Discover and read the best of Twitter Threads about #DUI

Most recents (3)

Quan vam crear @unitatperlaind l'objectiu era crear un lloc on la gent pugués ser particep del procés d'independència fiscalitzant la feina dels partits. Funció que haurien d'haver fet altres entitats ja creades pero que no han complert.
Es van limitar a donar suport.
Un suport incondicional i un seguidisme sense cap possibilitat de crítica. No només han fet això si no que han finançat la desfeta amb la caixa de solidaritat.
El Partit Popular governava a Ñ i davant d'aquests opositors els partits catalans semblaven independentistes de debò.
Fa un temps xerrant amb uns companys vam comentar que això implosionaria quan governés el PSOE. I és el que ha passat.
Les postures reals son properes, i arriben els pactes per repartir el pastís sense escrúpols i sense respectar tot allò que ha fet el poble durant aquests anys.
Read 8 tweets
Els presos i exiliats no "se l'han jugat per nosaltres". S'han immolat voluntàriament amb un procés d'#independència de façana, fictici. Del contrari ara seríem independents o si més no algun actor internacional de pes s'hagués pronunciat.
#ElPreuDelFarol
S'han immolat per un "procés" que no tenia cap estratègia ni voluntat de:

🔴 Desplegar la #DUI del 27 d'octubre.
🔴 Ni de fer efectiu el mandat de l'#1Oct.
O comencem a dir les coses pel seu nom o la política catalana restarà enfangada i bloquejada de manera indefinida allunyant-se qualsevol possibilitat d'independència.
Read 3 tweets
FIL D’ANIMS

Vist en #prespectiva, si tenim #paciencia i #persistim
1-la perspectiva implica tenir clar q fa 10 anys l’independentisme era un 15-20% i ara som prop del 50% mentre q l’unionisme no supera el 43%. Tb és important tenir clar q hem fet la #DUI.👇👇
La majoria de nacions q fan una #DUI assoleixen la independència efectiva al cap d’alguns anys. Molts processos d’independencia acaben en guerres i violència, el fet de no voler violència tb requereix mes paciencia👇👇
Un cop feta la DUI el q cal ara es el reconeixement internacional. Avui el món te mes simpaties x procés català q fa un any. Els processos judicials als exiliats han donat una prespectiva molt mes positiva q la q teníem el 27O. El temps va al nostre favor en aquest aspecte👇👇
Read 10 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just three indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!