Discover and read the best of Twitter Threads about #κεραμεως_παραιτησου

Most recents (9)

Στις 16 Ιούνη, η Ασφάλεια Χανίων, κατά παραγγελία της Υπουργού Νίκης Κεραμέως, απέστειλε κλήσεις για προανάκριση σε 8 έως τώρα φοιτητ(ρι)ές και ενεργά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Φοιτητικού Συλλόγου Ενιαίου Πολυτεχνείου, ΗΜΜΥ & Αρχιτεκτονικής.
#antireport #κεραμεως
Τους προηγούμενους μήνες, οι Φοιτητικοί Σύλλογοι του Πολυτεχνείου Κρήτης είχαν πραγματοποιήσει μαζικές κινητοποίησεις σε Σύγκλητο και Κοσμητεία, ενάντια στην εκκίνηση πειθαρχικής δίωξης για αφισοκόλληση σε φοιτητή όπως προβλέπει ο νόμος Κεραμέως – Χρυσοχοΐδη.
#antireport
Κατάφεραν, μάλιστα, όχι μόνο να τη σταματήσουν αλλά και να τοποθετηθεί δημόσια η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου παίρνοντας σαφή θέση ενάντια στην ποινικοποίηση της πολιτικής και συνδικαλιστικής δράσης.
#antireport
Read 10 tweets
Η @nkerameus έχει το θράσος να περηφανεύεται για τη Σεξουαλική Αγωγή στα σχολεία. Εν το μεταξύ, στο εγχειρίδιο "Σεξουαλική Αγωγή Διαφυλικές Σχέσεις, Ηλικία 15-18 ετών" υπάρχουν τα εξής διαμαντάκια:
(1/)
α)Η μόδα κάνει τις γυναίκες να προκαλούν με έξαλλα ντυσίματα. Ολόκληρο #metooGR και το γράψαμε εκεί που δεν πιάνει μελάνι.
β)Οι άντρες έχουν διαφορετική επιθυμία από τις γυναίκες επειδή είναι κυνηγός και οι γυναίκες θέλουν συναίσθημα. Κάτι σαν δεγαμινιώτης, αλλά σε ΕΠΙΣΗΜΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
Read 11 tweets
ΘΡΕΝΤ ->
Η κ. Ιωάννα Μαρή, πρόεδρος της Ελ. Εταιρίας Προγεννητικής Αγωγής, υπήρξε ανωτάτη δικαστικός: Σύμβουλος Επικράτειας
Υπηρέτησε τα τελευταία 15 έτη της σταδιοδρομίας της στο Ε Τμήμα του ΣτΕ, το ίδιο μέρος με την ΠτΔ. #Κεραμεως #σχολεια #κεραμεως_παραιτησου 1/6
Η κυρία αυτή, η ΜΚΟ της οποίας είναι υπεύθυνη για αυτά τα αηδιαστικά βίντεο που εστάλησαν στα σχολεία μας με έγκριση ΥΠΕΠΘ, δεν εμφανίστηκε τώρα. Το βιογραφικό λέει:"ως Πρόεδρος του Σωματείου, συνεργάσθηκε και συνεργάζεται με φορείς του Υπουργείου Υγείας, Παιδείας και ΟΤΑ" 2/6
Δεν είναι ψέμα! Το 2009 έκανε ημερίδα στη Λάρισα, το 2011, παρείχε "μαθήματα" σε χώρους του δήμου Γλυφάδας, ενώ το 2017, στο δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού, έκανε την εκδήλωση «Για τη Μητέρα», με το περιεχόμενο που βλέπετε παρακάτω - ακριβώς στο ίδιο μοτίβο με τα βίντεο. 3/6
Read 6 tweets
Ένα νηματάκι περί ιδιωτικής παιδείας. Εμείς οι Έλληνες έχουμε ένα ελάττωμα, ξεχνάμε.

Ήταν δεκαετία του 2000 που ιδιοκτήτες κολλεγίων απειλούσαν υπουργούς Παιδείας με κουκουλοφόρους αν δεν εξομοίωναν επαγγελματικά δικαιώματα με δημόσια παν/μια.
#πανεπιστημια #κεραμεως_παραιτησου
Την ιδια δεκαετία ιδιωτικά ΙΕΚ έκαναν εικονικές εγραφές σπουδαστών ιδιωτικών κολεγίων ώστε να πάρουν αναβολή στράτευσης. Οι εγγραφές γίνονταν σε απογευματινά τμήματα για να αποφύγουν ελέγχους μπου γίνονταν πάντα πρωί. Οι εικονικοί σπουδαστές σε αυτα τα ΙΕΚ "συμμετείχαν" κ στις ..
εξετάσεις προόδου των τμημάτων ΙΕΚ χωρίς φυσική παρουσία και με κόλλες θεμάτων συμπληρωμένες από την ιδιοκτησία.
Με αυτό τον τρόπο απέκτησαν παράλληλα με το "πτυχίο" κολεγίου κ δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις πιστοποίησης του ΟΕΕΚ δηλ. δίπλωμα ΙΕΚ.
Read 18 tweets
Νηματάκι για τον νέο νόμο εισαγωγής ΑΕΙ.
Θα αναλύσω ειδικά 3 νέους "κόφτες" εισαγωγής των μαθητών στα ΑΕΙ

Οι πανελλαδικές εξετάσεις δεν είναι εξετάσεις αλλά διαγωνισμός, αφού οι υποψήφιοι διαγωνίζονται για συγκεκριμένο αριθμό εισακτέων.
#ΚεραμΕΩΣ_ΕΔΩ
#πανεπιστημια
#ΝΔ_Χουντα
Στον ήδη υπάρχοντα κόφτη εισαγωγής, τη βάση εισαγωγής ανά σχολή, προστίθενται άλλοι 3.

Η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής (ΕΒΕ), το σύστημα διπλού μηχανογραφικού κ ο ορισμός συντελεστή βαρύτητας εξεταζομένων μαθημάτων από τις σχολές.
#κεραμεως_παραιτησου
#πανεπιστημια
2ος ΚΟΦΤΗΣ
Η ΕΒΕ θα ορίζεται από τον μέσο όρο (ΜΟ) των επιδόσεων των υποψηφίων κ στα 4 εξεταζόμενα μαθήματα ανά επιστημονικό πεδίο.
Κάθε ΑΕΙ θα επιλέγει ποσοστό, από 80% έως 120% επί του συγκεκριμένου ΜΟ όλων των επιδόσεων, που θα διαμορφώνει την ΕΒΕ.
Read 17 tweets
Όταν σε λίγους μήνες δεν θα έχει αλλάξει τίποτα, όταν οι σοβαδες συνεχίσουν να πέφτουν, όταν δεν θα έχουμε θέρμανση, όταν θα εξακολουθεί να μην χρηματοδοτείται η έρευνα, θα ζητήσεις να κοπούν συγγράμματα - όπως ο Σαμαράς - #κεραμεως_παραιτησου
(1/?)
Θα ζητήσεις στην συνέχεια "συμβολικά" δίδακτρα, όπως κάνατε στα μεταπτυχιακά. Αλλά κάποια στιγμή θα πέσετε και ελπίζω όποια κυβέρνηση και να βγει να διαγράψει τον νόμο και να μην τον υιοθετήσει βολικά.

#κεραμεως_παραιτησου
(2/?)
Εσύ,όμως, όταν θα πέσεις θα κάνεις κρότο.Είσαι μια ιδεοληπτική Υπουργός, σφουγγοκωλαριος κωλεγιαρχων, αποτυχημένη νομικός με τα λεφτά του μπαμπά.

Και μαζί μ'εσένα όταν θα πέσεις, θα θυμηθούμε από κοντά και τους κωλεγιαρχες να τους στείλουμε στον πάτο.

#κεραμεως_παραιτησου
(3/?)
Read 5 tweets
Ποιο "ακαδημαϊκό περιβάλλον που τους αξίζει"; Πώς χωρίς χρηματοδότηση; Δινότας το 1/5 των χρημάτων στην ΟΠΠΙ; Που η μόνη έρευνα που θα γίνεται στα πανεπιστήμια θα είναι αυτή της ασφάλειας και όχι η επιστημονική #κεραμεως_παραιτησου
Ποιος ακαδημαϊκός, ποιος υποψήφιος φοιτητής από το εξωτερικό θα έρθει να φοιτήσει σε ένα ελληνικό ΑΕΙ υποχρηματοδοτουμενο, με κομμένα συγγράμματα, γεμάτο μπάτσους; Ενα ΑΕΙ κατασυκοφαντημενο από την ίδια την οικτρά ιδεοληπτικη κυβέρνηση; #κεραμεως_παραιτησου
Σταμάτα να βιάζεις την έννοια της "κοινής λογικής" επαναλαμβάνοντας την σε κάθε τουη.Κοινή λογική δεν είναι οι ονειρωξεις της ΔΑΠ και οι ιδεοληπτικες εμμονές σου. Το ζοφερό μέλλον που σχεδιάζεις για τα ΑΕΙ δεν θα προσελκυσει ούτε επενδυτές ούτε φοιτητές #κεραμεως_παραιτησου
Read 4 tweets
✅ Ο Μητσοτάκη πήρε πτυχίο δωρίζοντας πτέρυγες στο Harvard
✅ Η Κεραμεως δεν κατάφερε ποτέ να μπει σε ελληνικό πανεπιστήμιο
✅ Ο Γεωργιάδης έβγαλε την φιλοσοφική μετά από 10 χρόνια
✅ Η διπλωματικής του Κικίλια ειναι κλοπυ-paste
#κεραμεως_παραιτησου
✅Ο Κυρανάκης μπήκε στην σχολή με λιγότερα μόρια λόγω ειδικής κατηγορίας κ πήρε το πτυχίο νύχτα.Γι'αυτο και δεν γράφτηκε ποτέ στον σύλλογο
✅ Η Λατινοπουλου μπήκε στην σχολή με ειδική κατηγορία, πήρε πτυχίο(στα 8 χρόνια)νύχτα δεν γράφτηκε ποτέ στον σύλλογο
#κεραμεως_παραιτησου
✅ Ο Λαζαρίδης δηλώνει ότι σπούδασε πολιτικές επιστήμες, δεν αναφέρει πανεπιστήμιο (μαλλον το THTFH University of Boston, που διδάσκουν το τακαμουρι)και μπλοκάρει όποιον τον ρωτάει.
✅Ο Βοριδης πήρε το πτυχίο τσεκουράτα
✅ Ο Βαρβιτσιώτης επίσης του Χαρβαντ-ος
#κεραμεως_παραιτησου
Read 8 tweets
Νηματάκι για #σχολεια

Μετά από 13 ημέρες #τηλεκπαιδευση και 3 παιδιά στη Β/βάθμια εκπ/σή έχω να πω τα εξής:

Το 1/3 των ωρών χάνεται λόγω διαφόρων προβλημάτων, δεν μπορούν να συνδεθούν οι καθηγητές, οι μαθητές.
#Κεραμεως #κεραμεως_παραιτησου #σχολεια #lockdown2gr
Αν ανοίξουν μικρόφωνα όλοι μαζί "πέφτουν διαφημίσεις".
Οι μαθητές βαριούνται πολύ εύκολα κ η πλειοψηφία, ειδικά στα λύκεια, έχει εγκαταλείψει. Συνδέονται, όταν μπορούν, για να μην πάρουν απουσία, αλλά δεν παρακολουθούν. #Κεραμεως #κεραμεως_παραιτησου #σχολεια #κυβερνηση_τσιρκο
Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται το μάθημα κ με τα μέσα που γίνεται, δεν επιτρέπει τπτ άλλο παρά επαναλήψεις με αποτέλεσμα να μενει πίσω η ύλη #τηλεκπαιδευση #σχολεια #κυβερνηση_τσιρκο
Read 11 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!