Discover and read the best of Twitter Threads about #Игнорирам

Most recents (1)

Пошо #Бојкотирам телевизии, ама ме напнаа луѓе дека Ефтов зборел за #Бојкотирам па да објаснам на лепи Васко од #Игнорирам. Јас лепи Васе работам во Агенција, ама не за разузнавање, туку за туризам и кампањата #Бојкотирам ја правиме по урнек на #MAGA и #QAnon. Дувај лоботому! 😘
Не за џабе не спиев 6 месеци пред да го изберат Трампчо и го студирав секое меме, потег и изјава од таму, плус еве веќе 6 месеци сум верен пратител и студирач на фемоменот #Q. Васе лепотану за да знаеш да пловиш во овие води треба да излезеш од УДБА шемата на размишљање. #FollowQ
Ама што да се каже за излитено новинарче од прошлиот век кое спинува дека Иванов со тоа што не го потпишал законот за двојазичност му го дигнал рејтингот на црпнатицата. По логиката на УДБА новинарството требало да го потпише за да му го дигне рејтингот на Мицето. Види богати...
Read 10 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just three indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!