Discover and read the best of Twitter Threads about #Μητσοτάκης

Most recents (24)

Θα περιγράψω πως μπορεί να κάνει ένας επαγγελματίας δημοσιογράφος ρεπορτάζ και διασταύρωση των καταγγελιών-αποκαλύψεων που έχω κάνει. Όχι για το "προσωπικό" μου θέμα (την δολοφονία του πατέρα μου) αλλά για την πώληση από την Medtronic ανακλημένων από τον ΕΟΦ ιατρικών μηχανημάτων ImageImage
Ξεκινάμε με την απόφαση του ΕΟΦ 5/2/2019 για ανάκληση ιατροτεχνολογικού προϊόντος κατηγορίας AIMD Active Implants. Εμφυτεύσιμους Βηματοδότες δύο κοιλοτήτων Medtronic. Εκδόθηκε "στο πλαίσιο της προστασίας της δημόσιας υγείας". Η εταιρεία οφείλει να αποσύρει άμεσα τους κώδικους. Image
Αντίθετα η Medtronic πούλησε τα σκάρτα όπως αποδεικνύουν ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ από διαύγεια. Συγκρίνετε τον κωδικό της απόφαση του ΕΟΦ με εκείνο έγγραφου του Νοσοκομείου Πατρών Παναγιά η Βοήθεια (!). ADVDD01 o ΕΟΦ. ΑDVDD01 το πρακτικό αγοράς. Σιγά ποιος θα το μάθει; Όλη η Ελλάδα.Αξίζει ImageImage
Read 40 tweets
Απορώ γιατί μένουμε ακόμα στο "αν", από τη στιγμή που ο #Ανδρουλάκης έχει πει ξεκάθαρα πως τον παρακολουθουσε ο #Μητσοτάκης.
1) Η ΕΥΠ υπάγεται από την 1η μέρα στο Μαξίμου (+ ΡΟΗ πληροφοριών)
2) έβαλε διοικητή στην ΕΥΠ, δικό του άτομο
3) Η «ενσωματωμένη» στην ΕΥΠ εισαγγελέας.. 1/
Βασιλική Βλάχου, που έδωσε την εντολή για τις παρακολουθήσεις Κουκάκη - Ανδρουλακη, βρέθηκε σε αυτή την θέση με επιμονή της κυβέρνησης, παρά τις σαφείς αντιρρήσεις του Αρείου Πάγου.

4) τροποποίησε το Μάρτιο του 2021 το νόμο περί συνακροάσεων, προκειμένου η ΑΔΑΕ .. 2/

#υποκλοπές
.. .. να μην είναι σε θέση να ενημερώνει πολίτες που έχουν παρακολουθηθεί για λόγους εθνικής ασφαλείας. Μετά από το αίτημα του Κουκακη.
5) προσπάθειες αποπροσανατολισμου, παραπληροφορησης, gaslighting, victimblaiming, θεωρίες συνωμοσίας και δε συμμαζεύεται

6) ψέματα

#υποκλοπες
Read 4 tweets
"Και είναι το λιγότερο ύποπτη η στάση του Μεγάρου Μαξίμου να προσπαθεί να υποβαθμίσει αυτό το ζήτημα διαχέοντας συνεχώς είτε από τα στελέχη της ΝΔ είτε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο fake news στην ελληνική κοινωνία.

»Συνεχώς προσπαθούν να υποβαθμίσουν το θέμα.

#Ανδρουλακης
»Σήμερα άκουσα να υποστηρίζουν ότι είναι μια απλή κυβερνοεπίθεση.

»Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.

»Ξέρει πολύ καλά ο κ. #Μητσοτάκης περί τίνος πρόκειται.

»Πόσο σοβαρή είναι η απόπειρα να γίνει ρομπότ το κινητό ενός υποψήφιου πολιτικού αρχηγού.

#Ανδρουλακης
»Δεν περιμένω να μας πει η #ΕΥΠ ότι δεν είναι πίσω από αυτά, από αυτή την προσπάθεια που υπονομεύει τη Δημοκρατία και τους θεσμούς.

»Περιμένω να μας πουν οι αρμόδιοι, η Δικαιοσύνη και οι μυστικές υπηρεσίες, ποιοι κρύβονται πίσω από τέτοιες δόλιες πρακτικές ..
Read 6 tweets
Εσείς πως θα αντιδρούσατε ως δημοσιογράφος, αν βρισκόσασταν στη θέση του κ. #Κουκακης ο οποιος έκανε έρευνα για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και τη #Πειραιως; Και να είναι γνωστό ότι το συγκεκριμένο #Predator προμηθεύετε από κυβερνήσεις, μεταξύ άλλων και της 🇬🇷ς;

Πως απαντάτε στο ..
ερώτημα: η 🇬🇷 κυβέρ με ποιο τρόπο προστατεύει τα βασικά δικαιώματα του 🇬🇷 πολίτη όταν η #ΕΥΠ υπάγεται στο Μαξίμου, απευθείας στον ΠΘ #Μητσοτακης, και έγινε απόπειρα (φυσικά εκπαιδεύονται να μη πατάνε άγνωστα λινκς οι Ευρωβουλευτές) στον πρόεδρο ενός κόμματος αντιπολίτευσης;
Ο πολίτης αγοράζει προγράμματα antivirus και σίγουρα αυτά τα προγράμματα τα έχουν και οι πολιτικοί.

Εδώ μιλάμε όμως για το #Predator που - σύμφωνα με την Analysis Group της Google - προμηθεύεται από κυβερνήσεις - μεταξύ άλλων και της ελληνικής κυβέρνησης.

#Ανδρουλακης
Read 4 tweets
Δε ξέρω ποιος προβάλλει τι για τη νοημοσύνη του Κυριακου #Μητσοτάκης και με ποιο τρόπο.

Αλλά είναι γεγονός ότι έχει μια παρορμητική συμπεριφορά.
Το "have you been to samos" μπορεί έτσι να έγινε viral και να γίνεται χιούμορ, αλλά στην ουσία έδειξε ένα κομμάτι της προσωπικότητας..
.. του. Έδειξε τις αντιδράσεις του όταν *χάνει τον έλεγχο* μιας κατάστασης.

Επειδή μιλάτε συχνά για τα "χαρακτηριστικά ενός ηγέτη", αυτές οι αντιδράσεις είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα για το τι δεν πρέπει να κανει ένας leader.

Να χάνει τη συνείδηση και αντίληψη για το..
.. τι κάνει και τι συνέπειες θα έχει η συμπεριφορά του.

Δείχνει τρομερές ανασφάλειες αλλά και μη καλλιέργεια του χαρακτήρα.

Τώρα, το τι IQ έχει, είναι άλλο θέμα.

Το EQ και οι κοινωνικές δεξιότητες δεν πείθουν.
Read 4 tweets
Αυτός ο κανόνας υπήρχε πάντα.
Τωρα υπαρχει και επίσημα από τη ΝΔ για το ΠΑΣΟΚ.

Όταν εδώ μέσα απλοί πολίτες ασκούσαν κριτική, τους έβριζαν, τους απαξιωναν, προσπαθώντας να τους δημιουργήσουν ενοχές, για να μην μιλούν άλλο "αρνητικά" για τον #Μητσοτάκη και τη #ΝΔ.

"Κρυφοζαια"..
... "Ζαια", "Αριστερή", σαν βρισιές τα χρησιμοποιούν- λες και η #ΝΔ και ο #Μητσοτάκης είναι ο μοναδικός αληθινός Θεός κι αν "πιστεύεις" κάτι άλλο, είσαι "σκουπίδι", "εσωτερικός προδότης", "Τούρκος πράκτορας", "Γερμανός πράκτορας", "μέλος του Ελιαμεπ"

Χιτλερικες πρακτικές..
Ο Γραμματέας του Αποδημου Ελληνισμού της ΝΔ απειλεί & εκφοβιζει εδώ μέσα συμπολίτες, επειδή έκανε ρτ ένα μέλος του Σύριζα, Υπουργοι και Υφυπουργοί μας κάνουν μπλοκ επειδή τους ασκούμε πολιτισμένα κριτική, έρχονται ανώνυμοι λογαριασμοί μας βρίζουν, μας εκφοβιζουν..
#Μητσοτακης
Read 13 tweets
Geheimdienst des griechischen Präsidenten spioniert Journalisten aus | heise online
#Μητσοτακης #ΕΥΠ #Κουκακης
#Griechenland heise.de/tp/features/Ge…
"Das Mobiltelefon des 🇬🇷 Journalisten Thanasis Koukakis wurde mehr als zwei Monate lang mit der Spionagesoftware #Predator des 🇲🇰 Herstellers Cytrox überwacht. Nach seinen Recherchen und den Ermittlungen seiner Kollegen steckt dahinter der 🇬🇷 Geheimdienst NIS."
#Griechenland
"Koukakis erhielt am 28. März vom Citizen Lab der Universität von Toronto den Nachweis, dass sein Telefon mit Predator infiziert war. Das Journalistenteam Eliza Triantafyllou und Tassos Telloglou brachte im Internetmagazin Inside Story den Fall an die Öffentlichkeit."
Read 4 tweets
"Αγανάκτηση απέναντι στους πυροσβέστες της ξαπλώστρας"

Τον λαϊκιστή πρώην Υπουργό Αμύνης #Καμμένο κοροϊδεύετε 🥳

Χαζό και αχρείαστο.
Εκτός από συμβούλους επικοινωνίας- που η ΝΔ ως μεγάλο λαϊκό κόμμα έχει τους χειρότερους θα έλεγα - υπάρχουν σύμβουλοι για τη διαχείριση κρίσεων. Μήπως αντί να ξοδεύετε τους φόρους μας για τους διάφορους παθιασμένους μαχητές εδώ στο τουιτερ καλά θα ήταν να τους επενδύσετε σωστά;
Ναι. Κοστίζουν λίγο παραπάνω από "0,60 ευρώ ανά τουιτ".

Αλλά συμφέρει.
Read 4 tweets
EU-Kommission alarmiert über neuen Spionagefall gegen griechische Opposition – @EURACTIV_DE
#Griechenland #Ανδρουλάκης euractiv.de/section/innova…
"Der 🇬🇷 Oppositionspolitiker & EU-Abgeordnete Nikos #Androulakis (Pasok, S&D) erstattete am Mont (25. Juli) Anzeige bei der Staatsanwaltschaft, nachdem ihn die Cyber-Sicherheitsdienste des #EU-Parlaments über eine versuchte Abhörung sei Handys mit Spionagesoftware inform hatten"
"„Es gab einen Versuch, mein Handy mit der Überwachungs-Malware Predator abzuhören“, sagte Androulakis.

„Die Enthüllung derjenigen, die sich hinter solch kranken Praktiken verstecken, ist keine persönliche Angelegenheit, sondern meine demokratische Pflicht“, fügte er hinzu."
Read 8 tweets
Επειδή η κα. Καϊλή έχει μιλήσει και για "σκευωρία #Novartis", επειδή η ομάδα εδώ μεσα της #ΝΔ τη στηρίζει ανοιχτά (ενώ τους άλλους τους βρίζει..) 1/
#Ανδρουλακης

"Η υποκλοπή συνομιλιών μαστίζει την Ευρώπη -Έχει συμβεί σε πολλούς ευρωβουλευτές [βίντεο]" iefimerida.gr/politiki/eya-k…
.. επειδή ο #Μητσοτάκης κανει προτάσεις σε Βενιζέλο και την άλλη κυρία του #ΠΑΣΟΚ, θα ήμουν λίγο προσεκτική για το τι δηλώνει.

Να μας πει - που γνωρίζει πολύ καλά- οι κυβερνήσεις δεν ειναι αυτές που κάνουν υποκλοπή;

Αυτες είναι. Να το πει. 2/2
"Παρόμοιες επιθέσεις" έχουμε όλοι μας.
Τώρα να κοιτάξω στο Spam, θα σου βρω μια.

Εδώ μιλάμε για ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα που βρηκε η Ευρωπαϊκή υπηρεσία, για το οποίο έχει γίνει ήδη σχετικό ρεπορτάζ..

Κα. #Καϊλή, δεν υποβαθμιζεται - αν ήταν αυτός ο σκοπός σας.
#Ανδρουλακης
Read 4 tweets
🧵⬇️

#Μητσοτακης #κυβερνηση_Μητσοτακη #Pushbacks

Aegean Boat Report: Δεν θα νομιμοποιήσουμε την #Εθνικη_Αρχη_Διαφανειας ως ανεξάρτητο όργανο, συμμετέχοντας στην ψευδεπίγραφη έρευνά της.
efsyn.gr/ellada/dikaiom…
Read 9 tweets
Τους πειράζει που ένας διανομέας αποκαλύπτει τέτοιο σκάνδαλο. Τους φαίνεται αφύσικο γιατί κοινωνικά είναι ρατσιστές. Βέβαια ο διανομέας ήταν 20 χρόνια δημοσιογράφος.&αυτό κάνει με τα τελευταία thread.ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ. Καλύτερα από τους "επαγγελματίες"
#Αδωνις
Image
Η Κυβέρνηση των Χαμένων Ανακλήσεων

Το 4ο thread της σημαντικότερης δημοσιογραφικής έρευνας της ασήμαντης ζωής μου. Χωρίς την στήριξη κάποιου ΜΜΕ όπως π.χ.η Ελευθεροτυπία όπου εργαζόμουν κοντά 2 δεκαετίες. Ποιον κοροϊδεύω το πιθανότερο είναι ότι θα λογοκρινόταν & κει. #Αδωνις tweet που μάλλον διέγραψα κ...https://www.cbc.ca/news/hea...
Δε θα με λογόκριναν επίτηδες αλλά από άγνοια. Την ίδια άγνοια που είχα & γω τότε σε σχέση με το τεράστιο θέμα των ανακλήσεων ιατρικών μηχανημάτων. Μια άγνοια που με σημάδεψε αφού ακόμη και σήμερα απορώ & ενοχλούμαι που δεν είχα καταλάβει νωρίτερα τη φρίκη.
Read 44 tweets
Mi Confesion

Τους τελευταίους μήνες διαπίστωσα πως η σιωπή κρύβει πολύ περισσότερα μυστικά απ'αυτά που μπορώ να αντέξω. Δεν το είχα φανταστεί ποτέ έτσι. Την διαρκή αναβάθμιση των εγκλημάτων.Το εύρος της διαφθοράς. Τα κόμπλεξ,τον αναλφαβητισμό που κυριαρχούν σε ΜΜΕ& σόσιαλ μίντια
Mi Confesion 2

Αττικόν Άλσος
"Κε Μπουγάνη έχετε 30" δευτερόλεπτα να μου πείτε τι θέλετε". ΒΟΗΘΕΙΑ. "Όχι δεν πρόκειται κύριε μου"
Η ασεβής απάντηση του δικηγόρου μετέτρεψε το κεφάλι μου σε αερόστατο. Πετούσα ανέλπιδος πάνω απ΄τις δυτικές συνοικίες. Κλινγκ
*You have a new delivery Image
Mi Confesion 3

Προσγειώθηκα ομαλά σε ζαχαροπλαστείο στην Κυψέλη. "Να κεράσω ένα γλυκάκι;"Και δύο
Η απαξιωτική συμπεριφορά του δικηγόρου (δεν έχει σημασία ποιος) με είχε πικράνει, Μου άνοιξε τα μάτια. Αναθεώρησα σχέσεις, Είδα τα λάθη μου. Άρχισα να ερευνώ όσα ιδεοληπτικά σνόμπαρα
Read 24 tweets
1/5
🧵"Μαύρος Κύκνος" καραδοκεί

↪️νήμα↩️

🔴Στη συλλογική 🇺🇲🇬🇧🇪🇺#Δύση - μέσα στο κατεστημένο της - υπάρχουν εχέφρονες ρεαλιστές που συστήνουν αυτοσυγκράτηση ξέροντας πως η 🇷🇺#Ρωσία είναι αποφασισμένη για πλήρη πόλεμο με το #ΝΑΤΟ
2/5
εφόσον τούτο εμπλακεί άμεσα στρατιωτικά στο πολεμικό πεδίο 🇺🇦#Ουκρανία

🛑Πλάι σ' αυτούς όμως υπάρχουν & αρκετοί παράφρονες που απεργάζονται μια επικίνδυνη κλιμάκωση. Διαθέτουν μια ορισμένη εσωτερική (στη #Βαθιά_Εξουσία) καθώς & διεθνή υποστήριξη που ενσωματώνει χώρες
3/5
προτεκτοράτα & κυβερνήσεις / πρωθυπουργούς μαριονέτες όπως #Μητσοτάκης

🛑Τούτοι όχι απλώς φοράνε παρωπίδες αλλά εχουν περάσει σε μια φάση ψυχοπαθολογικής άρνησης της πραγματικότητας μη αντιλαμβανόμενοι ότι η 🇷🇺#Ρωσία δεν μπλοφάρει & ότι
Read 5 tweets
Με τον νέο Ποινικό Κώδικα (άρθρο 191 ΠΚ) για τη διασπορά ψευδών ειδήσεων συμπεριλαμβάνεται ρητά και η δημόσια υγεία, προσθήκη αναγκαία, καθώς, δεδομένης της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19, έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα εκτεταμένης διασποράς φημών και ⬇️
#ΝΔ #Μητσοτακης #κρουσματα
πρόκλησης ανησυχίας και πανικού στους πολίτες ιδίως για θέματα δημόσιας υγείας.

Αναλυτικά το νέο άρθρο αναφέρει:

"Όποιος δημόσια ή μέσω του διαδικτύου διαδίδει ή διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις που είναι ικανές να προκαλέσουν ανησυχίες ή.. ⬇️
φόβο στους πολίτες ή να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στην εθνική οικονομία, στην αμυντική ικανότητα της χώρας ή στη δημόσια υγεία τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών και χρηματική ποινή. Εάν η πράξη τελέστηκε επανειλημμένα μέσω του τύπου ή μέσω διαδικτύου,.. ⬇️
Read 15 tweets
Η Εστία γράφει πως ο Κυριάκος #Μητσοτάκης το 1917 είχε βγάλει έκατκτο παράρτημα της εφημερίδας του Κήρυκας με το οποίο πανηγύριζε λέει την πτώση των μπολσεβίκων του Λένιν.
/1 Image
24 χρόνια μετά υποδεχόταν με πρωτοσέλιδο άρθρο του Ναζί στην Κρήτη. Στην εικόνα, επίσης η επαγγελματική κάρτα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και το έμβασμα πληρωμής του 50.000 δρχ από γερμανική εταιρεία
/2 Image
Τις ίδιες μέρες, ο παππούς Κυριάκος #Μητσοτάκης υποδεχόταν με ανθοδέσμες τους Ναζί και τον κουίσλιγκ πρωθυπουργό Τσολάκογλου στην Κρήτη και διόριζε την κόρη του Καίτη Βιρβιδάκη (αδερφή του Κώστα) διερμηνέα τους
/3 Image
Read 5 tweets
Μέσα στο #Πολυτεχνείο και 8 ολόκληρα χρόνια μετά την Αποστασία, τι ακριβώς ώθησε τον ανώνυμο εξεγερμένο να βρίσει τον #Μητσοτάκη;
Διψώντας να μάθουμε ποια ήταν η προσέγγιση του Μητσοτακέικου στην υπόθεση του #Πολυτεχνείου, θυμόμαστε μια φωτογραφία-αίνιγμα: Τι ακριβώς κάνει σύσσωμη η οικογένεια #Μητσοτάκη στην ωραία βολτούλα τους κάτω από το πουλί της χούντας;
Από εδώ:
facebook.com/xyzcontagion/p…
1968: Οικογένεια Μητσοτάκη: Η βάφτιση του Κυριάκου στο Παρίσι. Αντιστασιακή πράξη. Βέβαια, αν το ζαβό ήταν 6 μηνών ολόκληρος πολιτικός κρατούμενος, γιατί να μην ήταν 5 ετών κανονικός ... εξεγερμένος και ... επαναστάτης συμμετέχων στο Πολυτεχνείο, σωστά; (Καλά, μια μ*λακία είπαμε)
Read 4 tweets
«Έγινε κάποιο λάθος; Αν έγινε, ελάτε να μας υποδείξετε» είπε από το βήμα της Βουλής ο #Μητσοτάκης. Ουδεμία ευθύνη αναγνωρίζει για τον εαυτό του και την κυβέρνησή του γενικά. Ας πούμε μια ιστορία:
/1

#πυρκαγιές
Ο πρόεδρος Χάρι Τρούμαν είχε πάνω στο γραφείο του μια μικρή ξύλινη επιγραφή που έγραφε 'The buck stops here'. Πρόκειται για χαρτοπαικτικό όρο, Buck είναι η μάρκα που κάθεται μπροστά σε όποιον μοιράζει, και που στον επόμενο γύρο πρέπει να περάσει στον επόμενο.
/2 ImageImage
Ο Τρούμαν, λέει ο μύθος, είχε εντυπωσιαστεί από την φράση όταν την άκουγε να λέγεται από φυλακισμένους (και στην πραγματικότητα, η ίδια η επιγραφή ήταν έργο φυλακισμένων στο ξυλουργείο της φυλακής).
/3 Image
Read 6 tweets
Μάθετε μπαλίτσα, τι σημαίνει ψηφοθηρία και εκμετάλλευση τραγωδιών και τυμβωρυχία για λίγα ψηφαλάκια.
Fact: Λίγες μέρες μετά το #Ματι κατατέθηκε τροπολογία για «την επίσπευση των κατεδαφίσεων αυθαίρετων κτισμάτων και κατασκευών» #πυρκαγια. Ο τομεάρχης #ΝΔ Περιβάλλοντος και
/1
Ενέργειας και σημερινός υπουργός Κώστας Σκρέκας ήταν ... αντίθετος. Οταν ανέλαβε η ΝΔ έκαναν 2 χρόνια να βρουν ποια κτίσματα θα κατεδαφιστούν, τέλος Ιουλίου 2020 θα παρουσίαζαν το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο (ΕΠΣ) για το Μάτι, ήτοι προσεκτικά επιλέγμένα κτίσματα για να μην
/2
προκαλέσουν «κοινωνική αναστάτωση» όπως είχε πει ο Χατζηδάκης (διάβαζε, καταπατητές κομματάρχες και οι ψήφοι των σογιών τους από τα αυθαίρετα). Ο #Μητσοτάκης, μάλιστα, είχε κάνει δακρύβρεχτη ανάρτηση:
facebook.com/kyriakosmitsot…
/3
Read 4 tweets
Θρέντ (thread) ΜΝΗΜΗΣ ενός Ολοκαυτώματος . Οι #Πυρκαγιές σε #Βαρυμπόμπη #Μάνη #Ευβοια το 2021.
Μέχρι στιγμής ~900.000 στρέμματα Δάσους & Ζωής έχουν γίνει Στάχτη. Καταγράφουμε αλλά ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ τις υβριστικές εκφράσεις που ακούγονται στα διάφορα βίντεο
1- Η μικρή αρχή Image
2-Θρέντ (thread) ΜΝΗΜΗΣ ενός Ολοκαυτώματος . Οι #Πυρκαγιές σε #Βαρυμπόμπη #Μάνη #Ευβοια το 2021.
Υποτίθεται πως το "Επιτελικό Κράτος" είχε Αναβαθμισμένο Σχέδιο Πυροπροστασίας, το οποίο μας γνωστοποίησε έγκαιρα
3- Θρέντ (thread) ΜΝΗΜΗΣ ενός Ολοκαυτώματος . Οι #Πυρκαγιές σε #Βαρυμπόμπη #Μάνη #Ευβοια το 2021.
Εγώ βέβαια εκείνο που συγκρατώ απ' το το "Σχέδιο Πυροπροστασίας" είναι ο Ναρκισσισμός του υπεύθυνου Υπουργού κου #Χρυσοχοΐδη. Ας το δούμε πιό εστιασμένα
Read 39 tweets
Αυτή την εβδομάδα έχουμε⬇️
🤬Γιάννη Λοβέρδο να μας λέει ότι όποιος δέρνει τη γυναίκα του είναι καλός πατέρας #συνεπιμελεια
🤬Καίγεται το σύμπαν #Σχινο
🤬Ε/Β #ΝΔ καταψήφισαν την άρση #πατεντα
🤬 #Μητσοτακης να λέει "ωραίο εργαλείο" σε άτομο με αναπηρικό αμαξίδιο Image
Αυτή την εβδομάδα έχουμε ⬇️
🤬Αστυνομία στα ΑΕΙ; Γιοκ...
🤬Ψέματα Ε/Β #ΝΔ για #Λευκορωσία
🤬Αστυνομικούς σε "μαφιόζικο" ξεκαθάρισμα λογαριασμών
🤬#Μητσοτακης να μιλά σαν κομματάρχης για τα 40χρόνια ένταξης της 🇬🇷 στην 🇪🇺
🤬Μπογδανος...#Eurovision
🤬Ξεβράκωμα από #Μιθριδατης Image
Ξέχασα φυσικά και το πως ίσως η #κυβερνηση_Μητσοτακη μισεί την τέχνη και την ελευθερία
🤬ΘΕΑΤΡΟ #ΕΜΠΡΟΣ
Read 5 tweets
Τροφή για σκέψη, όπως πάντα, από τον βετεράνο αναλυτή των διαδρόμων της εξουσίας Γ. Λακόπουλο:

- «Σύγκρουση δύο κόσμων»
Τι περιλαμβάνει η διακυβέρνηση από τη Δεξιά, που εκπροσωπεί ο #Μητσοτάκης; Τη συμβολή στη χρεοκοπία της χώρας, σκάνδαλα, αυταρχισμό, σήψη και διαφθορά,
1/ν
υποταγή στη διαπλοκή, αποδιάρθρωση του κοινωνικού κράτους, αντιεκπαιδευτικές παρεμβάσεις, φαυλότητα στη διοίκηση, οικογενειοκρατία, ισοπέδωση των μεγάλων ιδεών, τροφοδότηση των κατωτέρων αισθημάτων της κοινωνίας, συντήρηση της ακροδεξιάς.
Οι κυβερνήσεις της αφήσαν πίσω
2/ν
ρημαδιό και άδεια ταμεία. Χρέη και ελλείμματα γιατί τα λεφτά που προορίζονταν για την κοινωνία πήγαν στις τσέπες των χρυσοκάνθαρων που απομυζούσαν το δημόσιο χρήμα.
Πολλοί έκαναν περιουσία όταν βρέθηκαν στη διακυβέρνηση και αλλάξαν τρόπο ζωής. Πρώτοι στον ατέλειωτο κατάλογο
3/ν
Read 5 tweets
2ος τόμος #fake_news που έκαναν #κυβερνηση_χουντα τη #ΝΔ_ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Δεκ. '18. Στέλεχος του #ΣΥΡΙΖΑ προσκαλεί τον κόσμο δήθεν σε εκδήλωση του π/θ που θα γίνονταν Θεσ/νικη, στη Σκοπιανή-Βουλγαρική γλώσσα. Αργότερα πρόσθεσαν κ Τουρκική.
#βιλα_τσιπρα #λεγραινα #μπουρδολογια_νδ
Πλαστό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Η Αυγή», 8/1/19, όπου παρουσιάχονταν δήθεν κυβερνητικό σχέδιο για την ένταξη νέων μαθημάτων στη σχολική ύλη, που θα βοηθήσουν «στην ενσωμάτωση των Ελληνόπουλων στη νέα πολυπολιτισμική κοινωνία».
ellinikahoaxes.gr/2019/01/09/avg…
Μάρτιος 2019. Η πρώην Υπουργός του #ΣΥΡΙΖΑ @olgagerovasili δήλωσε δήθεν ότι «Όποιος αντιδρά από το διαδίκτυο κατά της κυβέρνησης διαπράττει αδίκημα – Σας παρακολουθούμε όλους».
cnn.gr/politiki/story…
Read 25 tweets
Thread
Ο @samaras_antonis έκανε ότι κάνει παντα.Φθηνό κ «τζάμπα» (κυρίως το 2ο) λαϊκισμό.Αν ενδιαφέρονταν μόνο για τα «πιστεύω» του στην Εξ. Πολιτική θα έδινε συνέντευξη ΠΡΙΝ την αποστολή/αποδοχή πρόσκλησης διερευνητικών.Ακόμα μια φορά «τζάμπα μάγκας»!

google.gr/amp/s/www.kath…
Τι μας λέει? Ο διάλογος «ακυρώνει κάθε συζητήσει για κυρώσεις»...Ποιες κυρώσεις???Σε ποια Σύνοδο Κορυφής? Του Αυγ., του Οκτ. ή του Δεκ...?Αυτές που ο ΠΘ δήλωνε πως «δεν είναι αυτοσκοπός,η απειλή όμως,είναι το καλύτερο εργαλείο πίεσης!»...?Διαμαρτυρήθηκε τότε κ δεν το θυμομαστε?
Τι άλλο λέει με «κουτσαβάκι ύφος? Ότι «τον ‘επεκτατιστη’ δεν τον κατεναυζεις’»...Ποτέ τον “αποτρέψαμε”?Οταν υποστήριζε η #κυβερνηση_Μητσοτακη πως «ο ‘κακός καιρός ‘εσπρωξε’ το #OrucReis εντος υφαλοκριπιδας»...?Ή όταν υπό υποστήριζε πως «δεν κάνει έρευνες γιατί έχει θόρυβο!!!»...?
Read 11 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!