Discover and read the best of Twitter Threads about #μητσοτακη_παραιτησου

Most recents (8)

1/67 Με την #ελπιδα να πιάνει στον ύπνο το επιτελικό κράτος του #μητσοτακη_παραιτησου με χιλιάδες κόσμο να ταλαιπωρείται στην #ΑττικηΟδος, πάμε στην αναλυση της συνέντευξης της Γεωργίας Μπίκα ( #metoogr #metoo #με_την_γεωργία) στον Τριανταφυλλοπουλο bit.ly/3IyEr3l ImageImage
2/67 disclaimer 1: Τα παρακάτω δεν αποτελούν επιστημονική/τεκμηριωμένη γνώμη παρα μόνο προσπάθεια ανάγνωσης της γλώσσας σώματος και της λεκτικής επικοινωνίας του ατόμου που παρατηρούμε στα βίντεο κλιπ.
3/67 disclaimer 2: Το μόνο που κάνει είναι να παραθέσει ορισμένες παρατηρήσεις και να τις αξιολογήσει σε μία κλίμακα παραπλανητικής συμπεριφοράς.
Read 67 tweets
Μετά από λαική απαίτηση συγκεντρώνω όλα τα θρεντς σε ένα πόστ, που θα ειναι καρφιτσωμένο στο προφιλ, και θα ανανεώνεται μετά από κάθε καινούργιο θρεντ...enjoy και κυρίως RT <3
Πιλότος/ Δολοφόνος...how it all started.. (πρώτη συνέντευξη) (#justice_for_Caroline)

Πιλότος/ Δολοφόνος:
ανάλυση του πρώτου μισού της δεύτερης συνέντευξης

Read 29 tweets
1/ Αυτό το #διαγγελμα δεν πήγε καθόλου καλά...
bit.ly/3p3alwT

Οσοι βλέπετε #BigBrotherGR & #fosstotounel, την προσοχή σας παρακαλώ...

Thread ⬇️⬇️⬇️
2/ disclaimer 1:Τα παρακάτω δεν αποτελούν επιστημονική/τεκμηριωμένη γνώμη παρα μόνο προσπάθεια ανάγνωσης της γλώσσας σώματος και της λεκτικής επικοινωνίας του συνεντευξιαζόμενου.
3/ disclaimer 2:Το μόνο που κάνει είναι να παραθέσει ορισμένες παρατηρήσεις και να τις αξιολογήσει σε μία κλίμακα παραπλανητικής συμπεριφοράς.Οι αντιδράσεις κάθε ανθρώπου, μπορεί να είναι μοναδικές και να παρεκλίννουν από τις αναμενόμενες
Read 43 tweets
1/ Παμε με θρεντάκι express μετά την σημερινή αντιπαραθεση του #μητσοτακη_παραιτησου με την #ολλανδη η #Ολλανδεζα δημοσιογράφο...που χάλασε το σενάριο με τις "non-direct" ερωτήσεις που έχει συνηθίσει να λαμβάνει ο πρωθυπουργός μας οπως εκείνος υπονόησε..
2/ disclaimer 1: Οπως πάντα, Τα παρακάτω δεν αποτελούν επιστημονική/τεκμηριωμένη γνώμη παρα μόνο προσπάθεια ανάγνωσης της γλώσσας σώματος και της λεκτικής επικοινωνίας του συνεντευξιαζόμενου.
3/ disclaimer 2: Η αναλυση παραθέτει ορισμένες παρατηρήσεις και τις αξιολογει σε μία stress and deception scale. Οι αντιδράσεις κάθε ανθρώπου,ειδικά όταν μιλάμε για καταστάσεις υψηλου στρες,μπορεί να είναι μοναδικές και να παρεκλίννουν από τις αναμενόμενες...
Read 29 tweets
Αλέξη @atsipras δυστυχώς πρέπει να σου πω ότι δεν έχεις καταλάβει τίποτα από τα χρόνια που ήσουν πρωθυπουργός με τη ΝΔ απέναντί σου και δύο χρόνια τώρα που την έχουμε κυβέρνηση. Δεν θέλεις να κυβερνήσεις, ώρα σου καλή, αλλά δεν θα κάνεις την ψήφο μου συναίνεση σε απατεώνες.
Επειδή δε οι συριζαιοι γράφετε βλακειες αφήστε τα "ωρίμασε" κ "δεν αξίζει στη χώρα αυτή η αντιπολίτευση". Νομίζετε ότι απέναντι έχετε παρθεναγωγειο ενώ έχετε συμμορία απατεώνων. Τα μπίστικα, τα μεσαιοχωρίτικα, τα δημαρίτικα κλπ θα διώξουν κόσμο, δεν θα φέρουν κοσμο.
Επί μέρες ο κόσμος στις πυρόπληκτες περιοχές και όχι μόνο φωνάζει #Μητσοτακη_καθαρμα #μητσοτακη_παραιτησου και #Μητσοτακη_γαμιεσαι και έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ με τον πρόεδρο του ως Canadair να σβήσει την αντίδραση αντί να τη μορφοποιήσει προς τους κυβερνητικούς ανευθυνοϋπεύθυνους.
Read 4 tweets
κόπι πάστε θρεντ

Ο απατεώνας κύριος Σκέρτσος.
1. από την πρώτη στιγμή όλοι αναρωτιούνται που είναι τα εναέρια μέσα; Σήμερα έγινε και επίσημη ερώτηση από την αντιπολίτευση για τον αριθμό και τα μέτωπα στα οποία επιχειρούν.
#Πυρκαγια #Μητσοτακη_παραιτησου
2. Η Πελώνη προφανώς διακοπάρει και έτσι είπε να απαντήσει ο γνωστός σημιτάνθρωπος Σκέρτσος. Ως οργανικό στοιχείο από το καθεστώς Σημίτη τα πάει πολύ καλά με την δημιουργική λογιστική.
#Μητσοτακη_παραιτησου #Πυρκαγια
3. Ένα στοιχείο φτάνει για να δούμε το μέγεθος του απατεώνα. Συγκρίνει στοιχεία 2018-2021. Ξεχνάει ότι η προηγούμενη κυβέρνηση έμεινε μέχρι τον Ιούλιο του 2019.Το ξεχνάει γιατί έτσι θα έπρεπε να αναφερθεί στον διαγωνισμό που έγινε για εναέρια μέσα το 2019.Από αυτά τρώνε σήμερα.
Read 6 tweets
Δεν έχει καταλάβει κανεις το μεγεθος της καταστροφής στην Εύβοια.
Συμβαίνει τώρα έξω από τις Ροβιες.
Ο άνθρωποι έχουν μπει στα καϊκια και οι ψαραδες τους απομακρύνουν.
#φωτια_ευβοια #φωτια #φωτιες #Μητσοτακη_καθαρμα #Μητσοτακη_σε_ψαχνουμε #Μητσοτάκη_γαμιέσαι
#ΛιμνηΕυβοιας #SOS
Απίστευτες εικόνες
Ολική καταστροφή μέχρι τη θαλασσα …
#antireport #Greece
#φωτια_ευβοια #φωτια #φωτιες #Μητσοτακη_καθαρμα #Μητσοτακη_σε_ψαχνουμε #Μητσοτάκη_γαμιέσαι
#ΛιμνηΕυβοιας #SOS
Στην Εύβοια καίγεται το σύμπαν.
Μόνο δύο εναέρια μέσα επιχειρούν.
Ξεφτιλισμένο κράτος …
#antireport #Greece
#φωτια_ευβοια #φωτια #φωτιες #Μητσοτακη_καθαρμα #Μητσοτακη_σε_ψαχνουμε #Μητσοτάκη_γαμιέσαι
#ΛιμνηΕυβοιας #SOS
Read 45 tweets
what happened in Nea Smyrni yesterday, at a protest in response to police brutality, and how the media and the government respond
— thread

#Νεα_Σμυρνη #ΝεαΣμυρνη #Νεας_Σμυρνης #ποναω #ποναω_ρε_μαλακες #μμε_ξεφτιλες #μπατσοι_γουρουνια_δολοφονοι #μητσοτακη_παραιτησου
the last drop in a series of police violence cases was last Sunday, when a young man was assaulted by cops in Nea Smyrni after he asked them why they’re giving a fine to a family that was sitting on a bench, when they didn’t disobey any lockdown law
many tried to justify their actions by making up lies.

Adonis Georgiadis, the Minister for Development and Investment in the Cabinet, quote retweeted a video that’s the caption “the suspect has taken the officer’s gun”, when the young man never did
Read 32 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!