Profile picture
Bernat Deltell @Bernat_Deltell
, 12 tweets, 3 min read Read on Twitter
1) Obro fil 👇👇👇
El jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena ha ignorat la resolució de l’ONU que demanava mesures cautelars per permetre que Jordi Sànchez pugui sotmetre’s a la investidura al Parlament de Catalunya. Què significa això?
2) Vàries coses:
-@KRLS torna a tenir rel control de la política catalana
-Llarena deixa M. Rajoy sense pressupostos definitivament i amb la patata calenta de Cristina Cifuentes damunt la taula. De fet, aquesta ja ha dit que "solo dimitiré si me lo pide Rajoy". Guerra interna!
3)
-la decisió de no permetre la investidura de Sànchez suposo donar ales al relat de l'independentisme a Europa: mireu què ens estan fent!
-Llarena s'està carregant govern del PP i no descarto eleccions generals de cara a l'estiu (no oblideu sentència Gürtel 1999-2005 en breu)
4)
-el president del @parlamentcat @rogertorrent ha expressat la seva intenció d'apel·lar a organismes internacionals si finalment el jutge del Tribunal Suprem pablo Llarena no permetia al candidat assistir al ple d'investidura. Més internacionalització. Propera parada: Ginebra!
5)
-Susana Díaz, la més llesta de la classe, convocarà elecc. a Andalusia a principis d'estiu. Per què ho fa? Ensuma derrota PP i eleccions generals avançades. Díaz es vol fer forta al seu feu i si a les eleccions generals Pedro Sánchez fracassa s'hi posa ella. Pressing Sánchez!
6) Els britànics (que no en tenen un pèl de tontos) es donen de plaç fins al 30 de juliol per veure què passa a Espanya. Ensumen també que a Espanya poden canviar molt les coses i es mantenen a l'expectativa. La premsa anglosaxona (sempre ben informada) porta temps avisant!
7) El resum de tot plegat ens l'ofereix el Financial Times en la seva edició de l'1 de març de 2018: ""Al PP del presidente Mariano Rajoy hay cada vez más miedo de que si este enredo político continúa, se corre el riesgo de perjudicar el partido en las urnas,
8) de desestabilizar una negociación presupuestaria crucial e incluso de llegar al extremo de unas elecciones generales anticipadas". Diana!
Acabo amb una filtració rebuda fa uns dies: la repressió continuarà sent molt dura, però acabarà molt aviat.
i 9) Qui em passa aquesta informació és la mateixa persona que uns dies abans em va anunciar l'alliberament de Puigdemont. Crec que ara l'independentisme té una nova oportunitat: paciència (no cal córrer, tenim fins el mes de maig), perseverança i perspectiva. Calma i fem-ho bé!
PD "Aquest clima d'impunitat durarà, a tot estirar, un parell d'anys. Després, és gairebé segur que hi haurà una cadena de judicis per prevaricació i, en relació a la -de moment- enterrada operació Cat també de malversació, falsedat documental i amenaces" (F. Sáez Mateu) És així!
PD2. L'activista Tamara Carrasco en llibertat amb un càrrec de desordres públics. El jutge de l'Audiència descarta els delictes de rebel·lió i terrorisme. És el que li passa a la justícia espanyola, que vol mossegar i s'està adonant que no té dents i no vol anar al dentista!
Aclareixo: he dit, textualment, que "la repressió continuarà sent molt dura, però acabarà molt aviat". I qui diu que en dos anys veurem "una cadena de judicis per prevaricació" contra les autoritats espanyoles actuals és Ferran Sáez Mateu. I hi estic completament d'acord!
Missing some Tweet in this thread?
You can try to force a refresh.

Like this thread? Get email updates or save it to PDF!

Subscribe to Bernat Deltell
Profile picture

Get real-time email alerts when new unrolls are available from this author!

This content may be removed anytime!

Twitter may remove this content at anytime, convert it as a PDF, save and print for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video

1) Follow Thread Reader App on Twitter so you can easily mention us!

2) Go to a Twitter thread (series of Tweets by the same owner) and mention us with a keyword "unroll" @threadreaderapp unroll

You can practice here first or read more on our help page!

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just three indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member and get exclusive features!

Premium member ($3.00/month or $30.00/year)

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!