Discover and read the best of Twitter Threads about #StopBullying

Most recents (4)

excuse me??? drama apa yanglagi gue tonton. hell this world is gone mad dude
kejadian tanggal 29 maret dan...
3 april dia masih ngepost dan terlihat baik baik saja. positive thinking aja itu foto lama.
bagaimana dengan pelaku yang melakukan boomerang di kantor polisi? kelihatannya mereka santai banget kan ya? bisa jadi emang karena mereka ga ngerasa bener dan ga bersalah. i mean coba nih ya kalau mereka bener bener ngelakuin itu semua masa iya masih aja boomerangan? ga logis
Read 25 tweets
Hey QB!
READ THIS CAREFULLY.

Nunes Announces New Clinton Evidence, Burns Entire Swamp To The Ground supportfortrump.com/nunes-announceā€¦
I CAN PROVE IT.
Patterns and tactics.
Case handeling. Roadblocks. Witness interviews and authentication. These same patterns and tactics remind of something from way back too. Everything is a complete mirror. Including pinning hacks and cover ups.
Read 80 tweets
Kesel ga sih sebagai kakak yang punya adek sekolah di tempat yang seniornya kaya gini? Iya ini adek gua dan temen2 ekskulnya disuruh beli ini semua buat senior ekskulnya dengan tema regen ekskul. Katanya sih tradisi. Masa iya?
Dulu gue regen teater ga gini bgt ya makanya gua emosi dan ga rela adek gua ngeluarin uangnya buat perut mereka. Itu seniornya kalo pengen makan enak pake duit sendiri lah gausah malak
Kalo tradisi mohon maaf ya gua ga setuju ini ditradisiin buat anak sma. Ini ngerampok, bukan regen.
Read 8 tweets
1/ Yes there is more to it than GDP. Silver lining of #Brexit is it has woken up all of us Brits who are proEU. Before EURef we did not need to be active or engaged. Now we bloody well do because the future of our country is at stake. #FBPE #WATON #REMAIN #StopBrexitSaveBritain
2/ irony of #Brexit is that it has created a massive pro EU grassroots across the U.K. Millions of British people who are just if not more passionate, determined, committed & angry as any #Leaver or #Brexiter. #FBPE #WATON #StopBrexitSaveBritain #remainernow #FinalSay #StopBrexit
3/ Why are #Remainers so committed to stopping #Brexit? More reasons than you could give in a series of tweets. First & foremost we believe it is catastrophic to our country & we therefore have a duty to stop that damage to our country #fbpe #WATON #StopBrexit #REMAIN #FinalSay
Read 10 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just three indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!