Discover and read the best of Twitter Threads about #NousRepublicans

Most recents (8)

Veig molt rebombori pel pas “al costat” d’en @KRLS.

No em llegeix ni el tato, però veig que està de moda fer fils, així què aquí en va un 👇🏽👇🏽

@CNICatalunya @Bernat_Deltell @jcanadellb @pilarcarracelas @gallifantes @LlunaCatalana3
Context d’expositor (1):
Porto +2 mesos a l’altra punta del món. Això em permet evitar fàcilment el #mediastorm i el minut a minut del “caca culo pedo pis” entre partits (em reservo nota pel final, o en un altre fil).
Context (2):
Vaig votar República el 9N, 1O i 21D. Es podria dir que sóc un dels antics #NousRepublicans. Post 21D era dels de restaurar el govern legítim i o @KRLS o eleccions.

Dit això, auto-bloquejar-se en estratègies desfasades em sembla un error.
Read 23 tweets
REFLEXIONS:
Molta gent està desanimada x les “baralles” dels partits, en canvi jo estic més optimista q mai. Pq?
1. Hem viscut situacions semblants i sempre hem sortit reforçats (data, pregunta, llista unitària, urnes,...)
2. La societat està més activa q mai
3.Alemanya es mou...
1. Hem d’aprendre q els polítics son els nostres representants xo tenen altres interessos legítims. Si ens remetem als fets, hem avançat molt. Es podria anar més ràpid, xò no dubteu q no tenen altre opció q seguir junts...
Us imagineu q justament el temps ara ens anés a favor?
2. La societat civil està més mobilitzada q mai. Porto 10 anys d procés, dedicant unes 4 h/diàries. Mai com ara havia trobat tanta gent fent República, i tant diversa! Els #NousRepublicans és només un exemple, gent q fa 5 mesos era unionista i ara penquen cada dia x procés
Read 13 tweets
Hola a todos!
Me gustaria hacer un HILO para todos los españoles, para todos!!!
#NousRepublicans #NRCatalana @NousRepublicans
Bien, sé que todos los españoles cuando estáis en vuestras casas comentáis: me cago en todo lo que se menea! Estoy hasta las narices del puñetero PP que sólo hace que robarnos a todos! Casos de corrupción dia si y dia también! Y el PSOE más de lo mismo!!!
Estamos governados por una panda de mafiosos sinvergüenzas!!!
Hay que hacer algo! Esto es intolerable! Estamos trabajando para mantener a estos caraduras!!!
Read 15 tweets
AMUNT ELS ÀNIMS:
Sabeu la diferencia entre TENDENCIA i SOROLL? Els enginyers ho tenim clar. Mireu aquest gràfic. Hi ha anys q la Temperatura baixa respecte els anteriors (soroll) xò la tendència no l’atura ningú. Això és el procés. Separeu soroll de tendència (gra d la palla…)
1. De totes les situacions complexes se’n poden treure fruits positius
L’Estat ha demostrat que té molta por a la investidura d @KRLS, ahir tota la caverna aplaudia ajornament d Ple d’investidura mentre intentava dividir el republicanisme.
1.De totes les situacions complexes se’n poden treure fruits positius. L’Estat ha demostrat q te molta por a la investidura de @krls. Ahir tota la caverna aplaudia ajornament d Ple d’investidura mentre intentava dividir el republicanisme
Read 8 tweets
#cartesapuigdemont
@CartesxRep
#NousRepublicans

Mi querdo President @KRLS :

Solo quería dar las gracias al Vicepresident, als Consellers, als Jordis y a Ud.
Gracias a todos ustedes por escuchar la voz de un pueblo.
Gracias por su empeño en querer conocer lo que opinabamos, al respecto de la independencia, todos los ciudadanos de Catalunya.
Gracias por echarse para atrás el 27 de Octubre, ante la amenaza de un baño de sangre en las calles.
Gracias por todo el trabajo que han estado haciendo durante su mandato, y no me refiero al de crear los organismos necesarios para poder poner en marcha la República (que también) si no al otro, por ejemplo, todo el que ha detallado el Conseller Rull.
Read 8 tweets
Els propers mesos hi torna a haver eleccions al secretariat de l’@assemblea
Pel q opino i el q escolto, l’ANC no està en el seu millor moment. En canvi la societat civil ara és més important q mai. Q cal fer?
Explico la meva proposta...1/9
2/9 El millor q ha fet l’@assemblea els darrers anys ha estat mobilitzar l’independentisme, fer-lo sortir al carrer i fer virar els partits cap a la nova Republica (recordem q al 2012 tant CiU com ERC defensaven el pacte fiscal...). Ara cal fer efectiva la República...res a veure
3/9 Els darrers mesos els @CDRCatOficial han agafat protagonisme, estan mobilitzant molta gent, en molts casos la mateixa gent q abans eren a les territorials, però amb gent nova, probablement més jove. Això es bo, no ha de ser vist com a competència...tenen molt potencial!
Read 9 tweets
Por DM nos llega este HILO queriendo mantener el anonimato.
#NousRepublicans
1. Soy andaluza de pura cepa, y llegué a Catalunya por razones profesionales de destino de mi padre.
2. Viví en un barrio de Barcelona en crecimiento en aquel entonces, y lleno de personas que veníamos del resto de España, por lo q el català brillaba bastante por su ausencia. En la escuela todo era en castellano, menos en clase de Català.
3. Por lo que allí éramos todos castellano parlantes. El encuentro con la lengua Catalana, con más profundidad, lo tuve en mi época de adolescente, cuando tuve que ir a un instituto en Sants.
Read 18 tweets
HILO #NousRepublicans
Hola, soy Maria y os quiero contar un poco mi história. Nací en Sabadell. De padre sevillano y madre cordobesa que emigraron para buscar trabajo y tener la oportunidad de vivir sin pasar más hambre. Catalunya se la dió. Vivieron y murieron muy felices aqui
Mi entorno han sido procesiones, el Rocio y música flamenca. Estudié en castellano y escuché por primera vez una conversación completa en catalán con 14 años, cuando me fui a estudiar a Barcelona.
Nunca me sentí despreciada pero tampoco integrada en el entorno más catalán.
Read 13 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!