Discover and read the best of Twitter Threads about #Espanya

Most recents (4)

Visita avui al @SILBarcelona a @Fira_Barcelona molt interessant.
L’estació ferroviària de #LeBoulou (#elVoló), a prop de #Perpinyà ja és la primera estació intermodal de… tota la península ibèrica, amb 52 trens de mercaderies al dia i 200.000 contenidors i remolcs cada any !!!
Fa 10 anys una delegaciĂł de 15 eurodiputats del #ParlamentEuropeu vam visitar #Catalunya i el #corredormediterrani, que seria aprovat finalment el 2013 a la #UE.
Vam ser també a #elVoló i cal dir que els francesos SÍ que han desenvolupat les autopistes ferroviàries
👇👇👇👇
Què és una #autopistaferroviària?
Una via de tren (no cal una estaciĂł) on els camions carreguen i descarreguen, fĂ cilment i rĂ pidament, el seu remolc o contenidor a un #tren de 750 metres, tal com es veu en aquest vĂ­deo:
👇👇👇👇
Read 7 tweets
Existeix un molt mal costum en arqueologia protohistòrica, dels #Pirineus cap a baix: quan no tenim prou dades arqueològiques (cosa que no és pas infreqüent) rellegim la #Ilíada. El dia que deixem de fer això, farem millor la nostra feina.

(fil...)

#protohistòria #protohistory Image
Generacions de protohistoriadors han viscut obnubilats per la devoció malaltissa (i molt masculina i testosterònica, també convé dir-ho...) que sentien vers la imatge dels herois aqueus i troians foten-se castanyes a cor que vols a peus de les muralles d’#Ilion,
(...) Image
i han desenvolupat la seva recerca, moltes vegades, aplicant als jaciments arqueològics una mirada a través d’aquest prisma.

En realitat, d’aquest problema no se’ls pot culpar del tot a ells, ja que historiogràficament enfonsa les seves arrels en circumstàncies diverses,
(...) Image
Read 13 tweets
Avui dia de #SantJordi pots adquirir electrònicament el meu darrer llibre #QuèFanElsBancsCentrals en format electrònic al web del @grup62:
👇👇👇👇

ow.ly/sFzS50z68ut
Avui a partir de 2/4 de 9 del matí seré a @elsmatins de @tv3cat per tal comentar què podem esperar del Consell Europeu, que debatrà el paquet econòmic per a la reactivació de la UE.
Moltes gràcies a @elsmatins de @tv3 per convidar-me a valorar què podem esperar de la cimera de la UE d’avui. @ernesturtasun, jo també trobo a faltar debatre amb tu sobre economia, l’euro i els rescats! Bona Diada de #SantJordi !!!!
Read 151 tweets
Un projecte polític #antiracista. “Ja hi ha catalans que han d’ensenyar el passaport quan van a veure la família.”
I ara diràn, que l’independentisme i el sectors #anticapitalistes utilitzen el #racisme per atrapar a més sectors de la població.
I la meva resposta: si busquessiu #solucions al #racisme tots plegats, si acabèssiu amb persecucions policials reiterades a #migrants.
Read 9 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!