Discover and read the best of Twitter Threads about #Kaag

Most recents (15)

Hoeveel economisch (corrupt) voordeel heeft NL veehouderij door gebruiken illegale groeihormonen en farmaceutische middelen te gedogen structureel in meerdere jaren volgens recherche rapport. Wob-verzoeken #Rivm #fraude #doofpot #Wob #WOBdocumenten #wobonderzoek #boerzoektvrouw
#persvrijheid, Wob-verzoeken tonen aan daar afval en restproducten van Big Pharma nog benut worden op DUIZENDEN Nederlandse #boerderij. Het gaat in tegen Europese Wetgeving volksgezondheid en voedselveiligheid.! #Pfizer #WOBdocumenten #boerzoektvrouw #bzv #doofpot #RIVM #fraude
#persvrijheid , Neutraal onderzoek geven de gevaren aan naar #kanker. Met name #borstkanker wordt benoemd met de illegale gebruiken van farmaceutische chemische afvalstromen van BIG PHARMA.! #breastcancer #Pfizer
Read 5 tweets
#jinek #eenvandaag De corruptie en fraude laten gedogen is een schande en beschamend voor #Netherlands. Het #Rivm en NL #boeren organisaties die alle laboratoria testresultaten verborgen houden. Jammer voor slachtoffers gezondheid #Wobverzoeken #wobdocumenten #boerzoektvrouw #bzv
Op schrift geven #RIVM #LTO #ZLTO #Achmea aan dat men weigert de bij Europese Wetgeving meldingsplichtige gegevens Openbaar te maken. OOK tijdens #WOBprocedure blijft men dat weigeren.Welke gigantische grote economische belangen spelen hier een rol in dat alles #doofpot in moet.?
#op1npo #eenvandaag #jinek Ondanks uitspraak Rechtspraak Nederland blijft @achmea weigeren verkregen #Wobgegevens openbaar te maken. Niet enkel belanghebbende #Wobprocedure heeft rechten op gegevens maar ALLE BURGERS van #EuropeseGemeenschap vanwege bedreigingen volksgezondheid.!
Read 14 tweets
Wietske Veltman (een vrouw) is al sinds april 2020 lid van het Landelijk Bestuur van D66. Net als Rob Meijer.
d66.nl/vereniging/lan…
De voorganger van Victor Everhardt als voorzitter van het Landelijk Bestuur van #D66 was een vrouw: Anne-Marie Spierings. Zij is dus verantwoordelijk voor het onder het tapijt moffelen van de vertrouwelijke bijlage van het BING-rapport? #D66gate #D66 #Kaag
Er zijn blijkbaar wel meer plekken in hel voor D66-vrouwen die andere vrouwen niet willen helpen...
Read 4 tweets
Bij alle gebeurtenissen tegenwoordig moet je de grote lijn in de gaten houden. Laat je niet afleiden door details. Rookgordijnen.

Waar gaat het om?

Ons geldsysteem is stuk. Er is zoveel schuld/inflatie dat alle valuta niets meer waard zijn. Daarom komt er een nieuwe munt.
Een fopmunt. Niets meer dan 'n stukje software. Die munt heet #CBDC. Bij ons noemen ze hem de digitale euro, in de VS de digitale dollar.
Dit fopgeld is in handen van de centrale banken. Anders dan je geld bij RABO of ABN, heb je er niets over te zeggen. Feitelijke onteigening.
Wie zoet is krijgt lekkers, wie stout is de roe. Zo zal 't gaan met #CBDC, zodra 't gekoppeld is aan onze digitale EU-identiteit (over een tijdje verplicht) wat nu nog de 'vrijwillige' coronapas is.
Stuurt Pim een stoute tweet over #Kaag, dan zet Rutte mijn bankrekening op slot.
Read 9 tweets
"Kruisverhoor" #Kaag
"Erkenning is primordiaal". Ik vind de volstrekte onmogelijkheid van mevr. Kaag om ook maar enigszins volks en aaibaar over te komen - en daarmee eventueel sympathie te wekken -, wel weer sympathiek eigenlijk.
Dat met geïrriteerde stemverhoging over de vragende journalisten heen praten, dat is zo not done in pr-kringen. En ze doet het telkens :)
Read 4 tweets
Open brief aan @SigridKaag. Beste mevrouw #Kaag, toen die idioot voor uw deur stond met een #fakkel heb ik met u en uw gezin meegeleefd. Ik vind het sowieso totaal afkeurenswaardig als ministers en politici worden bestreden anders dan met argumenten.
Dus ik heb een broertje dood aan geweld, intimidatie, bedreigingen, schelden, op de man of vrouw spelen. De enige die wat verder mag gaan, is wat mij betreft de columnist, de cartoonist en de conferencier. Voor het overige gaarne normaal met elkaar omgaan svp, het mag ‘zelfs’
vriendelijk blijven, ondanks onoverbrugbare meningsverschillen. Ik hoop dat u mijn draadje ook zo opvat. U bent, beste mevrouw #Kaag vandaag slecht in het nieuws gekomen omdat u als minister van financiën een bijeenkomst in #EU-verband de voorkeur
Read 15 tweets
1\n
-  PERSBERICHT –

“Les 1 Covid: Doe Niet als Nederland”

Brief aan demissionnair minister-president Mark Rutte

14 december 2021
2\
“Het aanrommel-beleid; ‘Laat het virus rondrazen’ en ‘We moeten ermee leren leven’ heeft gefaald. Het moet dus anders”, schrijft de burgerbeweging Alle Burgers in een open brief aan demissionair minister-president Mark Rutte.
3\
“Deze chaotische aanpak van de 'Big One" gaat gepaard met zowel veel te veel doden, zeer ernstige en langdurige gezondheidsschade, enorme vermijdbare huidige en toekomstige economische en financiële lasten, als onnodige blijvende beperkingen van de bewegingsvrijheid.”
Read 94 tweets
Dat er nog Kamerleden zijn die Rutte vragen om 'oprecht verantwoording af te leggen en reflectie te tonen' getuigt wel van een onverwoestbaar mensbeeld.

#Afghanistandebat
VVD-Kamerlid Van Wijngaarden snapt op zich heel goed de menselijke neiging om anderen te willen helpen.

#Afghanistandebat
VVD-Kamerlid Van Wijngaarden gaat hier niet zitten pim-pam-petten met getallen.

#Afghanistandebat
Read 20 tweets
@SigridKaag uw arrogante houding is niet om aan te horen.
Nu weer @VVD @MinPres aanvallen.
Dat had u moeten doen met de motie v wantrouwen.
Maar nu moet u stoppen.
Ik heb nog liever Rutte, dan u als leider.
Maar als ik mocht kiezen, beide weg.
Maar u NÓÓIT als leider 🤮#formatie
#Kaag over #Rutte "medemenselijkheid, betrouwbaarheid, openheid en effectief bestuur". Rutte spreekt vaak over ‘gaaf land’.

@SigridKaag @D66 heeft u een spiegel thuis ???
U bakt er zelf namelijk niets van.
U vertrapt mensen met uw houding.
#NietTeVertrouwen
Wat betekend uw effectiviteit hierin, u bent de mol van Den Haag 🤮
Ratten streken beter gezegd
Read 4 tweets
Opvallend: #Kaag hekelt #Rutte in de Schoo-lezing. Kaag noemt Rutte niet bij naam, maar er staan een aantal aanvallen op Rutte, zijn politieke stijl en politieke keuzes. Een draadje ⤵️
De eerste opmerking van #Kaag over #Rutte: "Degenen die om het hardst roepen hoe onwijs gaaf ons 'landje' wel is" hebben volgens Kaag lessen te leren "medemenselijkheid, betrouwbaarheid, openheid en effectief bestuur". Rutte spreekt vaak over ‘gaaf land’.
De tweede opmerking van #Kaag over #Rutte: het argument 'haalbaar en betaalbaar' in het klimaatbeleid is volgens Kaag "het nieuwe argument om niets te doen". 'Haalbaar en betaalbaar' is een citaat van Rutte.
Read 7 tweets
Valt het volgende onder vrijheid van meningsuiting? Ik vind het extreem dat: t een demissionair kabinet met 1 druk op de knop volledige bedrijfstakken UIT kan zetten. 2 druk om te vaccineren: tot en met KINDEREN. 3 uitstellen deltaplan vaccinatie (kost mensenlevens) 4 medische
#apartheid willen invoeren. 5 mensen asociaal noemen die de maatregelen niet respecteren maar ministers die zelfs FEESTEN organiseren zonder de maatregelen te respecteren 6 grondwet deels opzij zetten 7 miljoenen contracten gunnen aan bekenden buiten aanbestedingsregels om
8 institutioneel racisme: #toeslagenaffaire 9 de afwikkeling van de toeslagenaffaire 10 NIET structureel investeren in zorgcapaciteit, wel miljarden naar een testsamenleving 11Oppositie monddood willen maken #omzigt 12 vaccinproeven op babies 13 sterfgevallen volgend op
Read 10 tweets
Echt, ik vraag mij serieus af wie Nederland en de Nederlander gaat redden. Draadje.

We hebben nog steeds een coalitie #Rutte3 die alle macht naar zich toe trekt en alle beslissingen neemt, nu over #vrijheid van mensen. De kans dat we een @markrutte 4 krijgen neemt iedere dag toe
Partijen als #D66 lopen voorop, volledige zeggenschap over de burger en maatschappij. Van reizen tot referenda en organen, alles onder controle en steeds meer naar de #EU. Dit soort clubs sloopt ons land. Als straks alles kapot is zitten de Verantwoordelijken op andere posities.
#Volt is de nieuwste EU fanclub.

Ook bij deze #formatie zie ik Ongekozenen, zoals vorige keer met #Kaag en #Ollongren, aan het stuur gezet worden. Het zou niet moeten mogen. Wij hebben niet op die mensen gestemd. Ja, 't mag bij wet. Maar misschien klopt die wet wel niet meer.
Read 25 tweets
Dit bedoelt @D66 en VN en alle partijen met #BuildBackBetter en Vnagenda2030 met de + achter #lhbti !

Legalisering pedofilie via het opheffen van het verschil tussen minder-meerderjarigheid door ‘kinderen een stem te geven’.

#sidneysmeets #SydneySmeets #Kabinet
Lokaal 69

(jonge) Leerlingen krijgen ongewenst, ongezien, ongemerkt en ongevraagd bizarre sekslessen via het VN World Curriculum en WHO lesmateriaal.

Het is een brainwash voor normalisering pedofilie.
Kinderen zullen consent gaan met hun eigen misbruik!
#SmeetsGate #SydneySmeets #staatvanhetonderwijs

Legalisering pedofilie via het #onderwijs.

Bizarre sekslessen om pedofilie te normaliseren en te legaliseren.
Corona is het middel voor het sluiten van scholen voor wereldwijde transitie naar digitaal unesco sdg onderwijs.
Read 16 tweets
1. Er is, naar blijkt, bij D66 een oplossing in de maak voor de politieke problemen. In het midden van de #coronacrisis kunnen we ons geen #constitutionelecrisis veroorloven, noch maandenlange coalitie-onderhandelingen. #Kaag kent deze oplossing als geen ander: ממשלת חילופים.
2. Uit de Israëlische politiek kennen we sinds de jaren tachtig dit fenomeen van de roterende premier. In 1984 waren Likud en Arbeiderspartij bijna even groot, ze besloten tot een “rotatie systeem” -eerst werd Shimon Peres voor 25 maanden premier, daarna automatisch Y. Shamir. Image
3. Om nu snel uit de impasse te geraken zijn namelijk juist de #poppetjes van groot belang, groter nog dan de inhoud (daar komen ze namelijk wel uit, VVD, CDA en D66).
Read 17 tweets
Regelmatig wordt gevraagd waarin @Voltnederland Nou afwijkt van gevestigde partijen. Vervolgens worden wat standpunten genoemd en trekt iedereen zijn of haar eigen conclusies over de al niet aanwezige verschillen tussen de partijen. #Europa , #kernenergie , #moria ...
Zo wezenlijk uniek zijn de standpunten echter niet. Toch is er iets unieks aan de hand. Mensen verklaren gepassioneerd dat ze #Volt gaan stemmen. In korte tijd is #Volt van 0 naar bijna 3 zetels in de prognose gegaan en groeit het ledenaantal explosief.
Read 17 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!