolls are available from this author!

This content may be removed anytime!

Twitter may remove this content at anytime, convert it as a PDF, save and print for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video

1) Follow Thread Reader App on Twitter so you can easily mention us!

2) Go to a Twitter thread (series of Tweets by the same owner) and mention us with a keyword "unroll" @threadreaderapp unroll

You can practice here first or read more on our help page!

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just three indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member and get exclusive features!

Premium member ($3.00/month or $30.00/year)

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!