Discover and read the best of Twitter Threads about #MecnoteTips

Most recents (1)

KEYBOARD
Fungsi utama keyboard tentulah untuk menaip. Tapi tahu tak ada setengah keyboard yang ada extra functions? Macam quick media control, app launcher, dan juga macro.
Ini adalah thread tentang panduan am kepada keyboard #MecnoteThread #MecnoteTips
Pemilihan keyboard ni bergantung kepada tujuan anda nak guna keyboard tu sendiri mainly untuk apa. Gaming? Menaip? Casual user? Media editing? Your call. Mecnote akan rungkaikan mengikut jenis keyboard.
Standard keyboard: Tak perlu yang mahal kalau nak guna pc as a simple activities macam melayar internet, tonton movies, atau guna word/powerpoint/etc secara minima. Keyboard macam ni boleh dapat murah je kat kedai.
Read 10 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just three indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!