Discover and read the best of Twitter Threads about #ParlamentEuropeu

Most recents (2)

Visita avui al @SILBarcelona a @Fira_Barcelona molt interessant.
L’estació ferroviària de #LeBoulou (#elVoló), a prop de #Perpinyà ja és la primera estació intermodal de… tota la península ibèrica, amb 52 trens de mercaderies al dia i 200.000 contenidors i remolcs cada any !!!
Fa 10 anys una delegació de 15 eurodiputats del #ParlamentEuropeu vam visitar #Catalunya i el #corredormediterrani, que seria aprovat finalment el 2013 a la #UE.
Vam ser també a #elVoló i cal dir que els francesos SÍ que han desenvolupat les autopistes ferroviàries
👇👇👇👇
Què és una #autopistaferroviària?
Una via de tren (no cal una estació) on els camions carreguen i descarreguen, fàcilment i ràpidament, el seu remolc o contenidor a un #tren de 750 metres, tal com es veu en aquest vídeo:
👇👇👇👇
Read 7 tweets
Avui, al #ParlamentEuropeu, s'ha aprovat un informe sobre el sistema d'#euroordres. De ben segur que ja heu vist una part del sistema polític i mediàtic de l'Estat celebrant-ho amb grans declaracions i titulars. El que no us explicaran, però, és això: [FIL⬇️]
En primer lloc, es tracta d'un informe NO legislatiu que serveix per analitzar la implementació de l'#euroordre. La @EU_Commission en pot fer més o menys cas, però tenint en compte la declaració del Comissari de Justícia sobre aquest tema, no sembla estar-hi molt interessat:
I és normal que no ho vegi amb bons ulls. El text de l'informe demana que s'inclogui a la llista de crims europeus els delictes "greus d'ordre públic" i els que van contra la "integritat constitucional". Dues definicions que són un calaix de sastre per als governs il·liberals.
Read 11 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!