Discover and read the best of Twitter Threads about #استارلینک

Most recents (9)

#فکت_انقلابی - هدیه ای از طرف #فاشیست_کوچولو 😎
دوستانی که در #ایران دارای روترهای (مودم) #استارلینک هستن میدونن این وسیله نقطه پوششی که داره زیاد نیست و حدودا یک ساختمان یا بلوک ساختمونی رو پاسخگو هست یعنی مسافتی که پوشش میده بسیار ناچیزه.
👇 (ادامه #رشتو در توییت بعد) Image
خب اِلان ماسک گفته 2 سال دیگه قراره یه نسل جدید رو معرفی کنه که مسافت بیشتری رو پوشش بده😎✌️
من اینجام که یادتون بدم 2 سال جلوتر از ماسک حرکت کنیم و علاوه بر مصافت بیشتر، امنیت بیشتر هم شامل اینترنت مورد استفاده شما بشه. خب صبور باشید؛
👇
با این روش میتونی تو یه ناحیه خیلی بزرگ از شهر از اینترنت استالینک که داری استفاده کنی "حتی تو تظاهرات راحت و امن ارتباط برقرار کنی". بجا اینکه 2 سال صبر کنی و خدا تومن پرداخت کنی واسه نسل جدید #استارلینک فقط کافیه یه چندتا وسیله ریزه میزه تهیه کنی که تو #ایران موجود هست.
👇
Read 26 tweets
۱/
مدتی قبل وب‌سایت دیده‌بان با انتشار خبری در مورد پرتاب ماهواره‌های نسل دوم #استارلینک مدعی شد که شرکت #اسپیس‌اکس به زودی امکانی را فراهم می‌کند تا «گوشی‌های موبایل در آینده بدون نیاز به دیش ماهواره، اینترنت دریافت می‌کنند!»
#اینترنت_ماهواره‌ای
۲/
در این خبر آمده که اسپیس‌اکس امیدوار است که با نسل دوم ماهواره‌های خود بتواند قابلیت‌هایی مثل ارتباط مستقیم با تلفن‌های هوشمند را هم ارائه کند. این نسل ماهواره‌ها قادرند با برقراری ارتباط لیزری، از ایستگاه‌های زمینی بی‌نیاز شده و سرعت انتقال دیتا را نیز افزایش می‌دهند.
۳/
در ۲۸ دسامبر ۲۰۲۲ اسپیس‌اکس پس از اخذ مجوز، توانست ۵۴ ماهواره نسل ۲ را به مدار زمین ارسال کند. استارلینک قصد دارد تا پایان دهه جاری میلادی تعداد ماهواره‌های خود را از حدود ۳۰۰۰ عدد به۱۰۰۰۰ عدد افزایش دهد.
Read 6 tweets
لطفن ریتوییت کنید
#استارلینک #مهسا_امینی
چند توصیه از استارلینک به ایرانیها (قسمت اول بر اساس مکاتبات با customer support)

1. ترمینال های استارلینک در جهت ماهواره های در مدار امواج رادیویی تولید میکنند و این امواج در طول مسیر مداری ماهواره ها توسط ترمینال هدایت میشه/
/به همین دلیل، احتمال خطر بالایی وجود دارد برای مصرف کنندگان سرویس در ایران که محل ترمینال توسط دستگاه های ردیابی سیگنال های رادیویی شناسایی شود.

2. استارلینک توصیه میکند که مصرف کننده های ایرانی موارد زیر را رعایت کنند:

#مهسا_امینی #IranRevolution
آ. در صورت وجود نگرانی برای شناسایی شدن، ترمینال در زمانی که در حال استفاده نیست خاموش شود. خاموش کردن ترمینال باعث قطع تمام سیگنال های رادیویی خواهد شد

ب. ترمینال را در محلی نصب کنید که در آنجا موانعی طبیعی برای سد کردن سینگنال رادیویی افقی منتشر شده از ترمینال وجود داشته باشد
Read 14 tweets
15 رشته توئیت و توئیت آگاهی بخش که به نظرم میتونه بدون تعصب بخشی از ابعاد مختلف موضوع #شبکه_ملی_اطلاعات و #اینترنت_ملی رو برای خیلی ها روشن کنه و فکر میکنم ارزش داره حتی اگه قبلا خوندید مجدد نگاهی بهشون بندازید👇
ممنون بابت #ریتوئیت🙏 )
) حامد به عنوان یه آدم فنی دغدغه‌مند مورد قبول خیلی ها در توئیتر فارسی هست و به نظرم کامل ترین رشته توئیت رو در این زمینه نوشته:
@Hamed
👇


1/15
) در مورد موافقت با این طرح من مطلب خوبی در توئیتر فارسی پیدا نکردم اما #میلاد_نوری در این رشته توئیت استدلال ها و سوالات مهمی رو مطرح کرده:
@MilaDnu
👇

2/15
Read 18 tweets
۱- در این #رشته_توییت در مورد مزخرفاتی که در مورد #استارلینک منتشر شده حرف می‌زنم و اینکه به جای اینکه امید به آسمان و اینترنت ماهواره‌ای دارید، بهتر است امید به زمین و قدرت خودتان را داشته باشید چون اگر جمهوری اسلامی نباشد، به اینترنت ماهواره‌ای و این چیزها نیاز ندارید.
۲- اول از همه بگم که واقعا از ملت راضی هستم که همیشه به ایده‌های پیچیده و فضایی عشق می‌ورزند و البته فکر می‌کنند که دولت‌های جهان - به خصوص آمریکا - مردم ایران و دسترسی به اینترنت آنقدر براشون مهمه که حاضر باشند هزینه میلیارد دلاری برای دسترسی به اینترنت ماهواره‌ای خرج کنند :)
۳- قبل از شروع باید بگم که در ۱۳۹۰ هم بحث #اینترنت_چمدانی خیلی داغ بود که همون موقع من گفتم این ایده الکی و مزخرف است. این مطلب رو می‌تونید در اینجا بخونید:
web.archive.org/web/2019110503…
Read 20 tweets
#رشتو
#ماهواره
#استارلینک
#حقوق_ارتباطات

یکی از مواردی که بسیاری مطرح میکنند برای عدم امکان استفاده از استارلینک در ایران، یک نقل قول ناقصی است از ایلان ماسک مبنی بر اینکه سرویس در کشور ها با اجازه نهاد رگولاتوری آن کشور ارائه خواهد شد!
۲-و بر همین مبنا فرض را بر این قرار میدهند که رگولاتوری ایران قطعا اجازه نمیدهد (که من هم قبول دارم) و ماسک هم بیخیال میشود و میرود دنبال کارش!

در این رشتو غیر از مباحث مستند مقداری هم تحلیل شخصی در انتها ارائه خواهم کرد.
نکته اول این است که بدانیم International Telecommunication Union یا همان ITU از زیر مجموعه های سازمان ملل است. نکته دوم اینکه در حقوق بین الملل چیزی به نام قانون نداریم و یک سری معاهده بین کشورها در جریان است! فرقش با قانون را خودتان سرچ کنید و پیدا کنید!
Read 19 tweets
#رشتو
#طرح_صیانت_فضای_مجازی
#استارلینک

۱- مدتی است بحثهای مفصلی درباره ماهواره‌های ایپیس ایکس و سرویس استارلینک درجریان است! بسیاری هم بحثهای زیادی راجع به پارازیت و ردیابی مطرح میکنند که عمدتا نشان از نا آشنایی با مباحث ماهواره ای است.
۲- صرفا جهت اطلاع کسانی که بنده را نمیشناسند عرض میکنم من بیش از ۱۰ سال در یکی از اپراتورهای دارای مجوز ارتباطات ماهواره ای مشغول بوده ام که از این ۱۰ سال بیش از ۷ سال مدیر عامل آن مجموعه بوده ام. در این #رشتو چند نکته مهم را در مورد شبکه استار لینک عرض میکنم
۳- شبکه استارلینک بر خلاف ماهواره های فعلی (جئو) از ماهواره های لئو تشکیل شده است! در مدار لئو که از ارتفاع ۱۵۰ کیلومتری شروع میشود ماهواره ها بسته به ارتفاع با سرعتی معادل ۲۰ تا ۲۵ هزار کیلومتر در ساعت در حال چرخش به دور زمین هستند!!
Read 14 tweets
ایلان #ماسک؛در اولین حضورش درکنگره جهانی موبایل(MWC) :
تابه حال بیش از 1700 ماهواره استارلینک به مدار زمین فرستاده و با روند فعلی،اینترنت استارلینک درماه اگوست پوشش جهانی(به جز قطب های زمین)خواهدداشت وبه صورت تئوری تمام کاربران جهان زیر پوشش ماهواره های استارلینک خواهند بود1/8
تعداد کاربران فعال اینترنت ماهواره ای استارلینک حالا از عدد استراتژیک 69,420 کاربر گذشته و این سرویس قرار هست در طی 12 ماه اینده، از مرز 500 هزار کاربر بگذره.این سرویس درحال حاضر در12 کشور جهان با هزینه 500دلار برای تجهیزات و100 دلاراشتراک ماهیانه،به صورت ازمایش عمومی فعال هست2/8
اینترنت #استارلینک رقیب فیبر نوری یا 5G نیست بلکه در واقع تکمیل کننده اونهاست و در جاهایی که این سرویس ها موجود نیستن، کاربرد داره. ماسک گفت که اپراتورهای موبایل در کشورهای مختلف میتونن از اینترنت استارلینک به عنوان زیرساخت شبکه 5G خودشون استفاده کنن3/8
Read 8 tweets
این توییت ایلان ماسک در جواب کاربری که پرسیده بوده «ایرانی‌ها هم می‌تونن از اینترنت ماهواره‌ای استارلینک استفاده کنن؟» بعضی‌ها رو هیجان‌زده کرده.
ولی #استارلینک چیه و چقدر ممکنه بشه در ایران ازش استفاده کرد؟
#رشته_توییت
۱. مهم‌ترین تفاوت استارلینک با شبکه‌های اینترنت ماهواره‌ای فعلی اینه که ماهواره‌هاش به جای مدار ۳۵۷۸۶ کیلومتری (معروف به مدار «زمین‌ایستا» که مثلاً ماهواره‌های تلویزیونی ازش استفاده می‌کنند) در مدار خیلی پایین‌تری، حدود ۵۵۰ کیلومتری زمین قرار دارند.
۲. وقتی ماهواره‌ها در مدار زمین‌ایستا قرار نداشته باشند، موقعیتشون نسبت به زمین تغییر می‌کنه. اگه ماهواره هاتبرد و... تو این مدار نبودند، دیش ماهواره‌تون رو باید ساعت به ساعت و دقیقه به دقیقه حرکت می‌دادید و دوباره تنظیم می‌کردید و بعد هم کلاً مثل خورشید و ماه غروب می‌کرد!
Read 13 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!