Discover and read the best of Twitter Threads about #μητσοτακη_παραιτησου

Most recents (13)

Εντός αυτής της ζοφερής κατάστασης, το Σάββατο πραγματοποιήθηκε Γραπτός Διαγωνισμός Κατάταξης του #ΑΣΕΠ

Η διαδικασία ήταν τραγελαφική, και σίγουρα όχι αδιάβλητη, όπως αρμόζει άλλωστε σε αυτήν την "επιτελικά" αναξιοκρατική κυβέρνηση.

>>
1. Τα θέματα δόθηκαν με μεγάλη καθυστέρηση και όχι την ίδια ώρα σε κάθε εξεταστικό κέντρο.
Σε εξεταστικό κέντρο της Πάτρας δόθηκαν στις 9.30πμ, σε εξεταστικό κέντρο της Θήβας στις 10.10πμ, σε εξεταστικό κέντρο στα Τρίκαλα στο 10.20πμ , 11.15πμ στην Αγία Βαρβάρα Αττικής.

>>
Χρονική απόκλιση δηλαδή μεγαλύτερη της μίας (1) ώρας δυνατής αποχώρησης, που ουσιαστικά διέλυε το αδιάβλητο της διαδικασίας, μιας και τα θέματα ευκολα θα μπορούσαν να διαρρεύσουν σε εξεταζόμενους.

***Εδώ να σημειωθεί ότι η ώρα της πρώτης εξέτασης ήταν στις 9.00πμ,

>>
Read 8 tweets
Για να μην συζητηθούν οι ευθύνες της κυβέρνησης για την #τραγωδια_τεμπη , ο Μητσοτάκης μίλησε από την πρώτη μέρα για ανθρώπινο λάθος και διαχρονικές ευθύνες (Φταίνε ΟΛΟΙ - άρα ΚΑΝΕΝΑΣ).

>>
Τα κανάλια ακολούθησαν και έπαιζαν εναλλάξ "κυβερνητικές ευθύνες από το 2000" - "με λεπτομέρειες για τα λάθη του σταθμάρχη".

Κι όμως είναι τόσο ένοχοι, που αυτή η τακτική τους γύρισε μπούμερανγκ.

>>
Για τις διαχρονικές ευθύνες από τον Τρικούπη, βγήκαν πρώην σταθμάρχες και διευθυντές ασφαλείας του ΟΣΕ και μίλησαν για την διακοπή της λειτουργίας του Κέντρου Παρακολούθησης Κυκλοφορίας το 2020, που διόρθωνε λάθη και αποσοβούσε συμβάντα.

>>
Read 4 tweets
Thread για το αφήγημα των διαχρονικών ευθυνών από το 2000

#τεμπη_εγκλημα

Λίγο πριν το 2004, εξαιτίας των Ολυμπιακών Αγώνων γίνεται συντήρηση των γραμμών και το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη γίνεται σε 4+ ώρες.

>>
Μέχρι τότε στον σταθμό Λιβαδειάς (που γνωρίζω) υπάρχουν 2 σταθμάρχες και προσωπικό σε όλες τις βάρδιες, γίνονται φορτωτικές και ο κόσμος χρησιμοποιεί το τρένο, αφού υπάρχει λεωφορείο που συνδέει τον σταθμό με την πόλη.

>>
Το 2004 αναλαμβάνει ο Καραμανλής. Το 2005 ο τότε Υπουργός Χατζηδάκης και σημερινός #5046c ξεκινάει το σπάσιμο του ΟΣΕ σε 3-4 εταιρείες, ένας εκ των οποίων ο νεοσυσταθείς ΤΡΑΙΝΟΣΕ, που από 0€ χρέος το 2007 αφήνει 750εκ.€ χρέος το 2009.

>>
Read 12 tweets
Μια σύνοψη από τους εξαιρετικούς συναδέλφους Giorgos Kaltsas και Nota Protonotariou ενόψει 700.000 πλειστηριασμών που θα πετάξουν στο δρόμο 1.000.000 (ολογράφως: ένα εκατομμύριο Έλληνες), όπου αποκαλύπτεται
#Ειδικο_Δικαστηριο #Καλογριτσα #Παππα #μητσοτακη_παραιτησου #ΝΔ_Χουντα
όχι μόνο το στημένο της υπόθεσης προκειμένου να αχθεί η υπόθεση στην ολομέλεια του Αρείου Πάγου, με τα αποτελέσματα που διαβάζετε αλλά και η ζημία του ελληνικού δημοσίου (περίπου δύο μνημόνια) από τις εταιρείες κελύφη και τους μικρούς ή μεγάλους
Πάτσηδες που κρύβουν εντός τους:
Ο Γιώργος παραθέτει γεγονότα που ακόμη και ο πλέον ανόητος - να περάσει δεν βρίζω η ανοησία είναι κατάσταση και ως τέτοια αναφέρεται - ψηφοφόρος του Κούλη μπορεί να καταλάβει πού αποσκοπούσαν:
Read 19 tweets
1/59 Λίγο μετά τις αρχικές αποκαλύψεις για την δράση του #ΒΙΑΣΤΗΣ_ΕΙΝΑΙ #Λιγνάδης (πρώτη μύνηση 05.02.2021) η #Μενδωνη_παραιτησου καλεί συνέντευξη τύπου 2 εβδομάδες μετά στις 19.02.2021 με ερωτήσεις...μεσω chat...και την Παναγιωταρέα απέναντί της για live coaching σχετικά με…
2/59 …την υπόθεση Λιγνάδη. Λίγες μέρες πριν έχει κυκλόφορήσει το αμύμητο SOS SOS memo στην @ertofficial_ για το ταξίδι του #μητσοτακη_ξερεις_εσυ στην Ικαρία αλλά και υπενθύμιση για τα πλάνα του Λιγνάδη "με άλλους"...
3/59 Σας το είχα υποσχεθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό το θρεντάκι αυτό για την #Μενδωνη_παραιτησου, τα βιντεάκια είχαν κοπεί από πολύ νωρίς (thanks team!) αλλά λόγω πολύ αυξημένων υποχρεώσεων (κοντά στα 30,000 μίλια με ταξίδια-αποστολές σε Ταιλάνδη, Κολομβία, Νότια Αφρική κτλ)…
Read 59 tweets
#Εξαρχεια
H κυβέρνηση απαγορεύει τη πορεία ενάντια στην απόπειρα βιασμού

κάλεσμα kinimatorama.net/event/140485

ενώ από νωρίς η πλ.Εξαρχείων είναι περικυκλωμένη από ΜΑΤ, όπου βιντεοσκοπούν άπαντες και προβαίνουν σε σεξιστικά και προκλητικά σχόλια.

#antireport

#Βιαστης_ειναι
Χαρακτηριστικό βίντεο λίγο νωρίτερα, των στρατοκρατούμενων Εξαρχείων

[#Εξάρχεια 21.15 ]#antireport
#βιαστής_ειναι
#Εξάρχεια 21.25 από @radiofragmata
Έγινε άσχημο πέσιμο τη στιγμή που η πορεία πήγαινε να ξεκινήσει δυναμικά με γυναικείες αλυσίδες μπροστά.Ο κόσμος έχει ανασυνταχθεί, παραμένει με συνθήματα.Κλούβα κ αύρα στρίψανε πριν λίγο Πατησίων από Αλεξάνδρας με αναμμένες σειρήνες
#antireport
Read 79 tweets
1/67 Με την #ελπιδα να πιάνει στον ύπνο το επιτελικό κράτος του #μητσοτακη_παραιτησου με χιλιάδες κόσμο να ταλαιπωρείται στην #ΑττικηΟδος, πάμε στην αναλυση της συνέντευξης της Γεωργίας Μπίκα ( #metoogr #metoo #με_την_γεωργία) στον Τριανταφυλλοπουλο bit.ly/3IyEr3l ImageImage
2/67 disclaimer 1: Τα παρακάτω δεν αποτελούν επιστημονική/τεκμηριωμένη γνώμη παρα μόνο προσπάθεια ανάγνωσης της γλώσσας σώματος και της λεκτικής επικοινωνίας του ατόμου που παρατηρούμε στα βίντεο κλιπ.
3/67 disclaimer 2: Το μόνο που κάνει είναι να παραθέσει ορισμένες παρατηρήσεις και να τις αξιολογήσει σε μία κλίμακα παραπλανητικής συμπεριφοράς.
Read 67 tweets
Μετά από λαική απαίτηση συγκεντρώνω όλα τα θρεντς σε ένα πόστ, που θα ειναι καρφιτσωμένο στο προφιλ, και θα ανανεώνεται μετά από κάθε καινούργιο θρεντ...enjoy και κυρίως RT <3
Πιλότος/ Δολοφόνος...how it all started.. (πρώτη συνέντευξη) (#justice_for_Caroline)

Πιλότος/ Δολοφόνος:
ανάλυση του πρώτου μισού της δεύτερης συνέντευξης

Read 29 tweets
1/ Αυτό το #διαγγελμα δεν πήγε καθόλου καλά...
bit.ly/3p3alwT

Οσοι βλέπετε #BigBrotherGR & #fosstotounel, την προσοχή σας παρακαλώ...

Thread ⬇️⬇️⬇️
2/ disclaimer 1:Τα παρακάτω δεν αποτελούν επιστημονική/τεκμηριωμένη γνώμη παρα μόνο προσπάθεια ανάγνωσης της γλώσσας σώματος και της λεκτικής επικοινωνίας του συνεντευξιαζόμενου.
3/ disclaimer 2:Το μόνο που κάνει είναι να παραθέσει ορισμένες παρατηρήσεις και να τις αξιολογήσει σε μία κλίμακα παραπλανητικής συμπεριφοράς.Οι αντιδράσεις κάθε ανθρώπου, μπορεί να είναι μοναδικές και να παρεκλίννουν από τις αναμενόμενες
Read 43 tweets
1/ Παμε με θρεντάκι express μετά την σημερινή αντιπαραθεση του #μητσοτακη_παραιτησου με την #ολλανδη η #Ολλανδεζα δημοσιογράφο...που χάλασε το σενάριο με τις "non-direct" ερωτήσεις που έχει συνηθίσει να λαμβάνει ο πρωθυπουργός μας οπως εκείνος υπονόησε..
2/ disclaimer 1: Οπως πάντα, Τα παρακάτω δεν αποτελούν επιστημονική/τεκμηριωμένη γνώμη παρα μόνο προσπάθεια ανάγνωσης της γλώσσας σώματος και της λεκτικής επικοινωνίας του συνεντευξιαζόμενου.
3/ disclaimer 2: Η αναλυση παραθέτει ορισμένες παρατηρήσεις και τις αξιολογει σε μία stress and deception scale. Οι αντιδράσεις κάθε ανθρώπου,ειδικά όταν μιλάμε για καταστάσεις υψηλου στρες,μπορεί να είναι μοναδικές και να παρεκλίννουν από τις αναμενόμενες...
Read 29 tweets
Αλέξη @atsipras δυστυχώς πρέπει να σου πω ότι δεν έχεις καταλάβει τίποτα από τα χρόνια που ήσουν πρωθυπουργός με τη ΝΔ απέναντί σου και δύο χρόνια τώρα που την έχουμε κυβέρνηση. Δεν θέλεις να κυβερνήσεις, ώρα σου καλή, αλλά δεν θα κάνεις την ψήφο μου συναίνεση σε απατεώνες.
Επειδή δε οι συριζαιοι γράφετε βλακειες αφήστε τα "ωρίμασε" κ "δεν αξίζει στη χώρα αυτή η αντιπολίτευση". Νομίζετε ότι απέναντι έχετε παρθεναγωγειο ενώ έχετε συμμορία απατεώνων. Τα μπίστικα, τα μεσαιοχωρίτικα, τα δημαρίτικα κλπ θα διώξουν κόσμο, δεν θα φέρουν κοσμο.
Επί μέρες ο κόσμος στις πυρόπληκτες περιοχές και όχι μόνο φωνάζει #Μητσοτακη_καθαρμα #μητσοτακη_παραιτησου και #Μητσοτακη_γαμιεσαι και έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ με τον πρόεδρο του ως Canadair να σβήσει την αντίδραση αντί να τη μορφοποιήσει προς τους κυβερνητικούς ανευθυνοϋπεύθυνους.
Read 4 tweets
κόπι πάστε θρεντ

Ο απατεώνας κύριος Σκέρτσος.
1. από την πρώτη στιγμή όλοι αναρωτιούνται που είναι τα εναέρια μέσα; Σήμερα έγινε και επίσημη ερώτηση από την αντιπολίτευση για τον αριθμό και τα μέτωπα στα οποία επιχειρούν.
#Πυρκαγια #Μητσοτακη_παραιτησου
2. Η Πελώνη προφανώς διακοπάρει και έτσι είπε να απαντήσει ο γνωστός σημιτάνθρωπος Σκέρτσος. Ως οργανικό στοιχείο από το καθεστώς Σημίτη τα πάει πολύ καλά με την δημιουργική λογιστική.
#Μητσοτακη_παραιτησου #Πυρκαγια
3. Ένα στοιχείο φτάνει για να δούμε το μέγεθος του απατεώνα. Συγκρίνει στοιχεία 2018-2021. Ξεχνάει ότι η προηγούμενη κυβέρνηση έμεινε μέχρι τον Ιούλιο του 2019.Το ξεχνάει γιατί έτσι θα έπρεπε να αναφερθεί στον διαγωνισμό που έγινε για εναέρια μέσα το 2019.Από αυτά τρώνε σήμερα.
Read 6 tweets
what happened in Nea Smyrni yesterday, at a protest in response to police brutality, and how the media and the government respond
— thread

#Νεα_Σμυρνη #ΝεαΣμυρνη #Νεας_Σμυρνης #ποναω #ποναω_ρε_μαλακες #μμε_ξεφτιλες #μπατσοι_γουρουνια_δολοφονοι #μητσοτακη_παραιτησου
the last drop in a series of police violence cases was last Sunday, when a young man was assaulted by cops in Nea Smyrni after he asked them why they’re giving a fine to a family that was sitting on a bench, when they didn’t disobey any lockdown law
many tried to justify their actions by making up lies.

Adonis Georgiadis, the Minister for Development and Investment in the Cabinet, quote retweeted a video that’s the caption “the suspect has taken the officer’s gun”, when the young man never did
Read 32 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!