Discover and read the best of Twitter Threads about #Brøndby

Most recents (3)

Før/i påsken lukkede @STPS_DK og @Heunicke skolerne i en række kommuner. Var det god #covid19dk-politik, eller var det vilkårlige indgreb i borgernes liv?

Lad os se på det, og bemærk: Skolelukningerne har ikke haft effekt på smittetallet endnu.

Tråd 👇
Skolerne i #Vallensbæk lukkede 26. marts. Smitten var væsentligt lavere i ugen op til skolelukningen end i to uger forud for åbningen 22. marts.
Skolerne i #Brøndby lukkede 26. marts. Smitten var væsentligt lavere i ugen op til skolelukningen end i ugen forud for åbningen 22. marts. Og på niveau med ugen to uger tidligere. I påsken har den også været lav.
Read 13 tweets
TRÅD: Påskeferien er forbi – men i en række kommuner vil der være lukkede skoler i morgen på grund af for høje smittetal i lokalområdet. Skoler og SFO holdes lukket for at forebygge yderligere smittespredning. Overblik over berørte kommuner følger her. 1/6 #COVID19dk
Først kommuner på Sjælland: NYE påbud er i dag givet til #Rødovre og #Albertslund kommuner, hvor alle skoler og SFOer er lukkede fra i morgen. Derudover vil lukning fortsætte i: #Brøndby, #Fredensborg, #Gladsaxe, #Halsnæs, #Helsingør, #Høje-Taastrup, #Ishøj og #Vallensbæk.  2/6
I #Ballerup kommune ophæves til gengæld lukning af skoler og SFOer i Pederstrup sogn – det eneste område i kommunen, der har været lukket. Dermed slut på Sjælland og øerne. Er din kommune ikke nævnt her, er der ingen nedlukninger.  3/6
Read 6 tweets
Kalle Johnsson, @FCKobenhavn.

"Not the hero we deserve, but the hero we need". FCK har gang i en af sine værste defensive præstationer i #sldk og det havde været værre, hvis det ikke var for KJ. Utallige pragtredninger, mange tilmed på afgørende tidspunkter

#fcklive #Leandertal
Jesper Hansen, @fcmidtjylland

Lidt som Petr Cech i Chelseas storhedstid. God målmand bag en exceptionel god bagkæde. Dog kampafgørende i flere tilfælde, især i starten af sæsonen.

Ser uskarp ud i luftrummet (188 cm også næstlavest af alle SL-målmænd), men meget stærk 1-mod-1.
Marvin Schwäbe, @BrondbyIF

At MS skulle være Brøndbys achilleshæl er svært at se på de ret pæne tal.

Fire drop er dog tre for mange, og så er mange af hans store redninger ikke blevet konverteret til point (7 af 12 stk. er kommet i nederlagskampe)

#Brøndby #Leandertal #sldk
Read 6 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!