Discover and read the best of Twitter Threads about #νδ_ξεφτιλες

Most recents (11)

Έχοντας υπόψη τα αποτελέσματα της Κυριακής και σκεφτόμενος τις επόμενες εκλογές που θα διεξαχθούν μεσα καλοκαιριού θεωρω ζωτικής σημασίας τη διάψευση των παραμυθιών που διαδραματίζονται στα ΜΜΕ για τη συμμορία της ΝΔ...
1) Όχι η Ελλαδα δεν ανταποκρίθηκε καλά στον κορονοιο όπως ανέφερε επανειλημμένα ο Μητσοτάκης , ισα ίσα σημείωσε πληθώρα αρνητικών ρεκορ στις περισσότερες αν οχι όλες τις βαθμίδες του ζητήματος αυτού.. Image
2) Όχι δεν μείωσε τους φόρους , αν και είχε υποσχεθεί το 2019 ότι θα καταβάλει τα μέγιστα για τη μείωση της φορολογίας των Ελλήνων θεώρησε σωστό για αυτόν και τη συμμορία του να κρυφτούν στα ΜΜΕ πίσω απο ψευδή στατιστικά στοιχεία με επίκεντρο την ανεδαφική αύξηση των μισθών-
Read 13 tweets
όσοι ψηφίσατε #ΝΔ_ξεφτιλες πρέπει να μάθετε μερικές αλήθειες για να μην σας κοροϊδεύει ο κάθε Σταϊκούρας.
Ψευδόμενος στη Βουλή είπε ότι επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ η ΔΕΗ έφυγε από το δημόσιο και πήγε στο υπερταμείο, υπαινισσόμενος ότι πήγε εκεί προς ιδιωτικοποίηση.
ΝΑ, η ΑΛΗΘΕΙΑ 👇
1. Ο μόνος μέτοχος του υπερταμείου είναι «το ελληνικό δημόσιο όπως αυτό εκπροσωπείται από Υπουργό Οικονομικών» (Ν. 4389/2016, άρθρο 190, παρ. 2.).
2.Το υπερταμείο δεν είναι ταμείο ιδιωτικοποιήσεων αλλά, όπως προβλέπεται ρητά στον νόμο, στοχεύει στην «μακροπρόθεσμη επαύξηση 👇
της αξίας των περιουσιακών στοιχείων που κατέχει» χρησιμοποιώντας μια σειρά από εργαλεία όπως η προώθηση μεταρρυθμίσεων στις δημόσιες επιχειρήσεις, η βελτίωση της εταιρικής τους διακυβέρνησης και διαφάνειας, η προαγωγή υπεύθυνης διοίκησης, κοινωνικής ευθύνης, αειφορίας, 👇
Read 8 tweets
Μάθετε μπαλίτσα, τι σημαίνει ψηφοθηρία και εκμετάλλευση τραγωδιών και τυμβωρυχία για λίγα ψηφαλάκια.
Fact: Λίγες μέρες μετά το #Ματι κατατέθηκε τροπολογία για «την επίσπευση των κατεδαφίσεων αυθαίρετων κτισμάτων και κατασκευών» #πυρκαγια. Ο τομεάρχης #ΝΔ Περιβάλλοντος και
/1
Ενέργειας και σημερινός υπουργός Κώστας Σκρέκας ήταν ... αντίθετος. Οταν ανέλαβε η ΝΔ έκαναν 2 χρόνια να βρουν ποια κτίσματα θα κατεδαφιστούν, τέλος Ιουλίου 2020 θα παρουσίαζαν το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο (ΕΠΣ) για το Μάτι, ήτοι προσεκτικά επιλέγμένα κτίσματα για να μην
/2
προκαλέσουν «κοινωνική αναστάτωση» όπως είχε πει ο Χατζηδάκης (διάβαζε, καταπατητές κομματάρχες και οι ψήφοι των σογιών τους από τα αυθαίρετα). Ο #Μητσοτάκης, μάλιστα, είχε κάνει δακρύβρεχτη ανάρτηση:
facebook.com/kyriakosmitsot…
/3
Read 4 tweets
3ος τόμος #fake_news που έκαναν τη #ΝΔ_Χουντα #κυβερνηση_συμμορια .

Ο πρωην υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος, έπαιρνε δήθεν προμήθεια 12% για τον επαναδιορισμό απολυθέντων υπαλλήλων.
gazzetta.gr/plus/article/7…

#βιλα_τσιπρα #λεγραινα #μπουρδολογια_νδ
Ο Κώστας Καραμανλής, ο νυν υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κατήγγειλε δημόσια τη νύχτα των ευρωεκλογών πως ο ΣΥΡΙΖΑ έβαζε 50άρικα στα ψηφοδέλτια για να υφαρπάξει την ψήφο των πολιτών.
altsantiri.gr/gnwmes/787756/…
Νοέ. '15 ο Αυγενάκης, σε ερώτησή του προς #Τσίπρα, κατήγγειλε γραφείο διευθετήσεων κ εξυπηρετήσεων, που έλυνε θέματα… με το αζημίωτο κ στο οποίο ηγούνται υψηλόβαθμά στελέχη #Συριζα. Εφημερίδα κατονόμασε Παππά κ Σπίρτζη ως επικεφαλής του γραφείου.
altsantiri.gr/gnwmes/787756/…
Read 24 tweets
Τον Μάιο του '19 σε άρθρο της ηλεκτρονικής εφημερίδας του Πανεπιστημίου Κολούμπια, αναφέρεται ο #Άδωνις για την εκτεταμένη χρήση #fake_news αλλά και τη «βοήθεια» που είχε από γνωστούς δημοσιογράφους.
cjr.org/watchdog/greec…
Μάρτης '18. Επίθεση στον #Πολάκη για ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ που έγινε αντιπρόεδρος Νοσοκομειου Σαντορίνης
Απέκρυψαν ότι είχε πτυχίο πολιτικού μηχαν. κ ότι για χρόνια πρωτοστατούσε στην προσπάθεια ανέγερσης του νοσοκομείου, ενώ ποτέ δεν είχε βουλκανιζατέρ.
healthpharma.gr/operators/stin…
Read 26 tweets
Νήμα με δεκαεφτά #fake_news εις βάρος #Τσιπρα κ οικογένειας του από το 2014 κ μετά.
Καλή ανάγνωση.
#βιλα_Τσιπρα
#ΝΔ_ξεφτιλες
Μάιος του '16 κ ο #Τσιπρας κρατάει τα κυάλια.. ανάποδα!
ellinikahoaxes.gr/2016/05/31/tsi…
Ιούλιος του '16 κ ο #Τσίπρας κατηγορείται ότι είχε 54 ακόλουθους όταν πήγε στην Πάρο για εγκαίνια του αεροδρομίου. Εφημερίδες, κανάλια, δημοσιογράφοι, έπαιξαν τα «ρέστα» τους με την "πενταήμερη". 
Η αποστολή ήταν ολιγομελής κ γύρισε αυθημερόν.
news247.gr/politiki/stin-…
Read 19 tweets
Νήμα περί πτώχευσης φυσικών προσώπων.
Εν μέσω πανδημίας ψηφίστηκε ο 4738/2020, νέος πτωχευτικός νόμος που φέρνει μεγάλες αλλαγές επί τω χείρω. Πρόκειται για την επερχόμενη σφαγή του Δράμαλη, όπου Δράμαλης θα είναι όλοι οι πολίτες που έχουν χρέη.
#κυβερνηση_συμμορια #ΝΔ_ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
Αν ισχύει ότι η μεγαλύτερη βία είναι η φτώχεια τότε αυτή η #κυβερνηση_συμμορια είναι πιο βίαιη κ από τον Αττίλα.
Ο νέος πτωχευτικός ασχολείται με πολίτες που έχουν χρέη από στεγαστικά, καταναλωτικά, κάρτες, λογαριασμούς κτλ., άνω των 30.000€.
Άρθρο 77
Αν το τελευταίο 6μηνο κάποιος δεν έχει πληρώσει το 60% του συνόλου των ληξιπρόθεσμων οφειλών (για εμπόρους, μικρούς επιχειρηματίες, αγρότες το 40%) το δικαστήριο τον κηρύσσει πτωχευμένο.
Read 23 tweets
Το φαινόμενο να χρησιμοποιείται η διαφημιστική καμπάνια #ΜΕΝΟΥΜΕΣΠΙΤΙ για να χειραγωγούνται τα media δεν ειναι ελληνικό μόνο.
Η ιδέα προυπήρχε σε πολλές συντηρητικές κυβερνήσεις ανά τον κόσμο (thread)
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να σιωπήσεις δημοσιογράφους σε απολυταρχικά καθεστώτα.
Κανονισμοί, νομοσχέδια, φυσικές επιθέσεις και απειλές εναντίον δημοσιογράφων.
Αλλά ό έλεγχος της χρηματοδότησης ειναι το πιο αποτελεσματικό.
Υπάρχουν 4 οικονομικές στρατηγικές
• Δημόσια χρηματοδότηση για κρατικά μέσα ενημέρωσης
• Κρατική (ή επίσημη ή δημόσια) διαφήμιση.
• Κρατικές επιδοτήσεις
• Μέτρα διατάραξης της αγοράς
Read 12 tweets
📌έτσι, γιατί το θυμήθηκα .

Με τον ευκαταφρόνητο μισθό των 10.000 ευρώ το μήνα, πληρωνότανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Εθνική Τράπεζα, στην οποία διορίστηκε το 1999 μετά από συνεννόηση του πατέρα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, με τον τότε Πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη.
👇😏👇
ο Κυριάκος έγινε διευθύνων σύμβουλος της θυγατρικής της Εθνικής Τράπεζας, NBG VENTURE CAPITAL, η οποία είχε ως αντικείμενο την εξαγορά μειοψηφικών πακέτων εταιρειών που είχαν κάποια προοπτική. 👇
Η καθ’ όλα αυτή... αξιοκρατική τοποθέτηση του Κυριάκου έγινε με την εντολή προφανώς του τότε Πρωθυπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ, στον τότε διοικητή της Εθνικής Θ. Καρατζά, που ήταν επιστήθιος φίλος και στενός συνεργάτης του κ. Σημίτη.👇👇
Read 6 tweets
1.Πήρε μια χρεοκοπημένη χώρα με ύφεση και μνημόνια και την παρέδωσε εκτός μνημονίων,με 10 συνεχομενα τρίμηνα ανάπτυξης και 37δις απόθεμα
2.αυξησε τον βασικό 11% καταργώντας τον υποκατωτατο
3.περιεθαλψε 2,5 δωρεάν μυρια ανασφαλιστους
4.Δωρεαν ΜΜΜ για ανεργους #Αυτος_ειναι_ο_ΣΥΡΙΖΑ
5.εδωσε κοινωνικό μέρισμα..
6.επανεφερε τη 13η σύνταξη..
7.αυξησε το επίδομα παιδιών κατά 80%..
8.επιδομα ενοικίου και στέγασης..
9.120 δόσεις..
10.σχολικα γεύματα..
11.μειωσε τον ενφια 30%..
12.επανεφερε τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας..
#Αυτος_ειναι_ο_ΣΥΡΙΖΑ
13.μειωσε την ανεργία κατά 9%..
14.μειωσε την ανεργία στους νέους κατά 23%..
15.μειωσε την αδήλωτη εργασία από το 20% στο 8%..
16.αυξησε τις κρατικές δαπάνες για πρόνοια στα 3δις από 780εκ που ήταν..
17. Έλυσε το μακεδονικό..
18.εφερε το σύμφωνο συμβίωσης..
#Αυτος_ειναι_ο_ΣΥΡΙΖΑ
Read 6 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!