Discover and read the best of Twitter Threads about #KickOutZwartePiet

Most recents (2)

Draadje: Om even wat inzage te geven over wie er in de voorhoede van #KOZP en dus #ANTIFA lopen!
De Black Panthers, de gewelddadige activistische socialistische terreurgroep die bekend staat om aanslagen en vuurwapengeweld.
#KickOutZwartePiet #zwartepiet
Ik zal hier bewijzen dat ANTIFA, KOZP en BLACK PANTHERS hand in hand strijden en geen middel ongeschuwd laten om hun doelen te bereiken. Zwarte piet is slechts het begin!
Black Panthers zijn te herkennen aan hun zwarte baretten!
Dat ANTIFA en KOZP proberen om het ProPietenKamp naar extreemrechts te stigmatiseren en nazi's, is alleen maar en tactiek om van hun eigen geweld en activisme af te leiden.
Zie hier de foto's van de Black Panthers van weleer en zie de gelijkenissen.
Read 8 tweets
@semprescettica @Blanter23 @WereldPijnCafe @buddendorf @dion_berkel @VolkersBram @DesegnistoR Nice #masonichandshake. Ik kan Mitchell Esajas' hele instagram wel voor jullie gaan duiden, maar het zit vol #vrijmetselaar symboliek. Agenten als Sylvana SiMANs en Esajas helpen de zwarte bevolking op te zetten tegen de blanke, in het luciferisch zwart-witte vrijmetselaar plan.
@semprescettica @Blanter23 @WereldPijnCafe @buddendorf @dion_berkel @VolkersBram @DesegnistoR Deze symboliek nog ff, voor de geïnteresseerden. De Jesus look, omhoog kijkend, naar naar de trap van de vrijmetselarij, naar verlichting van Lucifer. Links #JeffryAfriyie en rechts #MitchellEsajas, #vrijmetselaar #zwartepiet haters, om Nederland te verdelen. #TrapErNietIn
Read 6 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just three indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!