Discover and read the best of Twitter Threads about #жмроњи

Most recents (1)

#БОМБА
ping @VladaMK @VMRO_DPMNE
@portparolVRM
#Референдумот е коцка во големиот план.
Во фиока е нов закон за администрација ( веќе напишан ) со големи олеснувања во отпуштање на вработени.
Една недела по ( успешен ) #референдум се носи по брза постапка и со 🇪🇺. 1⃣
Новиот закон за администрација ќе биде алатка за отпуштање строго #жмроњи.
Крајниот таргет е цифра од 30.000 #жмроњи на улица во периодот од декември до април 2019 -та.
Законот (кој е спремен) ќе биде ПОБАРАН од висок #ЕУ претставник во втората недела по успешниот #референдум 2⃣
Оваа голгота на #жмроњите во државна администрација не е желба на #сдсШ туку на #Сорос. #ЕУ ќе врти глава додека се случува ( на нивно барање ) а максимата на Заев "Од чистачка до директор"
( не е случајна ) ќе биде во full throttle.
Read 11 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just three indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!