Discover and read the best of Twitter Threads about #θρεντ

Most recents (13)

''200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ''...
Ξεμπροστιάζονται πλέον και ξεγυμνώνονται χωρίς καμία αιδώ. Πού να την βρουν άλλωστε...Όλο το βασανάκι
τους είναι να γκρεμίσουν τους ήρωες, τα σύμβολα και τις μακραίωνες επιρροές του Αγώνα της Εθνεγερσίας. Γι' αυτό και θεοποιούν τον ευρωπαϊκό διαφωτισμό. Λες και η πολιτική σκέψη του Μοντεσκιέ, ο Ντιντερό με την Εγκυκλοπαίδειά του και ο άθεος Ροβεσπιέρος ενέπνεαν
τους Σουλιώτες, καθόρισαν τον Γιό της καλόγριας με τον Γέρο του Μωριά, και κατεύθυναν τον Νικηταρά, τον Κανάρη και όλη την Κλεφτουριά...

''200 χρόνια Έλληνες'' αχρείοι, ε; Και πριν, βρε ελεεινά δίποδα, τι είμαστε; Οι Ακρίτες στις εσχατιές του Βυζαντίου τι υπεράσπιζαν και ποιούς;
Read 7 tweets
#Θρεντ για την Έρη #Κύργια (δεξί χέρι του #Λιγναδη) που το υπουργείο θεώρησε κατάλληλη για την θέση της καλλιτεχνικής διευθύντριας του Εθνικού Θεάτρου!
Η κυρία αυτή, αναφέρει στο βιογραφικό της, ότι πέραν της θεατρολογίας που έχει σπουδάσει, διαθέτει και 6 πτυχία ξένων γλωσσών.
Επί διευθύνσεως του Σωτήρη Χατζάκη που δούλευε ώς θεατρολόγος, όταν την κάλεσε η κ. Ελένη Κούκη(από τη διοίκηση) να προσκομίσει αυτά τα πτυχία, αρνήθηκε λέγοντας της ότι αυτά είναι προσωπικά δεδομένα, πράγμα που αφήνει υποψίες ότι πιθανόν να μην τα διέθετε.
Κατόπιν αυτού, δεν της ανανεώθηκε η σύμβαση. Στη συνέχεια επανήλθε ως γραμματέας του γραφείου του Στάθη Λιβαθινού, αλλά επειδή εκείνος διαπίστωσε ότι δεν ήταν κατάλληλη για τη θέση, την απάλλαξε και τελικά την άφησε σαν απλή δραματολόγο!
Read 4 tweets
Μεγάλη επιτυχία είχε ο πρωθυπουργός στην επιλογή του ΠτΔ. Δεν θα ακούσεις καλό λόγο στο facebook για την πρόεδρο.

Θεωρητικά ο ΠτΔ αντιπροσωπεύει όλους τους Ελληνες.

Στην πραγματικότητα ο ΠτΔ αντιπροσωπεύει μόνο τον πρωθυπουργό. Οχι τους Ελληνες. Οι Ελληνες δεν επέλεξαν
κανέναν για ΠτΔ. Ο ΠτΔ είναι πάντα μια επιλογή του πρωθυπουργού. Μια επιλογή που γίνεται για κομματικούς λόγους. Και για λόγους άσχετους με το συμφέρον και την βούληση των Ελλήνων.

Εξάλλου δεν έχουμε "αντιπροσωπευτική Δημοκρατία". Αυτό το πιστεύουν μόνο οι καθηγητές
Πολιτικών Επιστημών. Και οι φοιτητές τους. Και κείνοι μάλλον όχι όλοι.

Αν είχαμε "αντιπροσωπευτική Δημοκρατία" θα μπορούσε ο λαός, το εκλογικό σώμα, σε εφαρμογή και της περίφημης "λαϊκής κυριαρχίας" για την οποία στάζει μέλι το ευάερο, ευήλιο και διαμπερές Σύνταγμά μας,
Read 8 tweets
ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ
Μη τυχόν ασκήσεις κριτική στη διαχείριση της πανδημίας είσαι αρνητής του ιού, ψεκασμένος και συνωμοσιολόγος. Μη μιλάς! Βούλωσε το! Ο υπουργός και οι ειδικοί ξέρουν ποιο είναι το καλό για εσένα και τη ζωή σου.

Μη τυχόν μιλήσεις για τα
δικαιώματα του λαού, είσαι λαϊκιστής.

Μη τυχόν μιλήσεις για Μακεδονία, Κύπρο και Αιγαίο, είσαι χρυσαυγίτης και εθνικιστής.

Μη τυχόν κρίνεις την «αριστερά», είσαι φασίστας.

Μη τυχόν κρίνεις τη «δεξιά», είσαι κομμουνιστής και "σταλινοφασίστας".

Μη τυχόν αντιδράσεις
στα κύματα των παράνομων μεταναστών που κατακλύζουν τη χώρα και επισημάνεις τις συνέπειες, είσαι ξενοφοβικός.

Μη τυχόν επικρίνεις τη βιαιότητα του ισλάμ, είσαι ισλαμοφοβικός.

Μη τυχόν δείξεις την εξαλλοσύνη των "gay parade" που εξευτελίζουν και γελοιοποιούν τον αγώνα πολλών
Read 9 tweets
Με αφορμή την φλασιά που έφαγα βλέποντας για πολλοστή φορα ενα απ' τα "ευγενικά" ναζίδια του τιελ μου να κανει "χιουμορ".Τύποι που πολλοι τους ακολουθουν/ακολουθουμε γιατι μωρε "μιλανε ωραια,μιλανε ευγενικά.Τι κι αν καμια φορα φαβάρουνε φωτο με σβαστικες να ανεμίζουν; #Θρεντ.
"Σπάνια τον βλέπαμε τα πρωινά.Ανέβαινε τα σκαλιά του Υπουργείου κι ήταν σα μικρός δούκας όπως περνούσε τη βιβλιοθήκη για να φτάσει στο πανέμορφο γραφείο του.Υπέροχο γραφείο,όπως ολο το κτίριο"
Χαμογελά με την ανάμνηση της εικόνας, και μιλά για το πόσο κομψή ήταν η επίπλωση, για την χαλαρή ατμόσφαιρα στο χώρο που η ίδια και άλλες πέντε γραμματείς δούλευαν, για τα νύχια του υπουργού που ήταν πάντα άψογα περιποιημένα.
Read 7 tweets
Ενα ελαφρύ #θρεντ που το προκάλεσε μια κουβεντούλα που είχαμε με την φιλη @Linagreek μπλεγμένο με την παλαβομάρα που με δέρνει, έτσι για περισσότερη γεύση, να δείχνει λίγο "γκουρμέ" ρε παιδί μου. Αφιερωμένο λοιπόν.
Λοιπον οταν δεν ακούς,οπως συμβαίνει με τον καθένα που κάποια απ' τις αισθήσεις του δε λειτουργεί καλά
μαθαίνεις να αναπτύσσεις άλλα "ταλέντα".Οι άλλες αισθήσεις οξύνονται.Και οχι μονο αυτες.
Απ' την "αίσθηση" του ήχου στο δέρμα σου,το διάβασμα χειλιών αλλά κυρίως την παρατήρηση
Δεν ξέρω θεωρώ πως έχω γίνει πολύ καλός με το περασμα των δεκαετιών.Δύσκολα μου ξεφεύγει αυτή η "ανεπαίσθητη" κίνηση που θα κάνει το πρόσωπο ή τα χέρια κάποιου και μαρτυρούν πως "δεν είναι αυτά που είπε,αυτά που σκέφτεται"
Read 10 tweets
#Θρεντ (Άγιο Νο6)
Στη περήφανη και αδούλωτη (βεβαίως, βεβαίως) Μάνη, παπάς βίαζε 3 χρόνια ανήλικο κοριτσάκι εν γνώσει της τοπικής κοινωνίας και με τη συγκατάθεση,ουσιαστικά της μητέρας της.Αυτή είναι η είδηση συμπυκνωμένη.Να την αραιώσουμε;
Η είδηση σαφώς και δεν είναι έκπληξη για όσους δεν κρύβουν το κεφάλι στο χώμα περί "τοπικών κοινωνιών", "θρησκειών", "πατριδολαγνείας". Και δε με ενδιαφέρει η είδηση καθαυτή,ας την "αναλύσουν" όσοι βουτάνε απ' τα σύννεφα τακτικά.
Να δούμε μια δήλωση.
«Όλοι το γνώριζαν», παραδέχεται κάτοικος της ευρύτερης περιοχής και συνεχίζει: «Κυκλοφορούσε μεθυσμένος όλη μέρα. Γνωρίζαμε ότι παρενοχλούσε παιδιά και φροντίζαμε να φυλάμε τα δικά μας παιδιά μακριά του», αναφέρει.
Read 11 tweets
Πάμε #θρεντ για τα πετ και την εκπαίδευσή τους. Και να φτάσουμε μέχρι τη σωτηρία του πλανήτη αμα λάχει. Τέτοια όμορφα. Είσαι φιλόζωος σώζεις και γάτες,σκύλους, σκουλίκια, πετροκότσυφες και άλλα τέτοια. Τα εκπαιδεύεις να μείνουν μαζί σου.Δημιουργείς ράτσες κατά τα γούστα σου.
Εκπαίδευση ζώων διαβάζω,ακούω και βλέπω και δε σηκώνεται η τρίχα σε κανέναν.Να εκπαιδεύσουμε το ζώο
να μένει μαζί μας με τον τρόπο που θέλουμε, για όσο θέλουμε ,με τη συμπεριφορά που θέλουμε, και στ'αρχίδια μας οι ανάγκες του γιατί "είναι εκπαιδευμένο".
Στην τελική αφού το αγαπάμε τόσο πολύ! Φυσικά το γαμημένο δεν θα χέζει όπου θέλει όπως είναι η φυση του, ούτε θα μασάει ότι θέλει όπως είναι η φύση του, ούτε θα τρώει ότι και όπου θέλει όπως είναι η φυση του αλλά θα κάθεται φρόνιμα γιατί είναι εκπαιδευμένο
Read 21 tweets
Ανεβάζω thread για την ryanair με φωτογραφίες παρακαλώ πολύ όσοι λέτε Έλα καημένε 20 ευρώ είναι τι έγινε διαβάστε το #θρεντ
Ατυχήματα
Προβλήματα εν πτήσει
Read 14 tweets
#Θρεντ (άγιο Νο3)
Ο παναγιώτατος και μυρωδάτος μητροπολίταρος Μόρφου χτύπησε πάλι και ας δούμε γιατί οι γκέι αναδίνουν οσμές ενώ οι εν χριστώ στρειτ αδελφοί είναι λουσμένοι με ευωδιάζον μύρο.
Στην εποχή του Βυζαντίου, η χριστιανική θρησκεία απαγόρευε την φροντίδα του σώματος.Ο Χριστιανισμός ξεχώριζε το φθαρτό ανθρώπινο σώμα από το πνεύμα και την ψυχή.Το σώμα ήταν κατώτερου "επιπέδου" και όφειλε να σκληραγωγηθεί.
Η εκκλησία πολέμησε την ασχολία με την εξωτερική εμφάνιση, γιατί το θεωρούσε πρόκληση λαγνείας και απομάκρυνση από τα πνευματικά καθήκοντα που επέβαλε η νέα θρησκεία.
Read 15 tweets
#Θρεντ (άγιο Νο 2)
Παρατηρήσαμε την αγάπη που βγάζουν οι γραφές για τη γυναίκα στο Άγιο Θρεντ Νο1. Νομίζω άπαντες συγκινήθηκαν γι' αυτό έλαβα και τόσα ντιεμ αγάπης,κατανόησης και ψόφου δια καρκίνου κυρίως.Πάμε στο 2; Να δουμε τι λένε τα άγια κείμενα της αγάπης για τη δουλεία;
Μια θρησκεία της αγάπης αποκλείεται να επικροτεί τη δουλεία. Αποκλείεται σου λέω. Και για να σας πείσω ιδού τι λένε τα ιερά κείμενα, κατηραμένος όποιος τα αμφισβητεί.Θα χρησιμοποιήσω τις μεταφράσεις,μη με καταραστείτε σεβασμιώτατοι.
Γένεσις (9: 25-27):
"Είπε:Επικατάρατος ο Χαναάν θα είναι δούλος των δούλων στους αδελφούς του.Και είπε:Ευλογητός ο Κύριος ο Θεός τού Σημ και ο Χαναάν θα είναι σ’αυτόν δούλος ο Θεός θα πλατύνει τον Ιάφεθ,και θα κατοικήσει στις σκηνές τού Σημ,και ο Χαναάν θα είναι σ’αυτόν δούλος"
Read 17 tweets
#Θρεντ (άγιο)
Επειδή τα ελκυστικά θρησκευτικά έρχονται με φόρα δεν είναι καιρός να μάθουμε μερικά πράγματα για να μη μας πιασουν αδιάβαστους οι παπάδες; Ας ξεκινήσουμε μαθαίνοντας για τις γυναίκες, οι γραφές είναι τα κατατοπιστικότερα δείγματα χριστιανικής αγάπης για τη γυναίκα.
«υποτάσσεσθε εις τους ιδίους σας άνδρας,σαν να κάνετε την υποταγή σας αυτήν προς τον Κύριον,ο οποίος παραγγέλλει και ζητεί να υποτάσσονται αι γυναίκες εις τους άνδρας των.Η γυναίκα δε ως το εξαιρετικότερον από τα κτίσματα που έχει υπό την εξουσίαν ο άνδρας». Παύλος,προς Εφεσιους
Ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο Κανών του Μ.Βασιλείου στον οποίον αναμφίβολα βλέπουμε τα πρώτα δείγματα πως η Εκκλησία θεωρεί τη γυναίκα ίση, τι ίση; Ανώτερη του άνδρα.Κάντε υπομονή , θα παρει 2 τουιτ.
Read 15 tweets
#Θρεντ ,παραμιλητό είναι.Δεν έχω δίκιο ,μη μου πρήξετε τα μικρά μου παπαράκια.

Διαβάζω για το πόσο κακό είναι να ανεβάζεις φωτογραφίες που δείχνουν τον πόνο που κυριαρχεί στον πλανήτη μέσα στις γιορτές. Έξυπνη τοποθέτηση , δε λέω. Έχει βάση. Να τη δούμε κιόλας γιατί όντως έχει.
Δε μπορεί ρε φιλαράκι να είμαι εγώ μπροστά στα γλυκά,τα κοκορέτσια,τις μαγειρίτσες, τα αρνιά, τις γαλοπούλες , τα κοντοσούβλια, τα βυζιά, τους κώλους κι εσύ να μου πετάς στη μάπα έναν μισοπεθαμένο από κάποια χώρα στην οποία γίνεται εμφύλιος/επέμβαση/πόλεμος.
Βασικά μου χαλάς την όρεξη. Φυσικά δεν το λέμε έτσι, το λέμε "τώρα βρήκες;". "Κι εσύ τι έκανες γι' αυτό;". Ή απλά το ρίχνουμε στην πολιτική τοποθέτηση που νομίζουμε ότι έχει ο καθένας και καθαρίζουμε. Α , δε θα με πείτε εσείς κακό άνθρωπο, άσε που είστε και αντιαισθητικοί.
Read 14 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!