Discover and read the best of Twitter Threads about #27s

Most recents (2)

▶️ Comença el ple d'investidura del candidat a la presidència de la Generalitat, @QuimTorraiPla.

📌 En directe: parlament.cat/web/canal-parl…

#Parlament
▶️ @QuimTorraiPla: "Jo avui no hauria de ser aquí. Hauria de ser el president legítim de Catalunya, @KRLS, adreçant-se en llibertat a aquesta cambra, qui els exposés el programa de govern per al nostre país. I a ell l'haurien d'acompanyar tots els presos polítics i exiliats"
▶️ @QuimTorraiPla: "Vull enviar un record emocionat a tots els qui, pel simple fet de permetre votar al poble de Catalunya, són avui privats dels seus drets, privats de llibertat sense sentència, ostatges d'un Estat que ha vulnerat les regles democràtiques més elementals"
Read 51 tweets
📎 Observatorio de la campaña de intoxicación y manipulación del 80% del 'share' mediático 📺📻📰 en Cataluña contra la República Catalana. ⬇️
Contexto 1/2. 📺 Consulta 9N. 64% del Parlament CAT a favor. 8% de tertulianos a favor, 63% en los medios catalanes. bit.ly/1s8jOfg.
Contexto 2/2. 📺 📻 📰. Elecciones 27S (2015). 96% de partidarios del NO, 52% del NO en medios catalanes. Fuente: bit.ly/2kn8GTB.
Read 70 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just three indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!