Discover and read the best of Twitter Threads about #پایان_قسمت_اول

Most recents (1)

انگیزاسیون نهادی قدرتمند در داخل کلیسای کاتولیک بود که کارش ریشه یابی و مجازات هرگونه "کفر و کفرورزی و کافر" در سراسر اروپا و قاره آمریکا بود،

این نهاد در قرن دوازدهم میلادی شروع به فعالیت نمود و صدها سال متمادی نیروی غالب و حاکم در جهان غرب و اروپا بود!

جزییات در #رشته_توییت
ریشه های انگیزاسیون(نهاد تفتیش عقاید)به اروپا و قرن دوازدهم برمیگردد زمانی که اولین برنامه های سازمان یافته برای تحت تعقیب قرار دادن افراد غیر مسیحی/کاتولیک کلید خورد، در سال 1184 پاپ لوسیوس سوم، اسقف های را به جنوب فرانسه فرستاد تا افرادی را که وی "کفار" میخواند ردگیری و "تطهیر"
نمایند! در همین بازه زمانی کلیسا همچنین با فرستادن مفتشانی به آلمان و ایتالیا این پروسه را پیگیری میکرد، در 1231 پاپ گریگوری با امضاء فرامین "دومینیکن و فرانسیسکن" شخصا پیگیر "ردگیری و شکار کفار" شد!
این اقدامات بیش از صدها سال و در برخی مناطق تا قرن نوزدهم میلادی ادامه داشت!
Read 25 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!