Discover and read the best of Twitter Threads about #14oct

Most recents (2)

Fil. Ahir vaig anar a dormir amb la mosca a la orella i m'he aixecat emprenyat.
Portem dos anys esperant la #SentènciaFarsa amb el fre de na posat per no fer res que perjudiqués als empresonats i demanant #LlibertatPresosPoliticsIExiliats a tot hora i arreu. No ha servit de res.
Ho hem respectat tots per no perjudicar ning√ļ, per√≤ amb #SpainIsAFascistState les condemnes de 9 a 13 anys han estat dur√≠ssimes igualment. Hem apel¬∑lat a la #Unitat i els partits se l'han passat pel folre. Hem demanat que no pactessin amb el #155 i han passat de nosaltres.
Molts hem anat acumulant ràbia des de l'#1Oct. Evidentment contra la #Repressió de l'estat espanyol: política, judicial, mediàtica, etc. Però també contra moltes decisions covardes dels nostres en moments clau: #10Oct i #27Oct amb la #Independència no efectiva.
Read 17 tweets
Despu√©s de casi 5 a√Īos en el exilio ayer tuve una experiencia casi m√°gica. Caminaba con mi novio y mi suegra por las calles del hermoso campus de Harvard y entonces en un rinc√≥n de la plaza, lo v√≠.

Orinoco... Pronto sentí como el mundo se detenía.
C√≥mo qui√©n sale de un sue√Īo. Tom√© la mano de mi chico y me detuve. √Čl vio confusi√≥n en mi mirada y en ingl√©s me pregunt√≥: ¬Ņqu√© pasa?

- Es... Es un restaurante venezolano. Se√Īal√©, sintiendo mi coraz√≥n saltar en el pecho.

El me miró con sus ojos verdes y sonrió.
- ¬ŅS√≠? Entremos entonces.

Su madre sonrió y se emocionó con la idea de probar comida venezolana. Ya conocían las arepas y las tajadas, pues las había preparado para ellos.

Entonces al entrar. lo primero que escuch√© fue una canci√≥n de √ďscar de Le√≥n...
Read 8 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just three indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!