Discover and read the best of Twitter Threads about #μελονι

Most recents (4)

1/Ο γνωστός δημοσιογράφος Ρομπέρτο Σαβιάνο, που ζει υπό αστυνομική προστασία λόγω των αποκαλύψεών του για την #Καμόρα, κατηγορείται από τη #Μελόνι για συκοφαντική δυσφήμιση λόγω σχολίων του.

Η ίδια είχε δηλώσει πως τα πλοία που διασώζουν πρόσφυγες θα πρέπει να βυθίζονται. Image
2/ Σε μια συναισθηματικά έντονη στιγμή, αποκρινόμενος κατά τη διάρκεια εκπομπής σε πλάνα που έδειχναν μια μητέρα να πενθεί το νεκρό της βρέφος από ναυάγιο, ο Σαβιάνο είχε πει:

«Θέλω απλώς να πω στην Μελόνι και στον Σαλβίνι: Μπάσταρδοι! Πώς μπορέσατε;».

bit.ly/saviano-meloni Image
3/ Ως υπουργός Εσωτερικών, ο Σαλβίνι εισήγαγε πρόβλεψη για πρόστιμα έως και 50.000 ευρώ στα διασωστικά σκάφη που αποβιβάζουν τους διασωθέντες στην Ιταλία.

Ο Σαβιάνο είχε υποστηρίξει πως θα πρέπει να υπάρχει δυνατότητα για παροχή βοήθειας σε μια περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
Read 4 tweets
1/7
🧵Οι διεθνικές νεοφεουδαρχικές δυνάμεις της χρηματιστικής & ψηφιακής σφαίρας που ελέγχουν τις κυβερνήσεις της 🇺🇲Ουάσιγκτον & του 🇬🇧Λονδίνου τις 🇪🇺Βρυξέλλες & την 🇺🇦ουκρανική αποικία τους εκμεταλλευόμενες το εξ αρχής ελαττωματικό σχέδιο της "ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης"
27
επικεντρώνονται στο να ηττηθεί στρατιωτικά η 🇷🇺#Ρωσία με κάθε κόστος.

🔴Όμως είναι η ίδια η διάσπαση & εσωτερική διαμάχη των "κορυφών", ήτοι των κυριάρχων τάξεων της Δύσης, σε υπερπαγκοσμιοποιητικές & "εθνοκαπιταλιστικές", που αφήνει κάποιες ανοιχτές θύρες για τον #Πούτιν
3/7
Ο οποίος παρά τα επικοινωνιακά επιφαινόμενα δεν παραμυθιάζεται από κανένα Ερντογάν για διαμεσολάβηση ούτε αναμένει απ' τον εντολοδόχο Ζελένσκι κάποια διαπραγμάτευση.

🔴Η αληθινή διαπραγμάτευση, μακριά από τα θαμπά παραμορφωτικά φώτα της δημοσιότητας, εξελίσσεται τώρα
Read 7 tweets
1/8
🧵Γιατί οι ευρωναζί των Βρυξελλών & τα ανδρείκελα της ευρωκρατίας στα κράτη-μέλη της 🇪🇺#ΕΕ έχουν ήδη περάσει σε υβριδικό πόλεμο vs 🇮🇹#Ιταλία (όπως ήδη κάνουν για την 🇭🇺#Ουγγαρία )❓ - έξι βασικά σημεία:

↪️νήμα ↩️
2/8
♦️1- Η 🇮🇹#Ιταλία μη θέλοντας να οδηγηθεί αυτοκτονικά στην κατάρρευση απ' τις πολιτικές της 🇪🇺#ΕΕ φέρνει στη διακυβέρνηση έστω & με στρεβλό εκλογικά τρόπο μια μη συστημική συντηρητική συμμαχία,
3/4
♦️2- η οποία θα εκδιώξει, ή έστω θα περιορίσει, από τα κεντρικά πόστα της κρατικής εξουσίας τους εγκάθετους φιλελεύθερους παγκοσμιοποιητές τεχνοκράτες της υπερεθνικής ολιγαρχίας.
Read 8 tweets
22 χρόνια πριν, ξύπνησα κι άκουσα στον Παπαδάκη την τρεμάμενη φωνή μιας διασωθείσας από το ναυάγιο του Εξπρές Σάμινα. (26/09/2000)

Σήμερα ξύπνησα με την νίκη της ακροδεξιάς Μελόνι και τον σχηματισμό κυβέρνησης με τον Σαλβίνι και τον επανακάμψαντα Μπερλουσκόνι, που

#Ιταλια

>>
φέρνει το ναυάγιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και κατ' επέκταση το ναυάγιο της σταθερότητας και της Ειρήνης στην Ευρώπη, κοντύτερα.

Σημείωση: Το κόμμα της Μελόνι, "Αδέλφια της Ιταλίας", είναι πολιτικός κληρονόμος του Ιταλικού Κοινωνικού Κινήματος, ενός νεο-φασιστικού κόμματος, που
>>
ιδρύθηκε το 1945 από πρώην μέλη του απαγορευμένου Εθνικού Φασιστικού Κόμματος του Μουσολίνι.

Εμεις ήδη έχουμε πρώτο τη τάξει υπουργό και υπεύθυνο για την διεξαγωγή των επόμενων εθνικών εκλογών, τον πρώην Πρόεδρο της νεολαίας του Δικτάτορα Παπαδόπουλου και υπουργούς στις
>>
Read 4 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!