Discover and read the best of Twitter Threads about #QRterreur

Most recents (5)

Jij hebt je als hoogleraar staatsrecht niet 1 keer kritisch uitgelaten over de grondwet schendingen en discriminatie door de staat! Sterker nog, in diverse tweets moedig je het zelfs aan! Misschien zijn ongevaccineerden niet 'de nieuwe Joden' maar jij bent beslist een neo-NSB'er!
Wim bedoeld vast dat Paul Depla onmiddellijk de discriminerende regels en #QRterreur op moet heffen en de #2GRegel moet verwerpen, toch Wim? Image
Wim bedoeld vast dat staat onmiddellijk moet stoppen met het discrimineren van ongevaccineerden en het met de voeten treden van de grondrechten van de burgers zodat mensen zoals van Haga geen aangiften hoeven te doen en rechtszaken aan hoeven te spannen tegen de staat, toch Wim? Image
Read 4 tweets
Deze heb ik geleend van iemand.
Ik ben niet tegen vaccinatie, maar...

1. Kan ik dan stoppen met het dragen van het mondmasker?
- Nee 😲

2. Kunnen ze restaurants, winkels en het hele MKB etc. heropenen en werkt iedereen weer normaal?
- Nee 😠

3. Ben ik bestand tegen COVID-19?
- Misschien, maar we weten het niet precies, het zal je waarschijnlijk niet stoppen om het te krijgen. 😕

4. Ik zal tenminste niet meer besmettelijk zijn voor anderen?
- Nee, je kunt het nog steeds doorgeven, misschien, niemand weet het. Zelfs de WHO niet. 😟
5. Als we alle kinderen vaccineren, zal de school dan weer normaal functioneren?
- Nee 🤔

6. Als ik gevaccineerd ben, kan ik dan stoppen met het sociaal distantiëren?
- Nee 🥺

7. Als ik gevaccineerd ben, kan ik dan stoppen met het desinfecteren van mijn handen?
- Nee 😳
Read 8 tweets
Lieve mensen, wel of niet gevaccineerd, voor of tegen de maatregelen, wake up! Dit is #Australië. Daar loopt men een paar maandjes voor op ons maar ons demissionaire kabinet is op een inhaalkoers. Ik plaats de volledige video ook al ben ik geen christen:
maar als u alleen de 'hoogtepunten' wil zien dan kan ik u dit draadje aanraden met 6 ondertitelde video's: Het maakt niet uit welke versie u ziet, maar bekijkt u de video alstublieft want dit is binnenkort ons voorland! Heel veel van de zaken die u in deze
video ziet zijn ook al hier werkelijkheid! In Australië heeft men bijvoorbeeld bepaald dat ongevaccineerde parlementsleden niet meer mogen stemmen op wetsvoorstellen. In Nederland heeft men de Eerste en Tweede Kamer alreeds buiten spel gezet via een waanzinnige zinloze spoedwet.
Read 13 tweets
TIJD VOOR EEN DRAADJE!

1. Dit kabinet, met #Rutte en #HugodeJonge voorop, is echt helemaal doorgeslagen in hun waanzinnige idee dat je de ziekenhuizen kunt ontlasten met het uitbreiden van de #coronapas. Dit is ware #QRterreur!!! Lezen 👇🏼
2. De oplossing zit niet in het uitbreiden van de #coronapas of het herintroduceren van de #Mondkapjesplicht. Het gaat om a. goede ventilatie: een punt waar de Kamer doorgaans aandacht voor vraagt en wat het kabinet nalaat.
3. Een tweede oplossing is b. het opschalen van de IC-capaciteit. Iets waar achtereenvolgende kabinetten #Rutte op hebben bezuinigd. En dan maar doen alsof ze het beste voor hebben met de zorg. Ik herhaal het maar weer eens: #TrapErNietIn!
Read 10 tweets
#coronamaatregelen #persconferentie #QRterreur
Wie zijn die 199 mensen op de IC @hugodejonge?
Meer dan 100 ervan hebben comorbiditeit:
COPD:25,Diabetes:45,Immunologisch insufficiënt:18,Maligniteit/Hematologisch insufficiënt:5,Cardiovasculair insufficiënt:3,Renaal falen:8,.. Image
Cirrhosis:1
Van die 199 hebben er 167 een te hoog BMI: 66 hebben overgewicht en maar liefst 101 hebben obesitas. Bijna 100 (97) zijn 65+er en maar 32 zijn er jonger dan 50. De vraag is: zijn dit dan allemaal kerngezonde 'jongeren'?
Nou, nee... Van die 32 'jongeren' hebben er 7 comorbiditeit. Dan blijven er 25 over. Daarvan heeft +/- 50% overgewicht, dus in theorie zouden er 13 'gezonde jongeren' kunnen zijn die men op de IC treft. Hoeveel dáárvan zijn er geinjecteerd met het goedje? Vaccinatieschade?
Read 7 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!