Discover and read the best of Twitter Threads about #Μητσοτάκη

Most recents (24)

🆕 #Thread: Η σχέση του πρώην Αρχηγού της #ΕΛΑΣ Κ. Τσουβάλα με τον Γ. #Λαβράνο, επιχειρηματία που συνδέεται με το #PredatorGate.

❗Ο Λαβράνος, κουμπάρος του Δημητριάδη, δεν εμφανίστηκε στην Επιτροπή Θεσμών & Διαφάνειας παρότι εμπλέκεται στο σκάνδαλο.

✍️ @boublis @Chondrogiannos Image
2⃣ Την περίοδο 2014-2022 εταιρείες συμφερόντων Λαβράνου υπέγραψαν 3️⃣ συμβάσεις με το 🇬🇷 Δημόσιο, επί κυβερνήσεων #Σαμαρά, #Τσίπρα & #Μητσοτάκη.

🔎 Και στις 3️⃣ συμβάσεις, επί όλων των κυβερνήσεων, ένας άνθρωπος συμβαίνει να είναι πάντα παρών: Ο Κωνσταντίνος #Τσουβάλας.
3⃣ Το 2014 ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Β. Κικίλιας αποδέχτηκε «δωρεά» για το σύστημα επικοινωνιών #Tetra από τη Lamas Pinto, που μετά χαρακτηρίστηκε «εταιρεία-φάντασμα» από τον συμπολιτευόμενο Τύπο.

❗Το 2014 ο #Τσουβάλας ήταν επιτελάρχης στην ΕΛΑΣ, όπου κατέληξε το Tetra. Image
Read 10 tweets
🧵Το σημερινό θρεντ γράφεται προς υπεράσπιση (!) των κ.κ. #Δημητριαδη, #Μητσοτακη και Σια, έναντι όσων (κακόβουλων) τους χρεώνουν παγκόσμια πρωτοτυπία στη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης με #ΣΔΙΤ.
Στην πραγματικότητα, όπως θα δείτε, η Ελλάς έχει παράδοση 150 χρόνων στο σπορ. ImageImage
📌Βρισκόμαστε στο έτος 1870, όταν μια ομάδα Βρετανών λόρδων και Ιταλών αξιωματούχων πηγαίνουν επίσκεψη στο Μαραθώνα. Επιστρέφοντας, τους απαγάγει η συμμορία των αδελφών Αρβανιτάκη. Συνειδητοποιώντας τι "κελεπούρι" έχουν στα χέρια τους, ζητούν λύτρα χιλιάδων λιρών και αμνηστία. Image
🚨Παρότι η Βρετανική πρεσβεία απευθύνει αγωνιώδεις εκκλήσεις για αποδοχή των όρων των απαγωγέων, προκειμένου να σωθούν οι όμηροι, η κυβέρνηση κωφεύει. Αρμόδιος Υπουργός (Στρατιωτικών) και υπέρμαχος της σκληρής γραμμής είναι ο Σκαρλάτος Σούτσος. Image
Read 8 tweets
#Thread: Νέα έρευνα #ReportersUnited & #ΕφΣυν για #PredatorGate.

❗Οι σχέσεις του επιχειρηματία Γ. Λαβράνου με τον #Δημητριάδη & τους υπουργούς #Πιερρακάκη & #Παναγιωτόπουλο.

Η σιωπή #Μητσοτάκη για τη συνάντηση με #Λαβράνο.

✍️ @boublis @Chondrogiannos
reportersunited.gr/10012/lavranos/
2️⃣ Πολλές αποδεικνύονται οι συνδέσεις Λαβράνου - #Μαξίμου.

🔎 Από την έρευνα προκύπτει ότι οι κουμπάροι #Λαβράνος & #Δημητριάδης ήταν μαζί στο Λονδίνο τον Νοέμβριο του 2019, για να συζητήσουν θέματα κυβερνοασφάλειας.

Ο Λαβράνος αρνήθηκε το ταξίδι. Ο Δημητριάδης δεν το σχολίασε.
3️⃣ Οι συνδέσεις του Λαβράνου με το πολιτικό σύστημα δεν περιορίζονται στον #Δημητριάδη.

❗Κι ο Κυριάκος #Πιερρακάκης, επίσης κουμπάρος του #Δημητριάδη, έχει επαφές με τον #Λαβράνο.

🔎 Μάλιστα, ως υπουργός έχει επισκεφτεί τον επιχειρηματία στο γραφείο του, στο Νέο Ψυχικό.
Read 12 tweets
Για όσους δεν το ξέρουν ή δεν το έχουν καταλάβει ακόμα να διευκρινίσω το εξής. Τα λογισμικά #predator και #pegasus δεν διακινούνται ούτε πωλούνται ελεύθερα στην αγορά. Δεν πρόκειται για βαλιτσάκια των 100χιλιάδων όπως πολλοί εσκεμμένα παραπληροφορούν. (1/5)
Αντίθετα τα λογισμικά αυτά πωλούνται ΜΟΝΟ με άδεια από το ίδιο το κράτος του Ισραήλ. Γίνεται κατανοητός ο στενός έλεγχος από την εκεί κυβέρνηση αν σκεφτούμε πως τα λογισμικά αυτά αποτελούν υπερόπλα που μπορούν να βλάψουν και το ίδιο το Ισραήλ. (2/5)
Επίσης ο έλεγχος αυτός δεν έχει να κάνει μόνο με την αυτοπροστασία του Ισραήλ αλλά χρησιμοποιείται και σαν διαπραγματευτικό χαρτί καθώς διαφόρων λογής κράτη και δικτατορίσκοι κάνουν ουρές για να τα αποκτήσουν. (3/5)
Read 5 tweets
🧵Όλες οι "γραμμές" της #ΝΔ και της #Υπογας, για #υποκλοπες, #Documento και @KostasVaxevanis, σε ένα θρεντ.

⁉️ Κατάλαβε κανείς τι υποστηρίζει η ΝΔ σχετικά με τις αποκαλύψεις των τελευταίων 24ώρων; Ο καθείς λέει το μακρύ του και το κοντό του.

🧐Πάμε να ξεδιαλύνουμε το θέμα:
🚨Γραμμή 1: "Είδατε; Τελικά αυτόν που παρακολουθούσαν ήταν τον Μητσοτάκη" (!). Το πήρε πάνω του ο Ζούκοφ, αλλά δεν πήγε και πολύ μακριά (Σ.τ.Σ: ανοίξτε τις φωτό για λεπτομέρειες).
🚨Γραμμή 2, ελαφρώς πιο "ευφάνταστη" βερσιόν της προηγούμενης: Ποιος "παρακολουθούσε τον Μητσοτάκη"; Μα, φυσικά, ο Τσίπρας!
Read 13 tweets
Το δημοσίευμα του #Documento δινει ως αποδεικτικά μόνο τα sms στο τηλ του Καρυπίδη, αλλά είναι σαφές ότι έχει κι άλλες αποδείξεις που δεν τις δημοσιοποιεί. Το βασικό ζήτημα είναι αλλού: κάποιος σχετιζόμενος άμεσα με τις #υποκλοπες άρχισε να μιλάει. Η κυβέρνηση ξέρει ποιος είναι
Ο Βαξεβάνης ξέρει ποιος είναι. Κι άλλοι ξέρουν ποιος είναι. Το βασικό πρόβλημά τους τώρα είναι πόσα θα πει το "βαθύ λαρύγγι" και πόσες αποδείξεις θα δώσει ή τι θα διαπραγματευτεί και με ποιον.
Οι υποκλοπες εξαρχής ήταν υπόθεση ΣΔΙΤ και τώρα ο #Μητσοτάκης εισπράττει τα επίχειρα
Δυο σημεία ακόμη:
-Βεβαίως δεν θα τον "ρίξουν οι δικοί του", ούτε οι Αμερικάνοι επειδή παρακολουθούσε Παπαχελά-Ραχωβίτσα, ούτε ο Βαρδινογιάννης, ο Μαρινάκης και όλο το παρεάκι των ολιγαρχών που έχουν κερδίσει εκατομμύρια μέσα στα χρόνια που κυβερνάει.
Read 8 tweets
Το σημερινό θρεντ🧵είναι για τον πιο δημοφιλή υπουργό της κυβέρνησης #Μητσοτακη - και παντελώς αναρμόδιο για τα ΕΛΤΑ - Κυριάκο @Pierrakakis.
Στην τελευταία έρευνα δημοφιλίας πολιτικών προσώπων της ProRata (07/22), o @Pierrakakis ανέβηκε 5 μονάδες, πιάνοντας στην πρώτη θέση (ανάμεσα στους Υπουργούς της ΝΔ) τον @NikosDendias.
Ο Πιερρακάκης πιστώνεται την ταχεία ψηφιοποίηση κρατικών υπηρεσιών μέσα στην πανδημία και έχει κρατήσει χαμηλό, ήπιο προφίλ, μακριά από την τοξικότητα και τις υστερίες άλλων προβεβλημένων Υπουργών. Έτσι κατάφερε, εκτός από πολλούς φίλους, να κάνει ελάχιστους "εχθρούς".
Read 17 tweets
✅Ψηφιακός μετασχηματισμός του παλαιοκομματισμού σε σκηνοθεσία #Μητσοτάκη-#Πιερρακάκη - Πάρτι απευθείας αναθέσεων στο @MinDigitalGr

🆙syriza.gr/article/id/135…
#thread
Οι αποκαλύψεις σήμερα της «Εφημερίδας των Συντακτών» για τον πακτωλό απευθείας αναθέσεων και κλειστών διαγωνισμών της Κοινωνίας της Πληροφορίας ΜΑΕ, η οποία σε μια 3ετία έχει δώσει 475 συμβάσεις ύψους 26εκ €, είναι άλλη μια ψηφίδα στα 7,5δις € που μοίρασε η κυβέρνηση⬇️
Τη στιγμή που οι πολίτες υποφέρουν από την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια παρακολουθούν εμβρόντητοι το έργο «ψηφιακός μετασχηματισμός του παλαιοκομματισμού» σε σκηνοθεσία Μητσοτάκη-Πιερρακάκη. Το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και οι εποπτευόμενοί του φορείς ⬇️
Read 9 tweets
📌Το σημερινό γιγάντιο θρέντ 🧵 είναι για την "μείωση της εγκληματικότητας" επί #Μητσοτακη. Δηλαδή για το πώς να πεις ψέματα κρύβοντας τα λιγότερο βολικά στατιστικά.
🚨Μπόνους μια διδακτική ιστορία από την άλλη μεριά του Ατλαντικού. Image
🚔Ίσως παρατηρήσατε τις προηγούμενες ημέρες ένα μπαράζ δημοσιευμάτων με τον ίδιο τίτλο: "Μειώθηκαν οι βασικοί δείκτες της εγκληματικότητας το πρώτο 9μηνο του 2022". Image
🚔 Ήταν αναμενόμενη η κίνηση της κυβέρνησης: εντόπισαν την αγανάκτηση της κοινής γνώμης επί του ζητήματος, με αιχμή τη φρικιαστική περίπτωση Κολωνού.
🚨 Και έφεραν το αφήγημα "μην κοιτάτε μεμονωμένα περιστατικά, η συνολική εικόνα είναι βελτιωμένη". Επικοινωνία 101.
Read 23 tweets
Γίνεται να γράφονται όλα τούτα και να μην υπάρχει η παραμικρή αντίδραση; Όχι απλά γίνεται έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους. Γιατί σιγά σιγά τα νέα διαδίδονται. Δεν είναι χαζός ο κόσμος. Όποιοι διαβάζουν καταλαβαίνουν ότι τους αφορά το σκάνδαλό. Ότι δεν είναι μια απλή καταγγελία.
Υπάρχει κόσμος με ενσυναίσθηση που εστιάζει στην ουσία του σκανδάλου: ιατροτεχνολογικά προϊόντα όπως αναπνευστήρες ΜΕΘ που έχουν ανακληθεί που μπορεί να προκαλέσουν τραυματισμούς ακόμη και θανάτους.
Αν μαθαίνατε πως ένα σκάρτο ιατρικό μηχάνημα εμφυτεύτηκε σε αγαπημένο-η σας πως θα αντιδρούσατε; Το θεωρείτε έγκλημα; Θα στρεφόσασταν στη δικαιοσύνη; Γνωρίζετε ότι οι ανακλήσεις γίνονται για ενημέρωσή & προστασία της κοινωνίας; Όποιος-α θέλει γράφει την άποψή του.
Read 9 tweets
Είναι εντελώς γελοία και παρανοϊκή η φάση με την μελέτη Τσιοδρα-Λυτρα. Οι ίδιοι "επιστήμονες" πρότειναν να κολλήσουμε όλοι όπως και έγινε. Γίνεται να μην πεθαίνουν εκτός ΜΕΘ; Χαίρω πολύ Χαιρόπουλος.
Φυσικά και είχαμε πολύ μεγάλη έλλειψη σε ΜΕΘ. Αυτό το γνώριζαν κυβέρνηση & γραφειοκράτες επιστήμονες εξ αρχής. Κι όμως δεν επέβαλλαν από την αρχή τη μάσκα (το βασικό μέτρο προστασίας). Παράλληλα άνοιξαν τα σύνορα, δις, στον τουρισμό. Οπότε ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΑ πέθαινε ο κόσμος εκτός ΜΕΘ. Image
Πρώτα προτείνουν να κολλήσει όλος ο κόσμος #κορονοιος. Μετά κάνουν μελέτες ότι πεθαίνουν εκτός ΜΕΘ. Στο τέλος αποθεώνονται από το κοινό! Ελλαδαρα #μελετη_λυτρα
Read 8 tweets
💥 Το #tomanifesto (ιστοσελίδα από το 2019, από φέτος τον Μάιο και εφημερίδα) παρέμενε άγνωστο στους περισσότερους.

Ώσπου πρόσφατα βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής δύο φορές. Και τις δύο για τους λάθος λόγους.

Mini #THREAD και ρεπορτάζ @Malichudis 👇

wearesolomon.com/mag/logodosia/…
1⃣ Τον Ιούλιο, η ιστορική ιταλική εφημερίδα Il Manifesto κατηγόρησε την ελληνική εφημερίδα για κλοπή του λογοτύπου της.

Στην 🇬🇷 έκδοση έχει αφαιρεθεί ο υπότιτλος quotidiano comunista («κομμουνιστική εφημερίδα») και η κόκκινη γραμμή που υπογραμμίζει τον τίτλο.👇
2⃣ Την προηγούμενη βδομάδα, σε άρθρο στο manifesto ο υπεύθυνος Προσωπικών Δεδομένων της ΝΔ, Βαγγέλης Παπακωνσταντίνου, κατηγόρησε για τις #παρακολουθήσεις #Κουκάκη και #Ανδρουλάκη… τα θύματα.👇
Read 9 tweets
Όπου να'ναι τελειώνει ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Σε κάθε περίπτωση ΝΙΚΗΣΑΝΕ. Οι δημοσιογράφοι είναι ηλίθιοι ή "πιασμένοι", οι χρήστες έχουν μετατραπεί σε τρολλ. Γενικά υπάρχει ένα χοντρό πρόβλημα που ξεπερνά τα ιατροτεχνολογικά και σαπίζει ότι ανθρώπινο έχετε μέσα σας. Καλά να πάθετε.
Αν είχαν εμφυτεύσει τον ανακλημένο βηματοδότη σε συγγενή ή φίλο του μεγαλοδημοσιογράφου να δείτε κωλοπιλάλα που θα τον έπιανε. Τώρα όμως τον πονάει ο κώλος του.
#Αδωνις
Δε θα τελειώσει η ενασχολησή μου με το Twitter. Έχω μια υποχρέωση προς όλους εκείνους που με στήριξαν κάποτε όταν οι συμπατριώτες μου με κλάσανε. Τη μετάφραση της έρευνας στα αγγλικά.
Read 31 tweets
Κοίτα να δεις κάτι συμπτώσεις: Με κυβέρνηση #Μητσοτάκη παρακολουθούνται δημοσιογράφοι από την ΚΥΠ για «εθνικούς σκοπούς». Με κυβέρνηση Μητσοτάκη, αρχές 90ς, τα δύο δεξιά του χέρια, το δίδυμο Γρυλλάκη-Μαυρίκη παρακολουθούσε δημοσιογράφους, πολιτικούς, επιχειρηματίες.
Με κυβέρνηση δεξιάς, ο κουμπάρος της Ντόρας και αφεντικό της Siemens Χριστοφοράκος διέφυγε στο εξωτερικό.

Με κυβέρνηση #Μητσοτάκη πάλι, ο Μανιαδάκης του σκανδάλου Novartis έγινε καπνός.
Οπου ακούς σκάνδαλα, παρακολουθήσεις, αποδράσεις, διόλου απίθανο κάποιος Μητσοτάκης να είναι εκεί κοντά, fact.
Read 4 tweets
Επιστολή Διαμαρτυρίας προς την Υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως

«Από το στάδιο της μαθητείας, των πειραματισμών και της πολυποίκιλης ανίχνευσης η λατινική λογοτεχνία προχωράει σταθερά στη φάση της υψηλής δημιουργίας και της καλλιτεχνικής εκλέπτυνσης.
Επιδιώκεται η αρμονική σύζευξη μορφής και περιεχομένου, πλασματικού και πραγματικού καθώς και εξειδίκευση και το βάθος» είναι ένα ψήγμα από την εισαγωγή του εξεταστέου μαθήματος των Λατινικών των Ανθρωπιστικών επιστημών (1ο πεδίο) στο οποίο καλούμαστε χιλιάδες υποψήφιοι μαθητές
της τρίτης λυκείου να εξεταστούμε στις πανελλαδικές εξετάσεις του σχολικού έτους 2021-22. Ορμώμενη από την προαναφερθείσα απόφαση, σύμφωνα με το ισχύον ΦΕΚ, σας αποστέλλω την επιστολή ώστε να επανεξετάσετε την απόφαση αυτή.
Η αδιάλλακτη στάση που τηρείτε ως προς την μείωση της
Read 13 tweets
Μέσα στο #Πολυτεχνείο και 8 ολόκληρα χρόνια μετά την Αποστασία, τι ακριβώς ώθησε τον ανώνυμο εξεγερμένο να βρίσει τον #Μητσοτάκη;
Διψώντας να μάθουμε ποια ήταν η προσέγγιση του Μητσοτακέικου στην υπόθεση του #Πολυτεχνείου, θυμόμαστε μια φωτογραφία-αίνιγμα: Τι ακριβώς κάνει σύσσωμη η οικογένεια #Μητσοτάκη στην ωραία βολτούλα τους κάτω από το πουλί της χούντας;
Από εδώ:
facebook.com/xyzcontagion/p…
1968: Οικογένεια Μητσοτάκη: Η βάφτιση του Κυριάκου στο Παρίσι. Αντιστασιακή πράξη. Βέβαια, αν το ζαβό ήταν 6 μηνών ολόκληρος πολιτικός κρατούμενος, γιατί να μην ήταν 5 ετών κανονικός ... εξεγερμένος και ... επαναστάτης συμμετέχων στο Πολυτεχνείο, σωστά; (Καλά, μια μ*λακία είπαμε)
Read 4 tweets
1/ Παμε με θρεντάκι express μετά την σημερινή αντιπαραθεση του #μητσοτακη_παραιτησου με την #ολλανδη η #Ολλανδεζα δημοσιογράφο...που χάλασε το σενάριο με τις "non-direct" ερωτήσεις που έχει συνηθίσει να λαμβάνει ο πρωθυπουργός μας οπως εκείνος υπονόησε..
2/ disclaimer 1: Οπως πάντα, Τα παρακάτω δεν αποτελούν επιστημονική/τεκμηριωμένη γνώμη παρα μόνο προσπάθεια ανάγνωσης της γλώσσας σώματος και της λεκτικής επικοινωνίας του συνεντευξιαζόμενου.
3/ disclaimer 2: Η αναλυση παραθέτει ορισμένες παρατηρήσεις και τις αξιολογει σε μία stress and deception scale. Οι αντιδράσεις κάθε ανθρώπου,ειδικά όταν μιλάμε για καταστάσεις υψηλου στρες,μπορεί να είναι μοναδικές και να παρεκλίννουν από τις αναμενόμενες...
Read 29 tweets
Τούτες τις ώρες οι σκέψεις και οι προσευχές μας, που λέει και το κλισέ, είναι με τον μπρόεδρα Γιώργαρο Καρατζαφέρη. Ηθελε να γίνει Βουτσάς, μετά Μαστοράκης, μετά να τον δεχτούν στη Λέσχη Αθηνών.
/1
Δοκίμασε κάθε κόλπο, μέχρι κουμπάρος του #Μητσοτάκη έγινε.
facebook.com/xyzcontagion/p…

Γαλούχησε ένα σωρό πουλέν με τα 'Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών' και την κοσμοθεωρία πως δήθεν «οι Εβραίοι είναι πίσω απ' όλα». Μέχρι και τον Παπαδήμο πρότεινε πρωθυπουργό γιατί νόμιζε
/2
είναι «άνθρωπος των Εβραίων». Και τώρα βλέπει όλους του τους νεοσσούς να είναι υπουργοί και ο άλλος αρχηγός κόμματος και κοινοβουλευτικής ομάδας. Χρωστάει παντού, κι ακόμα να περάσει την πόρτα της Αθηναϊκής Λέσχης.
Πρόεδρε, συμπάσχουμε.
Read 4 tweets
Θρέντ (thread) ΜΝΗΜΗΣ ενός Ολοκαυτώματος . Οι #Πυρκαγιές σε #Βαρυμπόμπη #Μάνη #Ευβοια το 2021.
Μέχρι στιγμής ~900.000 στρέμματα Δάσους & Ζωής έχουν γίνει Στάχτη. Καταγράφουμε αλλά ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ τις υβριστικές εκφράσεις που ακούγονται στα διάφορα βίντεο
1- Η μικρή αρχή Image
2-Θρέντ (thread) ΜΝΗΜΗΣ ενός Ολοκαυτώματος . Οι #Πυρκαγιές σε #Βαρυμπόμπη #Μάνη #Ευβοια το 2021.
Υποτίθεται πως το "Επιτελικό Κράτος" είχε Αναβαθμισμένο Σχέδιο Πυροπροστασίας, το οποίο μας γνωστοποίησε έγκαιρα
3- Θρέντ (thread) ΜΝΗΜΗΣ ενός Ολοκαυτώματος . Οι #Πυρκαγιές σε #Βαρυμπόμπη #Μάνη #Ευβοια το 2021.
Εγώ βέβαια εκείνο που συγκρατώ απ' το το "Σχέδιο Πυροπροστασίας" είναι ο Ναρκισσισμός του υπεύθυνου Υπουργού κου #Χρυσοχοΐδη. Ας το δούμε πιό εστιασμένα
Read 39 tweets
Οποιος θέλει να πάρει μια ιδέα από το ποιόν της ΕΑΑΣ (Ενωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού) που μηνύει & ζητά τη φυλάκιση του Μπογιόπουλου επειδή ανέδειξε την εμφυλιοπολεμική τους χουντοβασιλοεθνικοφροσύνη ας δει το ρεπορτάζ του 2014 με την προσφιλή της ΧΑ
efsyn.gr/politiki/boyli…
Επίσης, από το 2015, πριν τις εκλογές:
- Επιστρατεύονται οι απόστρατοι εν όψει κάλπης
efsyn.gr/ellada/koinoni…
- «Οι ένστολοι που τίμησαν το εθνόσημο και συμμετέχουν ενεργά στον πολιτικό Αγώνα της ΧΑ»
archive.ph/dCVtY
Read 5 tweets
πριν πείτε πως φταίνε οι νέοι ->

Στην αρχή της πανδημίας έλεγαν πως οι νέοι δεν κινδυνεύουν, τους ζήτησαν να μείνουν μέσα στα σπίτια τους για να προφυλάξουν τους μεγαλύτερους σε ηλικία και το έκαναν. Κλείστηκαν μέσα επί μήνες ->
περιμένοντας την κυβέρνηση να οργανώσει και να ενισχύσει το #ΕΣΥ, να εφαρμόσει τα πρωτόκολλα του #ΠΟΥ με test-test-test και isolate. Αντί για αυτά είδαν μια κυβέρνηση να αδιαφορεί, να μην λαμβάνει ουσιαστικά μέτρα, τα νοσοκομεία διαλυμένα, να ανοίγουν τον τουρισμό χωρίς μέτρα ->
διοργανώνοντας πανηγύρια στην Σαντορίνη με τον #Μητσοτακη να ποζάρει αυτάρεσκα με φόντο το ηλιοβασίλεμα στην καλντέρα, τα πανεπιστήμια τους κλειστά όχι γιατί η κυβέρνηση ήθελε να τους προστατεύσει αλλά γιατί φοβόταν το φοιτητικό κίνημα, νομοσχέδια καταστροφικά για την παιδεία ->
Read 8 tweets
3ος τόμος #fake_news που έκαναν τη #ΝΔ_Χουντα #κυβερνηση_συμμορια .

Ο πρωην υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος, έπαιρνε δήθεν προμήθεια 12% για τον επαναδιορισμό απολυθέντων υπαλλήλων.
gazzetta.gr/plus/article/7…

#βιλα_τσιπρα #λεγραινα #μπουρδολογια_νδ
Ο Κώστας Καραμανλής, ο νυν υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κατήγγειλε δημόσια τη νύχτα των ευρωεκλογών πως ο ΣΥΡΙΖΑ έβαζε 50άρικα στα ψηφοδέλτια για να υφαρπάξει την ψήφο των πολιτών.
altsantiri.gr/gnwmes/787756/…
Νοέ. '15 ο Αυγενάκης, σε ερώτησή του προς #Τσίπρα, κατήγγειλε γραφείο διευθετήσεων κ εξυπηρετήσεων, που έλυνε θέματα… με το αζημίωτο κ στο οποίο ηγούνται υψηλόβαθμά στελέχη #Συριζα. Εφημερίδα κατονόμασε Παππά κ Σπίρτζη ως επικεφαλής του γραφείου.
altsantiri.gr/gnwmes/787756/…
Read 24 tweets
Κι εκεί λοιπόν που απαντούσε σε μια ερώτηση για τον #ανασχηματισμός κι έπλεκε το εγκώμιο #Μητσοτάκη, ο #Κικίλιας θυμάται «συνειρμικά» το ηρωικό προσωπικό (που, ας πούμε, τους υποσχέθηκε δώρο Χριστουγέννων και μετά έκανε τον Κινέζο) και σε μια πλήρως

1/n
αυθόρμητη πόζα, φέρνει το χέρι στο πρόσωπό του για να κρύψει τα δάκρυά του ενώ ο φακός έχει ήδη ζουμάρει αφού η μάσκα στο πρόσωπο δεν αφήνει να φανεί καθαρά η συγκίνησή του.
Σημειώστε εδώ ότι ο άχαρος μπασκετμπολίστας δεν έχει κανένα επικοινωνιακό χάρισμα, -για την ακρίβεια
2/n
σε κάνει να χασμουριέσαι & να θες ν' αλλάξεις κανάλι στις 5 πρώτες λέξεις του κάθε φορά-, & ως εκ τούτου μια 'αυθόρμητη συγκίνηση' on camera προϋποθέτει κάποια προεργασία για την άχαρη ξυλαγγουροσύνη του.
Αλλά μασάνε οι spin doctors από αυτά; Για πρωινό τα έχουν κάτι τέτοια
3/n
Read 5 tweets
Το @coe δημοσιεύει σήμερα έκθεση, με την εικόνα που σχηματίζεται για τη χώρα μας και τον τρόπο που αντιμετωπίζει πρόσφυγες και μετανάστες να είναι πραγματικά ντροπιαστική.
@GUENGL @SYRIZAEP #προσφυγικό
kostasarvanitis.eu/dilosi-gia-coe…
Η έκθεση-κόλαφος διαπιστώνει τα πεδία που οι ελληνικές αρχές έχουν αποτύχει οικτρά & δυστυχώς τον τρόμο αυτόν που περιγράφει τον έχουμε δει με τα μάτια μας. Όλα αυτά μας προσβάλλουν, είναι ενάντια στις πολιτικές παραδόσεις της χώρας, όλα αυτά δεν είναι #Ελλάδα
@GUENGL @SYRIZAEP
Η #κυβέρνηση_Μητσοτάκη προσβάλλει & διασύρει την #Ελλάδα στη Διεθνή Κοινότητα που ζητά απαντήσεις.

Και οι απαντήσεις σας, κύριοι #Μητσοτάκη #Μηταράκη & #Χρυσοχοΐδη δεν είναι πειστικές.

Κύριοι Μητσοτάκη, Μηταράκη & Χρυσοχοΐδη, εκθέτετε τη χώρα μας!
@GUENGL @SYRIZAEP #προσφυγικό
Read 3 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!