Discover and read the best of Twitter Threads about #бојкотирам

Most recents (6)

Запознај ја ЕУ!

Промени на употреба на земјиштето како директен или индиректен резулатат од различните видови на миграции:

Младите ги напуштаат селата, работоспособните одат во градови и во странство. Богати странци за пензионирање. упуваат куќи во селата и руралните средини.
продолжение
Read 16 tweets
Пошо #Бојкотирам телевизии, ама ме напнаа луѓе дека Ефтов зборел за #Бојкотирам па да објаснам на лепи Васко од #Игнорирам. Јас лепи Васе работам во Агенција, ама не за разузнавање, туку за туризам и кампањата #Бојкотирам ја правиме по урнек на #MAGA и #QAnon. Дувај лоботому! 😘
Не за џабе не спиев 6 месеци пред да го изберат Трампчо и го студирав секое меме, потег и изјава од таму, плус еве веќе 6 месеци сум верен пратител и студирач на фемоменот #Q. Васе лепотану за да знаеш да пловиш во овие води треба да излезеш од УДБА шемата на размишљање. #FollowQ
Ама што да се каже за излитено новинарче од прошлиот век кое спинува дека Иванов со тоа што не го потпишал законот за двојазичност му го дигнал рејтингот на црпнатицата. По логиката на УДБА новинарството требало да го потпише за да му го дигне рејтингот на Мицето. Види богати...
Read 10 tweets
#Бојкотирам знае дека има тивка забрана од врхушката на ДПМНЕ за твитање на хаштагот.
Сега #Бојкотирам ќе ви каже една мала лекција по политика.
Слушајте и читајте многу добро!
Сѐ додека се потчинувате на врхушката ќе бидете користени од истата и ќе имате мала и занемарлива вредност за нив. Партијата ќе ве рани со кафено лажиче како да сте мали бебенца.
Но ако се бунтувате малку и покажете слободен ум тогаш вашата вредност во очите на партиската "елита" експоненцијално и десеткратно ќе се зголеми.
Read 7 tweets
Браќа и сестри од движењето #Бојкотирам , нека ни е за многу години Илинден 👌

Темата на денешнава објава ќе биде :

„Наивноста на ВМРО и воопшто на македонската десница во поглед на искреноста на либералнодемократскиот Запад“

Врзете си ги појасите, ова ќе биде подолга нитка
Постарите генерации го помнат покојниот Митко Анастасовски и некои од неговите обраќања од собраниската говорница, но ретко кој ја помни неговата изјава дека Западот-Американците- кога ќе чујат дека СДСМ се наследници на комунистичката партија, ќе гледаат на нив како на црн ѓавол
Токму оваа куса изјава, по мое скромно мнение, во себе ја содржи и искажува речиси детската наивност со која македонските патриоти, националисти и антикомунисти гледаа(т) кон „добриот“ либералнодемократски Запад, како за време на Студената Војна, така и по нејзиното окончување 😒
Read 26 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!