Profile picture
Bernat Deltell @Bernat_Deltell
, 8 tweets, 2 min read Read on Twitter
1) Caram, marxo una estona a recollir els nens a l'escola i quan torno quedo parat del sidral que s'ha muntat aquí. Ostres! Bé, som-hi:
-primer de tot: cap problema en entomar crítiques i retrets (alguns insults pel privat haurien estat estalviables, però en fi, què hi farem!)
2) -sí, el PNB votarà a favor dels pressupostos de M. Rajoy després de mesos aguantant la pressió. Pas mal!
-se suposo que jo he dit que "el PNB mai donaria suport als pressupostos de M. Rajoy". Per més que busco jo no ho trobo (però pot ser que en algun moment ho hagi escrit!)
3) -sempre que he parlat del PNB he dit "Ortúzar diu... / Urkullu assegura..." o bé info publicada, però ep, si em voleu carregar el mort cap problema. En tot cas, tot el que he dit del PNB (la gran majoria de coses) també s'han publicat als mitjans, per tant, culpes compartides!
4) -he disposat -i disposo- d'informació força privilegiada del PNB. Sé que dir això ara, davant l'emprenyamenta general, és gairebé un suïcidi. Però jo us dic: calma, calma, caaaalma. Ep, i entenc que estigueu enfadats, ho entenc perfectament, però calma, si us plau, i cap fred!
5) -sé que és difícil entendre certes coses. I també comprenc que la gent estigui molt emprenyada, però si depèn de mi només us demano un vot de confiança. I posats a dir, també demano que els governants d'aquí diguin les coses pel seu nom. Estaria bé també, oi?
6) -amb tot, ara entrarem de ple en el període de negociació. C's ja pot cridar el que vulgui que el camí fins a les generals se li farà molt llarg (atents als moviments del seu tresorer al Brasil), M. Rajoy guanya temps, Europa respira (i això és bo per als exiliats)...
7) -la decisió del PNB d'aprovar els pressupostos del PP de M. Rajoy tindrà un gran cost dins el partit i entre el seu electorat més sobiranista. Pinten bastos dins del PNB. Urkullu haurà de maniobrar molt bé si no vol ser esclafat pel sector de Joseba Egibar, entre d'altres...
i 8) Més tard, si puc, afegiré alguna cosa més que estic contrastant amb diferents fonts. MentresTANT, que diu el meu corrector, teniu barra lliure per a les crítiques. Però abans atureu-vos un moment, tingueu el cap fred i analitzeu la situació. I a partir d'aquí...
Endavant!
Missing some Tweet in this thread?
You can try to force a refresh.

Like this thread? Get email updates or save it to PDF!

Subscribe to Bernat Deltell
Profile picture

Get real-time email alerts when new unrolls are available from this author!

This content may be removed anytime!

Twitter may remove this content at anytime, convert it as a PDF, save and print for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video

1) Follow Thread Reader App on Twitter so you can easily mention us!

2) Go to a Twitter thread (series of Tweets by the same owner) and mention us with a keyword "unroll" @threadreaderapp unroll

You can practice here first or read more on our help page!

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just three indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member and get exclusive features!

Premium member ($3.00/month or $30.00/year)

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!