Discover and read the best of Twitter Threads about #1hari1threadseram

Most recents (2)

Selalu ke Midvalley hingga lewat malam?

Baca thread ini mengenai "SESAT DI MIDVALLEY"
Salam pada semua pembaca FS. Sebelum aku nak ceritakan kisah yang aku alami, sebenarnya aku bukan peminat kisah-kisah seram ataupun misteri, tapi kejadian yang berlaku ini betul-betul memberi kesan terhadap diri aku.
Kawan sebilik aku yang menunjukkan page FS ini setelah aku ceritakan kejadian yang telah berlaku, katanya, "mungkin kau boleh kongsi pada semua terutama student UM, hahaha".
Read 40 tweets
Misteri Kolej UiTM Puncak Alam.

Anda pernah menginap di sini? Wajib RT.
Assalamualaikum dan hai semua. Ni aku nak share sikit cerita dengan pembaca setia Fiksyen Shasha. Nama aku Hani, student UITM Puncak Alam. Dah masuk sem 3 aku kat sini. Blok-blok kolej kat sini memang banyak.
So aku memang tinggal kat kolej dia la. Kolej dia ni nak kata dikelilingi hutan pun tak jugak tapi sunyi la time malam.
Read 33 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just three indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!