Discover and read the best of Twitter Threads about #ΜένουμεΕνεργοί

Most recents (5)

Μια απρόσμενη διακοπή του τελικού του Αυστραλιανού Open στο Τένις.

Διαδηλωτής εισέρχεται στον αγωνιστικό χώρο με το πανό που βλέπεται και αναγράφει «Abolish Refugee Detention», δηλαδή κατάργηση της κράτησης προσφύγων εκ μέρους της κυβέρνησης της Αυστραλίας. Image
Η υπόθεση για τις μακροχρόνιες κρατήσεις- φυλακίσεις ανθρώπων που ζητούν άσυλο στη χώρα, έγινε γνωστή από την υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς,ο οποίος και παρέμεινε σε μια τέτοια δομή (έως ότου βγει η οριστική απόφαση) μαζί με πρόσφυγες που ζητούσαν στην Αυστραλία ένα καλύτερο αύριο.
Φυσικά σε εκείνη την ιστορία, λίγοι ενδιαφέρθηκαν για τους κατατρεγμένους ανθρώπους,καθώς το μεγάλο όνομα του τένις Νόβακ Τζόκοβιτς,τράβηξε όλα τα φώτα της δημοσιότητας,με τα καθημερινά καυτά-ο θεός να τα κάνει-ρεπορτάζ που μας ενημέρωναν αν τελικά νόσησε ή έκανε μια, δύο,
Read 4 tweets
φταίμε οι πληβείοι, φταίμε....

"προχωρά καλά το αυστηρό lockdown, εχθές το βράδυ κόπηκαν πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση σε εργάτες που σχολάσαν από την δουλειά τους σε βάρδια 14:00 - 22:00 στην βιομηχανική ζώνη της μάνδρας
η αστυνομία περίμενε απ' έξω και πετσόκοψε τους ανέμελους

βέβαια δεν τους πέρασε από το μυαλό ότι το έγγραφο από την εργάνη τους είχε χρεωμένους έως τις 18:00, γιατί ο εργοδότης τους κολλάει ένσημα για 4ωρους ενώ δουλεύουν 8+ ώρες..
τα όργανα της τάξης θα υπέθεσαν ότι είναι καλή η ζωή στο κάτεργο και οι εργαζόμενοι μένουν ακόμα κάποιες ώρες εκεί με σκοπό την αναψυχή τους..
Read 4 tweets
‼Η ΓΑΔΑ κι η εισαγγελία κρατούν συλληφθέντες μαθητές στα κρατητήρια επί 4μέρες, χωρίς επισκεπτήριο κ δυνατότητα αλλαγής ρούχων.

Άμεση απελευθέρωση των παιδιών!
Νίκη στον αγώνα τν μαθητών!
Μαζί σας μέχρι το τέλος!
#ΜένουμεΕνεργοί #energoimathites #σχολεια #Χρυσοχοιδη_παραιτησου
Όπως καταγγέλλεται επώνυμα από τη συνήγορο συλληφθέντα μαθητή, Χρυσάνθη Χατζηδημητρίου, η Εισαγγελία έλαβε τν πολιτική απόφαση ν κρατήσει στα κρατητήρια 4 συλληφθέντες μαθητές από το συλλαλητήριο της Πέμπτης, μια ζέση που δεν έδειχναν ούτε για τς χρυσαυγίτες μετά τα εγκλήματά τς!
Μάλιστα, επικαλούμενοι τον κορονοϊό, οι αστυνομικοί της ΓΑΔΑ δεν επέτρεψαν σε ανήλικα παιδιά να έρθουν σε επαφή με τους γονείς τους όλο το τετραήμερο ενώ απαγόρευσαν στους συνηγόρους τους να τους μεταφέρουν φρέσκα ρούχα και συσκευασμένα τρόφιμα.
Read 12 tweets
🆘🆘 Φορτώνουν κακούργημα σε 14χρονο μαθητή!!

Αύριο στις 11 όλοι κ όλες στην Ευελπίδων.
ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ!!

#ΜένουμεΕνεργοί #energoimathites #σχολεια #κυβερνηση_συμμορια #Χρυσοχοιδη_παραιτησου
Ακολουθεί η ανακοίνωση για τη σύλληψη του μαθητή του 7ου Γυμνασίου από την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων, κ. Χριστίνα Χρηστίδου:

«Άμεση απελευθέρωση του γραμματέα του 15μελούς του 7ου Γυμνασίου Χαλανδρίου»
«Ο Βαγγέλης Γρηγορίου μαθητής της Γ’ Γυμνασίου εκπροσωπώντας το σχολείο του θα συμμετείχε στο συλλαλητήριο των μαθητών την Πέμπτη 15/10 στο κέντρο της Αθήνας. Πλησιάζοντας στον χώρο της κινητοποίησης πέρασε σωματικό έλεγχο όπως και εκατοντάδες άλλοι μαθητές.
Read 15 tweets
ΜΑΤ και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις σήμερα στη Σάμη της Κεφαλονιάς για να γίνει η εκφόρτωση ανεμογεννητριών. Ο ανυποχώρητος αγώνας των κατοίκων τους ανάγκασε να φύγουν.

#ΜένουμεΕνεργοί #WeSpeakNow #Κεφαλονια #Σαμη ImageImageImageImage
Εδώ και 13 ημέρες έχει αγκυροβολήσει στο λιμάνι της Σάμης ένα πλοίο που φέρνει 4 ανεμογεννήτριες για να φτιαχτεί ακόμα ένα αιολικό πάρκο στην Κεφαλονιά. Εδώ και 13 μέρες κάτοικοι από όλα το νησί βρίσκονται όλη μέρα και όλη νύκτα στο λιμάνι για να εμποδίσουν αυτή την διαδικασία.
Οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του δήμου Σάμης εναντιώνονται στη νέα εγκατάσταση ανεμογεννητριών διότι έχουν βιώσει στο πετσί τους την περιβαλλοντική ζημιά που έχει ήδη γίνει από την ύπαρξη των προηγούμενων στην περιοχή τους.
Read 7 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!