Discover and read the best of Twitter Threads about #Klaver

Most recents (6)

1#Rutte . De lijst #antiburgerbeleid is lang.
Van toeslagenschandaal tot Groningers die in de kou stonden. Rommelt ons WO3 in. Liegt veel. Vergeet alles. Over WEF; vond #TGR een complottheorie terwijl hij het boek TGR van #Schwab had ontvangen. Betrapt👇
2#kaag
Strooit met belastinggeld. Maakt er een financiële puinhoop van. Zit vooral in het buitenland. Gaat altijd met vliegtuig. Klimaatactiviste.
trouw.nl/binnenland/twe…
Read 17 tweets
@Minister_FIN In Nederland wordt voldoende belast ook op vermogen en erfenissen. De linkse hobby belasting op vermogen in box 3 is onjuist. Meeste zitten op hoge overwaarde huis, omdat het Rijk niet voldoende huizen heeft gebouwd en omdat ECB / Draghi de rente op nul zette om zijn land Italië
@Minister_FIN te redden waarmee u akkoord bent en \
andere begrotingstekorten van #ClubMed landen die u blijkens uw brief als #min_fin verder wil faciliteren. Schaf uw #milieu_fonds af als uw geld nodig heeft Rijk: € 24,3 miljard voor gebiedsplannen natuurherstel maar belast geen fictieve
@Minister_FIN overwinsten op onroerend goed. Na in jaren 70 80 het inkomen progressief belast te hebben is nu de beurt aan de de overwinst op onroerend goed. Dit zijn de hoge huizen prijzen veroorzaakt door EU/ECB beleid . Die dragen volgens #Kaag ( #Klaver , #Attje_Kuiken) bij aan een (te)
Read 6 tweets
1/ De energietransitie zou ‘haalbaar en betaalbaar’ zijn. #Rutte, @hoekstra, #Jetten, #Segers, #Klaver, #Hamer, ze hebben het wel duizend keer gezegd.

Modelcontract gezin naar 5000 euro per jaar
telegraaf.nl/financieel/147…
2/ Ze wisten heel goed dat het niet kon:
👉 Want naast zon- en windenergie moet een volledige fossiele back-up installatie stand-by staan. Dubbele kosten aanleg en onderhoud
👉 E-netwerk moet voor €102 miljard aangepast worden
👉 Plus een stopcontact op zee voor ca. €8 miljard.
3/ Deze 3 kostenposten worden telkens in de rekensom buiten beschouwing gelaten waardoor nu nog steeds wordt gezegd dat de kWh prijs van zon en wind heel concurrent is. Wat natuurlijk onzin is.
Read 6 tweets
Echt, ik vraag mij serieus af wie Nederland en de Nederlander gaat redden. Draadje.

We hebben nog steeds een coalitie #Rutte3 die alle macht naar zich toe trekt en alle beslissingen neemt, nu over #vrijheid van mensen. De kans dat we een @markrutte 4 krijgen neemt iedere dag toe
Partijen als #D66 lopen voorop, volledige zeggenschap over de burger en maatschappij. Van reizen tot referenda en organen, alles onder controle en steeds meer naar de #EU. Dit soort clubs sloopt ons land. Als straks alles kapot is zitten de Verantwoordelijken op andere posities.
#Volt is de nieuwste EU fanclub.

Ook bij deze #formatie zie ik Ongekozenen, zoals vorige keer met #Kaag en #Ollongren, aan het stuur gezet worden. Het zou niet moeten mogen. Wij hebben niet op die mensen gestemd. Ja, 't mag bij wet. Maar misschien klopt die wet wel niet meer.
Read 25 tweets
#Klaver had nooit gevraagd moeten worden over #FEMYSO in het #Nieuwsuur van maandagavond. Toen niet, nooit niet. WIJ bij de organisatie spreken voor FEMYSO, niet anderen. Toch zijn wij nooit door iemand voor commentaar gevraagd (1/8)
We hebben dit in een statement al aangekaart: FEMYSO is niet lid van of gelieerd aan geen enkele politieke of ideologische organisatie of beweging: bit.ly/3rzfMn3. Zie hier de netwerken waar we wel deel van zijn & antwoorden op andere FAQs: bit.ly/2N4hUnW (2/8)
& nee, wij worden niet getraind om te zeggen dat we niet bij MB horen. Zucht, wat is dit toch een makkelijke manier om een hele groep mensen direct zwart te maken. Ziet geen enkel rationeel persoon dan ook in dat dit guilt by association is?Mondsnoeren, het zwijgen opleggen?(3/8)
Read 8 tweets
1/ Iedereen die zichzelf politiek gezien rechts v/d #VVD positioneert en al weken vol overgave meegaat in het tot de enkels afbranden van #Baudet en zijn #FvD vind ik oerdom en kortzichtig bezig.
2/ Deze mensen schaden daarmee (gewild of ongewild) hun eigen algemene politiek-maatschappelijke doelstellingen en laten zich voor het karretje spannen van de mainstream media in het algemeen en de publieke omroep in het bijzonder.
3/ Het politiek-correcte linksige journaille dat graag moreel verheven met het vingertje wappert lacht in haar vuistje. Ze zien hoe wat zij noemen ‘populistisch-rechts’ Nederland in chaos wordt gestort door interne ruzies...
Read 14 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!